Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

profil düzenle den gir.
hitap şekliniz
özel gün türü
özel gün tarihi

görsel başlıklarını doldur kaydet canım, otomatik çıkıyor imza bölümünde..

kimi bebekler daha zor büyüyor işte.. :26:
Allah sabır ve kolaylık versin, ne diyeyim..

ama sıkıntının bitmesi gibi bi şey yok..
çocuk tam zamanlı bi şey,
biri biter biri başlar..
diş bitince, başka bi şey başlayacak malesef..
yine de anne olmak gibisi yok.. :16:

işkencenin bitmesi diye birşey yok ki..
dişler biter; başka dertler başlar.
bebeğimizi kucağımıza aldık,bu yola girdik bir kere..artık alışacağız bu şekilde yaşamaya:)

dışarda insanlar "Allah bağışlasın" dedikçe çok mutlu oluyorum.:emir_bebek:

doğru söylüyorsunuz,allah canlarını sağ etsin,neyseki buz gibi bir havuç verdim eline biraz da rahatladı gibi sanki

Allahıma şükürler olsunn canım yavrumun kalbinde delik vardı iki tane ikiside kapanmış. bugün kalp doktorumuza gittik kontrole artık gelmenize gerek yok dedi herşey normale dönmüş kapanmış delikler nasıl mutlu oldum ağlıcaktım orda tuttum kendimi.
Allahım sen diğer hasta bebeklerede şifa verirsin inşallh

kızlar eda nın dişi yok yine de o filelerden kullanabilir miyim içine meyva yı nasıl koyuyorsunuz da yiyiyor rende mi normal katı halinimi yani nasıl yiyebiliyorlar o filenin içinden
Elmadan bir dilim kesip kabuğunu soyuyorum içine atıyorum, dişi olmasada emer suyunu cnm sen dene
Allahıma şükürler olsunn canım yavrumun kalbinde delik vardı iki tane ikiside kapanmış. bugün kalp doktorumuza gittik kontrole artık gelmenize gerek yok dedi herşey normale dönmüş kapanmış delikler nasıl mutlu oldum ağlıcaktım orda tuttum kendimi.

Gözünaydın cnm çok şükür güzel haberler almışsınız.
Tüm hasta bebişlere acil şifalar versin Rabbim

canım beniiiiiim, gözün aydın, gözümüz aydın.. :116:
elhamdüillah diyelim.. Rabbim diğer hasta bebeklere de şifa versin..
annelerini rahatlatsın, mutluluktan ağlatsın :114:

Elmadan bir dilim kesip kabuğunu soyuyorum içine atıyorum, dişi olmasada emer suyunu cnm sen dene

Gözünaydın cnm çok şükür güzel haberler almışsınız.
Tüm hasta bebişlere acil şifalar versin Rabbim

canım beniiiiiim, gözün aydın, gözümüz aydın.. :116:
elhamdüillah diyelim.. Rabbim diğer hasta bebeklere de şifa versin..
annelerini rahatlatsın, mutluluktan ağlatsın :114:

minitacım cenacım çok sağolun elhamdülillah atlattık doktor bir yaşına kadar kapanabilir demişti beklemiyordum bu haberi dünyalar benim oldu allahım başka dert vermesin derman aratmasın çok zor. şimdi anneannemizdeyiz babamız geç gelcekmiş. elif de ananesiyle takılıyor içerde

çok ama çok sevindim canım gözünüzaydınnn :16:

minitacım cenacım çok sağolun elhamdülillah atlattık doktor bir yaşına kadar kapanabilir demişti beklemiyordum bu haberi dünyalar benim oldu allahım başka dert vermesin derman aratmasın çok zor. şimdi anneannemizdeyiz babamız geç gelcekmiş. elif de ananesiyle takılıyor içerde

Bizimde babamız geç gelecekmiş ananemiz bizde, Selimcikte onla takılıyor. İyiki var ananeler:16::16:

herkese merhaba ,
uzun zamandır takip edemedim forumu,iki haftadır annemlerin yanındayım ankarada ve o kadar iyi geldi ki anlatamam. çünkü yaşadığım şehirde hiç kimse yok tanıdığım ve bu yüzden inanılmaz zorlanıyorum. eve dönünce napıcam bilmiyorum,onun kaygısı başladı şimdi :( ne güzel bisürü ilgilenen oluyo burda.istediğim zaman banyo yapabilmek,çıkıp arkadaşlarla vakit geçirmek epeydir yapamadığım çok basit şeylerdi.şimdi dönünce yine aynı sıkıntılar ... bu arada kızımın alttan iki dişi çıktı ama acaip mızırdanıyo,geceler uykusuz ve çok uzun geliyo.aslında dişler patladı ama hala tam anlamıyla rahatlayamadı,ne zaman geçer merak ediyorum bu süreç. 2 gün önce aşıya götürdüğümde boy 71 cm ağırlık 7800 gr çıktı.boyuna göre zayıf olduğunu söylüyolar kızımın.sağlıklı olsun da ...
şu meyve filelerini nerde bulabileceğim konusunda fikri olan var mı internet dışında bu arada ?
yine mızırdanıyo benimki,biraz ilgileniyim bakalım ...

Tam diyorum ki kendi kendime ne art niyetliyim diyorum kv için biraz olumlu düşüneyim olumlu göreyim diyorum. Amaaan kendinden utan diyorum niye surat asıyorsun diye kendime kızıyorum. zartt! Kadının içindeki kuma ortaya çıkıyor çıldırıyorum! Az bile düşünmüşüm diyorum .
Bırakın ben evime gidecem yaaaaaa!!!!
Aslaaaa ve kat aaaaaa şunu unutmayın! Biz asla onların kızı değiliz kızları gb göremezler bizi. Onlar gb bize kıyamamazlık yapamazlar. Ben ne zaman annem gb görmeye çalışırsam onu, şahsen o zaman daha çok kırılıyorum. Unutmamalıyım o bir Kv!!!!

Bizimde babamız geç gelecekmiş ananemiz bizde, Selimcikte onla takılıyor. İyiki var ananeler:16::16:

iyiki canım iyiki benim annem çok yardımcı oluyor valla senin de öyledir o olmasaymış biz karı koca başbaşa hiç bişey yapamazmışız kime bırakcaktık kuzucuğu babaneside var ama ona nadir bırakıyoruz. genelde annem bakıyor.

Tam diyorum ki kendi kendime ne art niyetliyim diyorum kv için biraz olumlu düşüneyim olumlu göreyim diyorum. Amaaan kendinden utan diyorum niye surat asıyorsun diye kendime kızıyorum. zartt! Kadının içindeki kuma ortaya çıkıyor çıldırıyorum! Az bile düşünmüşüm diyorum .
Bırakın ben evime gidecem yaaaaaa!!!!
Aslaaaa ve kat aaaaaa şunu unutmayın! Biz asla onların kızı değiliz kızları gb göremezler bizi. Onlar gb bize kıyamamazlık yapamazlar. Ben ne zaman annem gb görmeye çalışırsam onu, şahsen o zaman daha çok kırılıyorum. Unutmamalıyım o bir Kv!!!!

aynen canım öyle görme zaten hiç bi zaman anne kız gibi olunmaz arda hep bi mesafe olur

Ay canım benim nasıl sevindim anlatamam allah a hamdolsun ergun beye mi gittiniz yarın da bizim kontrolümüzde var

herkese merhaba ,
uzun zamandır takip edemedim forumu,iki haftadır annemlerin yanındayım ankarada ve o kadar iyi geldi ki anlatamam. çünkü yaşadığım şehirde hiç kimse yok tanıdığım ve bu yüzden inanılmaz zorlanıyorum. eve dönünce napıcam bilmiyorum,onun kaygısı başladı şimdi :( ne güzel bisürü ilgilenen oluyo burda.istediğim zaman banyo yapabilmek,çıkıp arkadaşlarla vakit geçirmek epeydir yapamadığım çok basit şeylerdi.şimdi dönünce yine aynı sıkıntılar ... bu arada kızımın alttan iki dişi çıktı ama acaip mızırdanıyo,geceler uykusuz ve çok uzun geliyo.aslında dişler patladı ama hala tam anlamıyla rahatlayamadı,ne zaman geçer merak ediyorum bu süreç. 2 gün önce aşıya götürdüğümde boy 71 cm ağırlık 7800 gr çıktı.boyuna göre zayıf olduğunu söylüyolar kızımın.sağlıklı olsun da ...
şu meyve filelerini nerde bulabileceğim konusunda fikri olan var mı internet dışında bu arada ?
yine mızırdanıyo benimki,biraz ilgileniyim bakalım ...
ben e-bebkten almıştım canım ama başka bu tarzda yerlerde de vardır diye tahmin ediyorum..
iyiki canım iyiki benim annem çok yardımcı oluyor valla senin de öyledir o olmasaymış biz karı koca başbaşa hiç bişey yapamazmışız kime bırakcaktık kuzucuğu babaneside var ama ona nadir bırakıyoruz. genelde annem bakıyor.
keşke benim annem de yakınımda olsa..şu anda o kadar mutsuzum ki akşamdan beri ağlamaktan bir hal oldum..nedenlerini şu anda uzun uzadıya yazacak kadar vakit olamasa da çok ama çok üzgünüm keşke en başından burda yaşamayı hiç kabul etmeseydim...Böylesi hayırlıymış ama çok daralmış durumdayım..

ben e-bebkten almıştım canım ama başka bu tarzda yerlerde de vardır diye tahmin ediyorum..

keşke benim annem de yakınımda olsa..şu anda o kadar mutsuzum ki akşamdan beri ağlamaktan bir hal oldum..nedenlerini şu anda uzun uzadıya yazacak kadar vakit olamasa da çok ama çok üzgünüm keşke en başından burda yaşamayı hiç kabul etmeseydim...Böylesi hayırlıymış ama çok daralmış durumdayım..

Canım üzüldüm çok neden agliyorsun ya

aynen canım öyle görme zaten hiç bi zaman anne kız gibi olunmaz arda hep bi mesafe olur

Mesafesini geçtim canım benim ya. İyi niyetli düşünmeyeceksin bunlara. Canım çıktı dünden beri. Kendi kızı olsaydı benim yerimde ona da böyle mi davranırdı çok merak ediyorum!

Oyyyyy canım annem. Ne varsa annelerde var. Akşama kadar kızıma bakar, akşamda yemeğe ev işlerime yardım eder. Bu da hepi topu 1 buçuk 2 sat kızıma baktı güya. Tüm işi ben yaptım. Evi topladım. Koştur koştur çarşıdan gelip yemek yaptım. Bu da hiiçç! Almış çocuğu kucağına( günde en az 3 defa kucagına alma diyorum bırak yerde oyun oynasın yerde mutlu. Ama yokkk! Almış kucağa e kucağında da bunalıyo çocuk. Gecmiş tv karşısına ohhh. Sanarsın akşama kadar çocuk baktı bana. Yemek bile vermemiş çocuğa.

Canım üzüldüm çok neden agliyorsun ya

Hep aynı şeyler canım yakın yaşamın getirdiği zorluklar ama çok bunaldım şu an bi patlama yaşıyorum sanırım biraz ağır bi tartışma oldu benim de sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım ama eskiden eşim hemen üzülürdü şimdi umurunda bile değil ağlamam trip atmam sağlığımı mı kaybetmem gerekiyor illa diyorum nerden öğreniyosun böyle şeyleri kimin aklıyla konuşuyosun falan gibi şeyler off iyice burnum sızlamaya başladı düğüm oldu bir rahatlasam neyse saol canım ilgin için...

Ay canım benim nasıl sevindim anlatamam allah a hamdolsun ergun beye mi gittiniz yarın da bizim kontrolümüzde var

sağolasın canım benim evet ergun beye gittik zaten doğduğundan beri ona gidiyoruz. inşallh edanın da iyi haberlerini duyarız dualarımız sizinle.

ah canım noldu öyle çok dolmuşsun. keşke deme hayırlısı böylemiş de zaman ne gösterir bilinmez tabiki anneler yardımcı oluyor ama herkesin annesi yanında olamıyor malesef. gurbette misin bilmiyorum ? herkesin bi buhran dönemi olurmuş sende feraha çıkarsın allahın izniyle

Anlat canım benim ya birbirimizden başka kimimiz var? Bak ben attım tuttum kv hakkında ama rahatladım:) hem yalnız değilsin kızz biz varız:) keşkelerle düşünme hiç boşver. Bebişine bakınca herseye değiceğini göreceksin. Galiba gurbetlik durumu var canını sıkan?

Hep aynı şeyler canım yakın yaşamın getirdiği zorluklar ama çok bunaldım şu an bi patlama yaşıyorum sanırım biraz ağır bi tartışma oldu benim de sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım ama eskiden eşim hemen üzülürdü şimdi umurunda bile değil ağlamam trip atmam sağlığımı mı kaybetmem gerekiyor illa diyorum nerden öğreniyosun böyle şeyleri kimin aklıyla konuşuyosun falan gibi şeyler off iyice burnum sızlamaya başladı düğüm oldu bir rahatlasam neyse saol canım ilgin için...
Canım evet biz benim annemlerle yaşadığımız halde bazen zorlanıyoruz siz kv ile mi yaşıyorsunuz herşey çocuklar için diyoruz ama biz yıpranıyoruz

Son düzenleme:
Back
X