Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Evet yaa herkes en meşhur tarifini yazsın derken mutlaka herkeSin sık sık yaptığı favori tarifler vardır herkesçe beğenilen övgü alan..onu kastetmiştim :)) bebeklerden önce biz yiyelim süt olsun :2:

Hımm... Ne varr? Ne varrr? Sebzeli penne makarna var:)
Karnıbahar, brokoli, havuç, kabak, varsa yeşil fasülye bunları aldente haşlıyorum buharda. AMA DİRİ OLACAK BU ÖNEMLİ. Havuçlar ve kabaklar julyen. Karnıbahar ve brokoli çiçeler halinde. Sonra mantarları 4 e bölüp harlı ateşte bi soteliyorum üzerine sarmısak rendeleyip bi iki karıştırıp krema ekliyorum bi paket. Karabiber ve tuz da tercihe göre. Üzerine diğer haşlanan sebzeleri ve aldente haşlanmış penne şeklindeki makarnayı ekliyorum karıştırıp servis ediyorum. Süpper ötesi bişi oluyo. Biz bayılıyoruz yiyenlerde hep bayıldı yani:) sheksper da yemiştim ilk.bende taklit ettim:) makarna sevenler bayılacaktır.

Ay ne çok bayılma kelimesi oldu beni baydı valla:) öve öve bitiremedim kendimi.

Born cum sağol bacımmmm

Son düzenleme:
Makarnaya bayılırım ama eşim sebze sevmez yine de deniycem sağol aryam

Merhaba kizlar oglumu uyuttum geldim.Buluşmaya gelmek isterdim ancak bende avrupadayim o yüzden zor görünüyor.Mayıs sonuna dogru eslerinde dahil oldugu bir organizasyon yapip birlikte pikniğe gitsek doga temiz hava iyi olurdu.ancak cok farklı yerlerde oturuyoruz ulaşım malesef mesele.

Doğumlardan bahsedilmiş ben hamileliğim boyunca tek bir doktora gittim biraz asabi otoriter ama ısinin ehli bir kadındı.hamileligimin basından beri normal dogum düşünüyordum o yüzden doktorumun tarzı beni korkutuyordu ama sagolsun doğumumda gayet yumusakti ve beni rahatlatti.çevremdeki cogu dogum yapan kadın 40 haftayi doldurmuştu o yüzden bizimkilerde o 40 haftayı dolduracağıma kendini sartlamislardi.tam 39 .haftamda sancılarım arttı ve aksam yürüyüşe gitmiştim eve döndüğümde kan gelmeye başladı .doktorumu aradım 2-3 gün kan gelebilir dedi ama benim sancılar artmaya başladı dusumu aldım.sonra yattım o gün yanimda annemde eşimde vardı Allah'a şükür .tabi yatarken benim sancılar daha da arttı artık duramayıp hastaneye gittik gece 2,5 falandi galiba.nstye bağladılar nöbetçi doktor bir baktı ki açılmam 9 cm olmuş dogum başladı dedi biraz daha evde dursam doguracakmisim :)doktorumu çağırdık sabah 5.07 de canım Askim kollarimdaydi.benim avantajım gece hastanede dogum yapan başka kimse yoktu sesler yoktu sakin bir dogum oldu.

afiyet olsun canım da bişi dicem şu aldente penne gibi kelimeleri türkçe yazsaydın :26:

tek tek gogleden aradım kendimi çok cahil hissettim :26:

çok heveslenmiştimmmmm perde yıkıyacaktımmm evi toparlayamadımkiii

akşama tavuk sote istedi eşim özellikle yanına pilav salata

bu arada ben avrupa yakasında bir buluşma ayarlayalım diyorum kii hiç biriniz beni takmıyorsunuz cevap dahi yazmıyorsunuz

demekki avrupa yakasında buluşmak isteyen yok :26: yada benle buluşmak isteyen :26:

canım ben avrupa yakasındayım aslında çok isterim görüşebilmek ama çokta tanışmıyoruz ben sizi hep okuyorumda siz beni tanımıyosunuz ben fatihteyim bu arada eğer öyle bir görüşme ayarlanırsa gelmek isterim artık o zaman tanışırız belki

hay kurban olurum bende zeytinburnundayımmmmm bana 5 dkkasınnnn dünde aksaraydaydımm ozaman başlatalımmı buluşmayıııı :)

bizde AVRUPA YAKASI (yer ortaklaşa kararlaşılacak)

12 mayıs 2013
-karakız
- asudeeeee

tamam eğer katılmak isteyen olursa organize edelim yer çokta farketmez bu yakada olduğu sürece die düşünüyorum gelen kişilerede bağlı tabi

tamam eğer katılmak isteyen olursa organize edelim yer çokta farketmez bu yakada olduğu sürece die düşünüyorum gelen kişilerede bağlı tabi

ya bizim burada buluşması kolay metroya atla artık metromu tramvaymı nere olursa ulaşım çok kolay

en kötüsü ben istanbul forum diye düşünüyorum çok güzel :)

ya bizim burada buluşması kolay metroya atla artık metromu tramvaymı nere olursa ulaşım çok kolay

en kötüsü ben istanbul forum diye düşünüyorum çok güzel :)

evet çokta sorun olmaz bende sık giderim foruma uygun bencede yada metrobüsle gidilen biryerde olabilir çünkü edirnekapı metrobüs bana yürüyerek 5 dk

evet çokta sorun olmaz bende sık giderim foruma uygun bencede yada metrobüsle gidilen biryerde olabilir çünkü edirnekapı metrobüs bana yürüyerek 5 dk

banada otobüsle metrobüs metro 10 dkka bir otobüs hop ordayım hava alanına benim 20 25 dk sürüyor sanırım

şuan 54 üm 49 50 yle hamle kaldım pöf kilo almya çalışıyorum 60 hedefim

Allah'ım ya 54 ne 49 ne 60 ne???!!! Gözümü kapatıyorum ve okumuyorum :)

Çok cici bir doğum hikayesi,eğlenceli öğelerle süslü :) Allah'ım hep güzel günler yaşatsın.

• Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
    • KaRaKiZ3834, ELİFNAZ, ecemcemcem, pediastrum84, miracle83, Asudeeeee+, canderin, tugceee3567+, Nukleer

hey avrupalılarrrrrrrrrr

Evet ya avrupada olanlar barnak galdırsın
Ben başakşehirde oluyorum kardeşim var orda bu buluşma yerleri bana da çok uzak

bizde AVRUPA YAKASI (yer ortaklaşa kararlaşılacak)

12 mayıs 2013
-karakız
- asudeeeee
-busmai
[/QUOTE]

canım ortada buluşuruz en azından boğaz köprüsüde olsa orta yer olur

bide ayni tarihe ayarlamış bak :) ya şöyle herkesin rahat gelebileceği avrupa yakasında bi avm olsa ayri gayrı olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…