Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İşte kangurum:) duvara asmadım henüz. Eşyalarıda koymadım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    224 KB · Görüntüleme: 91
yasiri kvlere birakiyoruz inanin on dakka gecmiyo bu durmuyo diye geri getiriyolar bende birakmiyorum olan kendime oluyo ama on dakka icin sinirlerimi bozmus oluyorum esim onikide geliyo onu bekliyorum basim catlicam gibi yasirde bu uykusuzlugun yuz katini yasadim ama tek bebek olunca cok dahabaskaymis simdi zumra uyuyo mesela ama yasirden dolayi bekliyorum mecbur obur turlu az da olsa dalardim bu gunler de gecicek ama ins siyirmam zaten bi kac ay gecsin buna da vercem uyku egitimi kimse sevmiyo bu egitimleri ama yasirde.mecburdum bakalim zumrada nasil olucak
pembisim sende hosgelmisin evine iyi yaptin degisiklik oldu potanizi cok begendim bu arada kapi arkasina asilanlardan baya farkli degisik nerden aldiniz
canselcim daha ne yapicaksin gayet de uymus iste
nfkcim senin de oruclarin kabul olsun ins
pamuk helva Allah kavustursun
destiny kanaman normal mi oluyo daha mi fazla hani operasyondan diye dusunuldu ya
acep daha bisey yazicakmiydim

Bornum canımsın ya. Valla yakın olsam alırdım boş günümde Yasiri; Efe ile oynarlardı da sen de az rahat ederdin. Çocuk eylemeyi bilmeyen büyüklere kılım ya. Ama kocana söyle yada sen git 5-10 tane değişik oyuncak al. Kvye her gittiğinde birini çıkarsınlar. Belki ozaman 1-2 saat bakarlar. Potayı akasyadaki oyuncakçıdan(kazıkçı hamleys değil) aldık da mekanın adını unuttum. Fakat fiş toyzshop diye çıkıyo demekki orda da var. Kapı arkası olanlar zor yani imkansız atamaz minik kuşlar :)

Destiny kız eline sağlık çok güzel olmuşşşş. Güle güle kullanın anne kız :)

11 de gel dediğimiz teyze rötarlı olan otobüs dolayısı ile şuanda geldi!! Oğluş ve koca doyuruldu, çorba yapıldı. Şimdi duş vs olayına girmem lazım. Geç kalmaktan nefret ediyorummmmmmm (buluşma olunca ben geç gelen oluyomuşum bu lafımın üstüne çok hoş hahhaa).

destiny maşallah sen baya becerikli çıktın. bende fikir olurda yapmaya adam lazım:KK50:

Günaydın hanımlar,
Pembiş hayırlı yolculuklar cnm,
Destiny Allah kabul etsin , insallah bir sıkıntı yoktur operasyonun tesiridir herhalde..
Nfk, kolay gelsin aşûre bugün mü yapacaksın , ben de yapmak istiyorum da az porsiyonlu yapabilir miyim acaba ?
Biz de birazdan babamızı yolcu edicez , başlasın yalnızlık günleri, tam da bir hafta );
Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir gün diliyorum En Büyük TÜRKİYE:KK60:
saol can:)
opersayon snrası cozutukluktur dıye düşünmek ıstıyorum bende
kıs pamuk benım koca sat 10 dan önce gelmez ne haftasonumuz vardır ne de bayramımız.ben ne bahtsız bedeviyim dıye dovunurdum arada,senın durum benden de kötü:( allah sabır versın.bız sımdı sabredıyoz ya cenette nuri mi verilecek bize de:KK76: :KK14:

günaydın canlar.. aşure gününüz mübarek ve yeni haftamız hayırlı olsun..

eşim dün gitti geldi, yarın oruç var şöyle sevaplı böyle mübarek.. ben de hiiç o taraflı davranmadım.
tabi bu nafile oruç istersen tutmayabilirsin falan dediyse de beni de gece kaldırıp
hazır sahur sofrasına oturtunca oruç şart oldu. oysa gün 12 saat. ben tam dayaklığım hea! :KK67:
aşureyi de ya yarın ya çarşamba yapıcam artık bakalım..

ooh oohh sefan olsun.. anneanne, alışveriş, gezmek candır :KK68:
ben de ilk kez kızı bırakıp markete gidince ay ne sevinmiştim. böyle uzun uzun baktım reyonlara..
süpermarkete gitmek bile gezmek olmuştu, nasıl iyi gelmişti.. :eek:

ben de yazamadım evet bağlantıyla alakalı.

ay ne diyim; sözümüzün hükmü mü var?:63:

kudur kudur sonra elbet uyuyacak annesiii:p

sen ben gibi misin? halis niyetle oruca niyetlenmişsin, istiyorsun katbekat aldın sevabını.. :KK37:

pamuk helvanın söylediği mantıklı geldi, belki operasyonla alakalı bi düzensizliktir.
ama düzensizlik de sinir bozucu. zaten biliyorsun ya, madem bu kadar dengesiz oluyor kanamaların.
günleri bi yere not al, kanama ve temiz günlerini. temiz günler 15 olmalı en az.. ona göre davranırsın..

harekette bereket vardır. sen alışveriş yapamadın, eniştenin takım yanlış hatırlamıyorsam yenildi
bu işten en şanslı efe çıktı. :KK48: hayırlı yolculuklar canım, kazasız belasız inş..

uykusuzluk kadar anneyi zorlayan bi şey yok. 5 dk uyku için insanın canı gidiyor :KK43:
inş gündüz rahat geçer, yasiri hiç babaanneye göndermiyor musun gündüzleri?:KK64:

cevaba bak yaa, deliiii!:-)

Allah kavuştursun canım. siz de sık sık anneanneye gidersiniz.. :KK51:

geçen sene ilk kez yaptım aşureyi, portakal ağacındaki tarife bire bir uydum.
(ama şekeri tadına bakarak daha az koydum) ve çook güzel oldu.
binadaki insanlar bile samimiyetle çok beğendiklerini söylediler. tarif muntazam. ölçüyü yarıya indirerek yapabilirsin.
bir de tam ölçüyle bile öyle kazan kadar aşure olmuyor. geçen sene 7 kase kadar binaya dağıttım
anneme bir küçük kavanoz anca götürdüm, bize de 3 kase kaldı.. artık tadına bakarken fazla mı yedim bilmiyom :eek:
ben hep söylerim parayla imanın kımde olduğu belli olmaz.sevabını aldım mı almadım mı allah bılır orasını:) ama güzel cümleler bunlar teşekkür ederım
kocan senı cok sevıyo :nazar: benım hatun bu mübarek günden ıstıfade etsın cenette beraber olalım ıstıyo nfk:KK45:
operasyondandır ınsallah
bidaha gösteremem hiç valla:KK14:
:KK70:

Dun annemlere geçtik. büyük kızın kiyafetini bulmak icin. elbise hic bulamadım o renk. üst bulsam alt olmuyor. bi uzun kollu tişört aldım yeşil. altına şort alacağım artık oda siyah oluversin kilotlu çorabıda yeşil alırım.
sabahtan beridir evi temizliyorum. dahada bitmedi çok dağıtıyoruz biz evi onu anladım:KK12:
oyy kolay gelsın canselım
bence kombin güzel olmuş,herkesınkı yeşil olunca arada bı sıyah sort belli olmaz sanırım

Biz vardık kızlarrrrrrrrr. İyi yolculuklar dilekleri için teşekkür ediyorum :KK66:

Nfkcım aynen dediğin gibi en şanslı oğluş oldu. Takımın yenilme olayından hiçççç bahsetmeyelim bile :D aşureeeeeeeeeeee <3

Destinycim bence de operasyon sonrası sapıtması yaşıyosun. Allah korusun menapoz olsa zaten hormon testinden çıkıyo :KK66:

Pamuk helvam benim oğluş da maşallah çok eğlenceli(!) bi bebekti ama ben hiç erimedim çünkü yedikçe yedim kafayı yememek için hahhaha :D

Eve gidicez, yemek hazırla, duş sonra da okul. Yine de değişiklik güzel oldu :)
ay yoruldum pembiş,onca yol gel duş al yemek yap kalmadı şekerim senın gıbı kadın:KK59:
maşallah tu tu:nazar:
destiny banada operasyon sonrası düzensizlik gibi geldi. Allah korusun ne menapozu
inşallah öyledir,menapozsa menapoz ya çocuk dusunmuyom zaten,gerçi bende yanmalar da başladı:KK53: menapoz teyze gıbı dolanıyom ortada:KK70:
Ya aslında bu durumda veliler iletişimde olsanız da biri bulsa diğerlerine haber verse dimi???? Ama senin kombin de çok mantıklı :KK66:
ya bu yollardan bız de gecıcez dımı ılerleyen zamanlarda.
velilerle ıletısımde olmak cok mantıklı böyle durumda
akıllı kadının hali başka valla bakınız pembiş:KK9:
bugun sana iltifat gunumdeyım pembişim:)
yasiri kvlere birakiyoruz inanin on dakka gecmiyo bu durmuyo diye geri getiriyolar bende birakmiyorum olan kendime oluyo ama on dakka icin sinirlerimi bozmus oluyorum esim onikide geliyo onu bekliyorum basim catlicam gibi yasirde bu uykusuzlugun yuz katini yasadim ama tek bebek olunca cok dahabaskaymis simdi zumra uyuyo mesela ama yasirden dolayi bekliyorum mecbur obur turlu az da olsa dalardim bu gunler de gecicek ama ins siyirmam zaten bi kac ay gecsin buna da vercem uyku egitimi kimse sevmiyo bu egitimleri ama yasirde.mecburdum bakalim zumrada nasil olucak
pembisim sende hosgelmisin evine iyi yaptin degisiklik oldu potanizi cok begendim bu arada kapi arkasina asilanlardan baya farkli degisik nerden aldiniz
destiny kanaman normal mi oluyo daha mi fazla hani operasyondan diye dusunuldu ya
cocugu bı avutamamış kv işine öyle gelmiş,en sınır olduğum sey bu durmuyo gel al.
manyak ya bunlar,iki oyun oynasan nolur
sen sımdı bu gazla kv ye çörlersin(şarlamak) born :KK70:
sıkma canını bebek geçecek bu gunelrde,sonra arkana bı bakacaksın ben bır zamanlar cok uykusuz kalıyordum o günler ne cabuk gectı gıttı dıyeceksın.allah kolaylığını versın
Bornum canımsın ya. Valla yakın olsam alırdım boş günümde Yasiri; Efe ile oynarlardı da sen de az rahat ederdin. Çocuk eylemeyi bilmeyen büyüklere kılım ya. Ama kocana söyle yada sen git 5-10 tane değişik oyuncak al. Kvye her gittiğinde birini çıkarsınlar. Belki ozaman 1-2 saat bakarlar. Potayı akasyadaki oyuncakçıdan(kazıkçı hamleys değil) aldık da mekanın adını unuttum. Fakat fiş toyzshop diye çıkıyo demekki orda da var. Kapı arkası olanlar zor yani imkansız atamaz minik kuşlar :)

Destiny kız eline sağlık çok güzel olmuşşşş. Güle güle kullanın anne kız :)
saol canım.bi de duvara assam nasıl duracak merak edıyom

destiny maşallah sen baya becerikli çıktın. bende fikir olurda yapmaya adam lazım:KK50:
kıs cansel soylemesı ayıp ben tekstil öğretmenıyım kız meslek lisesinde:KK23:

Destiny ,kangurunuz çok güzel olmuş ellerine sağlık bayıldım , güzel günlerde kullanın insallah ..

Koca meselesinde ben de kendimi tâlihsiz yalnızlık mahkumu olarak görürdüm , yalnız olmadığını bilmek güzel.. Yakın olsak beyler gelene kadar arkadaşlık ederdik (;

Yazık garipler iş için uğraşıyor , biz de evde huzursuzluk yaratmadan onları bekliyoruz . Insallah vardır tabii bi mükafatı (;

Benim teyze kızı da el işleri öğretmeni, oturduğu yerde neler neler çıkartır bir yandan da konuşurken , biraz sizin gibi olabilseydim ben de keşke );

Cansel, evet bir zamanlar almıştım kk kartı..

Nfk, Allah kabul etsin cnm, bakayım bir portakal ağacına...

Son düzenleme:
hava soğuk, ama yine geri kalmadık, çıkıp bi hava aldık ayşecikle.
şimdi o yatağa ben de mutfağa.:KK69:

İşte kangurum:) duvara asmadım henüz. Eşyalarıda koymadım
çok güzel olmuş yaaa, eline sağlık :KK51:
ben dikiş bilmiyorum, ama odası olunca bacım yapabilir sanıyorum..

aah, küçük annem benimm! :KK60:

valla şu gününde torunlarına bakmayacaklarsa, aynı binada beraber oturalım demesinler En Büyük KK

11 de gel dediğimiz teyze rötarlı olan otobüs dolayısı ile şuanda geldi!! Oğluş ve koca doyuruldu, çorba yapıldı. Şimdi duş vs olayına girmem lazım. Geç kalmaktan nefret ediyorummmmmmm (buluşma olunca ben geç gelen oluyomuşum bu lafımın üstüne çok hoş hahhaa).
yok yook. böyle durumlarda en uzaktan gelenler ilk gelirler.
yakında oturanlar geç kalır.. :KK53:

born bi cocuk bir saat nasıl babaannede durmaz. iyiki annen var.
durur ya, durmaz mı?! ama işlerine gelmiyor, uğraşmak istemiyorlar.
alışırsa diye korkuyor bile olabilirler yani :KK11:

saol can:)
opersayon snrası cozutukluktur dıye düşünmek ıstıyorum bende
kıs pamuk benım koca sat 10 dan önce gelmez ne haftasonumuz vardır ne de bayramımız.ben ne bahtsız bedeviyim dıye dovunurdum arada,senın durum benden de kötü:KK43: allah sabır versın.bız sımdı sabredıyoz ya cenette nuri mi verilecek bize de:KK76: :KK14:

ben hep söylerim parayla imanın kımde olduğu belli olmaz.sevabını aldım mı almadım mı allah bılır orasını:) ama güzel cümleler bunlar teşekkür ederım
kocan senı cok sevıyo :nazar: benım hatun bu mübarek günden ıstıfade etsın cenette beraber olalım ıstıyo nfk:KK45:
operasyondandır ınsallah
bidaha gösteremem hiç valla:KK14:
:KK70:
gerçekten ayrılık zor, hele bebek olunca daha çok anlıyor insan..
Rabbim ikinize de kolaylık versin.. (cennette nuri verir mi bilemiyorum, deli hatun:-))

inş :KK36: eşim de söylediğin gibi düşünüyor, sağolsun.. :KK23:

kadın olunca mecbur gösteriyorsun. sen ikinci düşünmüyorsun ama
ne olacağı da belli olmaz.. :KK45:

destiny, ben kendimiy kötü hissetmeyeyim ozaman:KK54: senin meslekmis. yetenek isi yanliz. herkesin harci degil. benim kardesimde benden daha becerikli

pamuk helva, kk kartı alanlarmi pro oluyor:KK57: ben eski uyeler, aktif yazanlar oluyor zannettim

nfk, bencede öyle daha yazacaktımda kızın arasi kayinvalideyle açılmasın diye sustum. en yardım etmesi gereken insan sonuçta. ben bu konuda kocami iyi doldururdum sanırsam:KK62:

usta şoförlere sesleniyorum. bana park etmenin püf noktalarını ogretebilirmisiniz. parkida ogrensem kendime güvenim gelecek

Destiny ,kangurunuz çok güzel olmuş ellerine sağlık bayıldım , güzel günlerde kullanın insallah ..

Koca meselesinde ben de kendimi tâlihsiz yalnızlık mahkumu olarak görürdüm , yalnız olmadığını bilmek güzel.. Yakın olsak beyler gelene kadar arkadaşlık ederdik (;

Yazık garipler iş için uğraşıyor , biz de evde huzursuzluk yaratmadan onları bekliyoruz . Insallah vardır tabii bi mükafatı (;

Benim teyze kızı da el işleri öğretmeni, oturduğu yerde neler neler çıkartır bir yandan da konuşurken , biraz sizin gibi olabilseydim ben de keşke );

Cansel, evet bir zamanlar almıştım kk kartı..

Nfk, Allah kabul etsin cnm, bakayım bir portakal ağacına...
Saol canım
Valla cok guzel olurdu kocalar yokken bırlıkte takılmak.

hava soğuk, ama yine geri kalmadık, çıkıp bi hava aldık ayşecikle.
şimdi o yatağa ben de mutfağa.:KK69:

çok güzel olmuş yaaa, eline sağlık :KK51:
ben dikiş bilmiyorum, ama odası olunca bacım yapabilir sanıyorum..

aah, küçük annem benimm! :KK60:

valla şu gününde torunlarına bakmayacaklarsa, aynı binada beraber oturalım demesinler En Büyük KK

yok yook. böyle durumlarda en uzaktan gelenler ilk gelirler.
yakında oturanlar geç kalır.. :KK53:

durur ya, durmaz mı?! ama işlerine gelmiyor, uğraşmak istemiyorlar.
alışırsa diye korkuyor bile olabilirler yani :KK11:

gerçekten ayrılık zor, hele bebek olunca daha çok anlıyor insan..
Rabbim ikinize de kolaylık versin.. (cennette nuri verir mi bilemiyorum, deli hatun:-))

inş :KK36: eşim de söylediğin gibi düşünüyor, sağolsun.. :KK23:

kadın olunca mecbur gösteriyorsun. sen ikinci düşünmüyorsun ama ne olacağı da belli olmaz.. :KK45:
Kadın olmak zor valla.
Sen bugun yınede oruclusun sanırım allah kabul etsin:)
Bacın yapmazsa ben sana yaparım nfk
destiny, ben kendimiy kötü hissetmeyeyim ozaman:KK54: senin meslekmis. yetenek isi yanliz. herkesin harci degil. benim kardesimde benden daha becerikli
Yok canım kötu hıssedecek bısıy yok. Aslında yetenekten zıyade ilgi meselesi birazda.ben seviyorum bu işi
cennette nuri iyiymus destiny. nasip diyelim:eek:
cem yılmazın espirisi:KK70:
cennette erkeklere huriler kadınalrada Nuriler verilecek diyodu ya:KK66:

Kizlar su bitkinin adini bilen var mi? Bayramda esim getirmisti, uzerinde bir suru beyaz cicegi vardi. Ama daha ikinci gunu zayiflayip solmaya basladi. Gunes istiyor galiba dedim ama guneste daha fena oldu. Artik yapraklar da sarariyor. Adi nedir, gunesti suydu nasil bakilir bi yardim edin.. :eek:

Eklentiler

• IMG_20141103_144518.webp
    IMG_20141103_144518.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 71
usta şoförlere sesleniyorum. bana park etmenin püf noktalarını ogretebilirmisiniz. parkida ogrensem kendime güvenim gelecek
canım usta şöför değilim ama bıraz bıldıklerımı paylaşayım.en zor olanı ıkı araba arasına parketmektır.ben öndeki aracın yarısına kadar geliyorum sonra dıreksıyonu parkedecegım yöne doğru kırıp(sağ ya da sol duruma gore yani) geri geri geliyorum.dikiz aynasından kaldırımı ve arkadaki aracı kontrol ederekten gerı gerı geliyorum.kaldırıma yeterince yaklaştıktan sonra dıreksıyonu toplayıp düz pozisyona getiriyorum.yanı tekerler sağa sola değil öne bakacak konuma getirerekten geri gelmeye devam edıyorum.arkadaki araca iyice yaklaşıyorum benım arabada arka park sensöru var.sonra dıreksıyonu yıne kaldırıma doğru kırıp ıyıce sıfır yanaşmaya çalışıyorum.

yıne iki aracın arasına bu sefer yan yana olan ıkı arasın arası ama,onda da viraj alır gıbı geniş alarak ıkı aracın arasına gırıyorum.eger yamuk gırmışsem bır ıkı hamle yaparak arabayı duzeltıyorum.bı gerı bı ileri yapıyorum yanı.

bu video işine yarar belki

Kizlar su bitkinin adini bilen var mi? Bayramda esim getirmisti, uzerinde bir suru beyaz cicegi vardi. Ama daha ikinci gunu zayiflayip solmaya basladi. Gunes istiyor galiba dedim ama guneste daha fena oldu. Artik yapraklar da sarariyor. Adi nedir, gunesti suydu nasil bakilir bi yardim edin.. :eek:
hiç bi fikrim yok canımo_O
benım eşimde bı cıcek almıştı öyle canlı,o da soldu gıttı.bence öyle cıcekcıden alınan canlı cıceklerın ömrü kısa zaten,ne yapsan da ölüyor.

Back
X