canımm çook geçmiş olsun görünmez kaza insanın içi acıyo biliyorum ama çook yıpratma kendini inşallah ALLAH korktuklarından emin kılar seni..evet sen taşıyıcıydın demi..inşallah nasıl oluyor bu durumlar bilmiyorum ama kuzunda hiçbişecikler çıkmaz
evet gerçekten öyle bi gün temizlik bi gün hazırlık bi günde misafir agırlıyodum ben bir ay öncesine kadar her haftasonu misafirim vardı.. çok şükür bitirdim şimdi sanırım gelecek kimse kalmadı artık darısı sana yarında biz gidiyoruz bi arkadaşa bebek görmeye zor ama bu da bunun adeti bu naparsın:34
ayy diyarbakıra gittim ben çook güzel bi şehir sen seviyo musun diyarbakırı şehir güzel insanları nasıl?
maşallah barekallah oğluşuna çook tatlı benim kıza şaklabanlık yapacaksın ancak öyle görürsün gülüşünü kahkahasını bu yüzden size maşallah
canım iyi yolculuklar sana.. ben ünvyi eskişehirde okudum çook severim eskişehiri çook güzel insanlar tanıdım ve çook güzel anılarım var

bu sebeple benim yerimede gez eskişehirde inş.. diycem ama şimdi eskişehirde nasıl bir ayaz vardır

insan o ayazda aynı böyle olur heralde
bende kullanmaya başladım yürüteç en çokta mutfakta iş yaparken işime yarıyo halıları toplayınca kendi kendine gezebiliyo ama halılar varken zorlanıyo kuzucum