Evet yaa herkes en meşhur tarifini yazsın derken mutlaka herkeSin sık sık yaptığı favori tarifler vardır herkesçe beğenilen övgü alan..onu kastetmiştim :)) bebeklerden önce biz yiyelim süt olsun :2:
Hımm... Ne varr? Ne varrr? Sebzeli penne makarna var:)
Karnıbahar, brokoli, havuç, kabak, varsa yeşil fasülye bunları aldente haşlıyorum buharda. AMA DİRİ OLACAK BU ÖNEMLİ. Havuçlar ve kabaklar julyen. Karnıbahar ve brokoli çiçeler halinde. Sonra mantarları 4 e bölüp harlı ateşte bi soteliyorum üzerine sarmısak rendeleyip bi iki karıştırıp krema ekliyorum bi paket. Karabiber ve tuz da tercihe göre. Üzerine diğer haşlanan sebzeleri ve aldente haşlanmış penne şeklindeki makarnayı ekliyorum karıştırıp servis ediyorum. Süpper ötesi bişi oluyo. Biz bayılıyoruz yiyenlerde hep bayıldı yani:) sheksper da yemiştim ilk.bende taklit ettim:) makarna sevenler bayılacaktır.
Ay ne çok bayılma kelimesi oldu beni baydı valla:) öve öve bitiremedim kendimi.
Born cum sağol bacımmmm
çok heveslenmiştimmmmm perde yıkıyacaktımmm evi toparlayamadımkiii
akşama tavuk sote istedi eşim özellikle yanına pilav salata
bu arada ben avrupa yakasında bir buluşma ayarlayalım diyorum kii hiç biriniz beni takmıyorsunuz cevap dahi yazmıyorsunuz
demekki avrupa yakasında buluşmak isteyen yok :26: yada benle buluşmak isteyen :26:
canım ben avrupa yakasındayım aslında çok isterim görüşebilmek ama çokta tanışmıyoruz ben sizi hep okuyorumda siz beni tanımıyosunuzben fatihteyim bu arada eğer öyle bir görüşme ayarlanırsa gelmek isterim artık o zaman tanışırız belki
hay kurban olurum bende zeytinburnundayımmmmmbana 5 dkkasınnnn dünde aksaraydaydımm ozaman başlatalımmı buluşmayıııı :)
bizde AVRUPA YAKASI (yer ortaklaşa kararlaşılacak)
12 mayıs 2013
-karakız
- asudeeeee
tamam eğer katılmak isteyen olursa organize edelim yer çokta farketmez bu yakada olduğu sürece die düşünüyorum gelen kişilerede bağlı tabi
ya bizim burada buluşması kolay metroya atla artık metromu tramvaymı nere olursa ulaşım çok kolay
en kötüsü ben istanbul forum diye düşünüyorum çok güzel :)
evet çokta sorun olmaz bende sık giderim foruma uygun bencede yada metrobüsle gidilen biryerde olabilir çünkü edirnekapı metrobüs bana yürüyerek 5 dk
şuan 54 üm 49 50 yle hamle kaldım pöf kilo almya çalışıyorum60 hedefim
bende size doğum hikayemi anlatayım nasıl enteresan tipmişim daha iyi anlayın
benimde hamileliğimde gebelik diyabeti çıktı şeker takibi diyet vs vs derken son 2 ayı stresli geçirdim doğuma 2 hafta kala birgün evde yanlızım şekerimi ölçtüm anaaa 290ben tabi şok babamı aradım hemen zeynepkamile acile gittik doktor ölçtü normal çıktı cihaz hata yapmış neyse doktor dedi zaman yaklaşmış birde rahime bakalım erkek doktor eşimi aradım dedim böyle böyle diyor doktor tamam gerekiyorsa ol tabi dedi ilk kez erkek doktora muayene oldum doktor demesinmi senin normal doğum yapma şansın yok kontrol bile edemedim dedi ee ne olacak dedim sana tavsiyem maddi durumun yerindeyse git bir özel hastaneye zaten doğuma birşey kalmamış sezeryan ol çünkü buraya acil doğuma gelirsen bakmadan normal doğuma alırlar son ana kadar çekmediğin kalmaz ama çatın dar çocuğunda riske girer sende binbir eziyet çekersin olmadı birde sezeryana alırlar her iki acıyıda yaşayacağına git direk sezeryanla ol kurtul dedi Allah razı olsun o doktordan o akşam eve geldim eşimle konuştuk her zaman tuzlada kontrollere gitmiştim ancak sağolsun kv ve görümcek doğuma 1 ay kala kavga dövüş çıkarınca hastanemden doktorumdan vazgeçtim yoksa doğumu orda yapıp lohusalığı kv dede geçirecektim iyikide olmamış neyse nerde olsam diye düşünürken eşim dedi pendik blge hastanesine götüreyim seni aa dedim pendiğe ne gerek var sarıgazide blge hastanesi var ben bir araştırıyım dedim netten baktım özlem hanım diye bir doktor var herkes çok memnun dedim bu kadına gidicem ertesi gün günlerden çarş. gittim özlem hanımla tanıştım durumu anlatım oda muayene etti bende normal doğumdan yanayım ama doktor doğru söylemiş senin normal doğum yapman mümkün değil rahime ulaşamıyorum dedi sezeryan için gün belirleyelim dedi bende pazartesi olsun o halde dedim peki o zaman ama sen yine yarın sabah aç karnına gel test yapalım dedi ben eve gittim herkesi koğuşlandırdım pzt doğum var diye babamda ben yazlığa gidip geleyim o zaman dedi yazlık yalovada eşimde pzt için izin aldı falan o gece eşim işte babam yalovada annemle başbaşa kaldıkmı evde ben bir sancı bir sıkıntı sıcaktan boğuluyorum bel ağrısı uyuyamıyorum annem dediki kızım bu iş hayra alamet değil sabah benide kaldır beraber gidelim dedi olur dedim sabah kalktım baktım annm uyuyor dedim yazık oruçlu oruçlu kaldırmıyım alt tarafı kan verip gelicem (öyle sanıyorum) hatta eve uğradım üzerimi giyindim camları açtım kahvaltı soframı azırladım gelince kahvaltı yapayım diye bindim minibüse hastaneye gittim doktor nst ye bağladı sonucu aldım yanına gittim demezmi pzt bekleyemem doğuma alıroyuz başladım ağlamaya olmaz dedim eve gitmem lazım doktor dedi ne evi sokaktamı doğuracaksın doğum başlamak üzere dedi daha 14 gün var normalde ağlaya ağlaya annemi aradım kadın gittiğimden habersiz yataktan düşmüş doğuma giriyorum diyince annem eşyaları aldı geldi babamı aradık oda yalovadan tam gaz çıkmış yola doktor dedi hazır olunca haber ver dedim 12 den sonra gireyim bari babam gelmiş olur saat 12 i geçti eşimde yolda bu arada yolcuyu bırakmış dinlenme tesisinde boludan binmiş başka bir araca geliyor saat 1 oldu açlıktan bayılıcam dedim anne giriyim ben hemşireyi çağırdım dedim hazırım neyse yarım saat sonra geldiler aldılar beni annemle öpüştük gittim doğumhaneye girdim 7-8 kişiler kadın erkek konuşturdular biraz işte adı ne olacak vs vs o ara dizlerimi bileklerimi kelepçelediler ilk kez ameliyathane görmüşüm donuyorum korkuyorum sonra anestezi hemşiresi dedi hadi canancım özlem hanım geldi sen uyu dinlen boran bize emanet dedi oğluma iyi bakın demeye kalmadı gittim arada oğlumun ağlamasını duydum hayal meyal sonra odaya gittiğimde babam gelmiş komşularımız gelmiş arkadaşlarım işten izin alıp gelmiş ortalık bayram yeri gibi ben yüz göz şiş kimseyi gözüm görmüyor göz ucuyla oğlumu gördüm ohh şükür dedim hemşire getirdi yanıma babamlar çıktı emzirdim o nasıl bir duygudur Allahım eşi benzeri yok aylardır merak ettiğin yüz karşında elleri gözleri herşeyiyle bir beden canından kanından neyse derken 1 saat sonra eşim geldi ben ellerimle bebek şekerleri hazırlarken bir sürü dalga geçen doktoruda ara şekerim hazır doğurabilirim de diye kafa bulan adam meğer hepsini hazırlatmış benden habersiz kocaman bir sepet dolusu bebek şekeri kapı süsü hoşgeldin ebbeğim yazıları bir kutu çikolata çiçek birde doğum hediyesi altın kolye üzerinde büyükten küçüğe 3 kalp var :) hemşire demesinmi ohh yılın en şanslı babası geldi o niye dedik niyesi varmı kaç kocanın eşi doğuma minibüsle gidiyor dedi koptuk kızdılar tabi niye taksiye binmedin diye ama zaten evin önünde bindim hastanenin önünde indim taksi durağı eve daha uzak hem çokta iyiydim o sabah spora gider gibi hissediyordum doğum sancısı sıklaşmış hiç haberim yoktu
neyse doktorum özlem HN dünyanın en iyi kadın doğum doktoru kesinlikle muayenesi bile nasıl hassas nasıl dikkatli konuşurken kelimelerini dikkatle seçer zaten kendiside çok genç onunda yeni bebeği olmuş yani en iyi o anlardı zaten halimden doğum konusunda çok şanslıydım iyiki sarıgazi blge hastanesine gitmişim iyiki o doktoru tanımışım
çok heveslenmiştimmmmm perde yıkıyacaktımmm evi toparlayamadımkiii
akşama tavuk sote istedi eşim özellikle yanına pilav salata
bu arada ben avrupa yakasında bir buluşma ayarlayalım diyorum kii hiç biriniz beni takmıyorsunuz cevap dahi yazmıyorsunuz
demekki avrupa yakasında buluşmak isteyen yok :26: yada benle buluşmak isteyen :26:
Evet ya avrupada olanlar barnak galdırsın
Ben başakşehirde oluyorum kardeşim var orda bu buluşma yerleri bana da çok uzak
yavru kuşum senide yazıyorummmm
hay kurban olurum bende zeytinburnundayımmmmmbana 5 dkkasınnnn dünde aksaraydaydımm ozaman başlatalımmı buluşmayıııı :)
bizde AVRUPA YAKASI (yer ortaklaşa kararlaşılacak)
12 mayıs 2013
-karakız
- asudeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?