Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu oğlum çok komik yaaaaaa. Konuşamadığı için evet diyemiyor ya başını evet anlamında sallayarak cevap veriyor. Ama sorun şu ki yatarken bunu yapamıyor :) altını değiştirirken sohbet ediyoruz bir anda kalkmaya çalıştı. Tabi ben etraf batacak diye izin vermemeye çalıştım ama çok coşunca izin verdim. Kalktı kafasını evet anlamında salladı geri yattı. Meğer oğlum bana cevap vermeye çalışıyormuş :D bi evet dese de kurtulsammmmmm :)

Bu tarz benim yarışmasını izliyor musunuz?? Az önce bi baktım da; bu kızlar ne kadar zayıf yaaaa çok sinirrrrr :)

Aryam hoşgeldin
Ben yokum ya bu hafta sonu sohbetin gözüne vurmuşsunuz valla
Sorunluyum kızım detaylar konusundaaaa :D şaka bi yana burda bişi bulmak mümkün değil. Ayrıca bulsan da pişti olma ihtimali yüksek oluyor. O yüzdennnnn Ankara veya İstanbuldan bu işi halletmek mantıklı :KK66: ayrıca nfk sultan vallahi bişiyim kalmadı giyecek özel günlerde. Herşeyi en az iki kere giydim yani :KK43:
Merak etme burdada pişti olunabiliyo:)

Destiny nasıl geçti kız misafir ağırlamaların?????
Geberdim loo:)
Çok yoruldum. Sırtım ağrıyor yıne
Dün eşimin amcası geldi yatıya kaldı sabah bi kahvaltı telaşesi. Saat 10 da uçağa bindi gitti. Sonra saat 1 de dunurler geldi boludan:) onlarda az önce gitti. Ceylin hıc uyumadı. Şimdi uyutmayacalısıyorum ama bizimki pasif direnişte

Bu oğlum çok komik yaaaaaa. Konuşamadığı için evet diyemiyor ya başını evet anlamında sallayarak cevap veriyor. Ama sorun şu ki yatarken bunu yapamıyor :) altını değiştirirken sohbet ediyoruz bir anda kalkmaya çalıştı. Tabi ben etraf batacak diye izin vermemeye çalıştım ama çok coşunca izin verdim. Kalktı kafasını evet anlamında salladı geri yattı. Meğer oğlum bana cevap vermeye çalışıyormuş :D bi evet dese de kurtulsammmmmm :)
Onların işi de zor be
Despot ana bi de konusamamak cabası:)
Bu tarz benim yarışmasını izliyor musunuz?? Az önce bi baktım da; bu kızlar ne kadar zayıf yaaaa çok sinirrrrr :)
Ay o ne salak bi programdır ya. Hele o nur yerlitaş mı ne

Aryam hoşgeldin
Ben yokum ya bu hafta sonu sohbetin gözüne vurmuşsunuz valla
Merak etme burdada pişti olunabiliyo:)

Geberdim loo:)
Çok yoruldum. Sırtım ağrıyor yıne
Dün eşimin amcası geldi yatıya kaldı sabah bi kahvaltı telaşesi. Saat 10 da uçağa bindi gitti. Sonra saat 1 de dunurler geldi boludan:) onlarda az önce gitti. Ceylin hıc uyumadı. Şimdi uyutmayacalısıyorum ama bizimki pasif direnişte

Owwwww dünürlerrrr :D kız senin kardeş evlense de siz buraya geldiğinizde görüşsek ;)

Onların işi de zor be

Ay o ne salak bi programdır ya. Hele o nur yerlitaş mı ne

Çok eğlenceli buldum ben hahahahha. Uzun zamandır boş bişiler izleyemiyordum iyi oldu valla :p örneğin şuan eşya hazırlayacağıma oturdum tv izliyorum :) ama hakkım yani iki saattir yazılı sorusu hazırlıyorum. Hazır yeri gelmişken de ilk sınavlar başladıysa bu dönem biter arkadaşşşşş :D

Ocak şubat gb 2. Çocuk çalışmalarına başlayacağız nasipse, gecen gece akibetimi düşünüp uyuyamadım sabaha kadarrr!!:eek:
Hadi hayırlısı bakalım.

10 kasımda bizimkilerin gösterisi varmış. kızlar tarladaki bakla olacakmis:KK48: yesil düz kiyafet istemis ortmenimiz. elbisemi alsam acep
Bence de tayt ve tişört en iyisi.

Owwwww dünürlerrrr :D kız senin kardeş evlense de siz buraya geldiğinizde görüşsek :KK66:

Çok eğlenceli buldum ben hahahahha. Uzun zamandır boş bişiler izleyemiyordum iyi oldu valla :p örneğin şuan eşya hazırlayacağıma oturdum tv izliyorum :) ama hakkım yani iki saattir yazılı sorusu hazırlıyorum. Hazır yeri gelmişken de ilk sınavlar başladıysa bu dönem biter arkadaşşşşş :D
Ben birincileri geçen hafta yaptım hatta okudum bile.

Günaydın.
Bizimki balığın yüzüne bile bakmadı. Avm'de şurada burada görünce ayrılmak istemeyen, ağlayan çocuk hiç itibar etmedi. Sıpa dedim, anlamadaydım keşke.
Bu sıpalar çok ayran gönullu. Elde edinceye kadar hersey:)
evet ya.. doğum sahnesinde tüylerim ürperdi.. hani kalkıp şarkı söylemeye başlıyor ya insanlar.. :cry:

seninki benimkinin üst modeli demek, ahahahahahah :-)

filmin asıl konusu malum.. ana tema o aşk hikayesi olmadığı için filmin tümüne yayılmamış.
ama çoğunluğunda anlatılıyor. ben de naziler sadece yahudilere zulmetti sanıyordum, oysa öyle değilmiş..
bir de kafkas ve türklerden 1 milyona yakın insan diyor filmin başında.. :KK43:
ne zorluklarla gelinmiş şu günlere.. ama hala devam ediyor savaşlar, çatışmalar..
insan varoldukça da devam edecek korkarım.. :110:

aaa? gerçekten mi söylüyorsun? çok şaşırdım. hani parkta başka çocuğun elindeki oyuncak gibi yani..
evdeyken yüzüne bakmaz, dışarıdaki ilginç :KK47:
Evet o sahnede superdi. Nazi zulmüne ugrayanlardan en çok çığırtkanlıgı ajitasyonu yapan da yahudiler
Nfk sultan oğluşum 7 gibi kalkıyor. Ama ben memnunum valla. Eskiden 5te hortlardık kabus gibi :)

Destinycim keşkem ceylincan uyanmasaymış ama olsun değişiklik oldu size de. Yalnız ben nazi filmine gidememmm. Yüreğim kaldırmıyor olanları :KK43:

Buluşma ile ilgili sinir bir durum var :/ o hafta öğretmenler günü büyük ihtimalle o haftasonu kutlanır iki veda yemeğimiz var yani. Tarihi belli olunca söylerim ama bugün aklıma geldi ve gıcık oldummm. Şimdiden diyim de sonra bizi gaza getirdi kendi gelmedi demeyin :KK66:
Ya ne gıcıksın pembiş
Oynamıom küstüm
kaloriferlere as, acil olanlar hemen kurur.. ütü de basabilirsin, çoğu nemini alır.
Born sen ve ben ortak bi kurutma makınası alak:)
Kızlar şunlardan kullanan var mı ?

http://www.vakumluposet.com/pinfo.asp?pid=13

Kullanılmayan Yorgan yastık için almak istiyorum, bir de dantel vs hiç elimi sürmediğim çeyiz eşyalarını koymak için..
Kullanmadım canım. Ama cok kırıstırıyo dıye duydum
destiny,eaglee ve tuvalet eğitimi vermiş diğer kız anneleri..
kuzuları tuvaletten sonra nasıl temizliyorsunuz?

ben kakadan sonra ıslak mendille siliyorum, çişini yapınca da çoğunlukla tuvalet kağıdı kullanıyorum.
ama eksik ya da yanlış mı yapıyorum acaba? o_O o klozette otururken, taharet musluğuyla altını temizlemek güç.
zaten hava soğuk ve su da öyle.. her seferinde altını soyundurup banyoda popo yıkamak mı lazım acaba?:KK64:
Kakadan sonra ıslak mendille çişden sonrada wc kagıdıyla siliyorum. Yatırarak değil çökmesini sağlayarak poposunu siliyorum
Benimkiler soyunmadan oturmuyor klozete her defasinda onlerinde duruyorum bacagima sarilin diyorum sarilmak icin egiliyorlar arkada kalan bosluktan taharet muslugundan yikiyorum.bazen omer kendi yikamak istiyor is uzuyor.cis de tuvalet kagidi sadecw.onu kendileri yapiyor.hatta kibar kizim sert davraniyor kendine sanki hali siliyor:KK66:
Colicos hayirdir bu kadar savunma yazacak ne oldu goremedim hic ama pamuk helva sana ozelden yazarim demistin bende bazi isiklar yandi hayrolsun insallah
Ay çok şekerler senınkıler ya:)

Millet cadılar bayramı kutluyo. Kafayı yedi insanımız yeminle. Okadar acı var ülkede millet amerikan adetleri modunda. Bu arada bu araplar başımıza bela olacaklar. Akşamları buranın yegane caddesine çıkılmıyormuş. Resmen Türkten çok onlar varmış. Bayanların bir kısmı da kötü yollarda ilerlemeye başlamış :KK43: Allah'ım sen koru Rabbim.
Buyrun cenaze namazına

Kv ye geldim sütlaç yedirdik bebelac ın. Yedi mert. Meme emmemek için boğuşuyor benle ve 5 saat aç duruyor. Uykuda emiyor sadece. Anlaşılan ek gıda şart oldu. Emzirmeye insan üstü savaş verdim yarın tanıdığımız bi yaşlı dedemiz var ona okutucam son çare :)
Senınkı memeden sıkılmış annesi soğanı kırıp cucugunu yıyecek kıvama gelmiş:)
herkese selamlar sevgiler.. güzel güneşli bi gün ve haftasonu olsun inş..:KK68:

ben de yüncüyüm. yastığım yorganım yün olacak, oooh sıcacık..:KK14:
eşim silikon yastık ve pamuklu yorgancıydı, benden oldu :KK53:

yün tam kurumadan yapılır mı yaa? sittin sene çıkmaz onun kokusu.
tekrar yıkanıp kurutulacak da anca. dolaba ne çare bilmiyorum..

millet manyadı.. gerçekten bak.. Allah korusun..
fatihte de suriyeliler. gecenin bi vakti hepsi sokakta. ne yapıyorlar nereye gidiyorlar hiiç anlamadım. :110:

kız tatlı cadııııı, sen yok musun seeeen?!:-)

vardır bunda da bi hikmet. sonuçta elinden geleni yapıyorsun sen...

ısıracak et mi var kız? avuç içi kadar toto. hiç annesine benzemedi bu kız, ahahhahahahah :KK70:

hoşgeldin bacııııııım! :KK74: Allah ayırmasın..

bana çatabilirsin:)

haftasonu bi güzellik yapmış deli kadir.. :KK37:
yarım saat olsun fazla uyumak, geç kalkmak nasıl da memnun ediyor insanı..
geçmiş olsun ikinize de, inş incirli süt şifa olur.. incir hikmetli bi mevye..

tüm gruba gelebilecek misafir potansiyelini destiny bugün tek başına ağırlayacak :KK48:
kolay gelsin, yoğun ama güzel bi gün olacak..

aman beah.. yayılın işte.. gardroptan bi şey uydurur giyersin..:)
Yogun ve guzeldı gercekten. Sevıyorum misafiri:)
Bende yüncü oldum valla:) eskiden diğer şeyleri seviyordum şimdi tam tersi, yün güzel oluyor, ne terletiyor ne üşütüyor:)
Yun guzelde temizlemesi falan. Kv vermişti yun yorgan. Kullanıyorum. Gecen bı kuru temizleme buldum 50 ye yıkıyolarmış cok sevındım

Kızlar ben bu instagramı baştan silip yükliycem gıcık oldum
Yazılara koptum
Orhun kitabeleri :D
Pembiş her lafın ayrı vukuat hahaha
Ben de ing istiom ya hepınızı gormek istiom ama ingden nasıl ulaşcam
Ocak şubat gb 2. Çocuk çalışmalarına başlayacağız nasipse, gecen gece akibetimi düşünüp uyuyamadım sabaha kadarrr!!:eek:
Hadı kolay gelsın bacım:)
10 kasımda bizimkilerin gösterisi varmış. kızlar tarladaki bakla olacakmis:KK48: yesil düz kiyafet istemis ortmenimiz. elbisemi alsam acep

bir önceki email okudum. Atatürk'un çocukluk anilarından tarla bekciligi anisini canlandiracaklarmis. Düz olsun kiyafetler demiş. nasıl bir şey olur ki tayt tişörtde olur aslında ama rengi bu mevsimde bulmak sıkıntı olacak
En ıyısı tayt tişört bencede. Yada etek çorap tişört
Owwwww dünürlerrrr :D kız senin kardeş evlense de siz buraya geldiğinizde görüşsek :KK66:

Bız evlenmeden de felıcez ama ne zaman olur bılmıyorum. Daha bohça göturecez damada:)
Eğlenceli bişeyler arıyosan tv8 de utopya basladı acaip kavga var:) bayılırım kavga izlemeye:)
Hadi hayırlısı bakalım.

Eneee hamarat kız
Bizim bu hafta baskıyo ılk sınavlar. Daha soru hazırlıcam. Allahım sana geliyorum

Bu sıpalar çok ayran gönullu. Elde edinceye kadar hersey:)

Evet o sahnede superdi. Nazi zulmüne ugrayanlardan en çok çığırtkanlıgı ajitasyonu yapan da yahudiler

Ya ne gıcıksın pembiş
Oynamıom küstüm

Born sen ve ben ortak bi kurutma makınası alak:)

Kullanmadım canım. Ama cok kırıstırıyo dıye duydum

Kakadan sonra ıslak mendille çişden sonrada wc kagıdıyla siliyorum. Yatırarak değil çökmesini sağlayarak poposunu siliyorum

Ay çok şekerler senınkıler ya:)

Buyrun cenaze namazına

Senınkı memeden sıkılmış annesi soğanı kırıp cucugunu yıyecek kıvama gelmiş:)

Yogun ve guzeldı gercekten. Sevıyorum misafiri:)

Yun guzelde temizlemesi falan. Kv vermişti yun yorgan. Kullanıyorum. Gecen bı kuru temizleme buldum 50 ye yıkıyolarmış cok sevındım

Ben de ing istiom ya hepınızı gormek istiom ama ingden nasıl ulaşcam

Hadı kolay gelsın bacım:)

En ıyısı tayt tişört bencede. Yada etek çorap tişört

Bız evlenmeden de felıcez ama ne zaman olur bılmıyorum. Daha bohça göturecez damada:)
Eğlenceli bişeyler arıyosan tv8 de utopya basladı acaip kavga var:) bayılırım kavga izlemeye:)

Eneee hamarat kız
Bizim bu hafta baskıyo ılk sınavlar. Daha soru hazırlıcam. Allahım sana geliyorum

Sen de iyice geçmişe gidip acısını çıkardın yorumların haaaaaa :D

Buluşma olayını şimdiden kocacana söyledim ama işte yemek olayı olursa bişi yapamam :( neyse inşallah denk gelmez diyelim.

Kız buraya geldiğinizde kaçabilirsen görüşelim valla. Ama biraz hengame oluyo ya kaçamazsan da başka zaman artık deriz napalım :)

Yok yok ben bunları izlemek istiyommmm :D

Artık ing var benimde ekleyinbenide
Sen de iyice geçmişe gidip acısını çıkardın yorumların haaaaaa :D

Buluşma olayını şimdiden kocacana söyledim ama işte yemek olayı olursa bişi yapamam :KK43: neyse inşallah denk gelmez diyelim.

Kız buraya geldiğinizde kaçabilirsen görüşelim valla. Ama biraz hengame oluyo ya kaçamazsan da başka zaman artık deriz napalım :)

Yok yok ben bunları izlemek istiyommmm :D
Oraya gelirsek mutlaka ayarlamaya çalısırım görusmeyi canım. İnşallah

İkinci günaydın mesajım bu. Sanırım bizim evin netinde bi sıkıntı var.

Herkese günaydınnnnnn. Güzel bir pazar olsun inşallah :)

Biz İstanbul yolcusuyuz ;)

Kız
kız ben bayılıyorum nur yerlitaşa:) ne hatun yahu, gül gül öldürüyo beni.
Helal bu arada sana, halletmişsin allahtan, yarın da dinlenirsin inş:KK66:
Onların işi de zor be

Ay o ne salak bi programdır ya. Hele o nur yerlitaş mı ne[/QUOTE

Son düzenleme:
Ben
Hadi hayırlısı bakalım.

hala yapmaktayım, bu hafta 1, sonraki hafta 2 sınav yapıcam. Yarısı gitti, yarısı kaldı diyelim. Cidden ne çabuk geçiyor bu yıl, yada ben koşturmaktan bişi anlamıyorum;)

Bu arada günaydınnnn.... Bugün kahvaltı, toplanma,eve gitme işleri var inşş

Pembişim ben sana evde yayıl derken hayatta yapmayacağını biliyordum zati :D hadi iyi yolculuklarr

İkinci günaydın mesajım bu. Sanırım bizim evin netinde bi sıkıntı var.

Herkese günaydınnnnnn. Güzel bir pazar olsun inşallah :)

Biz İstanbul yolcusuyuz :KK66:
Hadi hayırlısı bakalım.

Back
X