• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

babadan yasak olduğu için ancak bunu koyabildim kusura bakmazsın artık:) benim çakim de bu
tesekkur ederım bu kadarı da yeterlı masallah subanallah barekallahh :16: cok tatlu yavvvv . babası da nıye yasak koymuşş kii:9: kocam da oyleydı sonradan açıldı aman koyma nazar deger aman zeynep gece uyumaazzzz dıyordu

ben de sana benzetiyorum. ama eşini de görmedim tabi..

aynı şeyi biz de yaşıyoruz, bizimkilere göre daha çok bana benziyormuş..
kv ye göre tamamen oğluna :1:

eşime geçen dedimki
''şu ayşecike iyi bi bak.. böyle bi güzel sizin ailenizde var mı?
hayır yok!!
(Allahın izni ve lütfuyla) neslinizi güzelleştirdim:37:''

adam hem bunu teyid eder cihette baktı kafasını salladı:42:,
hem de hormonlu özgüvenime sırıttı :37:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::52:

Dtk ogluna masallahhhhh Yaw benim de gorumcemin 3.5 yasindaki oglu cok kiskaniyor benimkini. odaya bile gelmiyor biri kucagina alsa o kisiye yapmadigini birakmiyor cocugu tokatlayasim geliyor.ne zamana kadar surecek bu kiskanclik ,onlar ordayken gitmek istemiyorum cunku diken ustunde oturuyorum bebegimi kollayayim diye cok yoruluyorum onlar da tam tersi alissin diyorlar beni deli ediyorlar eşim de muzdarip ama bişey diyemiyoruz tabi

tesekkur ederım bu kadarı da yeterlı masallah subanallah barekallahh :16: cok tatlu yavvvv . babası da nıye yasak koymuşş kii:9: kocam da oyleydı sonradan açıldı aman koyma nazar deger aman zeynep gece uyumaazzzz dıyordu

amann zeynepcim sende tam üstüne bastın ayağını cek:) inşallah bizimkide acılır ne diyim.kendiside face sine koymuyo nazar değermiş gece uyuyamazmış

Dtk ogluna masallahhhhh Yaw benim de gorumcemin 3.5 yasindaki oglu cok kiskaniyor benimkini. odaya bile gelmiyor biri kucagina alsa o kisiye yapmadigini birakmiyor cocugu tokatlayasim geliyor.ne zamana kadar surecek bu kiskanclik ,onlar ordayken gitmek istemiyorum cunku diken ustunde oturuyorum bebegimi kollayayim diye cok yoruluyorum onlar da tam tersi alissin diyorlar beni deli ediyorlar eşim de muzdarip ama bişey diyemiyoruz tabi

aman dikkat et canım cocuk bu güven olmaz.bak ablamın kızı benim ilk göz ağrım canım,ama evladın yeri baska.fırsatını bulsa işi bitirecekti ama fırsat vermediler:9: elini havaya kaldırmıs dioki oğluma bana bak teyzemi üzme sen bunu biliyonmu dio(küçük elini 5 kardes yapmış)aklınca beni düşünüyo:9::9::9:

ben de çocuklu eve misafirliğe gidince öyle yoruluyorumki..
çocuğu kollayacağım diye anam ağlıyor..:100:

aynı evde iki kardeş olsa daha mı kolay olur acaba?:26:

aman dikkat et canım cocuk bu güven olmaz.bak ablamın kızı benim ilk göz ağrım canım,ama evladın yeri baska.fırsatını bulsa işi bitirecekti ama fırsat vermediler:9: elini havaya kaldırmıs dioki oğluma bana bak teyzemi üzme sen bunu biliyonmu dio(küçük elini 5 kardes yapmış)aklınca beni düşünüyo:9::9::9:
ay sizinki çok feneymiş heee :27:

canlarımmm size doyum olmaz ama oğlum uyandı kucağıma almam için numaralara basladı....hepinizi ve güzel bebişlerinizi öpüyorum Allaha emanet olun

ben de sana benzetiyorum. ama eşini de görmedim tabi..

aynı şeyi biz de yaşıyoruz, bizimkilere göre daha çok bana benziyormuş..
kv ye göre tamamen oğluna :1:

eşime geçen dedimki
''şu ayşecike iyi bi bak.. böyle bi güzel sizin ailenizde var mı?
hayır yok!!
(Allahın izni ve lütfuyla) neslinizi güzelleştirdim:37:''

adam hem bunu teyid eder cihette baktı kafasını salladı:42:,
hem de hormonlu özgüvenime sırıttı :37:

aynisini ben de söylüyorum "soyunuzu upgrade ettim" diyorum. haha

Hava cok guzel yine.. Dayanamiyciiiiim ben de hazirlanayim,oglum uyaninca disari cikalim.
cena ben de merak ediyorum iki kardeş nasil olur diye ama birbirleriyle oyalanirlar o kesin.hatta kuzenleriyle oynamasi yerine kardesiyle oynamasini tercih ederim insallah hemen kardesi olur en gec 2seneye,hayirlisi

günaydın herkese bugun butun gunumu pc basında gecıresım var banyom alt komsunun kafasına akıyormus saat 4 de usta gelecek yapacak ev sahıbımız getırtıyor oğlum sabah kalkmıs cır cır konusuyor bende saklandım kenara edeeeeeee yaptımmm oyle bi atladı kollarıma kiiii sonrada saclarımı yoldu heheheh anası kurban olsun onaaa hava cok guzel ama evdeyımmm bugun bi mutlu uyandım Allahıma sukurler olsunnn ... eee siz neler yapıosunuz canlarım ???????
sa ol teyzesiii yagmurum da yesın can olsun kan olsun lop lop et olsunnn :16:

Zeyneb'imm Nasılsın canımm..
:54::54: Özledik kız seni.. bizi kodun buralara gittin...:5: Ömür beyede Maşaallah Barekallah.. kocaman adam olmuş..:16: Kendisi oturabiliyor heralde artık..:31:

Dtk ben göremiyorum oğluşunun resmini....:43::43:

Karakız da yok artık.
:5:. Oyy çok duygusala bağladım... :14::14:

Zeyneb'imm Nasılsın canımm..
:54::54: Özledik kız seni.. bizi kodun buralara gittin...:5: Ömür beyede Maşaallah Barekallah.. kocaman adam olmuş..:16: Kendisi oturabiliyor heralde artık..:31:

Dtk ben göremiyorum oğluşunun resmini....:43::43:

Karakız da yok artık.
:5:. Oyy çok duygusala bağladım... :14::14:
anam kıyamam ben sana ahh pc bana bakıyor ben pc ye . oğlum sa olsun oturuyor ama ne kadarf oyuncak varsa fırlatıyor bana eşek sıpası . kocaman oldu ya teyzsii..dtk nın profil fotosuna bak canım benım oraya koydu paylasmadı ... hanım kızımız ne yapıyor sekerım ???

anam kıyamam ben sana ahh pc bana bakıyor ben pc ye . oğlum sa olsun oturuyor ama ne kadarf oyuncak varsa fırlatıyor bana eşek sıpası . kocaman oldu ya teyzsii..dtk nın profil fotosuna bak canım benım oraya koydu paylasmadı ... hanım kızımız ne yapıyor sekerım ???
Elif ebrar iyi teyzesi uyuyor şuanda.. Bizde baya büyüdük ama daha kendi başına oturamıyor.. Ek gıdalara geçtik işte yavaş yavaş..:16:
PC ye boş boş bakma anacım arada bize bak da özlem giderelim..
:16: zaten benim koca neti kapatmak istiyor...:43::4:

Canım ben kaselerini kavanozlarını makineye atıyorum ama kaşıklarını atmıyorum.. Genelde elimde yıkıyorum..:31:
Eğer içine sinmediyde makine bitirince elinde bir durular kurutursun..
:34:
çok saol canım ben de öyle yapıyorum ama çok zor oluyor bazen çocuk durmadığı için ama yine de makinaya atmamak en iyisi...
Rabbim yardimcin olsun kakasini yapamadigi icinde mizmizdir yavrucak:(
Amin canım sen yusuf beye gitmeye devam ediyormusun bana son tedavisi hiç iyi gelmedi değiştirsem mi diye düşüncelerdeyim....
günaydın hanımlar,

artık uykusuzluktan ölüyorum ben daha ne kadar sürecek bu çile dün aptamil aldım giderken sabah 5 e doğru sütüm azaldı doymadı devam sütü hazırladım 30 cc içmedi uyudu ardından 1 saat sonra yine sabaha kadar zırt pırt uyanıyor her seferinde sallamadan uyumuyor ne olacak bunun sonu eskiden ne rahattı 3 saatte bir emer uyurdu bu şekilde ben ne uyuduğumu anlıyorum ne uyandığımı off ölücem yakında

borntobemother canım allah yardımcın olsun yavrucuk bide kabızlıkla boğuşuyor bende çok çektim bir dönem ama ne hikmetse ek gıdayla bitti bizimki inşallah seninkide toparlar bir an evvel
bu sabaha karşı artık pilim bitmek üzereyken ben de tam topikte çalışanlar bu işi nasıl yürütüyor diye düşündüm birden aklıma geldi benim bu ücretsiz izin olayım olmasa derslerde kesin uyuyakalırdım diye düşünüyorum gerçekten çook ama çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun...Kabızlık konusunda da benimkinde bağırsak tembelliği var ama ben de ek gıda ile biter diye düşünüyodum daha da beter oldu :37:
canım ben kavanoz kase gibi şeyleri makinede yıkıyorum.
kullanacağım zamansa ılık suyla tekrar duruluyorum, deterjan artığı kalmasın diye..
haricinde kaşığını, alıştırma bardağını falan hep elimde yıkayıp kaynatıyorum..

ben de öyle yapiiciim...Bu arada sana özenip ben de oğluşla dün biraz çıkayım dedim uyuyakaldı çıktığım an çok şaşırdım Allah yardım etti dolaşıp döndük eşim de geldi sonradan kafası dağılıyor insanın gerçekten ...
born, ben de busmaiye katılıyorum..
ağlayan kolikli bebeği almayın demek kolay, gelip onla yaşasınlar bakalım bir gün.. yine aynı düşünecekler mi?:19:

sormaaa o konuşanlara neler diyesin var ama...İnsan kınadığını elbet birgün yaşarmış böyle bi özlü söz vardı .....

busmainin dediği gibi artık sosyalleşiyorlar..
bir davranışın sonucunun neye bağlandığını anlıyorlar..
bu bakımdan az az terbiyeye giriş yapmak gerek, ama nasıl?:1:
[/B][/FONT]

onu ben de çok merak ediyorum yoksa ipleri aldı benimki eline çoktaaannn :24:

Slm kızlar kızım bugünlerde çok huysuz napıcamı şaşırdım kolay kolay ağlamayan çocuk hep mızmızlanıyo ağlıyo ve hiçbişey yemek istemiyo.doğduğundan beri biberonla beslenen çocuk şimdi biberonu kabul etmiyo sürekli beni emmek istiyo ama sütüm yokki zaten baştan beri çok azdı :50: emmiyo 2-3 dk ya sinirlenip bırakıyo.dişleri çıkcak sandım ama sanırım soğuk algınlığı burnu akıyo ve öksürüyo benical ve calpol veriyorum ama banamısın demiyo.3 aylıkken doktor dişlerinz çıkmak üzere demişti 7 ayını dolduralı 1 hafta oldu ama hala diş filan yok görünürde :44: doktora götürsemmi acaba neden bu kadar iştahsız günde 500 -600 cc mama içiyodu şimdi toplasan tüm gün içtiği 150 cc flan oda benim zorla biberonu ağzına ağlata ağlata tıkmamla ne kadar dökülürse artık mecbur yutuyo ve biberona geçirdiği gibi fırlatıp atıyo :( iştahsızlığı diştenmidir bir iki haftadır böyle hala dişi çıkmayan varmı geç kaldık sanki biz yaa ne çıkmaz dişmiş bu :43:

Slm kızlar kızım bugünlerde çok huysuz napıcamı şaşırdım kolay kolay ağlamayan çocuk hep mızmızlanıyo ağlıyo ve hiçbişey yemek istemiyo.doğduğundan beri biberonla beslenen çocuk şimdi biberonu kabul etmiyo sürekli beni emmek istiyo ama sütüm yokki zaten baştan beri çok azdı :50: emmiyo 2-3 dk ya sinirlenip bırakıyo.dişleri çıkcak sandım ama sanırım soğuk algınlığı burnu akıyo ve öksürüyo benical ve calpol veriyorum ama banamısın demiyo.3 aylıkken doktor dişlerinz çıkmak üzere demişti 7 ayını dolduralı 1 hafta oldu ama hala diş filan yok görünürde :44: doktora götürsemmi acaba neden bu kadar iştahsız günde 500 -600 cc mama içiyodu şimdi toplasan tüm gün içtiği 150 cc flan oda benim zorla biberonu ağzına ağlata ağlata tıkmamla ne kadar dökülürse artık mecbur yutuyo ve biberona geçirdiği gibi fırlatıp atıyo :( iştahsızlığı diştenmidir bir iki haftadır böyle hala dişi çıkmayan varmı geç kaldık sanki biz yaa ne çıkmaz dişmiş bu :43:
yazdıklarının aynısını yasadım 2 gun once d a gıttım kan tahlılı yapıldı hıccc bısey cıkmadı dr kendı halıne de bırakma ama cok da sıkma dediiii ne dişti bu halen gelmedı dedımmm ... doktor yapacak bısey yok sabır dedı . sen bendekı huysuzu bi görrrr:50:

günaydın canım bebeğin desteksiz oturabiliyor mu
maşallah canım oturabılıyorr:nazar:ama dönemıooo:52:

yazdıklarının aynısını yasadım 2 gun once d a gıttım kan tahlılı yapıldı hıccc bısey cıkmadı dr kendı halıne de bırakma ama cok da sıkma dediiii ne dişti bu halen gelmedı dedımmm ... doktor yapacak bısey yok sabır dedı . sen bendekı huysuzu bi görrrr:50:

maşallah canım oturabılıyorr:nazar:ama dönemıooo:52:

maşallah paşa ya hangi ayda doğdu

Back
X