bugün paşamın tırnağını keseyim diye etinden kocaman bir parça kestim

o kadar kötü oldum ki anlatamam ağlamaktan apartmanı ayağa kaldırdı nasıl oldu birden anlamadım bu zamana hep ben kestim gıkı çıkmadı kanlar oluk oluk akmaya başladı ve benim tarafımdan genlerde hemofili olduğu için bahsetmiştim sanırım ben neredeyse bayılacaktım yatağı kıyafeti benim üstüm heryer kan oldu doktoru arıyorum sürekli meşgul ne yapacağımı şaşırdım eşim hemen geldi yarabandı saralım diyo ama ben sürekli bağrıyorum olmaz falan diye sonra o bi şekilde durdurdu uyudu çocuk da ağlamaktan uyurken durmuştu uyanınca elini ağzına sokmuş sanırım bi de baktım yine başladı dolu akmaya ayyy nasık kestiysem ya anlatırken bile gözüm doluyoo

sonrasında doktor beyfendiye(!) ulaşabildik hemofili olsa bir saniye durmaz dedi gerçi annem de kanın rengi çok daha açık ve çok sıvı olması gerekir panik yapma diyo ama ben dayanamadım işte kendimi suçladım durdum bi başkası tırnağına zarar verse nasıl kızarım ama kendi yaptığıma bakın yaaa bi de yarın memlekete gidiyoruz orda inşallah birşey olmaz hemofili testi 6 aydan önce net sonuç vermediği için yaptıramıyoruz hala ama ben döner dönmez artık yaptıracam hop hop oturup hop kalkıyorum tabii ki her gelen Rabbimden ama tedbir almakta fayda var...geçmişi okuyamadan yazdım 1 hafta kadar olmam sanırım kızlar çook öpüyorum hepinizi bizi özleyin ve paşama dua edin bişicik olmasın minnaklarımıza...