kızım sürekli kulagını çekiyor doktora sormayı unuttum bana göre uykusu geldiğinde yapıyor 2 tane dişimiz var
benim kızım da uykusu geldiği zaman kulağını koparacak gibi çekiyor.genellikle dişten de olurmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım sürekli kulagını çekiyor doktora sormayı unuttum bana göre uykusu geldiğinde yapıyor 2 tane dişimiz var
Pazartesi.
kereviz corbasi: kereviz patates havuç kereviz yaprağı irmik haşlasuyla çatallar ez Zeytinyağı ekle
Salı
.ıspanak corbasi : ıspanak pirinç irmik havuç koy haşla suyla çatalla ez.Zeytinyağı ekle
Carsamba.
balkabaği corbasi : balkabaği patates havuç irmik haşla suyla çatalla ezZeytinyağı ekle
Perşembe
yogurt corbasi : 2 kasik yogurt Un yumurtanın sarısının kücük bı kısmı pirinç suyla karıştırarak pişir.Zeytinyağı .azcik nane ekle
Cuma
.Tarhana corbasi: 2 minik tahta kasığı tarhanayı soğuk suyla karıştır pişir. İcine organik tam buğday ekmeginin icini ekle.Zeytinyağı ekle
Ctesi
.brokoli corbasi : 2-3 kücük parça brokoli patates havuç maydonoz irmik suyla haşla çatalla ez.Zeytinyağı ekle.
Pazar
?.
Kızlar kızıma ne yediğini tam olarak bilmek ve ona göre az az malzeme alabilmek icin boyle bı liste yapmıştım fikir olur diye paylaşayım dedim tabi kıs mevsimi malum sebze az pazar gunü kaldi sizinde fikirlerinize açığım. Ben mevsimi olmadigi icin kabak kullanmıyorum karnibahar soğan sarımsak mercimek cok gaz yapıyor diye eklemiyorum ( kizim gazli cunku) henüz kiyma ve tavuk kiymasida doktorumuza göre 7. Aydan sonra verilmeliymis benim unuttuğum faydali bisi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
69 cm boyu 6900 gr kilosu. Altın oran yani istesen tutturamazsın:))
Seninki kaç kilo? ( bu arada kınadığım, eleştirdiğim kadınlara döndüm heee. Elimde kaşık geziyorum evde ne zaman boşluk bulsam ağzına yemek sokuşturuyorum. Sonrada millete kilo sorup sorup kıyaslıyorumyanlış anlaşılmasın amacım kızımın ne kadar vahim durumda olduğunu kestirebilmek. Durum değerlendirmesi yapıyorum. Birazcık su götürür durumu olsa rahatlayacağım.)
Erkek annesi olmak ne demektir…?
Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.
Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır.
Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.
Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak…
Erkek annesi olmak… Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..Fakat olgunluk, ergenlik, ‘erkeklik’ evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak
..
Olay super sonuclanmis canan boyle agzini acmadan Allah gonlune gore verince ne de guzel oluyor di mi
her neyse biz de dun aksam oglani anneme biraktik avm ye gittik eşimle tatli yedik oglumuza oyuncak aldik guzel bir akşamdi hava da cok guzeldi
Pazartesi.
kereviz corbasi: kereviz patates havuç kereviz yaprağı irmik haşlasuyla çatallar ez Zeytinyağı ekle
Salı
.ıspanak corbasi : ıspanak pirinç irmik havuç koy haşla suyla çatalla ez.Zeytinyağı ekle
Carsamba.
balkabaği corbasi : balkabaği patates havuç irmik haşla suyla çatalla ezZeytinyağı ekle
Perşembe
yogurt corbasi : 2 kasik yogurt Un yumurtanın sarısının kücük bı kısmı pirinç suyla karıştırarak pişir.Zeytinyağı .azcik nane ekle
Cuma
.Tarhana corbasi: 2 minik tahta kasığı tarhanayı soğuk suyla karıştır pişir. İcine organik tam buğday ekmeginin icini ekle.Zeytinyağı ekle
Ctesi
.brokoli corbasi : 2-3 kücük parça brokoli patates havuç maydonoz irmik suyla haşla çatalla ez.Zeytinyağı ekle.
Pazar
?.
Kızlar kızıma ne yediğini tam olarak bilmek ve ona göre az az malzeme alabilmek icin boyle bı liste yapmıştım fikir olur diye paylaşayım dedim tabi kıs mevsimi malum sebze az pazar gunü kaldi sizinde fikirlerinize açığım. Ben mevsimi olmadigi icin kabak kullanmıyorum karnibahar soğan sarımsak mercimek cok gaz yapıyor diye eklemiyorum ( kizim gazli cunku) henüz kiyma ve tavuk kiymasida doktorumuza göre 7. Aydan sonra verilmeliymis benim unuttuğum faydali bisi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
canım çok güzel bir liste yapmışsın.. tebrik ederim..pırasa da verebilirsin.. pırasa havuç patates irmik yada pirinç bu şekilde yapabilirsin..
canancım senin adına çok sevindim.. işin böyle tatlı tatlı sonuçlanması güzel olmuş..
birde insan kocişiyle güzel bir gün geçirince çok mutlu oluyor değil mi?![]()
aynen bende öyleyim hatta kavga ediyorum kızımla bak şunun kızı ne bulsa yiyo sen nie yemiyosun die garibim sanki anlıycakpsikopata bağladım iyice ..benimki 9500 kilosu boyuda 71 cm ama son 2 aydır 200 250 gr flan alıyo ve bu kiloda olmasının sebebi benim zorla vermelerim ona kalsa akşama kadar aç kalsa ağlamaz bile o derece uzağız mama olayından
![]()
herkese günaydın...
hasta bebişler kervanına biz de katıldıkoğlum 3 gündür ateşler içinde. ateşi bi düşüyo bi çıkıyo. 2 gecedir uykusuzuz. sürekli öksürük, burun akıntısı, anne sütünden başka bişy de istemiyo. dün doktorumuzun verdiği son şuruptan sonra biraz iyi oldu. dün gece uyuyabildik en azından. virüs kökenli glibal enfeksiyon dedi dr ( o da neyse ). o kdr dikkat ediyorum terlemesine, üşümemesine vs. nasıl bu kdr hasta oldu anlamadım. ilk ateşlendiğinde diş belirtisi sanmıştım. ama dr dişle ilgili herhangi bi faaliyet başlamamış dedi. hasta olan başka bebişlerin durumu nasıl. herkeslere çok geçmiş olsun. insan ben hasta olsaydım keşke diyo, küçücük bebeği öyle öksürürken görünce
![]()
Erkek annesi olmak ne demektir…?
Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.
Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır.
Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.
Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak…
Erkek annesi olmak… Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..Fakat olgunluk, ergenlik, ‘erkeklik’ evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak ..
bence menü gayet güzel.ben de genellikle böyle yapıyorum.ayrıca 1 tane brüksel lahanası da koyuyorum bazen.kızımda gaz yapmadığı için kullanabiliyorum.sen de deneyebilirsin.
Yatananne tebrik ediyorum cok planlisin,hayatta boyle bir liste hazirlayamam,diyelim hazirladim uyamam,en kötü ihtimalle de listeyi kaybederim o derece duzensizim yani.. çorbalara biraz süt de ilave edebilirsin,besin degeri artar. çorba disinda pirinc unuyla yaptigin muhallebiye meyve karistirarak yedirebilirsin
canım çok güzel bir liste yapmışsın.. tebrik ederim..pırasa da verebilirsin.. pırasa havuç patates irmik yada pirinç bu şekilde yapabilirsin..
![]()
teşekkürederim.pirasayı ben de düşündüm ama çatallar ezilir mı diye emin olamadım diye denemedim hic. Ama sen denediysen mutlaka yaparım.
hakslısın evet o kadar çaresiz hastalığı olanlar varki ne kadar şükretsek az halimize tek derdimzi bu olsa keşke sağlıklı olsunlarda az yesinler napalımMaşallah kuzuna. Bence kilosu çok iyi yedikleri yarıyor demekki. Bundan sonra artık az az alacaklar kiloyu annesi. Bence normal 200-250 gr. Bizimkî bu ay hiç kilo almamış düşün yani. Amaaaaan valla bu konuda beni daraltıyor. Geçen fakülteye gittim. Oradaki bebekleri görünce öyle şükrettim ki halime. Boşver öyle yada böyle büyüyorlar, sağlıklılar çok şükür. Kendimede laf geçiremiyorum ama takmamak lazım öte yandan.