Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

annem bakıcak canım dogru dıyosun tun gun ılgılenmek cokk zor annemın 3.katına tasındık hamıleyken.çağan bı merdıven ınıcek yada uyuyosa annem cıkıcak hıc keyfı bozulmucak paşanın çok şükür...
Ohhh ne güzel:)) Annemle bende çok yakın oturuyoruz, Selim'e bakacağı zaman bize geliyor genelde daha rahat oluyor herşeyi evde çünkü, ortamı değişmemiş oluyor
kızlar merhaba sınavalrım bugun güzeldi çok şkür yarınkilere kısmet inşallah iyi olur öpüldünüz :16::54:
Yarınkileride güzelce atlatırsın inşallah:)
canım çağanda bıberon almıyo işe baslamama az kaldı napıcammm yaaaa

Dr. Browns un doğal akış biberonunu denedinmi cnm, anne göğsüne çok yakın. Yada medelanınkilerde var, sen şimdiden biberonla vermeye çalış işe başlamadan

Ilknur sevindim darisi yarinki sinavlara..

barbaroni ogretmenmiydin cnm sen? Eger öyleyse dr.un dedigi gb gerek yok.bizin çalışma saatlerimiZ az.iki ogunde gelmiş oluoZ eve.

Alyaa canim çıplak kilosu 10250 gram boy 70.6 cm maaşallah kuzuma ama hep kiloluydu benim yavrum.kiloya çoktakilma bence hareketlensinler hic birinde kilo kalmıyor zaten.sagliklari yerinde olsunda

selam kızlar.. nasılsınız bakalım?
yoktum, şimdi geldim eve.. geçmişi de okuyamadım henüz..
karakız sınavın nasıl geçti?
libyanacım, vardınız mı memlekete?

ben bugün (b-fit)spor salonunda deneme çalışmasına katıldım..:52:
(kulakların çınlasın minitaa:1:)
varlığından bihaber olduğum kaslarımla tanıştım..:30:
aylardır hissetmediğim karın kaslarımı hissettim..
şuan bacaklarımda yüzlercesi ağrıyor..:24:

veee 4 aylık üye oldum.. artık haftanın birkaç günü spor yapıcam inş.. :8:
hedefim jöle kıvamındaki karnımın toparlanması ve vücudumun şekle girmesi..:31:
inş bu arada 3-5 kilo da verebilirim.. :1:

eşim bu konudaki kararlılığıma ve azmime çok şaşırdığını ve hayran kaldığını söyledi..
2 ay sonra görsün o beni, işte o zaman şaşıracak ve hayran olacak :12:

Zaten öyle bi sıkışıyorki vucut kilo vermesen bile vermis gb duruon ama zaten verirsinde.tek sıkıntı spor yaparken vucut bi hormon salgiliyomus oda sütun kalitesini düşürüyormus.ama 6 aya kadar önerilmedigini biliyorum zaten artik 6 aylık oldugumuza göre sıkıntı yok.azmini kutluyorum zaten senin enerjine hayranim canım

içinden pirinci çıkarıp dene istersen blendardan geciriyormusun catallami eziyorsun
açıkçası blendarden geçiriyorum..
tel süzgeçle denedim birkaç kez, çok pütürlü oldu..

cenacım senin saydıklarından ben kızıma çorbasını yapıyordum.
çorba ile püre arası bişey oluyordu.kızım yiyordu.
oğluma yaptım bir kaç kez sevmedi:50:
bende mercimek,bulgur,pirinçten çorba yapıyorum.
içine devam maması katabilirsin tadı daha güzel oluyor o zaman:56::55:
henüz küçük olduğu için sebze vermeye çalışıyorum..
kuru baklagil için acaba erken değil mi?:44:
tam olarak nasıl yapıyorsun çorbayı canım?

bugün paşamın tırnağını keseyim diye etinden kocaman bir parça kestim :14::14::14: o kadar kötü oldum ki anlatamam ağlamaktan apartmanı ayağa kaldırdı nasıl oldu birden anlamadım bu zamana hep ben kestim gıkı çıkmadı kanlar oluk oluk akmaya başladı ve benim tarafımdan genlerde hemofili olduğu için bahsetmiştim sanırım ben neredeyse bayılacaktım yatağı kıyafeti benim üstüm heryer kan oldu doktoru arıyorum sürekli meşgul ne yapacağımı şaşırdım eşim hemen geldi yarabandı saralım diyo ama ben sürekli bağrıyorum olmaz falan diye sonra o bi şekilde durdurdu uyudu çocuk da ağlamaktan uyurken durmuştu uyanınca elini ağzına sokmuş sanırım bi de baktım yine başladı dolu akmaya ayyy nasık kestiysem ya anlatırken bile gözüm doluyoo :50: sonrasında doktor beyfendiye(!) ulaşabildik hemofili olsa bir saniye durmaz dedi gerçi annem de kanın rengi çok daha açık ve çok sıvı olması gerekir panik yapma diyo ama ben dayanamadım işte kendimi suçladım durdum bi başkası tırnağına zarar verse nasıl kızarım ama kendi yaptığıma bakın yaaa bi de yarın memlekete gidiyoruz orda inşallah birşey olmaz hemofili testi 6 aydan önce net sonuç vermediği için yaptıramıyoruz hala ama ben döner dönmez artık yaptıracam hop hop oturup hop kalkıyorum tabii ki her gelen Rabbimden ama tedbir almakta fayda var...geçmişi okuyamadan yazdım 1 hafta kadar olmam sanırım kızlar çook öpüyorum hepinizi bizi özleyin ve paşama dua edin bişicik olmasın minnaklarımıza...
çoook geçmiş olsun, okurken ürperdim..
gözümde canlandıramıyorum bile :14: Rabbim bebeğini korusun..
her seferinde aynı tedirginlikle yapıyorum tırnak kesimini..
eşim hiç yapamaz, mecburum.. mecburuz bu şeyi yapmaya..
ve ufak kazalar da kaçınılmaz oluyor malesef:25:

nereye gittiğini tam olarak anlamadım.. ama tebdil-i mekanda ferahlık vardır..
sana iyi yolculuklar.. enerji toplayıp gelin.. seni hep özlerim ben anacağıımm..:5:

Zaten öyle bi sıkışıyorki vucut kilo vermesen bile vermis gb duruon ama zaten verirsinde.tek sıkıntı spor yaparken vucut bi hormon salgiliyomus oda sütun kalitesini düşürüyormus.ama 6 aya kadar önerilmedigini biliyorum zaten artik 6 aylık oldugumuza göre sıkıntı yok.azmini kutluyorum zaten senin enerjine hayranim canım
benim de tedirginliğim bu yöndeydi..
görevliyle konuştum, doğumdan sonra gelen üyeleri de varmış. hepsi aynı endişeyle başladı..
ama olumsuz bi durum olmadı dedi.. zaten dediğin gibi 6. ay dolduğu için daha rahatım..
nette okudum, çok yorulmadığın sürece 6 aydan sonra spora başlanabilir yazıyor..
hatta doktor kontrolü ve izniyle 2-3 aylıktan itibaren hafif hafif egzersiz yapanlar bile varmış..
aile hekiminden sağlık raporu getir dedi.. onu da aşıya gidince konuşucam doktorla, bakalım..

bu ara yemeklerime de dikkat edicem inş.. yumurta, yoğurt, et, tavuk..
bunun yanında akşamki tatlı saatlerine ve gündüz yenilen çikolata ve gofretlere de ara veriyorum..:17:
abur cubur yerine meyveye ağırlık verebilirim.. ve tabikiiiii bol su.. zaten neredeyse günde 2 litre içiyorum..
inş süte bi etkisi de olmaz..

karakııız, maşallah.. inş diğer sınavların da güzel geçer.. :34::31:

libyana, senin adına da çok sevindim, her anını iyi yaşa..
hasret gider ve kardeşlerine de benden selam söyle.. öpüldünüz :54:

Ilknur sevindim darisi yarinki sinavlara..

barbaroni ogretmenmiydin cnm sen? Eger öyleyse dr.un dedigi gb gerek yok.bizin çalışma saatlerimiZ az.iki ogunde gelmiş oluoZ eve.

Alyaa canim çıplak kilosu 10250 gram boy 70.6 cm maaşallah kuzuma ama hep kiloluydu benim yavrum.kiloya çoktakilma bence hareketlensinler hic birinde kilo kalmıyor zaten.sagliklari yerinde olsunda

Maşallah bebişine:)) benimki seninkinin yanında çok çitos kalır:)) takılmıyorum diyorum ama yinede can sıkıcı oluyor. Boyu iyi de çok zayıf. Zaten o kadar zorla yediriyorum ki görsen kavga ede ede. Sonuç kaçınılmaz yani:)

eşim bu konudaki kararlılığıma ve azmime çok şaşırdığını ve hayran kaldığını söyledi..

Ayyy çok güzel bi karar vermişsin bence. Çok sevindim senin adına. Sen başla bi dene bizi de haberdar edersin. Bizde gideriz ona göre. Biz ilçede yaşamasaydık bende giderdim ama ancak yaz tatiline kalır benim işim.

Maşallah bebişine:)) benimki seninkinin yanında çok çitos kalır:)) takılmıyorum diyorum ama yinede can sıkıcı oluyor. Boyu iyi de çok zayıf. Zaten o kadar zorla yediriyorum ki görsen kavga ede ede. Sonuç kaçınılmaz yani:)

Canm valla neler duyyoruz yavrularımiz sağlıklı olsunda gerisi hikaye.ama dr.umuz zorlamadan oyun yapmadan mama sandalyesine oturtup onla beraber bizimde yememizi söyledi kendi elini soksun kesfetsin dedi.belki ozaman onada keyifli olur yemek yeme isi.ustu batacak ortalık kirlenecek diye korkma dedi.suan zaten herseyi agizlarina götürüyolar bizde bu hallerini kullanip alistiracagiz yemek yemeye dedi.bi dene istersen o yedikce sözle öpücükle odullendir..ben tecrübeli degilim sen daha iyi bilirsin ama nacizane tavsiyem..bide iki cay bardagini gecmiycekmisiz.

Canm valla neler duyyoruz yavrularımiz sağlıklı olsunda gerisi hikaye.ama dr.umuz zorlamadan oyun yapmadan mama sandalyesine oturtup onla beraber bizimde yememizi söyledi kendi elini soksun kesfetsin dedi.belki ozaman onada keyifli olur yemek yeme isi.ustu batacak ortalık kirlenecek diye korkma dedi.suan zaten herseyi agizlarina götürüyolar bizde bu hallerini kullanip alistiracagiz yemek yemeye dedi.bi dene istersen o yedikce sözle öpücükle odullendir..ben tecrübeli degilim sen daha iyi bilirsin ama nacizane tavsiyem..bide iki cay bardagini gecmiycekmisiz.

Doğru söylüyosun önemli olan sağlıklı olması. Bizimki sadece ek gıdada değil. Bastan beri o kadar istahsız ki. Anne sütünü bile zorla içiriyorum. Dr zorlama onu böyle kabul et diyor. Ne yapalım. Bende öyle yapmaya çalışıyorum.

Bu akşamda kimsecikler yok herkes haftasonu kaçamağı yapıyor heralde. Bi fatmazra bi ben galiba.

Son düzenleme:
eşim bu gün bundan almış.bizimki pek sevdi

$bbbbbbbbbbbbbb.webp

resim küçük görünüyor.diş kaşıma bisküvisi:)

Merhaba kızlar...:16:Bugün benim için yoğun bir gündü.Eşim sınavda görevliydi.Ona güzel bir kahvaltı hazırlayayım sürpriz olsun dedim.Kızımla babamıza sürpriz yaptık.:56:Öğleden sonra kızım ve babası uyudu.Ben de uzandım ama uyuyamadım.Bir de baktım ki adet olmuşum.Doğumdan sonra ilk kez.:72:Eşim ve kızım uyanınca telefonuma bir baktım ki bir sürü cevapsız arama.İl dışından kuzenim ve nişanlısı bize geliyormuş.10 dakika sonra bizde olacaklarmış.Saat 16.00.Evde dünden kalma karnabahar yemeği var sadece.Hemen karışık kızartma yapmaya başladım.Onları ağırladım.3 saat falan kaldılar.Onlar gittiler.Biz de gezmeye gittik.22.00 gibi eve geldik.Kızımı uyuttum ve mutlu son.:52::51:

Son düzenleme:

Hadi hayırlı olsun cnm, inşallah memnun kalırsın:)) gitsin kilolar biiiiiir güzel:))
Bende haftada 2 gün pilatese gidiyorum, geçen dersi unutmuşum ama gidemedim malesef. Günlerin farkında olmuyorum bazen karışıyor hepsiiii:27:

Back
X