Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

manen bi temizlenme ve hazırlık olarak düşünüp çocuktan önce umreye gittik.
eşim dün akşam hacca yazılalım mı dedi. bu konuda kararsızım:KK64:

ah yavrum benim, inş iyi olur. Rabbim hasta bebeklere şifa versin..
ben de mayıştım iyice, fırsat olsa da uyusam diye ayşeciğin gözünün içine bakıyorum.
ama o çoook farklı alemlerde :KK53:
Hac biz de düşünüyoruz hatta bu sene yedeklerden çıktı
Aradılar gidecek misiniz diye
Doğum yapıcam diye gitmedik :)
hiç geçerli bi mazeret değil di mi? :KK48:
çocuklara ödevleri son güne bırakmayın da diyorsanız, daha ayıp :-)
Ahahaha

Esim geç geldi, anca yemek yedik oturduk desemm??..

Bizim yatmamiza da daha 2 saat var :-)

Bütün oyuncak sepetini haliya boca etmiş. Bir de kek istiyor. Keki getirdim. Simdi oyuncaklarinin hepsini sepete koy ondan sonra kek yiyicez dedim. 3-5 tanesini sepete atti. Ve "benden bu kadar. Hadi biraz da sen topla." dedi velet yaaaa :-)

Bütün oyuncak sepetini haliya boca etmiş. Bir de kek istiyor. Keki getirdim. Simdi oyuncaklarinin hepsini sepete koy ondan sonra kek yiyicez dedim. 3-5 tanesini sepete atti. Ve "benden bu kadar. Hadi biraz da sen topla." dedi velet yaaaa :-)
Hahahha cadıııııı :D

Para verirsen toplarım diycek yakında :D

Gece mesaisinden herkese selamlar...
cok garip bi gunluk duzenimiz oldu duzensizligimiz diyelim hatta.sabaha kadar zumrayla oturuyoruz sabah o uyuyo yasir kalkiyo esim isten gelene kdr uykusuzluktan bayilmis oluyorum gelince hemen yatiyorum kalkinca yemek ev toplamaca yine ayni dongu geceleri yasamak cok bunaltici ama kiz inatci vazgecmiyo artik savasmayi biraktim bu haftasonu iki guncuk de olsa ananeye gidiyoruz ins ona seviniyoruz oyle iste

Hahahha cadıııııı :D

Para verirsen toplarım diycek yakında :D
Gercekten cozuttu. İnat yapti onca şey denedim. yine de toplamadi. Bu de kucuk ergen ben sinir oldukca yuzunde sinir bozucu pis bi gulumseme var, velet bildiğin beni deniyor yaa!! Ve gece 1de zar zor yatti.

Gün aymadi henuz ama herkese gunaydinlar olsun. Born annene gidecek olmana cok sevindim bacim. Bir günün beyligi, beyliktir derler. Az enerji toplarsin. Yerinde olsam gitmisken bir hafta dururdum..

Gercekten cozuttu. İnat yapti onca şey denedim. yine de toplamadi. Bu de kucuk ergen ben sinir oldukca yuzunde sinir bozucu pis bi gulumseme var, velet bildiğin beni deniyor yaa!! Ve gece 1de zar zor yatti.

Gün aymadi henuz ama herkese gunaydinlar olsun. Born annene gidecek olmana cok sevindim bacim. Bir günün beyligi, beyliktir derler. Az enerji toplarsin. Yerinde olsam gitmisken bir hafta dururdum..
O yasirde de var sinir oldugumi anladigi an gozumun icine gicik gicik bakiyk bu ara uykusuzluktan bende cok gicik oldugum icin hep didisme durumundayiz anane konusunda da bende kalmayi cok isterdim ama annem yigenimi bakiyo buyuk yegenim de okulda ama o da gelince evde 4 cocuk tam senlik olur ama ben daha cok onlara dgil kendime guvenemiyorum evde dahi babasi olmadan yasir ve zumrayla ayni anda basa cikamiyorum orda tek basima cok zorlanirim biraz daha buyumelerini beklicem sanirim kalmali gitmek icin simdi daha cok gidip haftasonu git gel yapicam saniyorum arada da onlar gelir zaman gecer hem bu pazar 2 aylik oluyoruz buyuyoruzz bizz

Gece mesaisinden herkese selamlar...
cok garip bi gunluk duzenimiz oldu duzensizligimiz diyelim hatta.sabaha kadar zumrayla oturuyoruz sabah o uyuyo yasir kalkiyo esim isten gelene kdr uykusuzluktan bayilmis oluyorum gelince hemen yatiyorum kalkinca yemek ev toplamaca yine ayni dongu geceleri yasamak cok bunaltici ama kiz inatci vazgecmiyo artik savasmayi biraktim bu haftasonu iki guncuk de olsa ananeye gidiyoruz ins ona seviniyoruz oyle iste

Hani çocuğun biri uykusuz olursa diğeri öyle olmazdı?!?!? Kıyamam sana. Ama iki güncük de olsa toparlayacaksı in inşallah canım. Bi de imkanlarınız nasıl bilmiyorum ama yarım günlük de olsa bakıcı ayarlayamaz mısınız??? Hatta işe yaramayan kvler versin parasını :p

Sabah erken kaldırıyo musun Ayşeciği?? Bi ara öyle yapıcam demiştin ya. Gece 1 ne yaaaa?!?!? Ben dün 10 gibi uyutup tv keyfi yaptım mesela çok iyi geldi. Yoksa kafayı yerdim ;) ben onun cadı bakışını yerim :D

O yasirde de var sinir oldugumi anladigi an gozumun icine gicik gicik bakiyk bu ara uykusuzluktan bende cok gicik oldugum icin hep didisme durumundayiz anane konusunda da bende kalmayi cok isterdim ama annem yigenimi bakiyo buyuk yegenim de okulda ama o da gelince evde 4 cocuk tam senlik olur ama ben daha cok onlara dgil kendime guvenemiyorum evde dahi babasi olmadan yasir ve zumrayla ayni anda basa cikamiyorum orda tek basima cok zorlanirim biraz daha buyumelerini beklicem sanirim kalmali gitmek icin simdi daha cok gidip haftasonu git gel yapicam saniyorum arada da onlar gelir zaman gecer hem bu pazar 2 aylik oluyoruz buyuyoruzz bizz

Amaneyyyy iki aylık olmuş prensesssss. Maşallah. Allah'ım evlatlarımızın güzel yaşlarını ve günlerini göstersin bize.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Bugün öğlene kadar okul işlerimi yapıcam(dün çok ağırıma gitti laf yemek :p). Öğlen pide yaptırmaya gidip öğleden sonra da bebek görmeye gidicem inşallah.

Pembis esim bakici konusunda cok olumsuz asla istemiyor temizlige yardimci geliyo cocuklara elimden geldigince de ben yardim ediyorum senden bisey istemiyroum sadece xocuklar diyo ama onun dedigi gb olmuyo tabi iste diyoki bakici olcaksa sen de calis o zaman niye evde durasin yani madden bi sknti olusturmaz ama iste istemiyo yuvar topar gidicez boyle bu gece ilk kez 1 saat uyudum bugun benden mutlusu yok sabahlamak cok kotu bu duygu yarin da ananeye gidiyoruz degmeyin keyfimee

Pembis esim bakici konusunda cok olumsuz asla istemiyor temizlige yardimci geliyo cocuklara elimden geldigince de ben yardim ediyorum senden bisey istemiyroum sadece xocuklar diyo ama onun dedigi gb olmuyo tabi iste diyoki bakici olcaksa sen de calis o zaman niye evde durasin yani madden bi sknti olusturmaz ama iste istemiyo yuvar topar gidicez boyle bu gece ilk kez 1 saat uyudum bugun benden mutlusu yok sabahlamak cok kotu bu duygu yarin da ananeye gidiyoruz degmeyin keyfimee
Neyseki annen yakın sayılır. Arada o geliyor sen gidiyorsun da nefes alabiliyorsun.
Bakıcı konusunda benim eşim de önyargılı.gerçi evde varken bakıcı sıkıntı olmaz aslında. Senin durumunda bana benziyor. Kızım küçükken zor günlerimiz oldu. 7 ay evdeydim. Kv bir gün arayıp sormadı. Çok yakın olmamıza rağmen. Sonra da insanın gönlü doğrulmuyor işte.

İyi de insanlar ev hanımı iken bile tek çocukla yardımcı alıyor burda. Yani tabi çocuk var çocuk var ama demek istediğim insana yardımı yakınları etmiyorsa paraya geçecek hükmün. Yani temixliğe yardımcı çağırmayacaksınız onun yerine her gün biri olacak evde yarım gün de olsa. Adamların inadı da pistir ki kolay gelsin sana.

Neyseki annen yakın sayılır. Arada o geliyor sen gidiyorsun da nefes alabiliyorsun.
Bakıcı konusunda benim eşim de önyargılı.gerçi evde varken bakıcı sıkıntı olmaz aslında. Senin durumunda bana benziyor. Kızım küçükken zor günlerimiz oldu. 7 ay evdeydim. Kv bir gün arayıp sormadı. Çok yakın olmamıza rağmen. Sonra da insanın gönlü doğrulmuyor işte.

Çok tuhaf insanlar ya. Tamam bazıları rahatsız etmemek için arayıp sormaz ama 7 ay da uzun süre. İnşallah biz daha farklı anaanneler babaanneler oluruz.

ulen bizim kuzulara nazar değdi akşam yatma seansları çok uzadı çok oynaşıyorlar yatakta...uyutmasam akşamlarımı elimden alacaklar:KK43:

günaydın herkese...bornum yine nöbetlerde...gündüzü çok aydınlık geceyi karanlık yapsan...tv filan açmasan acaba anlamazmı gece gündüzü..gündüz azcık rahatsız etsen de geceye çevirsemi uykuyu...denemişsindir mutlaka ne bileyim aklıma geldi yazdım...sık sık aklımdan geçiyorsun canım arkadaşım...bir lokmasın zaten canın gidiyor...eşlere saygımız sonsuz ama bikaç aylığına ihtiyaç duyuyorsun sonuçta hep değil bu yardımcı...tamam o da yardımcı ama ne bileyim işte ...

Back
X