- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.814
- 598
bide ayni tarihe ayarlamış bak :) ya şöyle herkesin rahat gelebileceği avrupa yakasında bi avm olsa ayri gayrı olmazdı
BEN DİYORUM İSTANBUL FORUMDA BULUŞALIM en orta yer ora

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide ayni tarihe ayarlamış bak :) ya şöyle herkesin rahat gelebileceği avrupa yakasında bi avm olsa ayri gayrı olmazdı
BEN DİYORUM İSTANBUL FORUMDA BULUŞALIM en orta yer ora![]()
BEN DİYORUM İSTANBUL FORUMDA BULUŞALIM en orta yer ora![]()
benim için farketmez annemler avrupa yakasında oturuyor ayda iki haftasonu orda geçiyoruz forum istanbulu bilirim hacı çok gitmisligim var :) orasi diğer kızlara uyarmi?![]()
Bence de forum iyi hem karşıdan gelenler servisle bile gelir
cenayıdövünnn okuyup kaçıyor![]()
kardeşim geldi, spora gittim geldim.Cena Nerdesin....
Okuyup okuyup kaçma...![]()
aaa, alternatif buluşma ayarlamışsınız, hem de aynı günbizde AVRUPA YAKASI (yer ortaklaşa kararlaşılacak)
12 mayıs 2013
-karakız
- asudeeeee
-busmai
kardeşim geldi, spora gittim geldim.
ayşeciki yıkadık, kardeşim ayşeciğe baktı. ben de evi silip süpürdüm (rabiş ama kapıları silmedim)
kolkuk örtülerini de yıkadım. ben de duşumu aldım oooh, mis olduk
kucağımda ayşecik topiğe bakarkeneeeeee
ayşecik baştan aşağı sıvadı bizi.. kustu..
üstünü başını da batırdı, benimkiler de gitti, yetmedi koltuk da
ondan yazamadan çıktım, şimdi de kucağımda durup durup bi ağlaması var anlamadım:44:
bi yeri mi ağrıyor acaba, hiç böyle ağlamazdı.. :26:
aaa, alternatif buluşma ayarlamışsınız, hem de aynı gün![]()
ayyy geçmiş olsun üşütmüşmü....... birşeyden korkmuş olabilir.
merhaba arkadaşlar
sizi ilgiyle takip etmekteyim. inşallah istanbuldakiler ortak bi yerde bulusabilirsiniz yalnız buluşmak istediğiniz tarih anneler gününe denk geliyor. tatlı bir tesadüf olabilir. ailelerinizle özel bi şeyler yapmak isterseniz bunu da dikkate alın derim.
sevgiler..
Cena sana küstüm.. Konuşmuyorum seninle....![]()
çok heveslenmiştimmmmm perde yıkıyacaktımmm evi toparlayamadımkiii![]()
akşama tavuk sote istedi eşim özellikle yanına pilav salata
bu arada ben avrupa yakasında bir buluşma ayarlayalım diyorum kii hiç biriniz beni takmıyorsunuz cevap dahi yazmıyorsunuz
demekki avrupa yakasında buluşmak isteyen yok :26: yada benle buluşmak isteyen :26:
bu arada isim değişikliğim onaylanmış..
artık ismim nfk![]()
Kızlar Selam,
ya buluşma konusu iyice dallanıp budaklandı, ben aynı tarihlere diş buğdayı koyarak buluşmayı böler gibi oldum ama asıl amacım buluşmayı diş buğdayımızla birleştirmekti sonra dışarısı daha uygun denildi vs vs ama anlıyorumki bu durum sizide ikilemde bıraktı öncelikle katılacağını söyleyip beni yanlız bırakmayan arkadaşlarıma katılmak isterdim ama evin uzak diyen arkadaşlara hepsine teşekkürler, ama ben istememki benim davetime katılmanız buluşmaya engel olsun yada davetime katıldıgı için buluşmaya katılamayan olursa bu beni ayrıca üzer o nedenle ben diş buğdayını iptal ediyorum veya şeker portakalımında önerdiği gibi daha sonraki bir tarihte doğum günü ile birleştirebilirim
diş buğdayımızı iptal ederek katılacağını söyleyen arkadaşlarada ayıp ettiysem affedin lütfen dediğim gibi benim davetime katılıp buluşmaya katılamayan arkadaşlar olması beni üzer ama mayısta buluşmayı yapalım belki haziran ya da temmuz gibi diş buğdayımı düzenlediğim zaman gelmeniz daha kolay olacaktır
bu arada sizden nacizane ricam anadolu ve avrupa yakası olarak ikiye bölünmeyelim, avrupadaki arkadaşlar en uzak nereye gelebileceklerini yazsınlar mesela bizde nereye kadar şansımızı zorlayabileceğimizi bilelim ortak bir nokta bulalım diğer gruplardaki kötü örneklerin durumuna düşmeyelim lütfen ben cenayı libyanayı tanımayı ne kadar istiyorsam bornu minitayıda o kadar o derece değerli görüyor ve tanımak istiyorum o nedenle anadolu avrupa yakası ayrımı olmasın anladığım kadarıyla anadolu yakasındaki arkadaşların örneğin cenanın eşi getirecek buluşma yerine şeker portakalının kendi aracı var libyananın eşi refakat edecek geriye ben kalıyorum bende şansımı zorlar gerekirse taksiyle gelirim ama avrupa yakasındaki zeynep ve ilknurun eşlerinin getirme şansı yok onlara kolaylık sağlamamız açısından o tarafta bir yer seçilebilir sakın yanlış anlaşılmasın ben sadece bölünmek istemiyorum herkes şansını zorlasın bakalım nereye kadar gitme şansımız var ona göre ortak bir yer bulunsun