Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hahha sabah sabah çok güldüm canım gerçekten güzel tanımlamışsın bu kadar olur pes
ama pardesü giymiyorum eteğin üstüne trençkot giyerim ya da ceket.
Elifnaz anlat hele şu kuskusu merak ettik. Ya kızlar şöyle farklı tarifleri anlatın ya. Aynı seylerin etrafında dönüp duruyoz biz(
Üff evet ya herkes en meşhur tarifini paylaşsın bi zahmet

Ben de taşıyamıyorum kucağımda yoruluyorum

Üff evet ya herkes en meşhur tarifini paylaşsın bi zahmet

Ok ben başlayım...
Balık çorbası...
Düdüklüye yarım sap pırasa bir havuç bir küçük patates kibrit kutusu büyüklüğünde somon balığı belki bir sap maydanoz olabilir. 3 yemek kaşığı falan mısır unu ve 1 yemek kaşığı kadar irmik ve tereyağ koyuyorum biraz. Haşlayıp blenderden geçiriyorum bizimki çok seviyor. Haftada bir yiyor. Bu tarifle 2 öğün çıkıyor 2 gün yiyor. Şiddetle tavsiye olunur

Hiç içmedim ..
Eşimin en çok sevdiği yemek adana kebap .. Restoranı olan bi yakınımız vermişti tarifi. Çok kolay.
Yarım kilo kıymaya maydonoz pul biber karabiber tuz çok az sıvıyağ eklenir yoğrulur tepsiye uzun yassı köfteler şeklinde dizilir fırında 190 derecede pişer. Sosu için domates sivri biber salça tereyağ tuz pişirilir. Köfteler pişince doğranıp sosa atılır.
Tabağa lavaş doğranır üzerine yoğurt ve üzerine yemeğimizden koyarız biraz da maydanoz ekleriz mmmm nefis. başta kociş ve herkes bayılıyor ve çok kolay

Elifnaz anlat hele şu kuskusu merak ettik. Ya kızlar şöyle farklı tarifleri anlatın ya. Aynı seylerin etrafında dönüp duruyoz biz(

çok basit canım ben bugünkünü pilav gibi yaptım az tereyağı suyu kaynattim kuşkusu koydum pisirdim.. domatesle de yapıyorum corba gibide yapabilirsiniz mesela sehriye yerine kuskus koyabilirsiniz ben bugün pilav gibi yaptım yoğurtlu yedirecegim

Evet cnm napalım kısmet artık birdahaki buluşmalara

aryaa tarifin güzel gözüküyormellerine sağlık:))
Benim kız seviyor:)

Kız sen bizim için mi yemek tarifi dedin? Ben bebekler için tarif yazdım:)

Amanın okumaktan beynim sulandı hala daha bitiremedim de bir selam verip devam edeyim dedim paşa uyanırsa flaan...Nasılsınız hatunlar inşallah herşey yolundadır
ARYAcım senin haberini gördüm şimdi çok sevindim şükürler olsun...Kuzucuğa çok sevindim
diğer ayrıntılarla pek yakında tekrar yazaciim 2 gündür yasir yine uykusuz gecelere başladı biraz daha düzelmişti ama eşim hep dişten deyip duruyor nerde bu dişşş gel anneye gel gel geeelll

hahahahah 7 kilo mu ???????????????????? oda kilomuuuu 26 kilo aldımm

canım sen 26 almışsın ama zayıfmışsındır ben zaten 68 le hamile kaldım şu an yine aynıyım.hamilellik şekeri çıkmasa belki çok daha alırdım ama diyet uyguladım mecburen.bide çok kilo alsam ne olurdu halim bilmiyorum şu an 60 a inmek istiyorum ama biraz zor görünüyo

yaa ne güzel bir doğum hikayen var en azından gülebileceğin anıların var valla imrendim ben doğumdan sonra bile göremedim eşimi annemi çok kötü bir durumdu en azından bebeğimi yanıma vermişlerdi onuda göremeseydim daha kötü olurdum

CİNCONCUĞUM diş buğdayının tarihi henüz net değil dimi?
Ayrıca hem karakız hem ilknur yazmışsın farklı mı yanlış mu yazdın bir de KARAKIZ buluşmaya uzak diyosun cincon sana yakınmı ki ben anlamadım
Bir de okurken buluşma ayrıntılarını kendimi çok hevesli gördüm hem buluşmaya hem diş buğdayına ee benim eşim de hiç hoşlanmadı hatta dün net söyleyince dedi sen kimden izin aldın da planlar yapıyorsun böyle 2sine birden giden kaç kişi var say bakayım dedim sanki tanıcaksın hiç sanmıyorum senin gibi karşıda olan herkesin gideceğini madem iki tarafa da ortak bi yerde yapsaydınız mesela kanyon metrocity - bize çok yakın da -
Neyse uzatmak istemedim hala hiçbirşey net değil diye ama gerçekten 1 - 1.5 ay gibi bir süre var daha ama böyle yarım yamalak bir durum oluşacak gibi ben de sadece birine katılmak mecburiyetinde kalabilirim eşim burdan taa karşıya dakka başı taşınamayız dedi sonra ben de düşündüm ki sizler de eşlerinize danışıyosunuz haklı olarak veya uzaklık falan gelmeyen gelmiyor ben neden kendimi bu kadar kasayım dimi ?

Hoşgeldin canımcım yaz arada özletiyorsun kendini yahuu evet sende ist.dasın neden katılmıyorsın doğum yapan hangi kadın dala döndüki gerçekten katıl sen de gerçi sen birdaha yazana kadar buluşma belki de gerçeklemiş olur bilemem
Benimki de hiç yemiyor hep kilitliyor agzını artık ne kadar yerse şifadır deyip avutuyorum kendimi....

canım bende nisaya gidiyordum zaten tüp bebek de denemiştik orda sonra hamile kalınca alev hanıma devam etmiştim ki kendi kendime telaş edip araştırma hastanesinede bir görneyim dedim die geldi bunlar başıma.özel hastanede en azından mecburen iyi hizmet vermek zorundalar inş ikinci kısmet olursa yine nisaya gidicem.

Nisaya ben de gittim mürüvvet hanıma aman Allah'ım kadına dedim kalp atışlarını dinlemek istiyorum çok merak ediyosan mağazalarda satılanlardan al evde sürekli dinler durursun dedi bana yaa tüm sorunlular da beni mi bulur arkadaş!!
Dedim sen ne diyorsun be eşim zaten kadını boğazlayacaktı ama doktora benden önceki kadın baya kızmıştı dikişlerinde sıkıntı vardır benden çıkardı acısını ama ben tüm evraklarımı alıp birdaha da oraya gitmedim
Doğumum medicalparkta ayşegül hn.da oldu çok güleryüzlü içten birisi ama normal doğum ebe odaklı olduğu için kendinisi çok hatırlamıyorum sadece doğumhaneye geçmeden doktorum nerede diye dordugumda annem gördüm içeriki odada kuran okuyor dedi her doğuma dualarla giren biri beni de çok rahatlattı Allah razı olsun demin normal doğum yapan diğer ark.ları da okuyunca gerçekten kanım donuyor hala Allah'ım o nasıl birşeydir burada ARAMIZDA BEBEK VAR dan siz çok bahsedince geçen izleyim dedim doğum sahnesine inanın bakamadım ilerlettim ne oldu ne bitti gösterdiler mi bilmiyorum :44::44:
Benim suyum tamamen bitip üzerine 13 saat suni sancıyı da alınca aman sabahlar olmasın durumu vardı oyy oyy içim bir kötü oldu doğurduktan sonra zaten şöyle bir baktım sağlığını sordum sonra uyumuşum ya da bayılmışım bilmiyorum ömrümdeki en güzel uykumdu tüm kemiklerimi kırdılar bence :18:

y
çok hor davranıyorlar ...karakız ikinciyi düşün derim epidural sezaryen yaptırırsın iki günde kalkarsın merak etme

canım ben epidural normal doğum oldum yok yok yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk doğururmuyum deli cesareti evet doğururum ama istekli olacağını sanmam

evet onu yazaktım unuttum

canım 2 kere o tarafa geçemem 9 kilo çocuk arabam zaten ağır ee normal otomobilimiz yokk bana çok zor olur eşimmesela bugun gündüz işte yarın gececi oluyor özele bir baksana

Benim kız seviyor:)

Kız sen bizim için mi yemek tarifi dedin? Ben bebekler için tarif yazdım:)

Evet yaa herkes en meşhur tarifini yazsın derken mutlaka herkeSin sık sık yaptığı favori tarifler vardır herkesçe beğenilen övgü alan..onu kastetmiştim :)) bebeklerden önce biz yiyelim süt olsun :2:

Site Yönetiminden Mesaj Var !
Her 10 dakikada 1 mesaj atabilirsiniz. nefret ediyorum bu mesajdan

ya bu avrupa yakasında olanlar ayrı tarafta buluşalım gerçekten çok uzak kadıköy cananın hatrına gitcem zaten çoğu kişi olcak 2.sine ben gelemem

ben asiye hnm gittim oglumda.. memnun kaldım dr dan yanlız kardeşim yeni dogum yaptı jfk hastanesi nde onun hemşireleri görünce nisadaki hemşireler çok iilgili gelmediler bana ..tabi arada fiat farkida var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…