Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

cena az önce bebek yemeklerin tariflerinin yer aldığı bir siteye bakıyordum.

senin pürenin tarifi vardı .bir bayan kızına 3 defa bu püreden yaptığını ama bebeğin

kesinlikle yemediğini yazmış.

cevap: sebze püresini genelde bebekler pek sevmezler tekrar deneyin:19:

sevilecek gibide deği tadı da yani:19::19:
Galiba benim tahminim tutmuş

Babies: Trailer | Video Playlist: Babies | Focus Features
kızlaaaaar bu belgeselin reklamına bakın.. 1 yaşına kadar 4 farklı ülkeden 4 bebeğin hayatını çekmişler çok sevimli görünmüyorlar mııııııı:emir_bebek:

misafirlerimi ağırladım çok rahat geçti, uzmanlaşıyorum heralde bu işte.. ama şu çay servisine bi çare bulsak git gel git gel illallah ediyo insan ..sonunda koyacam ortaya koca bi semaver herkes çayını kendi dolduracak:1:

destiny555 bence o mayaladığın yoğurttan tekrar maya alarak mayala yani 2 kere mayalanmış olsun
borntobemother çok geçmiş olsun bence de kanı durduysa sorun yok demektir inşallah
libyana26 gidiyo musun canım yaa özliycez seni ama olsun çoook güzel vakit geçir orda:16:

Hayat Bebek Suyu 0.33 lt 6 Adet (Doğal Mineralli Su) - e-bebek.com

geçen aldık denemeye.kaynatılmış su veriyordum.

kaynatılmış suda minerallar kayboluyormuş:50:

beklemiş suda herşey ölmüş oluyor canım. her zaman taze su, akan su daha iyidir kaynamış olsa bile..

Mothercareikiler cok kullanisli oluyo indirim varmis bi bak istersen bide kipa da ff markasi var bak onun badileride cok iyi hic salma fln yapmio ben ikisinide kullaniyorum. e bebekten alabilirsin netten ama o markalari bulamazsin orda sanirim.jokerdende hic almadim ben body chicconun kaliplari cok dar zayif bebeklere oluo onun badiler

kesinlikle mothercare badileri çok kullanışlı verilen paraya değiyor biraz büyük alınca aylarca giyebiliyor

Son düzenleme:

ayy okurken bile çok kötü oldum.kimbilir se ne hale gelmişşindir:43:

çok geçmiş olsun canım.benim eşim kesiyor hep ben cesaret edemiyorum.

Annen haklı canım bence hemofili olsa durmazdı kan. Boşuna kendini bu kadar yıpratma olacağı varmış. Kuzunda uyumuş yarına biraz daha hafifler acısı merak etme. Hepimizin böyle dalgınlıkları olabiliyor. İnsanız sonuçta üzme kendini.

cok geçmiş olsun canım ya ne desem boş çok üzüldüm

Babies: Trailer | Video Playlist: Babies | Focus Features
kızlar bu belgeselin reklamına bakın.. 1 yaşına kadar 4 farklı ülkeden 4 bebeğin hayatını çekmişler çok sevimli görünmüyorlar mııııııı:emir_bebek:

misafirlerimi ağırladım çok rahat geçti, uzmanlaşıyorum heralde bu işte.. ama şu çay servisine bi çare bulsak git gel git gel illallah ediyo insan ..sonunda koyacam ortaya koca bi semaver herkes çayını kendi dolduracak:1:

destiny555 bence o mayaladığın yoğurttan tekrar maya alarak mayala yani 2 kere mayalanmış olsun
borntobemother çok geçmiş olsun bence de kanı durduysa sorun yok demektir inşallah

çok saolun kızlar Allah hepinizden razı olsun şu anda iyi ama insan en küçük şeyde panik oluyor elde değil. Busmaicim ben o çay konusuna da şık 2 tane termos aldım taşlı maşlı birine su birine dem koyuyorum kalabalık misafirden ondan dolduruyorum mutfak salona uzak git gel mahvoluyo insan

Minita maaşallah kuzuna
Tesekkur ederiz cnm, tum bebislere masallah:nazar:
bugün paşamın tırnağını keseyim diye etinden kocaman bir parça kestim :14::14::14: o kadar kötü oldum ki anlatamam ağlamaktan apartmanı ayağa kaldırdı nasıl oldu birden anlamadım bu zamana hep ben kestim gıkı çıkmadı kanlar oluk oluk akmaya başladı ve benim tarafımdan genlerde hemofili olduğu için bahsetmiştim sanırım ben neredeyse bayılacaktım yatağı kıyafeti benim üstüm heryer kan oldu doktoru arıyorum sürekli meşgul ne yapacağımı şaşırdım eşim hemen geldi yarabandı saralım diyo ama ben sürekli bağrıyorum olmaz falan diye sonra o bi şekilde durdurdu uyudu çocuk da ağlamaktan uyurken durmuştu uyanınca elini ağzına sokmuş sanırım bi de baktım yine başladı dolu akmaya ayyy nasık kestiysem ya anlatırken bile gözüm doluyoo :50: sonrasında doktor beyfendiye(!) ulaşabildik hemofili olsa bir saniye durmaz dedi gerçi annem de kanın rengi çok daha açık ve çok sıvı olması gerekir panik yapma diyo ama ben dayanamadım işte kendimi suçladım durdum bi başkası tırnağına zarar verse nasıl kızarım ama kendi yaptığıma bakın yaaa bi de yarın memlekete gidiyoruz orda inşallah birşey olmaz hemofili testi 6 aydan önce net sonuç vermediği için yaptıramıyoruz hala ama ben döner dönmez artık yaptıracam hop hop oturup hop kalkıyorum tabii ki her gelen Rabbimden ama tedbir almakta fayda var...geçmişi okuyamadan yazdım 1 hafta kadar olmam sanırım kızlar çook öpüyorum hepinizi bizi özleyin ve paşama dua edin bişicik olmasın minnaklarımıza...

Ayy cnm okurken bir fena oldum, cok cok gecmis olsun. Benimde tek korktugum sey:18: Allah korusun zaten kipir kipirlarinsan zar zor kesiyor tirnaklarini

merhaba arkadaşlar,
ben antalyada yaşıyorum evlendikten sonra eşimin işinin burada olmasından dolayı buraya yerleştim . Aslında izmirliyim üniversite mezunuyum ve izmirde sigorta acenteliği yaptım uzun bi süre buraya geldikten sonra hemen hamile kaldım şimdide oğlum 5.5 aylık burada bebegime bakacak bi yakınım olmadığından çalışamıyorum .antalyada evde yapabileceğim bi iş arıyorum hem tekrar işe yaradığımı hissetmek hem de eşime destek olmak için bu konuda bilgisi olan varmı???

bugün paşamın tırnağını keseyim diye etinden kocaman bir parça kestim :14::14::14: o kadar kötü oldum ki anlatamam ağlamaktan apartmanı ayağa kaldırdı nasıl oldu birden anlamadım bu zamana hep ben kestim gıkı çıkmadı kanlar oluk oluk akmaya başladı ve benim tarafımdan genlerde hemofili olduğu için bahsetmiştim sanırım ben neredeyse bayılacaktım yatağı kıyafeti benim üstüm heryer kan oldu doktoru arıyorum sürekli meşgul ne yapacağımı şaşırdım eşim hemen geldi yarabandı saralım diyo ama ben sürekli bağrıyorum olmaz falan diye sonra o bi şekilde durdurdu uyudu çocuk da ağlamaktan uyurken durmuştu uyanınca elini ağzına sokmuş sanırım bi de baktım yine başladı dolu akmaya ayyy nasık kestiysem ya anlatırken bile gözüm doluyoo :50: sonrasında doktor beyfendiye(!) ulaşabildik hemofili olsa bir saniye durmaz dedi gerçi annem de kanın rengi çok daha açık ve çok sıvı olması gerekir panik yapma diyo ama ben dayanamadım işte kendimi suçladım durdum bi başkası tırnağına zarar verse nasıl kızarım ama kendi yaptığıma bakın yaaa bi de yarın memlekete gidiyoruz orda inşallah birşey olmaz hemofili testi 6 aydan önce net sonuç vermediği için yaptıramıyoruz hala ama ben döner dönmez artık yaptıracam hop hop oturup hop kalkıyorum tabii ki her gelen Rabbimden ama tedbir almakta fayda var...geçmişi okuyamadan yazdım 1 hafta kadar olmam sanırım kızlar çook öpüyorum hepinizi bizi özleyin ve paşama dua edin bişicik olmasın minnaklarımıza...
canımm çook geçmiş olsun görünmez kaza insanın içi acıyo biliyorum ama çook yıpratma kendini inşallah ALLAH korktuklarından emin kılar seni..evet sen taşıyıcıydın demi..inşallah nasıl oluyor bu durumlar bilmiyorum ama kuzunda hiçbişecikler çıkmaz
kuzumm yenı gördüm bende mısafırler vardı yenı gıttıler hala bebek bakmaya gelenler var 6 aylık olcaz :) işe başlıcamyaaa..
ama mısafır agırlamak cooookk zorrr :(((
evet gerçekten öyle bi gün temizlik bi gün hazırlık bi günde misafir agırlıyodum ben bir ay öncesine kadar her haftasonu misafirim vardı.. çok şükür bitirdim şimdi sanırım gelecek kimse kalmadı artık darısı sana yarında biz gidiyoruz bi arkadaşa bebek görmeye zor ama bu da bunun adeti bu naparsın:34

Taaa diyarbakır;)
ayy diyarbakıra gittim ben çook güzel bi şehir sen seviyo musun diyarbakırı şehir güzel insanları nasıl?
Bu arada oğluşumun resmini koydum avatara kimseler farketmedimiiii:14::14:
maşallah barekallah oğluşuna çook tatlı benim kıza şaklabanlık yapacaksın ancak öyle görürsün gülüşünü kahkahasını bu yüzden size maşallah:34:
Yaklaşık 5 aydır ailemi görmüyorum canım.. Eşimin ailesi de orda.. İzni de vardı gidelimmi dedi gidelim dedim.. Hemen bilet aldı.. Aslında 15 tatilde gitmeyi düşünüyorduk ama otobüsler eşim iş yerinde çok bunalmış erken gidelim dedi..:31::31:
canım iyi yolculuklar sana.. ben ünvyi eskişehirde okudum çook severim eskişehiri çook güzel insanlar tanıdım ve çook güzel anılarım var:32:
bu sebeple benim yerimede gez eskişehirde inş.. diycem ama şimdi eskişehirde nasıl bir ayaz vardır:53:insan o ayazda aynı böyle olur heralde:52:

bir ay önce başladık canım.ilk bendim galiba bu topikte yürüteç kullanan:emir_bebek:
ilk günler 5 er dakika koyuyordum.şimdi tüm evi geziyor valla.

bende kullanmaya başladım yürüteç en çokta mutfakta iş yaparken işime yarıyo halıları toplayınca kendi kendine gezebiliyo ama halılar varken zorlanıyo kuzucum

Ekin haaala uyumadi :( ve cok enerjik daha da kotusu :) size iyi uykular bana iyi nobetler olsun :)

Kadercim güzel hersey yolunda dogunun insani batıya göre daha içten samimi oluyo.gecen para cekcem atm de sıra beklioz pasam kanguruda güvenlikci önümüzdeki adama söyledi bayan bebegiyle beklio diye hemen sıra verdiler.genelde böyle şeylerle karsilasiorum.okul müdürün falan çok iyi.bundan öncede elazığdaydik oranin insanida cok iyi.sen vanlimisin cnm

Ekin haaala uyumadi :( ve cok enerjik daha da kotusu :) size iyi uykular bana iyi nobetler olsun :)

Sana kolay gelsin bizimkide guya uyyo ama sürekli uyanio ya disten yada bi yeri agrio yavrumun cunku soylenio uykuda.babamizi gönderdik bugün beraber yatcaz bakalim nasıl bi gece beklio bizi

Tesekkur ederiz cnm, tum bebislere masallah:nazar:

Ayy cnm okurken bir fena oldum, cok cok gecmis olsun. Benimde tek korktugum sey:18: Allah korusun zaten kipir kipirlarinsan zar zor kesiyor tirnaklarini
çok saol canım Rabbim hepimizin bebişlerini korusun...
canımm çook geçmiş olsun görünmez kaza insanın içi acıyo biliyorum ama çook yıpratma kendini inşallah ALLAH korktuklarından emin kılar seni..evet sen taşıyıcıydın demi..inşallah nasıl oluyor bu durumlar bilmiyorum ama kuzunda hiçbişecikler çıkmaz

Benim taşıyıcı olup olmadığım bile hala belli değil çünkü küçükken yapılan testin yerine yeni bir test çıkmış onu da hamileyken göbekten sıvı almak istediler ben de istemedim doğum sonrası da bir türlü yaptıramadık artık oğluma yaptırırken ben de tekrar edicem testi...Çok saolasın..

Kızlar bana müsade valizlerimizi hazırladım yarına birkaç ufak bişey kaldı sabahtan yola çıkıcaz inşallah 1 hafta kadar sonra görüşürüz beni özleyin anacııım byeee :1::54:

Sana kolay gelsin bizimkide guya uyyo ama sürekli uyanio ya disten yada bi yeri agrio yavrumun cunku soylenio uykuda.babamizi gönderdik bugün beraber yatcaz bakalim nasıl bi gece beklio bizi

Uyudu :) soylenme olayi bu aralar kizimda da var.eskisine gore de daha fazla uyaniyor.artik sut doyurmuyo mu yoksa disten dolayi mi bilmiuorum.bu aralar emzirme suresi de 2 katina cikti cunku.gerci emerken uyudugunda durum boyle.artik baska turlu uyumuyo maalesef.goguslerim cok fena halde :( inanilmaz canim yaniyor ama yapicak bisey yok.demek beraber yaticaksiniz,ne guzel.ben hic denemefim.o kadar hareketli ki gece ceker gider valla yataktan :)

cook geçmiş olsun okadar zor okudum ki film şeridi gibi geçti gözümün önünden bundan sonra bende daha dikkatli olacagim hiçte sevmem tırnak sevmeyi

günaydın kızlar:3:
gecmiş olsun canım çokk üzüldüm ben doruğun tırnaklarını uyurken kesiorm kımıldamadığı için risk azalıo sende öle yap canım bidahakine...
Bu arada oğluşumun resmini koydum avatara kimseler farketmedimiiii:14::14:
çokk yakışıklımış annesi alah nazarlardan saklasn:nazar:
Ben daha bavul hazırlayacağım yaaa off.. En nefret ettiğim şeylerden biri.. Ne koyacağımı unutuyorum bavulun karşısına geçince.. :41::41:
iyi yolculuklar canm gec gördm ama karakızda(ilknurda) yoldamış yolculuk yapan bütün arkadaşlara hayırlı yolculuklar..iyi gezmeler..:3:

Back
X