Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bi suredir yazamadim yine offff bu aralar cok dertliyim galiba sutum yetmiyo ozellikle geceleri ya da atak mi geciriyoruz acaba gecede7-8 kez uyaniyo deli olcam goguslerim de cok aciyo. Benzer bi durum yasayan var mi? Pazartesi dr kontrolumuz var herhalde ek gidaya baslariz. O da ayri bi muamma meyveyle mi sebzeyle mi baslamali her sey sorun cok bunaldim bu aralar ben ya

bakın siz şu işe
gazete manşetlerine çıkıyordum az daha ...yan dairemdeki birlikte yaşayan adam ve kadın korıdorda kavga ediyorlar ama ne kavga ..
benımde canım sıkıldı kapının gözesinden canlı yayın kalıtesiyle adamla kadını izliyorum ( kendimi eşrefle kınıyorum :9:)
haytt böle işe bi nda öksürdüm ... adam demez mi kapı arkasından dinleme sende gel sana da 3-5 tane geçireyim dedi ..
bende kapıyı açıp hahayyy sen ancak karşındaki kedi yavrusuna geçirirsin ayıı dedim şakkk kapattımmm ..
:27::27: ohhhhhh canıma değsinnn . karşı apartmanda karısıyla cocukları yaşıyor o elin karısıyla birlikte yaşıyor .. ohh ohhh bütün yağlarım eridi hayvanın çocugu
:48:seni yirim bebek Allah razı olsun bebekk .. benim oğlanın düzene girmesi çok zor o kadar sinirli bi çocuk kii anlatamam bişeyi başaramadığında kendi kendini parçalıycakk

:emir_bebek:gardaş hoppala nedir?? bana az anlatsana yaaa
bebişkommm ömür de aynı cinlerim tepeme çıkıyor inan varya kendimi yumruklayasım gelio etmiyor çocuk kakasını etmio etmiooooo

:39::39::39:ahh kocişşş ahhh .. geçen diyorum ki keşke ömür sanal bebekler vardı ya beslersiin kaka yapar temızlersın oynatırsın falan benim cocuklugumda vardı eminim senın zamanında da vardır .. onun gibi olsa keşke hiç ağlamasa ya ne güzel olur demi

:46: muck muck:38:teşekkür ederim bilgilerin için bebek...yeni bir mama denedim söylemeden geçemem sana bebelacın irmikli gece muhallebisini ben biberon formulune göre verdimmmmmmm onn numara tadı var 3.90 fıyatı al kesinlikle bebetomm

aman zeynep uzak dur öle insanlardan nolur nolmaz televizyonlarda neler izliyoruz kendini düşünmüyosan bebegini düşün vala psikopata rastlarsn bi gün rahat bırakmaz..seninde gözün çok kara maşalah :)) ömürün kime çektiği belli şekerim aynı anası :9: :emir_bebek:
canım hoppala resimde gördğün zırzavat:9::34: içine koyucam bizim ufaklığı hoplıcak zıplıcak önünde oyuncaklarıda oyalanır malum artık benim kol dermanım kalmadı bikere ikikere degilki habire zıplamak oynamak istiyorlar bari o şekilde biraz oyalanırlar sanada tavsiye ederim bizimki ayakları üstünde durmayı zıplamayı seviyo hem bacaklarınıda kuvvetlendrr diye aldık ama henüz gelmedi gelsin ogluşumu koyup siteye reklam yaparz artık:emir_bebek::1::9:

Eki Görüntüle 576133

doymuyormudiye mama verdim 60 ml yaptım 40 ml kaldı dişlerden bence sürekli eli ağzında

maşalahhh:nazar: tam karakız bu yaaa saçlarada bakk bizim oğlanlar niye keltoş yaaa hep oğlanlar kel bizimkinin yeni yeni çıkıo uzuyo hatta saçları ama bana hala keltoş gözüküo :9::1::emir_bebek::nazar: yerim ben bu bebeleri yerim

Gunaydin,bizimki uyandi ve inanilmaz enerjik,ben zombi gibi.o kadar cok isim var ki bugun,gece de uykumu alamadim,fenalasmadan atlatirim umarim :)

doğumdan sonra ilk kez birkaç gündür süren kahverengi akıntılardan sonra evveeeet adetim gelmeye başladı bukadar sevincegm aklıma gelmezdi umarım artık daha kolay zayıflarım ve şişkinlğim gider:32::32:

günaydınn kızlar.cumanız mübarek olsunn. kızım biraz ii artık. idrar kültürü yapmıştı dr. oda iii çıktı. 2 gündür öksürük ilacı içiyo öksürügü hafifladi. tek sorunumuz kaldıı gündüzleri çok az emiyooo .:5:

günaydınn kızlar.cumanız mübarek olsunn. kızım biraz ii artık. idrar kültürü yapmıştı dr. oda iii çıktı. 2 gündür öksürük ilacı içiyo öksürügü hafifladi. tek sorunumuz kaldıı gündüzleri çok az emiyooo .:5:[/QUOTE
saol canm sennde cuman mübarek olsn gecmiş olsn inşalah emmeside düzelir diş çıkarmaları bu dönem emmelerini etkilio sanırım...

günaydın herkese:23:

bunuda bu gün öğrendim:

Büyüme hormonunun gece lambasını sevmediğini biliyor muydunuz?
Bu yüzden çocuklarınızı karanlıkta uyutmalısınız...

günaydın herkese:23:

bunuda bu gün öğrendim:

Büyüme hormonunun gece lambasını sevmediğini biliyor muydunuz?
Bu yüzden çocuklarınızı karanlıkta uyutmalısınız...

evet canm ben ilk doğdugunda gece lambası kullanıodm ama ögrendmki yanlışmış ogünden sonra hiç kullanmadm...

günaydınn kızlar.cumanız mübarek olsunn. kızım biraz ii artık. idrar kültürü yapmıştı dr. oda iii çıktı. 2 gündür öksürük ilacı içiyo öksürügü hafifladi. tek sorunumuz kaldıı gündüzleri çok az emiyooo .:5:[/QUOTE
saol canm sennde cuman mübarek olsn gecmiş olsn inşalah emmeside düzelir diş çıkarmaları bu dönem emmelerini etkilio sanırım...

evt cnmm napsam şarıdım.günde 4 defa bazen 5 defa bez degiştiriyodum 2 gündür 3 defa anaca onuda doldurmuyo zaten. sağıp verecegim bi süree.

günaydınn kızlar.cumanız mübarek olsunn. kızım biraz ii artık. idrar kültürü yapmıştı dr. oda iii çıktı. 2 gündür öksürük ilacı içiyo öksürügü hafifladi. tek sorunumuz kaldıı gündüzleri çok az emiyooo .:5:
Gunaydın canım.. Hepınızın cuması mubarek olsun.. Gecmıs olsun benım kızda 2 gundur oksuruyor sesı hafıf kısıldı doktor pedıtus verdı sesı bugun ıyı ama dun gece belkı 20 defa kalkmısımdır ıyı saglıklı olsunlarda gerısı onemlı degıl.. Benım kızım sadece gecelerı emıyor gunduz hıcbır sekılde almıyor memeyı bende mama verıyorum cok sukur uslandı kızım mamaya cok karsıydım ama Allah senmısın dedı basıma geldı kotu bıseyde degılmıs onu anladım cok sukur doyuyor kızım ve mutlu arada gun ıcınde mama takvıyesı yap bence canım gerılemesın yavrun

bende lansinoh hiç işe yaramamıştı ,üstelik 35 haftalık hamileyken başlamıştım kullanmaya,ama mustela inanılmaz iyi geldi.hangi şehirdesin bilmiyorum ama mustela satan bi eczaneye uğrayıp numune rica etsen verirler belki. bana 3-4 tane vermişlerdi,gerçi baya ürün almştım ama almadan da verirler bi ihtimal.şimdi bi tüp alsan yine artar o yazık olur. eşantiyon da baya bi gidiyo zaten.

Aynen bende 1 ay boyunca meme başı acısından çoook çekmiştim,denemediğim şey kalmamıştı sonra mustela krem aldım inanılmaz rahatladım

Back
X