Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

cenayıdövünnn okuyup kaçıyor :37:

Cena Nerdesin.... :33::33::33:
Okuyup okuyup kaçma... :20::20:
kardeşim geldi, spora gittim geldim.
ayşeciki yıkadık, kardeşim ayşeciğe baktı. ben de evi silip süpürdüm (rabiş ama kapıları silmedim:1:)
kolkuk örtülerini de yıkadım. ben de duşumu aldım oooh, mis olduk
kucağımda ayşecik topiğe bakarkeneeeeee:30:
ayşecik baştan aşağı sıvadı bizi.. kustu..:50:
üstünü başını da batırdı, benimkiler de gitti, yetmedi koltuk da:25:
ondan yazamadan çıktım, şimdi de kucağımda durup durup bi ağlaması var anlamadım:44:
bi yeri mi ağrıyor acaba, hiç böyle ağlamazdı.. :26:

bizde AVRUPA YAKASI (yer ortaklaşa kararlaşılacak)

12 mayıs 2013
-karakız
- asudeeeee
-busmai
aaa, alternatif buluşma ayarlamışsınız, hem de aynı gün:19:

kardeşim geldi, spora gittim geldim.
ayşeciki yıkadık, kardeşim ayşeciğe baktı. ben de evi silip süpürdüm (rabiş ama kapıları silmedim:1:)
kolkuk örtülerini de yıkadım. ben de duşumu aldım oooh, mis olduk
kucağımda ayşecik topiğe bakarkeneeeeee:30:
ayşecik baştan aşağı sıvadı bizi.. kustu..:50:
üstünü başını da batırdı, benimkiler de gitti, yetmedi koltuk da:25:
ondan yazamadan çıktım, şimdi de kucağımda durup durup bi ağlaması var anlamadım:44:
bi yeri mi ağrıyor acaba, hiç böyle ağlamazdı.. :26:

aaa, alternatif buluşma ayarlamışsınız, hem de aynı gün:19:

aynı gül olma sebebi varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :1: siz orda eğlenirken biz burda oturalımmı :9::9:

ayyy geçmiş olsun üşütmüşmü....... birşeyden korkmuş olabilir.

bu arada isim değişikliğim onaylanmış..
artık ismim nfk:21:

merhaba arkadaşlar
sizi ilgiyle takip etmekteyim. inşallah istanbuldakiler ortak bi yerde bulusabilirsiniz yalnız buluşmak istediğiniz tarih anneler gününe denk geliyor. tatlı bir tesadüf olabilir. ailelerinizle özel bi şeyler yapmak isterseniz bunu da dikkate alın derim.
sevgiler..

ayyy geçmiş olsun üşütmüşmü....... birşeyden korkmuş olabilir.

bilmiyorum yaa,, üşütmüşsem valla üzülücem.. :25:
sakin sakin emerken, birden çığlık atıyor, ağlamaya başlıyor.
bi yeri ağrıyor, sancıyor diye düşündüm..
ama üşütmüş de olabiriz..
afedersiniz, kusmuğu da kokuyor :50:

merhaba arkadaşlar
sizi ilgiyle takip etmekteyim. inşallah istanbuldakiler ortak bi yerde bulusabilirsiniz yalnız buluşmak istediğiniz tarih anneler gününe denk geliyor. tatlı bir tesadüf olabilir. ailelerinizle özel bi şeyler yapmak isterseniz bunu da dikkate alın derim.
sevgiler..

sağolunnnnnn ne güzel anniş anniş kutlarızzzzzzzzzzzzz :1:

$nfk.webp :8::9::9:

çok heveslenmiştimmmmm perde yıkıyacaktımmm evi toparlayamadımkiii :( :D

akşama tavuk sote istedi eşim özellikle yanına pilav salata :56:

bu arada ben avrupa yakasında bir buluşma ayarlayalım diyorum kii hiç biriniz beni takmıyorsunuz cevap dahi yazmıyorsunuz

demekki avrupa yakasında buluşmak isteyen yok :26: yada benle buluşmak isteyen :26:

Canım senle neden buluşmak istemeyelim ben seni cok merak ediyorum forum bana yakın herhangi sorun sıkıntı yasamazsam o gün gelirim.

Cenaaaa niye değiştirdin nickini alışmıştım neyse hayirli olsun nfk;))

nasıl değiştireceğiz bu ismi valla ben anlamadım kaç kere meaj attım başka yolu yokmu

Kızlar Selam,

ya buluşma konusu iyice dallanıp budaklandı, ben aynı tarihlere diş buğdayı koyarak buluşmayı böler gibi oldum ama asıl amacım buluşmayı diş buğdayımızla birleştirmekti sonra dışarısı daha uygun denildi vs vs ama anlıyorumki bu durum sizide ikilemde bıraktı öncelikle katılacağını söyleyip beni yanlız bırakmayan arkadaşlarıma katılmak isterdim ama evin uzak diyen arkadaşlara hepsine teşekkürler, ama ben istememki benim davetime katılmanız buluşmaya engel olsun yada davetime katıldıgı için buluşmaya katılamayan olursa bu beni ayrıca üzer o nedenle ben diş buğdayını iptal ediyorum veya şeker portakalımında önerdiği gibi daha sonraki bir tarihte doğum günü ile birleştirebilirim

diş buğdayımızı iptal ederek katılacağını söyleyen arkadaşlarada ayıp ettiysem affedin lütfen dediğim gibi benim davetime katılıp buluşmaya katılamayan arkadaşlar olması beni üzer ama mayısta buluşmayı yapalım belki haziran ya da temmuz gibi diş buğdayımı düzenlediğim zaman gelmeniz daha kolay olacaktır

bu arada sizden nacizane ricam anadolu ve avrupa yakası olarak ikiye bölünmeyelim, avrupadaki arkadaşlar en uzak nereye gelebileceklerini yazsınlar mesela bizde nereye kadar şansımızı zorlayabileceğimizi bilelim ortak bir nokta bulalım diğer gruplardaki kötü örneklerin durumuna düşmeyelim lütfen ben cenayı libyanayı tanımayı ne kadar istiyorsam bornu minitayıda o kadar o derece değerli görüyor ve tanımak istiyorum o nedenle anadolu avrupa yakası ayrımı olmasın anladığım kadarıyla anadolu yakasındaki arkadaşların örneğin cenanın eşi getirecek buluşma yerine şeker portakalının kendi aracı var libyananın eşi refakat edecek geriye ben kalıyorum bende şansımı zorlar gerekirse taksiyle gelirim ama avrupa yakasındaki zeynep ve ilknurun eşlerinin getirme şansı yok onlara kolaylık sağlamamız açısından o tarafta bir yer seçilebilir sakın yanlış anlaşılmasın ben sadece bölünmek istemiyorum herkes şansını zorlasın bakalım nereye kadar gitme şansımız var ona göre ortak bir yer bulunsun

Kızlar yazdıklarımı karakız dışında sallayan olmamış galiba tam okuyamadım ama :)
Neyse benim şahsi fikrim ayrı gayrı olmaması yönünde gerçekten herkese ortak olabilcek bir nokta belirlenip orada hepimizin buluşması daha mantıklı diye düşünüyorum bir günlüğüne şartları zorlayalım biraz ne olacak istanbulun tam ortası neresi ??
orada bir avm olabilir diye düşünüyorum
Cenacım hayırlı olsun...

Kızlar Selam,

ya buluşma konusu iyice dallanıp budaklandı, ben aynı tarihlere diş buğdayı koyarak buluşmayı böler gibi oldum ama asıl amacım buluşmayı diş buğdayımızla birleştirmekti sonra dışarısı daha uygun denildi vs vs ama anlıyorumki bu durum sizide ikilemde bıraktı öncelikle katılacağını söyleyip beni yanlız bırakmayan arkadaşlarıma katılmak isterdim ama evin uzak diyen arkadaşlara hepsine teşekkürler, ama ben istememki benim davetime katılmanız buluşmaya engel olsun yada davetime katıldıgı için buluşmaya katılamayan olursa bu beni ayrıca üzer o nedenle ben diş buğdayını iptal ediyorum veya şeker portakalımında önerdiği gibi daha sonraki bir tarihte doğum günü ile birleştirebilirim

diş buğdayımızı iptal ederek katılacağını söyleyen arkadaşlarada ayıp ettiysem affedin lütfen dediğim gibi benim davetime katılıp buluşmaya katılamayan arkadaşlar olması beni üzer ama mayısta buluşmayı yapalım belki haziran ya da temmuz gibi diş buğdayımı düzenlediğim zaman gelmeniz daha kolay olacaktır

bu arada sizden nacizane ricam anadolu ve avrupa yakası olarak ikiye bölünmeyelim, avrupadaki arkadaşlar en uzak nereye gelebileceklerini yazsınlar mesela bizde nereye kadar şansımızı zorlayabileceğimizi bilelim ortak bir nokta bulalım diğer gruplardaki kötü örneklerin durumuna düşmeyelim lütfen ben cenayı libyanayı tanımayı ne kadar istiyorsam bornu minitayıda o kadar o derece değerli görüyor ve tanımak istiyorum o nedenle anadolu avrupa yakası ayrımı olmasın anladığım kadarıyla anadolu yakasındaki arkadaşların örneğin cenanın eşi getirecek buluşma yerine şeker portakalının kendi aracı var libyananın eşi refakat edecek geriye ben kalıyorum bende şansımı zorlar gerekirse taksiyle gelirim ama avrupa yakasındaki zeynep ve ilknurun eşlerinin getirme şansı yok onlara kolaylık sağlamamız açısından o tarafta bir yer seçilebilir sakın yanlış anlaşılmasın ben sadece bölünmek istemiyorum herkes şansını zorlasın bakalım nereye kadar gitme şansımız var ona göre ortak bir yer bulunsun

Aynı dakikada aynı ana fikri olan şeyler yazmışsın canım benim kalplerimiz bir... :16::16:

Back
X