Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım etmezmiyiz tabi ederiz hem de çok Rabbim Şafi ismi ile tecelli edecektir inşallah çok çok geçmiş olsun şimdiden çok üzüldüm ama iyi olacak inşallah anneciğin..

Canim allah tez zaman da sagligina kavusmayi nasip etsin canim cok gecmis olsun su gibi akip gecsin insallah hic merak etme hersey iyi olacak tum dualarimiz seninle hayirli haberlerini bekliyoruz

Eki Görüntüle 663547
açılın yoldan oğluşum geliyor
Masallah pasaya allah nazarlardan saklasin trafik canavar

Allah annecigine acil sifalar versin cnm

canım çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle muamele etsin inş. sorunsuz sağlığına kavuşur

Offf canım ya aynen Selim de tam uyuturken bir kustu, ne güzel sütünü içiyordu gözler kapanmıştı ne oldu anlamadım benim üstüm kendi üstü yatak döşek heryer battı. Gece gece dünyanın işi çıktı, kaç posta çamaşır yıkadım. Neyseki bende oğlanı yıkayıp uyuttum tekrardan, evdede yalnızım zor oldu baya
Aynen katılıyorum cevahir diyecektim bende

Rabbim acil şifalar versin, tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallah

cincon canım bence sen hiç iptal etme ne güzel plan yapmışsın, yakın olsak ben gelmeyi çok isterdim, gelirdimde. Benim arabamda var ama oğlanla yalnız başıma o kadar yola hiç gitmedim.
Senin diş buğdayın ayrı buluşma ayrı, sana yakın olanlar katılabilenler gelirler, sora ortak bir nokta bulabilirsek hep beraber de buluşuruz. İlla tek buluşma olacak die bişey yokki, sen sakın iptal etme bence. Ben yaptım diş buğdayı çok da güzel oluyor, bunu kaçırma oğluşunla çok güzel bir anı olarak sana kalır

Daha önce haberimiz olsaydı 41 yasin falan okurduk. Yinede tabi dualarımız onunla. Rabbim şifa versin inşallh.
Eki Görüntüle 663547

Yesinler o tatlı oğluşuuu maşallah:)

canım allah acil şifa versin inşallah. bu arda yeni ismin hayırlı olsun

Cincon bence de ayrı gayrı olmasın
Karakız umarım benim gibi uzun değildir cezan lanet var topiğin üstünde bu ne ya
Necip fazıl kısakürek benim de aklıma geldi de ne alaka dedim şimdi
Canım geçmiş olsun biliyosun eşim de oldu fıtık ama kapalı ameliyatla çabucak ayağa kalktı

Uzun uzunnnnn zamandır giremiyorum yaa
Gecmisi bir kısım okuyabildim anammmm ne cok kaynatmissiniz:)
Bulusuluyomus sonundaaa bende Anadolu yakasindayim ve bu tarafta olursa katılmak cok isterim ama karşıyı bilmediğim icin arabaya gelemem bu tarafta olursa beni de sayın tabi ben pztrsi Almanya'ya gidicez kızımla 5 Nisan'da donucem Ozamana kadar buluşmayın: p

Günaydınlar herkeseeeeeee :)

İnşallah nfk cığımızın annesinin ameliyatı bugün iyi geçer.

Karakızın cezasının çok kısa olacağını sanmıyorum çünkü bu 3. sanırım

Grnt yeni nickin hayırlı olsun :) ama yeni nick alanlar lütfen sesli harf kullanın

NKOLİK bugün yazmanı diliyorum :)

Herkesin günü güzel geçsinnnnnnn :)

Eki Görüntüle 663547
maşallah delikanli olmuş :)

canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak ayağa kalkar..

günaydın.. ciddimi ya profiline girdim hiç bir şey göremedim ceza alacak ne yaptı bu kız?

Biri şikayet edince ceza alınıyor galiba. Ceza alana söylüyorlar mı bilmiyorum hangi yorumundan dolayı ceza aldığını... Busmai ceza almış bir arkadaş olarak açıkla şekerim bize. Karakızı bekleyemeyeceğiz meraktan vallahi.

Açıklanacak bişey yok ki
Üç nokta
Ünlem
Anladınız siz onu
Grrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…