Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu yıllar herkeseeeeeee :) sevgi dolu bir yıl olsun 2015 inşallahhhhh.
halis zeytinyağı içirsen bir çay ya da tatlı kaşığı? inş rahatlar yavrum..slm kızlar.nasılsınız? bugün çok yorucu birgün grçitdim.yusufun kabızlık problemi var bi türlü geçmedi.tavsiyeniz varsa alabilirim.bugün hasanpaşa köftesi uaptım kocacım yesin diye.güzel oldu sanırım.bu sene evdeyim diye yemek yapabliyorum çok zevkli gerçekten.kısmet olursa sermayeyi denkleştirip lokanta açacam.ama şöyle annelere hitap eden kitap okunabilen içinde geniş oyun alanı bakıcıların olduğu bi yer.
burada hava çoook soğuk. soğuk ama kar da yok. rüzgar fena, fırtına gibi esiyor.bu arada kar yağmış ne güzel bu sene sobalı eve çıktım diye mi şansıma burada hava çok güzel.tabi üzücü bişey aslında tabiatın dengesi bozuldu ama benim işime geldi yalan söyleyemem.
kızlar ben de ehliyet almış ama kocasının yüzünden araba sürememiş biriyim.ben de şu dediğiniz derslerden yazın alayım.hem yusuf da ek gıdaya geçer o zaman anama bırakırım o bakar.o nasıl olsa hüsyinin deyişiylle cici anne:)))
pembe hüseyin de uykular çok dengesiz gündüz uyumaz gelir akşam 5te uyur 10da kalkar artık ne zaman uyursa.
kızlar ecrin yazmıyo pek nasıl sizin haberiniz var mı ondan. merak ettim de....yusuf ağlıyor bayyyyyyyy
amiin. ben de seni merak ediyorum, bir foto bekliyorum, maildenkıızzlaaaaarrrrrrrr hu huuuuuuuuu nerdes,nizzz??????? kocacım begendi yemeklerimi:)) ço yorgunum.yusuf da uyudu.
yeni yılınızı kutlarım şimdiden.nice yıllar görün eşiniz ve çocuklarınız ve aileleriniz ve sevdiklerinizle inşallah. çok seviyom sizi valla görmeden bilmeden suretinizi:))))))))
öpüldünüz.kociş çay ister.............
ahahahahahahOğluş 9 gibi uyudu. Kocacan yarım saattir karşı koltukta uyuyor. Ben de ulan istanbulu izliyorum kayıttan. Yaşasın çılgınlar gibi kutlanan yeni yıl hahhahaha.
Herkese tuhaydin yeni bir yil sabahindan
bahar sen instagram da yokmusun
Pempis bizim gecemizde ayniydi her zamanki bir gundu tek farki yarin ise gitmeyecek olmam di
Nfk biz de 10 da kalktik ama ben uykumu aldim allaha sukur birazdan melisayi banyo yaptirip yatiracagim ondan sonra insallah biraz keyif yapabilirim[/QUOTE
yuvana hoşgeldin şekerim.Herkese tuhaydin yeni bir yil sabahindan
bahar sen instagram da yokmusun
Pempis bizim gecemizde ayniydi her zamanki bir gundu tek farki yarin ise gitmeyecek olmam di
Nfk biz de 10 da kalktik ama ben uykumu aldim allaha sukur birazdan melisayi banyo yaptirip yatiracagim ondan sonra insallah biraz keyif yapabilirim![]()
acaba bi sıkıntısı mı var? burnu tıkalı değil, di mi?Günaydınlar herkeseeeeeee :) güzel bir gün diliyorum herkeseeeee.
Dün 10 olmadan uyudum. Çok yorgundum. Şimdi de dinlenmiş hissetmiyorum ya neyseoğluş gece kalkıp duruyo yine. Ah ah ne güzeldi deliksiz uyku günlerim.
Aşk olsun ben yazıyorum, muhtarım.destiny, arya born, dilanaz, ecrin, bahar, cansel, eaglee, ilbilge, humakuş, delii nerdesiniz hatunlar?![]()
Biz de bazen deliksiz uyuyoruz bazen de kalkıyoruz. Şaşkın veletler işte.Günaydınlar herkeseeeeeee :) güzel bir gün diliyorum herkeseeeee.
Dün 10 olmadan uyudum. Çok yorgundum. Şimdi de dinlenmiş hissetmiyorum ya neyseoğluş gece kalkıp duruyo yine. Ah ah ne güzeldi deliksiz uyku günlerim.
ay ne olacak bizim bu halimiz yaa? hep memnuniyetsizlik..Eagle geçmiş olsun şekerimmmm. Daha çok yayılmasın inşallah. Senin yavruların sohbetlerine hastayımmmmmmaşallah onlara.
İlbilge ben de şubat tatilinden hemen önce gidicem dip boyaya inşallahgüle güle kullan canım. Uyku olayı da muamma işte malesef. Böyle böyle büyüyecekler
Çok soğuk burası yaaaaeve tıkılıp kalma olayı bizde de var yani
sıcak memleketlere taşınmalıııı
![]()
hamdolsun canım, hasta değil ama tribal enfeksiyonu had safhada..slm kızlar...hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller
ilbilgecanım sıhhatler olsun canım şifa olsun ruhuna inşllah.eh biz bayanlara ne ii gelir di mi bu tür ekşınlar:))ben de inşallah yarın yaptıracam dip dip boyamı...
eagle canım geçmiş olsun.maşallah ne tatlı konuşmaları vsr onların..
delii canım ne yapıyorsun canım
pembe canım ben hala yatamıyorum 2012 temmuzdan beri bölünmiş uykulara talim ediyom.ne güzelmiş o uykular sorma.yarama tuz bastınnn
nfk fotomu yollayacam da laptopta hiç fotom yok yarın inşallah annmelere gidip usp kablosunu alırsam fotolarımı atarasam sana gönderecem.zaten iki dünyayım ben.anca 3 pozda tam görünüyorum.ayşacik de iyisdir inşallah.
yusuf uyandı öptüm