sen neden gelemiyorsun canım.. uzak mı geldi?:26:
aaa, niye kendin yapmadın ekmeği /
Evet cnm uzak bana biraz ondan gelemiyorum
Hahha sabah sabah çok güldüm canım gerçekten güzel tanımlamışsın bu kadar olur pesgünaydın canlar..
aryaaaaaa, çok sevindim bacım, gözün aydın, gözümüz aydın
Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın, bütün hasta çocuklara şifa diliyorum..
istanbuldasın ve gelmeyeceksin öyle miii?
busmai cvp vermiş ya,,, ben de eksik kalmayayım.. hayır değil
geçenlerde bi restoranttayız, karşı masada bi çift var..
adam uzun boylu açık buğday tenli, ince bi bıyığı var..
hanım da az etine dolgun, beyaz tenli, böyle simsiyah kaşları var, kaşı gözü muntazam..
çok da güzel, eller zarif ince, oturması kalkması hanımefendi.. lacivert bi pardösü var üzerinde..
uzun uzun baktım, gülümsüyorum kıza..
sonra dedimki, niye bakıyorum bu insanlara.:44:
cevap içimden geldi, busmai diye bakıyorum o kıza..
ee, peki kerem nerede?
ay aksarayda ne varki beeah!! :100:
sen zaten öylesine gezmeye gittiğinde aksaraya, eminönüne kadar gel..
biz buluşacağımız zaman bi kadıköye gelme..
emiyor, iyice yumuşayınca da ufak parçalar alıyor.
ben de veriyorum arada, hiç bi tehlike olmadı. ama yine de riskli bi şey, o yüzden göz önünde olmalı..
ne zaman ısmarlıcaaan ?
Üff evet ya herkes en meşhur tarifini paylaşsın bi zahmetElifnaz anlat hele şu kuskusu merak ettik. Ya kızlar şöyle farklı tarifleri anlatın ya. Aynı seylerin etrafında dönüp duruyoz biz(
Hayırlı sabahlar hatunlar...
Sabah 8.15 de uyandık.. Ama 9'a doğru çıktık yataktan kızınla..
Evde ekmek kalmamış.. Eli mecbur gdip aldım ama öldüm gidip gelene kadar.. bu kız kucakta taşınmaz arkadaş..
Hele hele dört kat merdiven inip çıkılmaz bu kızla...:100:
Kollarım koptu taşıyacağım diye...:99::99:
Haticecim aryanın iyi olmasına sevindim canım..Allah daha beterinden korusun kuzularımızı...
Üff evet ya herkes en meşhur tarifini paylaşsın bi zahmet
sen floryadaydın dimi canım.. :44:haklısın sana uzak kalıyor...
Ok ben başlayım...
Balık çorbası...
Düdüklüye yarım sap pırasa bir havuç bir küçük patates kibrit kutusu büyüklüğünde somon balığı belki bir sap maydanoz olabilir. 3 yemek kaşığı falan mısır unu ve 1 yemek kaşığı kadar irmik ve tereyağ koyuyorum biraz. Haşlayıp blenderden geçiriyorum bizimki çok seviyor. Haftada bir yiyor. Bu tarifle 2 öğün çıkıyor 2 gün yiyor. Şiddetle tavsiye olunur
Elifnaz anlat hele şu kuskusu merak ettik. Ya kızlar şöyle farklı tarifleri anlatın ya. Aynı seylerin etrafında dönüp duruyoz biz(
Benim kız seviyor:)Evet cnm napalım kısmet artık birdahaki buluşmalara
aryaa tarifin güzel gözüküyormellerine sağlık:))
Hiç içmedim ..
Eşimin en çok sevdiği yemek adana kebap .. Restoranı olan bi yakınımız vermişti tarifi. Çok kolay.
Yarım kilo kıymaya maydonoz pul biber karabiber tuz çok az sıvıyağ eklenir yoğrulur tepsiye uzun yassı köfteler şeklinde dizilir fırında 190 derecede pişer. Sosu için domates sivri biber salça tereyağ tuz pişirilir. Köfteler pişince doğranıp sosa atılır.
Tabağa lavaş doğranır üzerine yoğurt ve üzerine yemeğimizden koyarız biraz da maydanoz ekleriz mmmm nefis. başta kociş ve herkes bayılıyor ve çok kolay
hahahahah 7 kilo mu ???????????????????? oda kilomuuuu26 kilo aldımm
bende size doğum hikayemi anlatayım nasıl enteresan tipmişim daha iyi anlayın
benimde hamileliğimde gebelik diyabeti çıktı şeker takibi diyet vs vs derken son 2 ayı stresli geçirdim doğuma 2 hafta kala birgün evde yanlızım şekerimi ölçtüm anaaa 290ben tabi şok babamı aradım hemen zeynepkamile acile gittik doktor ölçtü normal çıktı cihaz hata yapmış neyse doktor dedi zaman yaklaşmış birde rahime bakalım erkek doktor eşimi aradım dedim böyle böyle diyor doktor tamam gerekiyorsa ol tabi dedi ilk kez erkek doktora muayene oldum doktor demesinmi senin normal doğum yapma şansın yok kontrol bile edemedim dedi ee ne olacak dedim sana tavsiyem maddi durumun yerindeyse git bir özel hastaneye zaten doğuma birşey kalmamış sezeryan ol çünkü buraya acil doğuma gelirsen bakmadan normal doğuma alırlar son ana kadar çekmediğin kalmaz ama çatın dar çocuğunda riske girer sende binbir eziyet çekersin olmadı birde sezeryana alırlar her iki acıyıda yaşayacağına git direk sezeryanla ol kurtul dedi Allah razı olsun o doktordan o akşam eve geldim eşimle konuştuk her zaman tuzlada kontrollere gitmiştim ancak sağolsun kv ve görümcek doğuma 1 ay kala kavga dövüş çıkarınca hastanemden doktorumdan vazgeçtim yoksa doğumu orda yapıp lohusalığı kv dede geçirecektim iyikide olmamış neyse nerde olsam diye düşünürken eşim dedi pendik blge hastanesine götüreyim seni aa dedim pendiğe ne gerek var sarıgazide blge hastanesi var ben bir araştırıyım dedim netten baktım özlem hanım diye bir doktor var herkes çok memnun dedim bu kadına gidicem ertesi gün günlerden çarş. gittim özlem hanımla tanıştım durumu anlatım oda muayene etti bende normal doğumdan yanayım ama doktor doğru söylemiş senin normal doğum yapman mümkün değil rahime ulaşamıyorum dedi sezeryan için gün belirleyelim dedi bende pazartesi olsun o halde dedim peki o zaman ama sen yine yarın sabah aç karnına gel test yapalım dedi ben eve gittim herkesi koğuşlandırdım pzt doğum var diye babamda ben yazlığa gidip geleyim o zaman dedi yazlık yalovada eşimde pzt için izin aldı falan o gece eşim işte babam yalovada annemle başbaşa kaldıkmı evde ben bir sancı bir sıkıntı sıcaktan boğuluyorum bel ağrısı uyuyamıyorum annem dediki kızım bu iş hayra alamet değil sabah benide kaldır beraber gidelim dedi olur dedim sabah kalktım baktım annm uyuyor dedim yazık oruçlu oruçlu kaldırmıyım alt tarafı kan verip gelicem (öyle sanıyorum) hatta eve uğradım üzerimi giyindim camları açtım kahvaltı soframı azırladım gelince kahvaltı yapayım diye bindim minibüse hastaneye gittim doktor nst ye bağladı sonucu aldım yanına gittim demezmi pzt bekleyemem doğuma alıroyuz başladım ağlamaya olmaz dedim eve gitmem lazım doktor dedi ne evi sokaktamı doğuracaksın doğum başlamak üzere dedi daha 14 gün var normalde ağlaya ağlaya annemi aradım kadın gittiğimden habersiz yataktan düşmüş doğuma giriyorum diyince annem eşyaları aldı geldi babamı aradık oda yalovadan tam gaz çıkmış yola doktor dedi hazır olunca haber ver dedim 12 den sonra gireyim bari babam gelmiş olur saat 12 i geçti eşimde yolda bu arada yolcuyu bırakmış dinlenme tesisinde boludan binmiş başka bir araca geliyor saat 1 oldu açlıktan bayılıcam dedim anne giriyim ben hemşireyi çağırdım dedim hazırım neyse yarım saat sonra geldiler aldılar beni annemle öpüştük gittim doğumhaneye girdim 7-8 kişiler kadın erkek konuşturdular biraz işte adı ne olacak vs vs o ara dizlerimi bileklerimi kelepçelediler ilk kez ameliyathane görmüşüm donuyorum korkuyorum sonra anestezi hemşiresi dedi hadi canancım özlem hanım geldi sen uyu dinlen boran bize emanet dedi oğluma iyi bakın demeye kalmadı gittim arada oğlumun ağlamasını duydum hayal meyal sonra odaya gittiğimde babam gelmiş komşularımız gelmiş arkadaşlarım işten izin alıp gelmiş ortalık bayram yeri gibi ben yüz göz şiş kimseyi gözüm görmüyor göz ucuyla oğlumu gördüm ohh şükür dedim hemşire getirdi yanıma babamlar çıktı emzirdim o nasıl bir duygudur Allahım eşi benzeri yok aylardır merak ettiğin yüz karşında elleri gözleri herşeyiyle bir beden canından kanından neyse derken 1 saat sonra eşim geldi ben ellerimle bebek şekerleri hazırlarken bir sürü dalga geçen doktoruda ara şekerim hazır doğurabilirim de diye kafa bulan adam meğer hepsini hazırlatmış benden habersiz kocaman bir sepet dolusu bebek şekeri kapı süsü hoşgeldin ebbeğim yazıları bir kutu çikolata çiçek birde doğum hediyesi altın kolye üzerinde büyükten küçüğe 3 kalp var :) hemşire demesinmi ohh yılın en şanslı babası geldi o niye dedik niyesi varmı kaç kocanın eşi doğuma minibüsle gidiyor dedi koptuk kızdılar tabi niye taksiye binmedin diye ama zaten evin önünde bindim hastanenin önünde indim taksi durağı eve daha uzak hem çokta iyiydim o sabah spora gider gibi hissediyordum doğum sancısı sıklaşmış hiç haberim yoktu
neyse doktorum özlem HN dünyanın en iyi kadın doğum doktoru kesinlikle muayenesi bile nasıl hassas nasıl dikkatli konuşurken kelimelerini dikkatle seçer zaten kendiside çok genç onunda yeni bebeği olmuş yani en iyi o anlardı zaten halimden doğum konusunda çok şanslıydım iyiki sarıgazi blge hastanesine gitmişim iyiki o doktoru tanımışım
CİNCONCUĞUM diş buğdayının tarihi henüz net değil dimi?oleyyyy tamam senide ekliyorum listeye
1-elifnaz
2-şeker portakalı
3-borntobemother
4-karakız
5-ilknur
6-miracle
inşallah listemiz dahada uzar
ayyy yazık yavrum birde yakalandımı :) kendi öğrencilik yıllarım aklıma geldikçe üzülüyorum öğrencilere ya aynı güne 3 ayrı sınav koydukları oluyor nasıl çalışsın garipler robot değiller ya hani bütün konuyu kopya çekmesi başka birşey kızarımda hani bir formülü yazıvermiş bir kağıda mesela ona kızmam sonuçta formülü nerde kullanacağını biliyorsa ezberlemesinede gerek yok zaten
iyiki öğretmen olmamışım valla ben hepsini geçiriridim kıyamazdım
ahh ah darısı başıma benimki 5 dk başbaşa kalmaya korkuyor yiyecek çocuk onu sanki diyorum araba koltuğuna koy işyerine gelin beni alın büyüdü artık eline ver bir havuç gelene kadar kemirir zaten 15 dk lık yol yok anacım ödü kopuyor
birşey olmz canım biz aylardır veriyoruz doktor önerisiydi çokta seviyor
sen ne temiz kalplisin daha bir sevdim şimdisanmam canderinin olumsuz tepki vereceğini kötü bir niyet yokki hem bizim topik bağlılık sözü verdi kimse kimsenin lafında art niyet aramayacak hiçbirimiz diğerini bilerek isteyerek kırmayacak bu sözlerin dışına çıkan olursa birde demezmi istersen kk dan ayrılabilirim dur bakalım nereye pazara kadarmıydı kaçak hemende ayrılırmış kızıcam ama sana
Iste geldim burdayimya ben hep sizi okuyorum ama telden cok zor yaziyrm o yuzden muhabebte yetisemiyom baktim herkes cok guzel sohbet ediyo bend araya maydonoz.olmayayim doyorum.bu arada herkese slm.olsun :)yusufa gidiyom canim 9 ay miayyenz var nisanda sen gidiyomusun ya bebm bebek hic biiisi yemiyo seninki nasil born demek bulusyosunz beb zayiflasam bende bulusurdum sisko sisko evden cikmam istemiyi
Hhhah:))
valla ben ilkini eğitim araştırma da yaptım nasil yaptım okadar pişmanım ki normalde medical park ve nisaya gidiyordum dr seciyordum güya kendime .sonra komşu bi dr önerdi ozel muayenehane sine gittik suyun bitmiş hemen doğuma alicaz deyince acemilik ışte önceki dr görünmek aklima gelmedi ilk sezeryanim çok zordu ikinciyi nisada yaptım çok daha rahattı dr da çok önemli hemsirede onun için bende ozel hastane taraftarıyım
canım bende nisaya gidiyordum zaten tüp bebek de denemiştik orda sonra hamile kalınca alev hanıma devam etmiştim ki kendi kendime telaş edip araştırma hastanesinede bir görneyim dedim die geldi bunlar başıma.özel hastanede en azından mecburen iyi hizmet vermek zorundalar inş ikinci kısmet olursa yine nisaya gidicem.
y
çok hor davranıyorlar ...karakız ikinciyi düşün derim epidural sezaryen yaptırırsın iki günde kalkarsın merak etme
CİNCONCUĞUM diş buğdayının tarihi henüz net değil dimi?
Ayrıca hem karakız hem ilknur yazmışsın farklı mı yanlış mu yazdın bir de KARAKIZ buluşmaya uzak diyosun cincon sana yakınmı ki ben anlamadım
Bir de okurken buluşma ayrıntılarını kendimi çok hevesli gördüm hem buluşmaya hem diş buğdayına ee benim eşim de hiç hoşlanmadı hatta dün net söyleyince dedi sen kimden izin aldın da planlar yapıyorsun böyle 2sine birden giden kaç kişi var say bakayım dedim sanki tanıcaksın hiç sanmıyorum senin gibi karşıda olan herkesin gideceğini madem iki tarafa da ortak bi yerde yapsaydınız mesela kanyon metrocity - bize çok yakın da-
Neyse uzatmak istemedim hala hiçbirşey net değil diye ama gerçekten 1 - 1.5 ay gibi bir süre var daha ama böyle yarım yamalak bir durum oluşacak gibi ben de sadece birine katılmak mecburiyetinde kalabilirim eşim burdan taa karşıya dakka başı taşınamayız dedi sonra ben de düşündüm ki sizler de eşlerinize danışıyosunuz haklı olarak veya uzaklık falan gelmeyen gelmiyor ben neden kendimi bu kadar kasayım dimi ?
..
Benim kız seviyor:)
Kız sen bizim için mi yemek tarifi dedin? Ben bebekler için tarif yazdım:)
canım bende nisaya gidiyordum zaten tüp bebek de denemiştik orda sonra hamile kalınca alev hanıma devam etmiştim ki kendi kendime telaş edip araştırma hastanesinede bir görneyim dedim die geldi bunlar başıma.özel hastanede en azından mecburen iyi hizmet vermek zorundalar inş ikinci kısmet olursa yine nisaya gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?