Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

usta şoförlere sesleniyorum. bana park etmenin püf noktalarını ogretebilirmisiniz. parkida ogrensem kendime güvenim gelecek
park edecekken önce rahat olacaksın.arkandaki beklesin dert etme,çok çok iki korna yersın baslarda.relaks olmazsan öğrenemezsin.cunku park etmek matematik işidir birazda,düşünme gerektirir,ama sen arkadaki aracın kornasına kafayı takar ya da başka bı sebebpten paniklersen sağlıklı düşünme yetini kaybeder ve parkedemezsın.zamanla park etmek otomatikleşecek zaten.düşünmeden kısa sürede park edeceksin inşallah

destiny, cok tesekkur ederim ne güzel anlatmissin. gerçekten matamatik işi bende matamatik sıfır. bknz. pembise en iyi park eden o:KK56: video cok begendim bi kere daha izleyeyim

destiny, cok tesekkur ederim ne güzel anlatmissin. gerçekten matamatik işi bende matamatik sıfır. bknz. pembise en iyi park eden o:KK56: video cok begendim bi kere daha izleyeyim
Allah seni guldurdun:)
Video faydalı olduysa sevindim. Youtubeda bi suru video var bunun gibi. Acıp izleyebilirsin

Puhahaha:KK70:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 47
eşim, akşama nohut ve bulgur pilavı yap dedi.
ben sütlaç ve tahinli kurabiye yaptım. adetim yaklaştı galiba :KK45:

Ben geldimm
Dün çocukları kv de uyutup çarşıya çıktım, bi tunik aldım kendime nişan için. Siftahı yaptım yani:) uzun süre uyanmamışlar, iyi oldu
Haftasonu kız tarafı bizi ziyarete geliyor kardeşim de gelicek bakalım nasılmış gelin hanım
Dun annemlere geçtik. büyük kızın kiyafetini bulmak icin. elbise hic bulamadım o renk. üst bulsam alt olmuyor. bi uzun kollu tişört aldım yeşil. altına şort alacağım artık oda siyah oluversin kilotlu çorabıda yeşil alırım.
sabahtan beridir evi temizliyorum. dahada bitmedi çok dağıtıyoruz biz evi onu anladım:KK12:
Heralde yani ev hergün başa sarıyor bizde de
saol can:)
opersayon snrası cozutukluktur dıye düşünmek ıstıyorum bende
kıs pamuk benım koca sat 10 dan önce gelmez ne haftasonumuz vardır ne de bayramımız.ben ne bahtsız bedeviyim dıye dovunurdum arada,senın durum benden de kötü:KK43: allah sabır versın.bız sımdı sabredıyoz ya cenette nuri mi verilecek bize de:KK76: :KK14:

ben hep söylerim parayla imanın kımde olduğu belli olmaz.sevabını aldım mı almadım mı allah bılır orasını:) ama güzel cümleler bunlar teşekkür ederım
kocan senı cok sevıyo :nazar: benım hatun bu mübarek günden ıstıfade etsın cenette beraber olalım ıstıyo nfk:KK45:
operasyondandır ınsallah
bidaha gösteremem hiç valla:KK14:
:KK70:

oyy kolay gelsın canselım
bence kombin güzel olmuş,herkesınkı yeşil olunca arada bı sıyah sort belli olmaz sanırım

ay yoruldum pembiş,onca yol gel duş al yemek yap kalmadı şekerim senın gıbı kadın:KK59:
maşallah tu tu:nazar:

inşallah öyledir,menapozsa menapoz ya çocuk dusunmuyom zaten,gerçi bende yanmalar da başladı:KK53: menapoz teyze gıbı dolanıyom ortada:KK70:

ya bu yollardan bız de gecıcez dımı ılerleyen zamanlarda.
velilerle ıletısımde olmak cok mantıklı böyle durumda
akıllı kadının hali başka valla bakınız pembiş:KK9:
bugun sana iltifat gunumdeyım pembişim:)

cocugu bı avutamamış kv işine öyle gelmiş,en sınır olduğum sey bu durmuyo gel al.
manyak ya bunlar,iki oyun oynasan nolur
sen sımdı bu gazla kv ye çörlersin(şarlamak) born :KK70:
sıkma canını bebek geçecek bu gunelrde,sonra arkana bı bakacaksın ben bır zamanlar cok uykusuz kalıyordum o günler ne cabuk gectı gıttı dıyeceksın.allah kolaylığını versın

saol canım.bi de duvara assam nasıl duracak merak edıyom

kıs cansel soylemesı ayıp ben tekstil öğretmenıyım kız meslek lisesinde:KK23:
Beceriklisin güzel meslek
nfk, bencede öyle daha yazacaktımda kızın arasi kayinvalideyle açılmasın diye sustum. en yardım etmesi gereken insan sonuçta. ben bu konuda kocami iyi doldururdum sanırsam:KK62:
Hahhaaa :)

Bugunun kisa bi ozet evi supurdum..keremin kiyafetlerini bi posta attim yikandi cekasa serdim..o kadar..hafta sonu kucuk bi operasyon gecirdim..dikisimde sorun vardi..kesilip tekrar dikis atildi.yepyeni dikislerim var yani..

İşte kangurum:) duvara asmadım henüz. Eşyalarıda koymadım
ne gıcık topik burası bütün hatunlar fazla becerikli:( ezin bizi ezin:(

pembiş bu arada benim boş günüm perşembe...cuma nöbetçiyim...pazartesi öğleden sonra dersim...bu kadarı fazla tesadüf seninde böyle sanırım....
bu arada ig beni kaydetmiyor "aman doktor derdime bir çare"

İşte kangurum:) duvara asmadım henüz. Eşyalarıda koymadım

saol can:)
opersayon snrası cozutukluktur dıye düşünmek ıstıyorum bende
kıs pamuk benım koca sat 10 dan önce gelmez ne haftasonumuz vardır ne de bayramımız.ben ne bahtsız bedeviyim dıye dovunurdum arada,senın durum benden de kötü:KK43: allah sabır versın.bız sımdı sabredıyoz ya cenette nuri mi verilecek bize de:KK76: :KK14:

ben hep söylerim parayla imanın kımde olduğu belli olmaz.sevabını aldım mı almadım mı allah bılır orasını:) ama güzel cümleler bunlar teşekkür ederım
kocan senı cok sevıyo :nazar: benım hatun bu mübarek günden ıstıfade etsın cenette beraber olalım ıstıyo nfk:KK45:
operasyondandır ınsallah
bidaha gösteremem hiç valla:KK14:
:KK70:

oyy kolay gelsın canselım
bence kombin güzel olmuş,herkesınkı yeşil olunca arada bı sıyah sort belli olmaz sanırım

ay yoruldum pembiş,onca yol gel duş al yemek yap kalmadı şekerim senın gıbı kadın:KK59:
maşallah tu tu:nazar:

inşallah öyledir,menapozsa menapoz ya çocuk dusunmuyom zaten,gerçi bende yanmalar da başladı:KK53: menapoz teyze gıbı dolanıyom ortada:KK70:

ya bu yollardan bız de gecıcez dımı ılerleyen zamanlarda.
velilerle ıletısımde olmak cok mantıklı böyle durumda
akıllı kadının hali başka valla bakınız pembiş:KK9:
bugun sana iltifat gunumdeyım pembişim:)

cocugu bı avutamamış kv işine öyle gelmiş,en sınır olduğum sey bu durmuyo gel al.
manyak ya bunlar,iki oyun oynasan nolur
sen sımdı bu gazla kv ye çörlersin(şarlamak) born :KK70:
sıkma canını bebek geçecek bu gunelrde,sonra arkana bı bakacaksın ben bır zamanlar cok uykusuz kalıyordum o günler ne cabuk gectı gıttı dıyeceksın.allah kolaylığını versın

saol canım.bi de duvara assam nasıl duracak merak edıyom

kıs cansel soylemesı ayıp ben tekstil öğretmenıyım kız meslek lisesinde:KK23:
Kanguruya bayıldım.
Aaa, ben seni İngilizce öğretmeni sanıyordum.

Destinycan ben de seni ingilizceci sanıyodum kız. Ozaman hiç ezik hissetmiyim böyle bişi beceremiyom diye :D yalnız şuan bi fikrim geldi. Bu kangurunun uğur böceği versiyonunu yapsan, uğur böceğinin benekleri de eşyaları kıyacağımız keseler olsa nasıl???? Bence gideri var :)

Ecrinim niye öyle bişi oldu ya?? Geçmişler olsun :( sezeryan dikişinden mi bahsediyoruz çbüründen mi bu arada???

Canselim valla destiny süper anlatmış. Sen üç çocukla ev koordine eden hatunsun kız parkı çok daha rahat koordine edersin ;)

Oruçluların oruçları kabul olsun inşallah. Nfk eşinin tutumuna bayıldım valla.

Unuttuğum varsa üzgünümmmmmm. Okudum sma yazamadım. Okulda çocuklar yarın sınav var diye bırakmadılar hep soru sordular. Eve geldim yarım saat sonra oğluşu ev gezmesine götürdüm. 9:30du grldiğimizde. Şimdi onu yatırdım. Cevap anahtarı hazırlıyıp dizi izlicem inşallahhhhh :) bi de tabi kocayla çay keyfi ;)

Haa bi de eagle kız hakkaten tesadüfün bu kadarına şaltım :D aynı şehirde olaydıkkkk topikcanların evini basardık o günlerde :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :)

Sabah 6ya geliyordu oğluşum çok öksürerek bizi uyandırdı. Kendisi uyumaya devam etti neyseki. Ben de uyudum tabi :) neyse yani şimdi kalktım ve geç uyanmak candır diyorummmmm :D

Bugün ne pişiricem hiç bilmiyorum yaaaaa. Fikir verin canlarımmmmmmm.

Sabah 6ya geliyordu oğluşum çok öksürerek bizi uyandırdı. Kendisi uyumaya devam etti neyseki. Ben de uyudum tabi :) neyse yani şimdi kalktım ve geç uyanmak candır diyorummmmm :D

ohh ne güzell.. şu incirli süt işe yaramadı mı?

dün nohut ve domatesli bulgur pilavı yapmıştım.
ondan önceki gün buğdaylı yoğurt çorbası ve etli lahana sarma.
ondan önceki gün balık ve ondan önceki gün süzme mercimek çorba, z. pırasa ve köfte.
ondan önceki gün mercimek çorbası, karnıyarık ve mısırlı pilav.
ondan daha önceki gün ne yediğimizi hatırlamıyom :KK45:

ohh ne güzell.. şu incirli süt işe yaramadı mı?

dün nohut ve domatesli bulgur pilavı yapmıştım.
ondan önceki gün buğdaylı yoğurt çorbası ve etli lahana sarma.
ondan önceki gün balık ve ondan önceki gün süzme mercimek çorba, z. pırasa ve köfte.
ondan önceki gün mercimek çorbası, karnıyarık ve mısırlı pilav.
ondan daha önceki gün ne yediğimizi hatırlamıyom :KK45:
Ay hepsi uğraştırıcıııııı. Canım hiç yemek yapmak istemiyor :D markette pırasa varsa alayım da pırasa yapayım bari ;) sen nasıl üşenmeyip yapıyosun bu kadar çeşit yaaaaaa :(? Eline komuna sağlık canım benim.

Gunaydın fıstıklar
Benı ıng öğretmeni sanmanıza şaşırmadım. Ben de bi ing öğrt tipi var sanırım daha öncede cok söyleyen olduydu:KK70:
eşim, akşama nohut ve bulgur pilavı yap dedi.
ben sütlaç ve tahinli kurabiye yaptım. adetim yaklaştı galiba :KK45:
Ha ha ha:)
Bugunun kisa bi ozet evi supurdum..keremin kiyafetlerini bi posta attim yikandi cekasa serdim..o kadar..hafta sonu kucuk bi operasyon gecirdim..dikisimde sorun vardi..kesilip tekrar dikis atildi.yepyeni dikislerim var yani..
Ne dikişi ya hayırdır
ne gıcık topik burası bütün hatunlar fazla becerikli:KK43: ezin bizi ezin:KK43:

pembiş bu arada benim boş günüm perşembe...cuma nöbetçiyim...pazartesi öğleden sonra dersim...bu kadarı fazla tesadüf seninde böyle sanırım....
bu arada ig beni kaydetmiyor "aman doktor derdime bir çare"
Estafurullah canım:) ne ezmesi.
Destinycan ben de seni ingilizceci sanıyodum kız. Ozaman hiç ezik hissetmiyim böyle bişi beceremiyom diye :D yalnız şuan bi fikrim geldi. Bu kangurunun uğur böceği versiyonunu yapsan, uğur böceğinin benekleri de eşyaları kıyacağımız keseler olsa nasıl???? Bence gideri var :)

Ecrinim niye öyle bişi oldu ya?? Geçmişler olsun :KK43: sezeryan dikişinden mi bahsediyoruz çbüründen mi bu arada???

Canselim valla destiny süper anlatmış. Sen üç çocukla ev koordine eden hatunsun kız parkı çok daha rahat koordine edersin :KK66:

Oruçluların oruçları kabul olsun inşallah. Nfk eşinin tutumuna bayıldım valla.

Unuttuğum varsa üzgünümmmmmm. Okudum sma yazamadım. Okulda çocuklar yarın sınav var diye bırakmadılar hep soru sordular. Eve geldim yarım saat sonra oğluşu ev gezmesine götürdüm. 9:30du grldiğimizde. Şimdi onu yatırdım. Cevap anahtarı hazırlıyıp dizi izlicem inşallahhhhh :) bi de tabi kocayla çay keyfi :KK66:

Haa bi de eagle kız hakkaten tesadüfün bu kadarına şaltım :D aynı şehirde olaydıkkkk topikcanların evini basardık o günlerde :)
Vayy ugur böceği ha. Sen bu kanguruyu dıkmeden öncenerdeydın kuzum:)

Aklıma bişi gelmedi. Karnıbahar kızartabılırsın. Yada en kolayı mantı

Oğlan nıye öksürüyor ya
Ceylinde öyle 2 gundur
Hayır olsun
Ay hepsi uğraştırıcıııııı. Canım hiç yemek yapmak istemiyor :D markette pırasa varsa alayım da pırasa yapayım bari :KK66: sen nasıl üşenmeyip yapıyosun bu kadar çeşit yaaaaaa :KK43:? Eline komuna sağlık canım benim.
Sennfk ya bakma o yapar:)
Sen pişir mantını mutlu ol:)

Ay hepsi uğraştırıcıııııı. Canım hiç yemek yapmak istemiyor :D markette pırasa varsa alayım da pırasa yapayım bari :KK66: sen nasıl üşenmeyip yapıyosun bu kadar çeşit yaaaaaa :KK43:? Eline komuna sağlık canım benim.
kızım, sen çalışıyorsun buna rağmen neler neler yapıyosun..
günde bir çift yemek işte.. fırında tavuk yanına pilav yap gitsin..

Back
X