Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

herkese selamlar sevgiler.. güzel güneşli bi gün ve haftasonu olsun inş..:KK68:

ben de yüncüyüm. yastığım yorganım yün olacak, oooh sıcacık..:KK14:
eşim silikon yastık ve pamuklu yorgancıydı, benden oldu :KK53:

yün tam kurumadan yapılır mı yaa? sittin sene çıkmaz onun kokusu.
tekrar yıkanıp kurutulacak da anca. dolaba ne çare bilmiyorum..

millet manyadı.. gerçekten bak.. Allah korusun..
fatihte de suriyeliler. gecenin bi vakti hepsi sokakta. ne yapıyorlar nereye gidiyorlar hiiç anlamadım. :110:

kız tatlı cadııııı, sen yok musun seeeen?!:-)

vardır bunda da bi hikmet. sonuçta elinden geleni yapıyorsun sen...

ısıracak et mi var kız? avuç içi kadar toto. hiç annesine benzemedi bu kız, ahahhahahahah :KK70:

hoşgeldin bacııııııım! :KK74: Allah ayırmasın..

bana çatabilirsin:)

haftasonu bi güzellik yapmış deli kadir.. :KK37:
yarım saat olsun fazla uyumak, geç kalkmak nasıl da memnun ediyor insanı..
geçmiş olsun ikinize de, inş incirli süt şifa olur.. incir hikmetli bi mevye..

tüm gruba gelebilecek misafir potansiyelini destiny bugün tek başına ağırlayacak :KK48:
kolay gelsin, yoğun ama güzel bi gün olacak..

aman beah.. yayılın işte.. gardroptan bi şey uydurur giyersin..:)
Bende yüncü oldum valla:) eskiden diğer şeyleri seviyordum şimdi tam tersi, yün güzel oluyor, ne terletiyor ne üşütüyor:)

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Oğluş bugün 7:30da kalktı çok mesudummmm. Bugünleri göreceğim hiç aklıma gelmezdi :D farklı tonlarda "baba" diyerek babasına seslendi ama babası lavabodaydı duymadı. Sonra bi anne dedi hemen gittim. Şimdiden çocuğumu işliyorum anneler yetişir diye hahhaha :)

Aryamm sarma kız etrafa. Koskoca memleket; avmye falan git :KK66: inşallah ilerlemeden geçer boğazın. Benim hala öksürük ve tahrişim var. Oğluş da bi öksürüyo dolu dolu. Bugün arkadaş tavsiyesi ile incirle kaynatılmış süt içiricem. Balgam sökücüymüş inşallah.

Herkese güzel bir haftasonu olsunnnnnn :)

Ha bi de yarın kocacım yine maç yolcusu. Biz de mi takılsak karar veremedim daha. Oğluş öksürüyo ya o bakımdan. Kalmak da istemiyorum... Kafam çok karışıkkkkkkk :p
Amaaan valla ne detaycı hatunsun yaa.. Teeee öğretmenler gününe giyineceğin şeyi düşünüyon öyle mii??? Helal... Bırak yayıl bencede;)

Hoş geldin topiğine.
Avm gez, alışveriş yap bir şeyin kalmaz.

Git git...

Bu ne yoğunluk böyle.
Evet canım avm yapacaktık eşimle lakin uyudu yanımda şuan:/ en iyisi bi sosyete pazarına gideyim, sonrasında belki kuzene uğrayıp bi kahve, sonrasında bunlar uyanır zatenn;)

aryam ben seni çok özlemişim ya gördüğüme ve okuduğuma çok sevindim...aryacık nasıl bu tempo onu nasıl etkiliyor

Amaaan valla ne detaycı hatunsun yaa.. Teeee öğretmenler gününe giyineceğin şeyi düşünüyon öyle mii??? Helal... Bırak yayıl bencede:KK66:

Sorunluyum kızım detaylar konusundaaaa :D şaka bi yana burda bişi bulmak mümkün değil. Ayrıca bulsan da pişti olma ihtimali yüksek oluyor. O yüzdennnnn Ankara veya İstanbuldan bu işi halletmek mantıklı ;) ayrıca nfk sultan vallahi bişiyim kalmadı giyecek özel günlerde. Herşeyi en az iki kere giydim yani :(

Kızlar ben bu instagramı baştan silip yükliycem gıcık oldum
Yazılara koptum
Orhun kitabeleri :D
Pembiş her lafın ayrı vukuat hahaha

Kızlar ben bu instagramı baştan silip yükliycem gıcık oldum
Yazılara koptum
Orhun kitabeleri :D
Pembiş her lafın ayrı vukuat hahaha

Orhun kitabeleri benim lafım değil kız :D ama vukuatlıyımdır o ayrı :) sil yükle bakalım nolacak. Ama iosla alakalı bi durum da olabilir :/

Busmai, 3-4 ay arası demek istedim canım benim.
Pembiş, arabayla gideceksin havanın ne önemi var. Gerçi evde yayılmak da iyi.

Hava kötü olunca ya evde durma yada avm gezmesi oluyor ya ondan dedim. Hani şöyle güneş olsa da accık park bahçe görsek güzel şehre gitmişken dimi?? Oğluşla en son avm maceramızda elin kızına tokat atmıştı biliyosunuz :(

Bu arada oğluşum 1 saat yattı kalktı salona geldi. Burda da mayıştı ve kucağımda uyuya kaldı 1 saat oldu. Aklıma minnacık olduğu zamanlar kucağımda uyuduğu halleri geldi. Ah ne güzel günlerdi :p ay minik halleri ne zor yaaaaaa Allah kolaylık versin tekrar yeni minik annelerine :)

Biliyorum o Nfk nın lafıydı :)

Bebeklerin anlamsız ağlamaları insanı sinir ediyor ama tatlılar işte :)

Hoş geldin topiğine.
Avm gez, alışveriş yap bir şeyin kalmaz.

Git git...

Bu ne yoğunluk böyle.
Evet canım avm yapacaktık eşimle lakin uyudu yanımda şuan:/ en iyisi bi sosyete pazarına gideyim, sonrasında belki kuzene uğrayıp bi kahve, sonrasında bunlar uyanır zatenn:KK66:
aryam ben seni çok özlemişim ya gördüğüme ve okuduğuma çok sevindim...aryacık nasıl bu tempo onu nasıl etkiliyor
Bendeee:) arya ilk haftalarda çok zorladı, lakin şu ara iyi, hatta gayet iyi ki 2 yaş sendromunu da atlattık sanırım, laftan sözden anlar oldu, maşallah diyim:)) yaz tatilindeki yememe ve kilo kaybını da aştık şükür:D anladım ki arya ev dışında yemek yemiyor, ki kv de 2 ay boyunca yemedi çocuk. Babayı daha az gördüğü için ona düştü bu ara. Öyle işte... Seninkiler iyiler inşallahhh??

Bu arada avm geziyoruz kaç zamandır, sonuç kendimize "0" parça, aryaya çıkıyor her kapı...

Biliyorum o Nfk nın lafıydı :)

Bebeklerin anlamsız ağlamaları insanı sinir ediyor ama tatlılar işte :)

Allah'ım eksikliklerini göstermesin :)

Gerçekten de kocaman oldu bizim bıdıklar.
Akşam ev gezmesine gidiyoruz. Öpüldünüz. Not: eltimlere.

İyi gezmeler canikommmm :)

Ocak şubat gb 2. Çocuk çalışmalarına başlayacağız nasipse, gecen gece akibetimi düşünüp uyuyamadım sabaha kadarrr!!:eek:

Amanınnnnnnnnnn kolay gelsin :)
Bu arada avm geziyoruz kaç zamandır, sonuç kendimize "0" parça, aryaya çıkıyor her kapı...

Çok normallll :)

10 kasımda bizimkilerin gösterisi varmış. kızlar tarladaki bakla olacakmis:KK48: yesil düz kiyafet istemis ortmenimiz. elbisemi alsam acep

bir önceki email okudum. Atatürk'un çocukluk anilarından tarla bekciligi anisini canlandiracaklarmis. Düz olsun kiyafetler demiş. nasıl bir şey olur ki tayt tişörtde olur aslında ama rengi bu mevsimde bulmak sıkıntı olacak

bir önceki email okudum. Atatürk'un çocukluk anilarından tarla bekciligi anisini canlandiracaklarmis. Düz olsun kiyafetler demiş. nasıl bir şey olur ki tayt tişörtde olur aslında ama rengi bu mevsimde bulmak sıkıntı olacak
Ya iyi de yeşil var yeşil var yani. Bence hiç elbise ile uğraşma; tayt tişört en mantıklısı ;)

Back
X