Gunaydin kizlar grip oldum ihllamur ve parol kullaniorm parolda bi etki etcegni sanmiormemzirirken kullanablcegm bi grip ilaci varmi
valla biz genelde forum istanbula ve cevahire gidiyoruz ikisindede var.cevahirin girişinde hemen çantaların flan konulduğu kasalar var onların yanında yani girerken alınıyo.sanırım viaporttada vardı yanlış hatırlamıyosam(olmayadabilir emin değilimaa ben onu bilmiyordum gerçi oğlum doğduktan sonra avm adına sadece carrefoura gittik fazla kalabalık ortamlara sokmayı sevmiyorum ama yazın sık gideriz bu araba olayı iyiymiş ilk kez duyuyorum nerede veriyorlar bebek arabasını ben hiç görmedim
Çocuğun Yaklaşık Olarak Olması Gereken Boy Değerleri
Erkek----- ---Ay-------- Kız
50 cm----- Doğum ---50 cm
60,5 cm---- 3. ay -----58,5 cm
66,5 cm ----6. ay -----64,5 cm
71 cm ------9. ay -----69,5 cm
74,7 cm ---12. ay---- 73 cm
78 cm ------15. ay--- 76,5 cm
81,5 cm-- -18.ay-----79,5 cm
84 cm-----21.ay---- 83 cm
86,5 cm-- -24.ay ----85,5 cm
ben bilmiyorum net olarak canım ben leventte olsaydı otobüsle gelirim demiştim ama metrobüs cevahire yakınsa tabi cevahir daha iyi olur zaten metrocityide hiç sevmem çok soğuk geliyor orası bana cevahir daha iyi olur isteyen metrobüsle gelebilir bende öyle yaparım o halde off bebek arabasınıda getiremiycez yandık valla kanguruya bağlarım artık nefret ediyorum kangurudanda ama napıyım taşıyamamki o olmazsa
karakızın cezası neymişki ceza alacak birşeyöi yaptı? Neyse arar öğrenirim ben bugün sizide bilgilendiririm tabi kendisinin haberi varsa
olabilir sanırım kurallarda benzer biryazı görmüştüm sanırım o yazıdan
efendim canımmmmm
nfk neymiş ya nifak gibic..a daha candandı alışmak zaman alacak ama hayırlı olsun sen beğenip seçtiysen yapacak birşey yok
oyy maşallah ona nasılda yakışmış Allah en güzel arabalara binmeyi nasib etsin inşallah
kız sendemi kılık değiştirdin noluyor size ya herkeste bir kısaltma bende kısaltıcam cnn yapıcam
haklısın ben yapmaktan vazgeçmedim yanlız topikte yapma fikri doğru bir fikir değilmiydi diyede düşünmeden edemedim bir anda ortam ikiye bölündü masumca bir davetti amacım bakalım erteledim şimdilik şu buluşmalar bir olsun bitsin sonrasında bir organizasyon yapmayı düşünüyorum 2 kişi bile gelse dert değil yterki gönüller bir olsun belki doğum gününde 2 si bir arada yaparım ama şuan için hevesim kaçtı zaman ne gösterir bakıcaz
canım anadolu yakasındaki arkadaşların bu tarafa gelmeleri daha zor olduğundan ortada bir noktaya karar veriliyor bir ihtimal cevahir avm olabilir metrobüsle gidiliyor metrobüse kolay ulaşabileceğin bir yerdeysen anadolu yakasından dahada rahat gidersin semtin neresi yakınsan buluşup beraber gideriz daha sonra anadolu yakasında da kendi içimizde görüşmeler düzenleriz önümüzde meleklerimizle koca bir yaz var inşallah
canım ben ilk grip olduğumda ilaç vermişti doktor aferin fort ve bir antibiyotik verdi en basit antibiyotik grubu süte geçmediği için çocuğa zararı olmadı 2. gribimde doktor ilaç vermedi kendi kendine iyileş bünyen ilaca alışmasın dedi ıhlamur nane limon vs vs sıkı bir diyetle atlattım oğlumada bulaşmadı şükür
Pediastrum değilmiiiiiiyiyiz cnm sen nasılsınnn
Çok geçmiş olsun, bol bol meyve ye cnm C vitamini olsun.
Kaçmasın hiç hevesin cnm ya, buluşma ayrııı diş buğdayınız ayrıı ikisinin birbiriyle bağlantısı yok. Sen gönlündeki gbi yap. Biz inşallah buluşmayıda gerçekleştirebilirizzz
Grnt baksana canım hala bir değişiklik yok.... Neden ki?
Grnt baksana canım hala bir değişiklik yok.... Neden ki?
noldu libyana neyde değişiklik yok?
tekrar mesaj attın mı canım acil yardım diye geçen bende çok uğraştım ya benimkini de daha yeni yaptılar işte
günaydın kızlar bız uyandık 10 da kahvaltımızı yaptık
çağan paşam çok mutlu çünkü annesi 2 gün evde :)
iştesin canım dımı banada ayrı kalmak cok zor gelıyo ama alıstıkohhh maşallah afiyet olsun size ne kadar mutludur şimdi çağan paşa keşke bende kızımla birlikte olabilsem
Selam kızlarrr sessiziz bugün
Selim'e yeşil mercimek yaptım kıymalı yiyecekmi merak ediyorum uyansın deniycemKendimizede pişirdim akşam için onunkini ayrı yaptım salçasız falan.
ben bilmiyorum net olarak canım ben leventte olsaydı otobüsle gelirim demiştim ama metrobüs cevahire yakınsa tabi cevahir daha iyi olur zaten metrocityide hiç sevmem çok soğuk geliyor orası bana cevahir daha iyi olur isteyen metrobüsle gelebilir bende öyle yaparım o halde off bebek arabasınıda getiremiycez yandık valla kanguruya bağlarım artık nefret ediyorum kangurudanda ama napıyım taşıyamamki o olmazsa
karakızın cezası neymişki ceza alacak birşeyöi yaptı? Neyse arar öğrenirim ben bugün sizide bilgilendiririm tabi kendisinin haberi varsa
olabilir sanırım kurallarda benzer biryazı görmüştüm sanırım o yazıdan
efendim canımmmmm
nfk neymiş ya nifak gibic..a daha candandı alışmak zaman alacak ama hayırlı olsun sen beğenip seçtiysen yapacak birşey yok
oyy maşallah ona nasılda yakışmış Allah en güzel arabalara binmeyi nasib etsin inşallah
kız sendemi kılık değiştirdin noluyor size ya herkeste bir kısaltma bende kısaltıcam cnn yapıcam
haklısın ben yapmaktan vazgeçmedim yanlız topikte yapma fikri doğru bir fikir değilmiydi diyede düşünmeden edemedim bir anda ortam ikiye bölündü masumca bir davetti amacım bakalım erteledim şimdilik şu buluşmalar bir olsun bitsin sonrasında bir organizasyon yapmayı düşünüyorum 2 kişi bile gelse dert değil yterki gönüller bir olsun belki doğum gününde 2 si bir arada yaparım ama şuan için hevesim kaçtı zaman ne gösterir bakıcaz
canım anadolu yakasındaki arkadaşların bu tarafa gelmeleri daha zor olduğundan ortada bir noktaya karar veriliyor bir ihtimal cevahir avm olabilir metrobüsle gidiliyor metrobüse kolay ulaşabileceğin bir yerdeysen anadolu yakasından dahada rahat gidersin semtin neresi yakınsan buluşup beraber gideriz daha sonra anadolu yakasında da kendi içimizde görüşmeler düzenleriz önümüzde meleklerimizle koca bir yaz var inşallah
canım ben ilk grip olduğumda ilaç vermişti doktor aferin fort ve bir antibiyotik verdi en basit antibiyotik grubu süte geçmediği için çocuğa zararı olmadı 2. gribimde doktor ilaç vermedi kendi kendine iyileş bünyen ilaca alışmasın dedi ıhlamur nane limon vs vs sıkı bir diyetle atlattım oğlumada bulaşmadı şükür
Kızlar bebişlerinizin kilosu boyu nasıl neler verıyorsunuz benım bebeğim 16 temmuzda dogdu alttan dişleri çıkmaya başladı baba anne dede diyor arada başka seslerde çıkarıyor sizin bebişler neler dıyor
benim kız bu çizelgeye hiç uymuyo 75 cm
Selam kızlarrr sessiziz bugün
Selim'e yeşil mercimek yaptım kıymalı yiyecekmi merak ediyorum uyansın deniycemKendimizede pişirdim akşam için onunkini ayrı yaptım salçasız falan.
ıyıyım canancım iş bebek zor oluyo tek sıkıntım eve yetısemıyorumtatlım mrb nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?