Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım sizin site kardelen sitesine yakınmı öyleydi diye hatırlıyorum ulus pazarı kardelen sitesinin tam karşısında kuruluyor hatta migros var kardelen sitesinin yanında güvenliğe sorarsan ulus pazarı ya da sosyete pazarı diye sizin sitenin güvenliği bilir komşularda bilir kime sorsan tarif eder bizim pazarımızda meşhurdur hani hatta havalar ısınıyor bir haftasonu beraber pazar yaparız bende afacanı arabasına koyar gelirim :32::32::32:

kardelen sitesini bilmiyorum canım akşam eşime sorayım bi.. keşke benim eşim evde oluyor hafta sonları ondan hafta sonu istiyorum özellikle çocukları bırakırım diye 3. de olduğu hangi birini bırakırım artık allah bilir :)

aaa kızınmı olacak. ayy ne tatlı. ikinci benimde kız olur inşallah. bu şişme havuzlara bayıldım alıyım bende bitane. mantarlı olan gerçekten çok güzelmiş. üstü biraz kapalı olursa güneşten de korunmuş olur.

sağol canım oglanda bi başka oyle deme ikisinin yeri de farkli ama kizkardessiz olmaz diye ben kizi çok istiyorum yoksa oglumda çok tatlı teyzesi :)

Son düzenleme:
pediastrum yine kaldık başbaşa ya ben sana pediastrum demek istemiyorum çok heceli zor oluyor sanırım bu yüzden ben cincon koymuştum söylenmesi kolay olur diye sana daha kısa bir isim bulalım pedi desem olmaz ne o öyle kedi gibi ne olsun senin kısa adın bu arada ismin neydi senin ya bir ara herkes ismini yaşını paylaşmıştı ama ben çok yeniydim kiminki neydi unuttum gitti tekrar yazalımmı nolurrr

mesela ben canan 28 yaşındayım (27 de denebilir hatta denirse sevinirim :)) evliliğimin 4. yılına yaklaşıyorum ilk bebişim doğma büyüme istanbulluyum benden böyle siz daha önce söylemiştiniz ama unuttum hadi sizlerde yaşınızı isminizi yazın hem yeni gelenleride öğrenmiş oluruz

Ben Rabia. 21 yaşındayım.. 1.5 yıllık evliyim.. ilk bebişim... Ev hanımıyım.. İstanbulda yaşıyorum.. :31:

Oldumu canancım...
:9::9:
canım doğumdan sonra oldum ben ben hemen ekimde olmaya başladım 7 ocakta oldum 9 şubatta oldum ama bu ay hala olmadım :50::50::50:

Bende 3 şubatta olmuştum.. bugün 38. gün hala olmadım..:50:. Üzerimde bir sinir var...:41: Bir olsaydım da rahatlasaydım... :5::5:

büyük 5 yaşında canım gelen velette kız :) standart krem şapka vs. saymıyorum ben kiza küçük bornozunu goturmustum havluya nazaran daha rahat ettim bide şişme havuzunu götürdüm onunla iyi oynamıştı üstü kapalı olanlardandi icine deniz suyu koymuştuk kova kürek kesin zaten işleri güçleri kum su :)
ekleyebildimmi bilmiyorum bizimki bu mantarlı dandi daha kucugünde alabilirsiniz tasiması kolay olur biz bunu balkonumuzda da kullandık
cocuk icin sisme havuz - Google'da Ara

HERKESE GÜNAYDINNNNNN

bakmayın enerjime oğlum dün gece hiç uyumadı ya derdi falanda yok bildiğin oynuyor yaramaz gece 2 de uyandı 3,5 a kadar uyutamadım sabrım tükeniyor oğlum yat diye bağrıyorum çocuk bağırmama alışkın değil oyun yapıyorum sanıp gülüyor zar zor uyuttum 5 te yine uyandı Allahım kabus gibi anniiiiiii diye saçımı çekiyo ayyyyyyy yapıyo değişik değişik sesler çıkarıyo bana dokunmuyo ama kendi kendine oynuyo yatakta annem dün demişti gündüz bu çocuk ne çok uyudu diye gecede uykusu kaçtı tabi birde beled,ye tam camın önüne sokak lambası dimiş çok lazımmış gibi evin içi gece yarısı gündüz gibi çocuk alışkın değil ışıkta yatmaya gece gündüz ayrımını şaştı herhalde sanki hiç gece değilde gündüz vaktiymiş gibi yatakta oturmuş kendi kendine oynuyor en son sabah 6 sularıydı oğlum nolur yat artık dedim ayağımda sallamaya başladım 15 dk salladıktan sonra uyudu ben bir uyumuşum uyandığımda saat 8,5 geç kalmışım :53: neyseki ofiste sorun olmuyor idare ediyorlar az evvel geldim işe ve sabah 8,5 ta da yine oğlum uyandırdı anniiii diye göğsümü açmaya çalışırken :34: anlamadım bu çocuğu ya sanırım kendi dilimle nazar ediyorum ben bu çocuğu daha dün dişi çıktı yazdım face e birkaç kişi sordu rahatladımı evet 2 gündür rahat uyuyor dedim gecesine zıbıttı benimki aman inşallah huy edinmez zombi gibiyim yine bugün nasıl akşam olur bilmem neyseki eşim döndü seyahatten akşama evde özlemiştim keratayı :16::16::16: ama birde diğer taraftan bakmak lazım yemek yok :50: offf of oynatmaya az kaldı doktorum nerde neyse anneme söyliyimde güzel bir yayla çorbası yapsın bana akşam için yanınada köfte patates uydururuz birde salata ohh bitti gitti :46::46::46: sabah 10 da akşam menüsü ayarlayana ne denir ne denirse o benim işte :37:

canım bende kullanıyorum aventi ben soru soran başka birine yanıt vermiştim orda yaklaşık 7 aydır kullanıyorum 2 kez kablosu değişti garantiden onun dışında sorun çıkmadı kablo olayıda kablosunu sarıp çantaya koyduğumdan oldu muhtemelen ama yapacak bişey yok o kadarda olsun bu vesile ile sessiz okuyuculardan birinide yakalamış olduk tanışmak bugüne kısmetmiş hoşgeldin diyelim

yetişmişsin valla herkese tek tek cevap yazmışsın aferin dersine çok iyi çalışıyorsun
pasta konusunda aynı şekilde düşünüyorum 220 tl nedir kardeşim başka birşeye versem o parayı üzülmem ama pastanın sırf süsüne onca para vermeye içim acır giderim güllüoğlundan 3 kilo tatlı alır afiyetle yerim valla hemde dondurmalı :32::32::32: birde pastaya özenmiyorlarki sıradan yaş pasta neymiş üzerinde şeker hamurundan süsler varmış olmasın efendim oda mideye gitmeyecekmi içinde ne kullanıldığını biliyormuyuz yok valla ben ya her zaman alışveriş yaptığım pastanem var çavuşoğlu çocukluğumdan beri tüm doğum günü pastalarımı onlar yapmıştır oğlumunkinide onlara yaptırırım kendim yapamazsam dün bizim tülay ablayla konuştum mayıs ayına randevu aldım (kendisi bu konularda uzman olduğundan herkesin doğum günü mevlüt misafir vs organizasyonlarına yetişir sağolsun :)) neyseki mayıs ayı boşum hallederiz dedi şeker hamurunu hazır alıcaz kendimiz yapıcaz becerebilirsek olmadı tiramisu yaparım üzerine diş macunundan krema yaptımmı al sana diş pastası hehe ne kadanda zekiyim allahım

valla hayatım bendeki enerjiye bazen ben bile akıl erdiremiyorum Allah bir çene vermiş gerisini koyvermiş :60::60::60::60:
eşler konusunda evet birbirimize biraz benziyoruz ama sen şanslısın ayda 1 hafta benimki ayda 1 hafta evde kalıyormu düşnüüyorum ımmm hayır :50: eskiden alışmıştım çok kafayı takmamak için oyalanıyordum bir şekilde arkadaşlarla ünv lerin bahar şenliklerine gidiyordum sinemaya bovlinge gidiyordum yani eşim kısıtlamaz o konularda flört ediyor gibiydik hatta iyi yanlarıda vardı sevgili gibi buluşuyorduk her gelişinde ben süslenip karşılıyordum o hediyelerle geliyordu geziyorduk hasret gideriyorduk falan evliliğin ilk yılı bu işi yapmıyordu her akşam evdeydik artık konuşacak birşey kalmamaya başlamıştı cinsel paylaşımı bile erteler olmuştum sürekli amaan yarında olur acelesimi var diye hep bir bahaneyle erteliyordum ama bu işe başladığından bari zamanımız hep kısıtlı olduğundan kaliteli vakit geçirmeye başlamıştık özlemde girince insan sevdiğini daha bir anlıyormuş ama çocuk olunca iş değişti ben tek başıma sırtlanmak istemiyorum bütün yükü sadece 1 kez doktor kontrolüne geldi diğerlerinde hep ben götürdüm hastalandığında hep yanlızım ya da mesela dişi çıktı hala görmedi ilk baba dediğini 1 hafta sonra duydu vs vs vs bu liste uzayıp gidiyor tabi bu durum onuda üzüyor geçen hafta amcası oğluyla oynarken bizimki boynunu büktü içim cız etti arayıp ağzıma geleni saydım sen nasıl babasın bunu oğluma nasıl yapıyorsun dedim ağladım hırsımdan varlıkta yokluk çekiyor kuzum artık kabullenemiyorum iş değiştirecek şimdi en kısa zamanda en azından daha sık evde olabileceği iş bulması lazım yoksa gerçekten çok zor

canım kendi çapımızda birşeyler toparlamaya başladık komşulardan falan inşallah hatırı sayılır birşeyler çıkar ortaya faceden falan bangır bangır paylaştık ama insanlar ne kadar duyarsız çoğu aldırış etmedi bundan 4 yıl evvel böyle bir kampanya yaptığımızda herkes akın akın mesaj atmıştı şimdi kimsenin umrunda değil nasıl bir toplum olduk biz inanılır gibi değil :50::50::50:

söyleniyo söyleniyo bide şu örgü ören kadını koymuyormu peşine bitiriyor beni

ben 1 kez gittim ankaraya sakinlikten sıkıldım o nasıl şehir hele bir caddeye döndük aman allahım bakanlık bakanlık bakanlık saygı duruşunda yürüyesim geldi ay yok ben orda yaşayamazdım zaten kime çarpsam üniformalı benim alerjim vardır üniformalılara almıyım hayatım alanada mani olmıyım gözünü sevdiğimin istanbulu alışmışız kargaşaya sakinliğe gelemiyorum

al valla bizde 2 gün oldu alalı ama çıldırıyor dün akşam top ayağına yaklaştımı o ayaklar nasıl kıpır kıpır her vuruştada basıyor kahkahayı bilsem bu kadar mutlu olacağını çoktan alırdım be hatta evde vardı toğumuz ama ayağıyla gol attırmak aklıma gelmemiş daha önce

yavrum ya kız çok yaramaz oldu bunlar napcaz bilmiyorum boranda dün yemek yedirirken çorba kasesine bir vurdu heryer çorba ben onları temizlerken kafama suyu dökmezmi birde kahkaha atıyor afacan gülermisin ağlarmısın :36::36::36:

erkek çocuğu nede olsa ruhunda var top sevdası

hehehe kolik anne valla senide çok merak ediyorum ya resmini falan görsek olmazmı

moderen anacım sosyal ve sosyetik hatun çocukta yapıyor kariyerde boşver daha iyi ezdirmesin kendini
canancım büyüme atağı geçiriyorlar ya ondan da huzursuz olmuş olabilir. diş olabilir,uykusunu almış annenin dediği gibi olabilir varda varrr yani nedenler... oğlumunda uyku saatleri değişti, daha az uyuyor, mızmızlanıyor, böyle baya değişik hareketler gözlemliyorum. büyümelerine bağlıyorum bende.
ankara güzeldir yaa ben severim memleketimi. ancaaak deniz havası da bir başkadır oda vazgeçilmez hatta tartışılamaz. ama nemi çoktur yaa,bende nemli havayı hiç sevmem. istanbula geldiğimde bir fön çektireyim dedim hemencik bozuldu saçlarım nemden. sadece tatil için deniz güzeldir. arada bir kafa dinlemek için falan. bide işte deniz kıyısında yemek yemek. çay içmek çok eğlenceli geldi bana.
Tatlım bende seni çok merak ediyorum ama ben burda resim paylaşamam. fakat özelden atma şansım olursa ve dışardan kimse görmeyecekse bir resim atarım. ama resim nasıl atılıyor buraya onuda bilmiyorum. bebek çizelgesini bile koymayı beceremedim.
ad yaş sormuşsun onuda özelden paylaşırım. ayy ne gizemli olduuuu.
Canancım pasta 220 tl mi dedin çokmuş gerçekten kaç kilo ki bu pasta.
bide bu toplu alıntı nasıl yapıyorsunuz onuda beceremedim. ayyyy ne beceriksizim yaa. buraya ilk mesaj yazdığımda da bakıyorum bakıyorum buna tıklasam yok bu değil nasıl yaaa offf bu hatunlar nasıl yazışıyorlar falan dedim hatta birkaç gün de giriş yapamadım vazgeçmiştim. sonra dedim amaan denemekten bişey çıkmaz en fazla biraz rezil olurum. oldum daa.

dün ben sütlü kabak çorbası yaptım ilk defa begendim tadını dene istersen

ilk defa gördüm ben böyle bişey kalabalık aileler için ne kadar gzel özellikle havuza bayıldım ev zaten harika. ama deniz imkanı yok galiba. fethiye ölüdeniz gidip denize girmeden gelmek olmaz:21:

PEDİASTRUM hayırlı olsun canım eviniz ne yani şimdi komşucum gidiyor mu başka eve ne taraftan aldınız evinizi?
NKOLİK canım çok merak etmiştim ne oldu diye okuyunca çok üzüldüm kp için allah yardım etsin şifa versin inşallh

dün gece okudum yazamadım şimdi aklıma gelenler bunlar unuttuğum bişey yoktur umarım.
saol canım amin. bekliyoruz işte. sürekli uyutuyorlar.

Ben Rabia. 21 yaşındayım.. 1.5 yıllık evliyim.. ilk bebişim... Ev hanımıyım.. İstanbulda yaşıyorum.. :31:

Oldumu canancım...

Bende 3 şubatta olmuştum.. bugün 38. gün hala olmadım..:50:. Üzerimde bir sinir var...:41: Bir olsaydım da rahatlasaydım... :5::5:

ya canan cım ben yazdığını hiç görmemişim rabia cevap yazınca farkettim o yüzden buna cevap yazmamıştım

benim adım mukaddes 4,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım bir kızım var ve ilk bebeğim bursalıyım ve bursa da yaşıyorum

kızlar ben hala hastalanmadım çok korkuyorum aslında şüphem yok ama yine de allah ın işine karışamam

Ben doğumdan beri hiç hastalanmadım kafayı yemek üzereyim büyük sıkıntı yapıyor üzerimde gerçekten var mı benim gibi hiç hastalanmayan hala :44::14:
ben 4 ay sonra hastalandım. bu zamana kadar da hep düzenli gitti çok şükür. bi doktora gitseydin daha rahatlardı için.

ben 4 ay sonra hastalandım. bu zamana kadar da hep düzenli gitti çok şükür. bi doktora gitseydin daha rahatlardı için.

YOK ben kadın doğuma Allah mecbur etmesin de kolay kolay gitmem doğumda bir ömürlük kadın doğumcularla ebelerle olan iletişimin yeter de artar bana ya saçma olabilir ama doğum anında ebe benim rahmimi açmaya çalışırken demişti ki senin kızlık zarın bile tam açılmamış dur ben açayım yani böyle demedi de ben kibarlaştırıyorum yok artık dedim ama offf o nasıl bir acıdır Allah'ım...Neyse ben kadın doğuma gitmeden olurum inşallah hasta çok gerginlik yapıyor bende

Ben de yayla çorbası, ıspanaklı yumurta yaptım tatlı yapayım bir de diyorum dünden de kalan az bişey vardı çünkü...Ellerine sağlık aryaaaaa

Tavuk sote, pilav, yeşil salata.... Elimden gelen budur....

aa doğru valla tavuk soteyi ben ne zamandır yapmıyorum ohh bizdede bu akşam sote var en güzeli hem çabuk pişer ohh sulu sulu miss sağol canım ya yanınada dediğin gibi pilav ama bizimki pirinç pilavını yasakladı evde neymiş efendim şeker hastalığına sebep olurmuş tipik adıyaman felsefesi bulgurgiller familyasından nede olsa :9: yanınada bulgur pilavı salata süpersin valla iyi oldu

elifnaz sen doğa parkınıda bilmiyorsundur bir haftasonu hava güzel olursa alalım çocukları doğa parkına gidelim taksiyle çıkarız ben atlarım taksiye seni alırım ordan doğa parkı zaten taksi dememe bakma senin evine taş çatlasa 15 dk yürüme mesafesinde bebek arabalarıylada gidebiliriz kendine güveniyorsan çayır çimen miss gibi hava çocuk parkı ohhh birde çay bahçesi var ordada çayımızı içeriz ay bulmuşum bu kadar yakınımda bir kk lı vallahi bırakmam illede buluşucaz gerçi sen hamilesin şimdi hamiş hamiş yormayada kıyamamki seni :44::16:

Oldumu canancım...
][/FONT]
oldu canım oldu zaten nedense bir senin adın aklımda kalmıştı ama olsun en azından sesimi duyan birinin olduğunu bilmek iyi oldu bak mesela born hiç duymadı demekki yazılarımı okumuyormuş :19:
ya canan cım ben yazdığını hiç görmemişim rabia cevap yazınca farkettim o yüzden buna cevap yazmamıştım

benim adım mukaddes 4,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım bir kızım var ve ilk bebeğim bursalıyım ve bursa da yaşıyorum
ne kadar güzel bir ismin varmış mukaddes ayy çok beğendim
canancım büyüme atağı geçiriyorlar ya ondan da huzursuz olmuş olabilir. diş olabilir,uykusunu almış annenin dediği gibi olabilir varda varrr yani nedenler... oğlumunda uyku saatleri değişti, daha az uyuyor, mızmızlanıyor, böyle baya değişik hareketler gözlemliyorum. büyümelerine bağlıyorum bende.
ankara güzeldir yaa ben severim memleketimi. ancaaak deniz havası da bir başkadır oda vazgeçilmez hatta tartışılamaz. ama nemi çoktur yaa,bende nemli havayı hiç sevmem. istanbula geldiğimde bir fön çektireyim dedim hemencik bozuldu saçlarım nemden. sadece tatil için deniz güzeldir. arada bir kafa dinlemek için falan. bide işte deniz kıyısında yemek yemek. çay içmek çok eğlenceli geldi bana.
Tatlım bende seni çok merak ediyorum ama ben burda resim paylaşamam. fakat özelden atma şansım olursa ve dışardan kimse görmeyecekse bir resim atarım. ama resim nasıl atılıyor buraya onuda bilmiyorum. bebek çizelgesini bile koymayı beceremedim.
ad yaş sormuşsun onuda özelden paylaşırım. ayy ne gizemli olduuuu.
Canancım pasta 220 tl mi dedin çokmuş gerçekten kaç kilo ki bu pasta.
bide bu toplu alıntı nasıl yapıyorsunuz onuda beceremedim. ayyyy ne beceriksizim yaa. buraya ilk mesaj yazdığımda da bakıyorum bakıyorum buna tıklasam yok bu değil nasıl yaaa offf bu hatunlar nasıl yazışıyorlar falan dedim hatta birkaç gün de giriş yapamadım vazgeçmiştim. sonra dedim amaan denemekten bişey çıkmaz en fazla biraz rezil olurum. oldum daa.

nassıl bir gizem nassıll bir sır acayip meraklandım şimdik

bu arada sen alıntı yapınca farkettim ay ne uzun yazıyormuşum destan gibi alıntıla alıntıla herbirinin altına iki saat çene çal nedr bu kk nın benden çektiği millet okumadan geçiyor tabi sonrada cevap veren olmuyor bundan sonra toplu alıntı yapmıyorum bende cevaplar kısa ve öz

ayrıcaaaaaaaaa born ben sana küstüm :19::19::19:

hem nkolik neden rezil olacakmışsın olmuşsun falan patır patır herkese yetişiyorsun valla alıntı olayını aslında biliyorsun her seferinde 2 2 alıntılıyorsun aralarına yazmayı atlıyorsun sadece

bak şimdi okuduğun ve alıntı yapacağın mesajın altında alıntı ile cevapla yazısının yanında " işareti var onu tıklayacaksın cevaplayacağın mesajların hepsinde " işaretini tıkla sonra konuya cevap ver yazısını tıkladığın zaman işaretlediğin mesajlar alt alta gelecek her birinin altına ayrı ayrı mesajlarını yazabilirsin dene bakalım rezil olucam deme kızdırma beni kim kime rezil oluyormuş kızım kız kıza sohbet ediyoruz şurda sanki yabancımı var :38:

canım doğumdan sonra oldum ben ben hemen ekimde olmaya başladım 7 ocakta oldum 9 şubatta oldum ama bu ay hala olmadım :50::50::50:
canım bana da oldu iki kere
geç kaldı korktum ama oldum sonra
sıkıntı yapma olursun bence
bi de şubat 28 çektiği için adetin 1 ya da 2 gün geç kalmış olur
ki benimki 5 gün geç kalmıştı
bi keresinde 8 gün geç kaldı kurban bayramıydı
olabilr yani hiç sıkma canını

bende okuldan geldim kızlar
teli koltuğun altına bıraktım yine
dinlemedim daha bakıcam birazdan

bu akşam eşimin programı var bende
arkadaşları çağırdım
öyle iştee:emir_bebek:

bende diyorum profilim bir kabarıverdi beğeniler yağıyor bu olsa olsa narağacımdır dedim yanılmamışım :16::16::16::16:
feyzacım bende sana karşı boş değilim :24::24::24:birşeyler yazsan beğenicemde yazmıyorsun anacım ben napıyım :8::8::8::8::8::6:

Back
X