kızlar tavuk et balık verdıgınızı yazmıssınız nasıl verıyosunuz eti.yıyebılıyomu
ben eti çorbalarına katıyorum canım kıymayıda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar tavuk et balık verdıgınızı yazmıssınız nasıl verıyosunuz eti.yıyebılıyomu
ben henüz vermedim ama..kızlar tavuk et balık verdıgınızı yazmıssınız nasıl verıyosunuz eti.yıyebılıyomu
OFFF süper görünüyorlar. benimde kurabiye yapasım var ama çocuk durmuyor.Cenacım sana mesaj yolladım canım...
İşte bunlarda dün fincanda yaptığım mini pastacıklarım...
Eki Görüntüle 647106 Eki Görüntüle 647107 Eki Görüntüle 647108 Eki Görüntüle 647109 Eki Görüntüle 647110 Eki Görüntüle 647111
naragacı nkolik busmai pediastrum miracle ...bizi düşündüğünüz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar adını saymadıgım arkadaşım oldusa kusurabakmasn nolur kafam çokk dalgın uykusuzum çünkü... gecemiz çokkk koşturmalı gecti gün içinde dorugun ateşi düştü yükseldi biara 38 gecti 39 oldu gece bide düşmeyince 3.5 gibi doktora gttk acilde ilaç verildi bakıldı şimdi iyi birazdaha ateşi düştü doktor sag kulağında ve bogazında enfeksiyon var dedi gripli birimi vardı die sordu yoktu ama bi önceki gün misafirlerimz vardı muhtemelen dışardan gelen bi mikrop tahminimce bu ilk vukuatımız ama çokk üzüldüm halsiz bitkin yüzü gülmüoo ateşlidi..3tane ilaç yazdı doktor dolven calpol bitanede antibiyotik adını hatrlayamadm ..uyudu oğluşum şimdi inşalahhh atlatır tamamen rabbim herkezn evladını korusun hastalıklardan hasta bebeklerimizin tümünede şifa versin inşalah..
sizin aranızdaki bu karnıbahar muhabbeti nedir acaba![]()
çok karnıbaharım var diyordu değişik tarif arıyormuş ben de bir sitede gezinirken bunu gördüm yazayım dedimben de deniycem eşim yemez karnıbahar bakalım yicek mi bunu
Cenacım sana mesaj yolladım canım...
İşte bunlarda dün fincanda yaptığım mini pastacıklarım...
Eki Görüntüle 647106 Eki Görüntüle 647107 Eki Görüntüle 647108 Eki Görüntüle 647109 Eki Görüntüle 647110 Eki Görüntüle 647111
ayyy canım benim. geçmiş olsun inşallah bişey yoktur çok hareketli maşallah ama işte daha çok dikkat istiyorlar.merhba kızlar biz ecoşla dr a gidiyruz ortapedi kkontrolüne
birde ecoş güm diye düştüü anne memme diye bana naz yaptı ağladı dudaklarını büküp inşallah birşey olmazz çok kötü düştü yatakda
uyuyordum oda oynuyordu yüz üstü gidiyrodu ben çekiyordum bi baktım güm off elim ayağım titredi![]()
teşekkürler bacım
busmai de söylemiş.. çooook karnabaharım var :86:sizin aranızdaki bu karnıbahar muhabbeti nedir acaba![]()
al al, benimkileri aaaal!benim eşimde yemez ama ben bayılırım karnıbahara
Tesekkurlerr)
Ins cnm bnm muhabbetiniz artarak devam etsin bir omur...yanina bir de kalp pogacalardan yapicim baska biseye izin verir mi bilmem bnm pasa oldugu kdr artikin
Bunlar bildgmz kucuk kahve fincanlarimi yoksa nescafe icin olanlardan mi resimde gayet buyuk gorunuyorlar fincana gore ama ilk firsatta denicem
Ben hep burdayim ama bidik yazmama izin vermiyoki mouse agzina goturmek istiyo bizde hala dis yok yaa;(((
naragacı nkolik busmai pediastrum miracle ...bizi düşündüğünüz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar adını saymadıgım arkadaşım oldusa kusurabakmasn nolur kafam çokk dalgın uykusuzum çünkü... gecemiz çokkk koşturmalı gecti gün içinde dorugun ateşi düştü yükseldi biara 38 gecti 39 oldu gece bide düşmeyince 3.5 gibi doktora gttk acilde ilaç verildi bakıldı şimdi iyi birazdaha ateşi düştü doktor sag kulağında ve bogazında enfeksiyon var dedi gripli birimi vardı die sordu yoktu ama bi önceki gün misafirlerimz vardı muhtemelen dışardan gelen bi mikrop tahminimce bu ilk vukuatımız ama çokk üzüldüm halsiz bitkin yüzü gülmüoo ateşlidi..3tane ilaç yazdı doktor dolven calpol bitanede antibiyotik adını hatrlayamadm ..uyudu oğluşum şimdi inşalahhh atlatır tamamen rabbim herkezn evladını korusun hastalıklardan hasta bebeklerimizin tümünede şifa versin inşalah..
teşekkürler bacım
busmai de söylemiş.. çooook karnabaharım var :86:
al al, benimkileri aaaal!
kv her hafta pazardan(çok severiz ya) koca bi poşet karnabahar getiriyor bize..:111:
şimdi haberlerde izledim, şubat ayının enflasyon rakamları verildi..
karnabahar %12.90la fiyatı en çok gerileyenler arasında..
hediye olarak karnabahar seçmesinde bunun da etkisi olmalı:86:
teşekkürler bacım
busmai de söylemiş.. çooook karnabaharım var :86:
al al, benimkileri aaaal!
kv her hafta pazardan(çok severiz ya) koca bi poşet karnabahar getiriyor bize..:111:
şimdi haberlerde izledim, şubat ayının enflasyon rakamları verildi..
karnabahar %12.90la fiyatı en çok gerileyenler arasında..
hediye olarak karnabahar seçmesinde bunun da etkisi olmalı:86:
cocuk hastalıkları hastanesinin aciline gttk canm diğer hastanelerin acillerinde dedgn gbi cocuk doktoru olmaz die gitmedk yoksa çok yakınımzda hastane...işalahh canmm aminn hemencik iyileşsin yavrum yaacanım benim çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın inşallah biran önce iyileşir minnoş onlar hasta olunca insan mahvoluyor
canım acile nereye götürdünüz çocuk doktoru varmıydı mesela allah korusun inşallah gerekmez ama gece böyle bişey denk gelse ne yaparız diye düşünüp duruyorum doktorumuz 7/24 orda olamıyor tabiki sordum bir kere gece bişey olsa ne yapacağız diye hastanemiz acilinde uzman doktorlarımız bulunuyor gerekirse bizimle irtibata geçiyorlar dedi normalde çocuk hastanesi var ama orası tıklım tıklım daha çok enfeksiyon o yüzden sordum canım sana
Kahve fincanı değil çay fincanıyla yaptım...
Çok geçmiş olsun Tuğçecim.. Allah bebişine şifa, sana da kolaylık versin İnşaallah...![]()
Ezmiyorum canım 3-4 parçaya bölüyorum 1 kaseye 2 etimek atıyorum yoğurt saati gelene kadar petek üzerşinde duruyor hafif ılıyor blanderda çekiyorum pütür kalmıyor. etimeğin kenar kısımları iyi ezilmiyor ama havanda ezmekte mantıklı. benim havan bakır şu çok ağırlardan ondan dolayı onda ezemem galiba.canım yogurda cıcıbebe etımegı ahşap havanda ezıp verıyosun sanırım hıc aklıma gelmemıstı mantıklıymıs doyurucu olması acısından
alıntı yapıyorum yapıyorum kalıyor yapmadan geçeyim cevaplara en iyisi
cenacım sağol tatlım evet gene çıldırttı beni kv haklısın iyiki uzağım yoksa kesin dava dövüş olurduk şimdiye kadar he diyip geçiyordum ama söz konusu boran olunca olmuyor öyle çocuğu kucağına aldığı gibi soyundurmaya kalkıyor bende fıttırıyorum hani öyle çok kalın giydirsem neyse bu soğukta evde incecik penyeyle otursun istiyor kendisi boğazlı kazakla otururken gelde delirme yok mecbur kalmadıkça yalnız gitmem ben kafayı yiyorum hoş eşim varken de yapıyor yapacağını ama çekiniyor nispeten
busmai canım pütürlü şeyler vermez olurmuyum unuttun galiba annem löp löp mantı yediriyor daha ne kadar pütürlü olabilirkiama ekmek doğranmış şeyi sevmiyor afacan işte mesela tavuk didikle minicik minicik yiyor yada kahvaltsında ekmeği peynire bandırıp versem yiyor yada ne biliyim yemeğin salçasına ekmek bandır ver gördüm demez yalar yutar ama çorbaya ekmek attınmı yemez öğürür yada bulamaç yap ver hayatta yemez ekmeği yemeğin içinde yemiyor tuhaf işte her çocuğun belli huyları var bizimkinin huyuda bu ama tanıyorum oğlmu sonuçta herşeyin denenmişi var yemez diyorsam yemez ne diye bu inat zorlama onu anlamıyorum
born yasir nasıl oldu kalpli keklerine bayıldım bende bu kalpli muffin kaplarından alayım bende yapmıştım geçenlerde ama birkaç tanesi patlak çatlak oldu çok özenemedim oğlum hasta diye sizden çok kıskandım valla bir haftasonu bende giricem mutfağa kafaya koydum yapıcam yapmasınada kime yediricem ki eşim başladı turlara artık yüzünü gören cennetlik haftada 1 ya gelir ya gelmez artık zaten bu yüzdende kavgalarımız bitmez her sene yaz aylarında ben başlarım işi bırak demeye kışında o evde kalıp sıkılır o bana ısrar eder işi bırak diye böyle bir kısır döngü işte Rabbim yardım eder inşallah oda haklı çocuk küçükken para kazanayım ileriye birikim olsun diyor bu şekilde bahşiş çok oluyor yazın kazancı çok çok iyi maşallah ama bende para pul değil huzur birliktelik istiyorum anlatamıyorum ki
bu akşam oğlum 1 hafta sonra babasını görecek ne kadar kötü değilmi şimdiye kadar ben katlanıyordum ama şimdi çok daha zor dua edinde şu durumdan kurtulalım kızlar
bu arada oğluşum gayet iyiymiş gülüyor oynuyor sesini duydum keyfi yerinde bıcırık hastalanmadı şükür kv ye rağmen hastalanmadan atlattık dünü şu kışı bir atlatsak sonra korkmam bu kadar ilk düşüşümüzüde yaşadık ama eşime söylemedim yolda canı sıkılmasın diye malum can taşıyor bu akşamda söylesemmi bilemedim çok şükür hiçbirşeyi yok yavrum gayet iyi zaten mindere düştüğü için kötü bir etkiside olmadı ama şimdi kafasında büyütüp acaba düştümü düşecekmi diye evham yapmasını istemiyorum sürekli evladına hasret zaten birde birşey olacak korkusu eklenirse daha kötü olur bilmiyorum ne yapsam
tuğçe canım geçmişi okurken kaçırdımmı göremedim nesi varmış doruğun