Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın herkese...boş gün olmasa da hep dolu gün mü olsa bilemedim ben valla bu saatte haşatımı çıkardılar..evde anane dede var elletmiyorlar kendilerini ben yapacakmışım herşeyi...sanki onlar büyütmedi bu küçük ergenleri...halkeğitim ben bile düşünüyorum valla çok çalışsanda aynı maaş az çalışsanda...bari az yorulalım...
taklit oyunlarında taklit yapıp eğleniyolar...ben basit bir doktor takımı almıştım iki oynayıp sıpıttılar kenara...onların canı isterse şarj aletiyle bile steteskop yapıyolar oyuncak alıp yaratıcılıklarını öldürmeyelim...
ikeanın oyun alanına çocuk emanet eden oldumu arkadaşlar?

günaydın herkese...boş gün olmasa da hep dolu gün mü olsa bilemedim ben valla bu saatte haşatımı çıkardılar..evde anane dede var elletmiyorlar kendilerini ben yapacakmışım herşeyi...sanki onlar büyütmedi bu küçük ergenleri...halkeğitim ben bile düşünüyorum valla çok çalışsanda aynı maaş az çalışsanda...bari az yorulalım...
taklit oyunlarında taklit yapıp eğleniyolar...ben basit bir doktor takımı almıştım iki oynayıp sıpıttılar kenara...onların canı isterse şarj aletiyle bile steteskop yapıyolar oyuncak alıp yaratıcılıklarını öldürmeyelim...
Oyun alanları bildiğim kadarıyla 2 yaş grubunu almıyor.

nerdesiniz canlar?...

ayşeciği babaanneye bırakıp dışarı çıktım, hava süpper! :KK49:
yürüdüm, pazara gittim. ufak tefek bi şeyler aldım.
eve dönüp saçlarımı boyadım, kendime bakım yaptım, duş aldım, fön çektim :D

ayşecik yemek yerken ben de ardiye haline dönen küçük odayı toparlayayım.:KK69:

pembiş, saçlarımı yine çikolata kahveye boyadım ve önceki gibi siyah oldu.
bu hali ilk yaptığımda beni korkutmuştu ama aynaya bakınca şimdi hoşlanmaya başladım.:KK37:
daha parlak ve sağlıklı duruyor sanki. eşim de siyahtan hoşlanmıştı.
acaba bir dahaki sefere direkt siyaha mı boyasam?
ya da koyu bir kahveye boyasam siyah gibi görünür sanıyorum
:-)

Son düzenleme:
pembiş, saçlarımı yine çikolata kahveye boyadım ve önceki gibi siyah oldu.
bu hali ilk yaptığımda beni korkutmuştu ama aynaya bakınca şimdi hoşlanmaya başladım.:KK37:
daha parlak ve sağlıklı duruyor sanki. eşim de siyahtan hoşlanmıştı.
acaba bir dahaki sefere direkt siyaha mı boyasam?
ya da koyu bir kahveye boyasam siyah gibi görünür sanıyorum
:-)
Sakın direkt siyaha boyama. Ama zaten koyu kahve boyadıkça saçın koyulacak ;) ben koyu kestane boyata boyata saçı siyaha döndürmüştüm örneğin.

kız siz ne kadan tembel gacılarsınız yaaa?! sabahtan beri bir sayfa ilerlemiş :63:

günaydın canlar.. herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
gece bi sivrisinek musallat oldu, bi uyutmadı bizi. ışık kapanınca başlıyor 'vııız!' diye..
lambayı açınca ortada yok. neredeyse tüm gece ışık açık uyuduk. ama sabah namazında yapacağını yaptı
ve ayşeciği birkaç yerinden ısırıp sesiyle uyandırdı. peşindeyim! bi bulayım intikamım acı olacak!:KK62:

vuhuuu!!! bu haftasonu senin bacım! :KK76:

4-5 haber sitesine baktım, yeni bi haber göremedim beno_O

bi de dün tv de izledim. hani geçen aylarda istanbulda kaybolan bi çocuk vardı ya, 3 yaşında pamir.
komşu villanın havuzunda boğulmuştu. savcı, onca pislik, adi suçlu varken
pamirin annesi
hakkında taksirle ölüme sebebiyet vermekten 6 yıl hapis cezası istiyormuş.. savcılar da manyadı.:KK11:

ki hatırlıyorum o zaman babası, kapılara pencerelere özel kilitler taktık, güvenlik kameraları yerleştirdik demişti.

lahmacun ustası mıı? :KK48: ömerin elinden fındık lahmacun yemek istiyoruum!

hatun, lavanta uzmanı çıktı iyi mii? :eek:
istişare çok mühim bir olay. inş çocuklarımızla da bunu yapabiliriz..
Rabbim onları korusun, bize bağışlasın.. inş nehir de sağ salim bulunur..

anlattığına göre gayet iyi şartları var. sonuçta saatleri falan da belli. daha az yorulursun.
ancak halk eğitime talep de çoktur sanıyorum, hani kontenjan bulup girebilirsen senin için çok güzel olur..
ceylin için de :KK51:
İnsanı acısıyla bile bırakmıyor bu memleket. Ne bıcım bı yer oldu bu turkiye

Sivrisinek mi. Bu mevsımde. Allalla
Erkan şamcıdan duymuştum. Lavantayı kaynatıp suyunu vucuduna sürünce sivriler ısıramıyomuş. Denemedim ama. Bı denemek lazım

Halkegıtımde calısan arkadas kartalda. Burası genelde acılıyor atamalarda dedi ama bakalım hayırlısı. Ceylinin hep yanımda olması fikri super ötesi ya.

Kıs ben bu kımyasalları hayatımdan cıkarcam dıye kafayı bozdum ya. Ordan bılıyom bu lavantayı:)
Halk eğitim kesinlikle daha rahattır. Ergen tripleri yok en azından.
Herkese günaydın.
Evet ya kesinlikle
Sabahtan bi günaydın bile yazamadım beaaaaaa :) günaydınlar herkeseeeeeeee :D

Oğluş 6 gibi bi kalktı sonra geri uyuttum ve 8:15de uyandık. Şaka gibi ya düğer bişi yani :) sonra alt üst değişimi, yatakların toplanması, bulaşık makinasının boşaltılıp doldurulması, kahvaltı hazırlanması, balkon camlarının içten silinmesi ve çamaşır asılması ile bu saati bulduk. 10:30 gibi yakındaki kuaföre deneme amaçlı fön çektirmeye gidicem inşallah. Sonra da arkadaşımla buluşup önce yemek yiyeceğiz sonra alışverişe çıkacağız. Bizden haberler dinledinix :)

Destiny bence de halkeğitim süper olur. Özellikle senin vereceğin eğitimi almak isteyen insanlara hitap etmek paha biçilemez. İnşallah gönlüne göre olur canım.

Nfk şok oldum Pamir olayına. Yani resmen annenin yarasına tuz basma ötesinde yarayı deşme hareketi bunlar. Allah bildiği gibi etsin.
Ohhh çalışkan becerikli kadınınhali baska tabi:)
Hayırlısı inşallah canım.
destiny lavanta be müthiş bir şeymis inşallah unutmam hafta sonu alirim
halk eğitim gerçekten daha mantıklı. Özellikle çocuk yönünden
Lavanta öyle evet

Aslında doğada hersey var ama bız bılmıyoruz
kizlar oyuncak olarak ıkeanin ahşap tren setinide tavsiye ederim
Saol canım bakıcam
Ceylınde aynısı. Annaneye elletmıyo hıc kendını. Ben yapcam illa
nerdesiniz canlar?...

Ay ne guzel. Hayırlı olsun saçların. Kocan sıyah sevıyosa sıyah yapp kıs

gündüzün intikamını aldım kuzulardan sinemaya kaçtık kocamla...pek yakındayı izledik....gerçi ne izlesem gülerdim heralde ama gülmekten öldük:) sinemadan önce yemek yedik azcık avm turladın...şarj oldum hafta sonumda keyifli geçerse birdaha şikayet edersem ağzıma vurun;)

nerdesiniz canlar?...

Oooo, bir sürü iş yapmışsın. Yeni saçlarını da giüle güle kullan.

gündüzün intikamını aldım kuzulardan sinemaya kaçtık kocamla...pek yakındayı izledik....gerçi ne izlesem gülerdim heralde ama gülmekten öldük:) sinemadan önce yemek yedik azcık avm turladın...şarj oldum hafta sonumda keyifli geçerse birdaha şikayet edersem ağzıma vurun:KK66:
Geçer inş. Helal olsun bu yıl iyi geziyorsun. Hakkettin ama iki bıcırık büyüttün canım.

Gunaydın canlar herkese guzel gun nöbetçi öğretmenlerim kolay gelsın
gündüzün intikamını aldım kuzulardan sinemaya kaçtık kocamla...pek yakındayı izledik....gerçi ne izlesem gülerdim heralde ama gülmekten öldük:) sinemadan önce yemek yedik azcık avm turladın...şarj oldum hafta sonumda keyifli geçerse birdaha şikayet edersem ağzıma vurun:KK66:
Kocalarla basbasa kalmaya da ıhtıyacımız var.çok iyi yapmışsın canım. Eğlenmene sevindim

Arkadaslar bır sey sorcam. Hem pc de hem telefonda saklama alanım dolmak uzere. Bi suru foto var. Usb dvd cd ve harıcı hard dısk gıbı seyler de zarar gorebılıyor. Siz fotoları nasıl saklıyosunuz. Dun arastırırken google drive dıye bır sey buldum. Gmaille 15 gb saklama alanı verıyor sana. Şifrenle gırıyosun falan. Ama buda ınternet ortamı oldugundan cok da guvenemedim. Yarın bı gun mailine giremezsen fotolara ulasamazsın gıbı.
Sız nasıl yöntemler kullanıyosunuz

Arkadaslar bır sey sorcam. Hem pc de hem telefonda saklama alanım dolmak uzere. Bi suru foto var. Usb dvd cd ve harıcı hard dısk gıbı seyler de zarar gorebılıyor. Siz fotoları nasıl saklıyosunuz. Dun arastırırken google drive dıye bır sey buldum. Gmaille 15 gb saklama alanı verıyor sana. Şifrenle gırıyosun falan. Ama buda ınternet ortamı oldugundan cok da guvenemedim. Yarın bı gun mailine giremezsen fotolara ulasamazsın gıbı.
Canım biz de bilgisayar ve haricide saklıyoruz. Çok beğendiklerimizi çıkarttırıyoruz. Albüm yapıyoruz.

Canım biz de bilgisayar ve haricide saklıyoruz. Çok beğendiklerimizi çıkarttırıyoruz. Albüm yapıyoruz.

günaydııın.. cumanız mübarek olsun canlar..
eşim erken çıktı bugün, biz de ayşecikle geç uyandık bi kahvaltı yapmışız kiii :KK53:

akşama ıspanaklı börek yapmak istiyorum daha önce bir iki kez denedim ama pek güzel olmadı.
(aslında benim kv, yediğim en güzel ıspanaklı böreği yapıyor. ama tarifi vermiyor. :eek:)

siz nasıl yapıyorsunuz acaba?

İnsanı acısıyla bile bırakmıyor bu memleket. Ne bıcım bı yer oldu bu turkiye

Sivrisinek mi. Bu mevsımde. Allalla
Erkan şamcıdan duymuştum. Lavantayı kaynatıp suyunu vucuduna sürünce sivriler ısıramıyomuş. Denemedim ama. Bı denemek lazım

Halkegıtımde calısan arkadas kartalda. Burası genelde acılıyor atamalarda dedi ama bakalım hayırlısı. Ceylinin hep yanımda olması fikri super ötesi ya.

Kıs ben bu kımyasalları hayatımdan cıkarcam dıye kafayı bozdum ya. Ordan bılıyom bu lavantayı:)

Evet ya kesinlikle

Ohhh çalışkan becerikli kadınınhali baska tabi:)
Hayırlısı inşallah canım.

Lavanta öyle evet

Aslında doğada hersey var ama bız bılmıyoruz

Saol canım bakıcam

Ceylınde aynısı. Annaneye elletmıyo hıc kendını. Ben yapcam illa

Ay ne guzel. Hayırlı olsun saçların. Kocan sıyah sevıyosa sıyah yapp kıs
öyle valla.. bir de ayrımcılık var. sanki çocuktan mes'ul olan sadece anne gibi, anneye dava açılıyor.
özel bi sebep veya kusur olsa hadi diyicem ama tamamen ayrımcılık. zaten pamirin babası, beni de yargılasınlar
diye beyanat vermiş.. inş bu salaklık bi son bulur! En Büyük KK

evet bu soğukta sivrisinek var, nereden geliyorlar anlamıyorum. :KK47:

harika!.. pek yakında filmi, hokkabaz gibi beklentinin altında kaldı diyorlardı ama siz beğenmişsiniz..
bakalım, haftasonu ne maceralarınız olacak?:rolleyes:
Günaydınlar herkeseeeeeee :) yaşasın nöbet günü :p
Eagle gez kız kim tutar seni :KK66:

Herkese bir nöbet gününden sevgiler ve günaydınnnnnnnn.
günaydın canım, pembişe de sana da kolay gelsin..
internet alemine vakıf değilim, o yüzden belki bana çok güvenilir gelmiyor.
bizimkileri harici belleklerde saklıyoruz, ama ne olur ne olmaz diye, onların da yedeklerini yapıyoruz..

Son düzenleme:
tembel topikcanlar.. siz yayılın durun öyle..
biz ayşecikle önce parka, sonra camiye sohbete :KK55: öpüldünüz :KK15:

günaydııın.. cumanız mübarek olsun canlar..
eşim erken çıktı bugün, biz de ayşecikle geç uyandık bi kahvaltı yapmışız kiii :KK53:

akşama ıspanaklı börek yapmak istiyorum daha önce bir iki kez denedim ama pek güzel olmadı.
(aslında benim kv, yediğim en güzel ıspanaklı böreği yapıyor. ama tarifi vermiyor. :eek:)

siz nasıl yapıyorsunuz acaba?

öyle valla.. bir de ayrımcılık var. sanki çocuktan mes'ul olan sadece anne gibi, anneye dava açılıyor.
özel bi sebep veya kusur olsa hadi diyicem ama tamamen ayrımcılık. zaten pamirin babası, beni de yargılasınlar
diye beyanat vermiş.. inş bu salaklık bi son bulur! En Büyük KK

evet bu soğukta sivrisinek var, nereden geliyorlar anlamıyorum. :KK47:

harika!.. pek yakında filmi, hokkabaz gibi beklentinin altında kaldı diyorlardı ama siz beğenmişsiniz..
bakalım, haftasonu ne maceralarınız olacak?:rolleyes:

günaydın canım, pembişe de sana da kolay gelsin..

internet alemine vakıf değilim, o yüzden belki bana çok güvenilir gelmiyor.
bizimkileri harici belleklerde saklıyoruz, ama ne olur ne olmaz diye, onların da yedeklerini yapıyoruz..
Ben diğer börekler gibi yapıyorum. Bir farkı yok yani. İçini soğanla kavuruyorum. Salça, baharat ekleyerek. Diğer börekler gibi süt, yoğurt, yağ, yumurta ile sıvısını hazırlıyorum. Ispanağı iki kata koyuyorum.ya da gül böreği gibi sarıyorum .

Back
X