Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hac biz de düşünüyoruz hatta bu sene yedeklerden çıktımanen bi temizlenme ve hazırlık olarak düşünüp çocuktan önce umreye gittik.
eşim dün akşam hacca yazılalım mı dedi. bu konuda kararsızım
ah yavrum benim, inş iyi olur. Rabbim hasta bebeklere şifa versin..
ben de mayıştım iyice, fırsat olsa da uyusam diye ayşeciğin gözünün içine bakıyorum.
ama o çoook farklı alemlerde![]()
Ahahahahiç geçerli bi mazeret değil di mi?
çocuklara ödevleri son güne bırakmayın da diyorsanız, daha ayıp![]()
Çok fenasın.Ogretmen arkidislerim elektrikmi kesildi ödevlerini zi niye yapmiyonuz.![]()
Hahahha cadııııııBütün oyuncak sepetini haliya boca etmiş. Bir de kek istiyor. Keki getirdim. Simdi oyuncaklarinin hepsini sepete koy ondan sonra kek yiyicez dedim. 3-5 tanesini sepete atti. Ve "benden bu kadar. Hadi biraz da sen topla." dedi velet yaaaa![]()
Para verirsen toplarım diycek yakındaBütün oyuncak sepetini haliya boca etmiş. Bir de kek istiyor. Keki getirdim. Simdi oyuncaklarinin hepsini sepete koy ondan sonra kek yiyicez dedim. 3-5 tanesini sepete atti. Ve "benden bu kadar. Hadi biraz da sen topla." dedi velet yaaaa![]()
Hahahha cadıııııı![]()
Gercekten cozuttu. İnat yapti onca şey denedim. yine de toplamadi. Bu de kucuk ergen ben sinir oldukca yuzunde sinir bozucu pis bi gulumseme var, velet bildiğin beni deniyor yaa!! Ve gece 1de zar zor yatti.Para verirsen toplarım diycek yakında![]()
O yasirde de var sinir oldugumi anladigi an gozumun icine gicik gicik bakiyk bu ara uykusuzluktan bende cok gicik oldugum icin hep didisme durumundayiz anane konusunda da bende kalmayi cok isterdim ama annem yigenimi bakiyo buyuk yegenim de okulda ama o da gelince evde 4 cocuk tam senlik olur ama ben daha cok onlara dgil kendime guvenemiyorum evde dahi babasi olmadan yasir ve zumrayla ayni anda basa cikamiyorum orda tek basima cok zorlanirim biraz daha buyumelerini beklicem sanirim kalmali gitmek icin simdi daha cok gidip haftasonu git gel yapicam saniyorum arada da onlar gelir zaman gecer hem bu pazar 2 aylik oluyoruz buyuyoruzz bizzGercekten cozuttu. İnat yapti onca şey denedim. yine de toplamadi. Bu de kucuk ergen ben sinir oldukca yuzunde sinir bozucu pis bi gulumseme var, velet bildiğin beni deniyor yaa!! Ve gece 1de zar zor yatti.
Gün aymadi henuz ama herkese gunaydinlar olsun. Born annene gidecek olmana cok sevindim bacim. Bir günün beyligi, beyliktir derler. Az enerji toplarsin. Yerinde olsam gitmisken bir hafta dururdum..
Gece mesaisinden herkese selamlar...
cok garip bi gunluk duzenimiz oldu duzensizligimiz diyelim hatta.sabaha kadar zumrayla oturuyoruz sabah o uyuyo yasir kalkiyo esim isten gelene kdr uykusuzluktan bayilmis oluyorum gelince hemen yatiyorum kalkinca yemek ev toplamaca yine ayni dongu geceleri yasamak cok bunaltici ama kiz inatci vazgecmiyo artik savasmayi biraktim bu haftasonu iki guncuk de olsa ananeye gidiyoruz ins ona seviniyoruz oyle iste
Gercekten cozuttu. İnat yapti onca şey denedim. yine de toplamadi. Bu de kucuk ergen ben sinir oldukca yuzunde sinir bozucu pis bi gulumseme var, velet bildiğin beni deniyor yaa!! Ve gece 1de zar zor yatti.
Gün aymadi henuz ama herkese gunaydinlar olsun. Born annene gidecek olmana cok sevindim bacim. Bir günün beyligi, beyliktir derler. Az enerji toplarsin. Yerinde olsam gitmisken bir hafta dururdum..
O yasirde de var sinir oldugumi anladigi an gozumun icine gicik gicik bakiyk bu ara uykusuzluktan bende cok gicik oldugum icin hep didisme durumundayiz anane konusunda da bende kalmayi cok isterdim ama annem yigenimi bakiyo buyuk yegenim de okulda ama o da gelince evde 4 cocuk tam senlik olur ama ben daha cok onlara dgil kendime guvenemiyorum evde dahi babasi olmadan yasir ve zumrayla ayni anda basa cikamiyorum orda tek basima cok zorlanirim biraz daha buyumelerini beklicem sanirim kalmali gitmek icin simdi daha cok gidip haftasonu git gel yapicam saniyorum arada da onlar gelir zaman gecer hem bu pazar 2 aylik oluyoruz buyuyoruzz bizz
Neyseki annen yakın sayılır. Arada o geliyor sen gidiyorsun da nefes alabiliyorsun.Pembis esim bakici konusunda cok olumsuz asla istemiyor temizlige yardimci geliyo cocuklara elimden geldigince de ben yardim ediyorum senden bisey istemiyroum sadece xocuklar diyo ama onun dedigi gb olmuyo tabi iste diyoki bakici olcaksa sen de calis o zaman niye evde durasin yani madden bi sknti olusturmaz ama iste istemiyo yuvar topar gidicez boyle bu gece ilk kez 1 saat uyudum bugun benden mutlusu yok sabahlamak cok kotu bu duygu yarin da ananeye gidiyoruz degmeyin keyfimee
Pembis esim bakici konusunda cok olumsuz asla istemiyor temizlige yardimci geliyo cocuklara elimden geldigince de ben yardim ediyorum senden bisey istemiyroum sadece xocuklar diyo ama onun dedigi gb olmuyo tabi iste diyoki bakici olcaksa sen de calis o zaman niye evde durasin yani madden bi sknti olusturmaz ama iste istemiyo yuvar topar gidicez boyle bu gece ilk kez 1 saat uyudum bugun benden mutlusu yok sabahlamak cok kotu bu duygu yarin da ananeye gidiyoruz degmeyin keyfimee
Neyseki annen yakın sayılır. Arada o geliyor sen gidiyorsun da nefes alabiliyorsun.
Bakıcı konusunda benim eşim de önyargılı.gerçi evde varken bakıcı sıkıntı olmaz aslında. Senin durumunda bana benziyor. Kızım küçükken zor günlerimiz oldu. 7 ay evdeydim. Kv bir gün arayıp sormadı. Çok yakın olmamıza rağmen. Sonra da insanın gönlü doğrulmuyor işte.