Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

birde biz ek gıdaya geçtik 4.5 aydan sonra yoğurt meyve püresi ara sıra pirinç unu muhallebisi şimdi 6 aya girdik ve corbalara başlayacagız artık.bene cogu seyii azar azar vemeye başladım.

pembe geçmiş olsun efeye.

born ben kızım mı kreşin birinde anne çocuk oyun grubu vardı hafta da 1 gun ona guturuyoedum .sabah gidiyorduk 10 da ögleyin 1 de bitiyordu. ilk başlarda kızımın çok hoşuna gitti .6-7 kişi falan geliyordu 3 hafta sonra grup ogretmeni işten ayrıldı onun yerine gelen de pek etkili degildi gelmemeye başladı anneler.en son biz yine gittik 1 nkişi bizimle bir 2 kişiydik kızım sıkıldı ve gitmeyi bıraktık.aslında devam etse çok iyiy olacak tı kızım her hafta anne okula gidecekmiyiz diye soruyor şu ara napsam bende bilemedim.kreşlerin oyun grupları var hafta da 2 yarın gün yada3-5 yarım gun falan da kızım benden ayrılmak istemiyor o oyun gruplarına da anne çocuk alışana kadar yanında oluyormuş. kış oldugu için çocuklar evde çok sıkılıyor birde kardeşşini kıskanıyorlar.ara sıra degişik arkadaşlarla oynadı mı iyiy geliyor. ben olmadı 1.2 hafta sonra 2 yarın gun oyun grubuna göturmeyi duşunuyorum. bizim bulundugumuz yere uzak kreşler o yuzden gidip gelmesi sorun olacak .

birde biz ek gıdaya geçtik 4.5 aydan sonra yoğurt meyve püresi ara sıra pirinç unu muhallebisi şimdi 6 aya girdik ve corbalara başlayacagız artık.bene cogu seyii azar azar vemeye başladım.
oh ne güzel, kocaman olmuş senin oğlan.. bence 2-3 saat rahatlıkla bırakabilirsin kv ye..
sonra siz kızçeyle alemlere akarsınız :49:

bu arada face, mail ya da ig kullanıyorsan bana forumun özel mesaj kısmından ulaş cicim ;)

Aysecikle şöyle bi cikip yuruyelim. :KK55: opuldunuz canlar:KK15:

Keremi haftada bir oyun grubuna götürüyordum.
Çok seviyor o da" okula gidelim" diyor
Özel zaman geçirmiş oluyoruz ikimize de iyi geliyor
Ama hastalığı ordan mı kaptı diye şüphelendim, gerçi doktor "evde de hasta olur" dedi.

Deliii benim bebeğim de mert, 6.ayı doldurdu ben de 2 aydır başladım ek gıdaya çok zayıf

Evet okulu seviyorlar. Sizin oyun grubunda anneler oluyor mu içeride.
Biz çok zayıf sayılmaz ama ben erken başladım her şeye kiz da geç başlamış tim 6 ayda ve cok ayırıp seçiyor hala.mert öyle olmasın diye her şeyden veriyorum.yerse çok veriyorum yemezse zorlamiyorum.

Bu arada iğ adresimi nfk verdim eklemek isteyen olursa ekleyin. Sevinirim

Bu arada iğ adresimi nfk verdim eklemek isteyen olursa ekleyin. Sevinirim
DM den foto attim sana. Sayfanin sağ üst kosesinde acilmis bi zarf simgesi var, oradan özel mesaja bakabilirsin.

Adini da vericem kizlara simdi ;)

Ayşecik uyudu. Ben de mutfağa geceyim, aksama yemek hazirliklari baslasin.. :69:

Yaparsın sen. Planmışsındır bile.:KK73:

Planlamadım ve halim de yok ne yalan söyliyim :( bi de perşembeye yemekli misafirim gelme ihtimali var ki ozaman ertesi güne arta kalanlar yenir hiç kaçarı yok :D yoruldummmmmmm. Yani beynen yorgunum sanıyorum o da fiziksel olarak da etkiliyor.

Oğluşun çok şükür ateşi yok ama çok öksürüyor ve uyanıyor. Burun da tıkalı. Oysaki serum fizyolojik de yaptım. Yine uykusuz bir gece mi olacak göreceğizzzzzz.

Yarın öğlen kaş bıyık randevum var. Sonrasında da okula gitmem lazım çünkü sınav var. Gerçi şuan baya kar yağıyor ki bilmem yarın okul olur mu nolur??

Gunaydın karlı bir istanbuldan
Vali ilk kez isabetli karar vermiş
Yalnız ben uzuldum bu tatile
Tam sınav haftası. Ayın 9 una not girişi istediler. Bugun sınav yapacaktım. Sınav okucaktım. Hepsi gitti gume. 9 una zor yetişir notlar

Şu site bi anda kapanıyo açılıyo ya kıl oluyorummmmmmm!!

Herkese günaydınnnnnnnn :)

Destiny ben de aynı moddayım. Bugün son sınavım var. İnşallah hava bozmadan sınavımızı yaparız da okuyup not vermesi kalır.

Şu site bi anda kapanıyo açılıyo ya kıl oluyorummmmmmm!!

Herkese günaydınnnnnnnn :)

Destiny ben de aynı moddayım. Bugün son sınavım var. İnşallah hava bozmadan sınavımızı yaparız da okuyup not vermesi kalır.
Hangi site kıs
Sizde de 9 una kadar mı istediler notları

slm canlar.. kar tatili var ama kar yok :-)
bu iş çocuklara yaradı valla.. biz de evdeyiz, pinekleme mode on :ssz:

pembişim, pastadan ne haber?

Merhabalar ilk kar yağdı çok şükür.

kızım dört gözle bekliyordu.

öğleden sonra okullarda tatil tüm aile evdeyiz. çocuklara

portakal sulu kek yaptım. aynı zamanda orucum iftarı bekliyorum.

Back
X