Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım hayırlısı neyse o olsun senin için sonuçta zor bir karar ama imkanların izin verdikten sonra seçim senin kızınla daha rahat vakit geçirirsin bende çok düşündüm bu konuyu ama annem yakınımda ve benden daha iyi baktığından eminim çok şükür işten çıkarsam belki bu gün bu yıl rahat geçer ancak eşimin iş güvencesi yok sonuçta özel sektör o riski alamadım ama senin adına çok sevindim bende yarın yeni işim için görüşmeye gidiyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerim kuzuların kısmetleri nasıl yansıyor bize :16::16::16:

canımmm benm ben de senin adına çok sevindim okudum şimdi geçmişi..
inşallah hayırlısı olurr,oğluşun sana nasıl uğurlu geldii baaakkk:9:
bebeğine anneleri bakanları çook şanslı görüyorumm,benm annem biraz uzak evime istanbuldayız ikimizde ama gelmek gitmek zor biraz..
kv de rahatsız zaten bakma şansı yok..
bakıcılar hem güven vermedi hemde benm maaşım kadar para istediler..
zorlansam da bu kararı vermem gerekiyordu.
kızım herşeyden önemliidirrr!!!!!!
banka çok memlekette 2-3 sene sonra tekrar başlarım çalışmayaa..
Allah kocacığıma sağlık ve güç kuvvet versinnn...:nazar::nazar:

Çok küçüktük anneliği öğrendiğimizde..elimizde oyuncak bebekler açılmayan ağızlara yemekler yedirirdik..altını pisletmesini çok bekledik..ama o hiç olmadı..biz yinede altından bezini hiç eksik etmedik..gerçek bir kardeşimiz olduğunda annemizi takliden emzirmesinide öğrendik olmayan göğüslerimizle..biraz büyüdük..derken tam..erkekler çıktı karşımıza..bebek bakmayı bilmiyorlardı..ama tıpkı ona benziyorlardı..daha daha büyüdük..bizde evlendik annelerimiz gibi..evlilik neydi..başka bir annenin bebeğini alıp ona bakmak gibi bir şeymiydi..öyle olmalıydı..çünkü erkekler önlerine yemek koymadığında aç kalıyorlardı..seninle yaşamasına rağmen annesinden komut alıyordu herbiri..sonra hep beklediğimiz şey oldu..o doğdu..minicikti ayakları elleri..yumuşacıktı..mis kokuluydu..bütün gün öğrendiğimiz herşeyi bir bir yerine getirdik..kolaydı annelik..sonra sıkıldık artık..daha çocukken böyle durumlarda bebeğimizi uyutur dinlenir yada başka oyunlara dalardık..öyle yaptık bizde uyuttuk bebeğimizi..uzandık koltuğumuza..tam derince bir nefes alacakken bir cırlama koptu yan odadan..anlaşılan bize uyumak yoktu..çünkü annelik bir ömür boyuydu..

canımmm benm ben de senin adına çok sevindim okudum şimdi geçmişi..
inşallah hayırlısı olurr,oğluşun sana nasıl uğurlu geldii baaakkk:9:
bebeğine anneleri bakanları çook şanslı görüyorumm,benm annem biraz uzak evime istanbuldayız ikimizde ama gelmek gitmek zor biraz..
kv de rahatsız zaten bakma şansı yok..
bakıcılar hem güven vermedi hemde benm maaşım kadar para istediler..
zorlansam da bu kararı vermem gerekiyordu.
kızım herşeyden önemliidirrr!!!!!!
banka çok memlekette 2-3 sene sonra tekrar başlarım çalışmayaa..
Allah kocacığıma sağlık ve güç kuvvet versinnn...:nazar::nazar:

haklısın kesinlikle katılıyorum bankacılık ölmeyen meslek illaki iş bulursun arkadaşımda bankacıydı hamileyken istifa etti doğurdu büyüttü 3 yaşına getirdi verdi anaokuluna şimdi girdi daha iyi pozisyonda çalışıyor benim mesleğim biraz farklı genelde büyük fabrikalar eleman seçerken 30 yaş sınırı koyarlar hatta 28 bile dezavantajdır ama benim arkadaşlarımın katkısı büyük yoksa bu kadar şanslı olamazdım şimdi çıksam 3 yıl sonra iş bulmam çok daha zorlaşacak yeni cihazlar gelecek yeni sistemler çıkacak hiçbirini bilmiyor olacağım vs vs o yüzden cesaret edemedim tamamen ev hanımı olma düşünceside yordu beni kısmet inşallah hayırlısı budur zaten 3 yaşına gelsin bende iyi bir anaokulu bulup vericem dil eğitimine başlasın çalışmıyor olsam tek maaşla yapamam bunları yanında olurum şefkat gösteririm öperim severim ama maddi konularda yetemem gelecek sunamam off ah şu para yokmu işte elimizi kolumuzu bağlayan

kızlaaaarrrrr uzun zamandır giremedim geçmişi okumadım henz ama size bi haberim vaarr..
bugün bankamdaki görevimden istifa ettim,artık ev hanımıyım..
kızım için mutluyum ama içim de buruk..
kendimi biraz kötü hissediyorum sanırım:ssz:

Şok şok şok. Ama bankacılık çok zor yani o açıdan normal. Hayırlısı olsun sizin için.

hayırdır bugün bir rehavet var topikte kimsecikler yok olandan tık yok benim zaten canım sıkkın kendimi nasıl sıktıysam çarpıntım başladı azıcık kafam dağılsın diye gireyim dedim ama kimsecikler yok

narağacım sen neden girmiyorsun kuzum artık e haftanın 4 günü evdesin bizi boşlama

gerçi üzücü bir haberim var bu işe başlarsam bende artık giremiycem çünkü yeni işim masa başı değil ve laboratuvar ortamı çok koşturmacalı olur vaktimde kalmaz ancak haftasonları girerim olmadı artık bir bir evlerinize misafir olurum dışarda buluşuruz nasılsa haftasonu çalışmıycam ohhhh sefam olsunnn :21::21::21::21:

Akşamları kaçta bitecek işin?? Akıllı telefonun var mı?? Bizi bırakma cinconummmm :)

Çok küçüktük anneliği öğrendiğimizde..elimizde oyuncak bebekler açılmayan ağızlara yemekler yedirirdik..altını pisletmesini çok bekledik..ama o hiç olmadı..biz yinede altından bezini hiç eksik etmedik..gerçek bir kardeşimiz olduğunda annemizi takliden emzirmesinide öğrendik olmayan göğüslerimizle..biraz büyüdük..derken tam..erkekler çıktı karşımıza..bebek bakmayı bilmiyorlardı..ama tıpkı ona benziyorlardı..daha daha büyüdük..bizde evlendik annelerimiz gibi..evlilik neydi..başka bir annenin bebeğini alıp ona bakmak gibi bir şeymiydi..öyle olmalıydı..çünkü erkekler önlerine yemek koymadığında aç kalıyorlardı..seninle yaşamasına rağmen annesinden komut alıyordu herbiri..sonra hep beklediğimiz şey oldu..o doğdu..minicikti ayakları elleri..yumuşacıktı..mis kokuluydu..bütün gün öğrendiğimiz herşeyi bir bir yerine getirdik..kolaydı annelik..sonra sıkıldık artık..daha çocukken böyle durumlarda bebeğimizi uyutur dinlenir yada başka oyunlara dalardık..öyle yaptık bizde uyuttuk bebeğimizi..uzandık koltuğumuza..tam derince bir nefes alacakken bir cırlama koptu yan odadan..anlaşılan bize uyumak yoktu..çünkü annelik bir ömür boyuydu..

Süper yazı.

kızlaaaarrrrr uzun zamandır giremedim geçmişi okumadım henz ama size bi haberim vaarr..
bugün bankamdaki görevimden istifa ettim,artık ev hanımıyım..
kızım için mutluyum ama içim de buruk..
kendimi biraz kötü hissediyorum sanırım:ssz:

hayirli olsun canım durumun musaitse en güzelini yapmışsın

bbenim oğlumun dün akşamdan beri ateşi var 1 hafta önce yine ateslenmisti ama o enfeksiyondu simdi bu ateş ve ishal distenmi yoksa enfeksiyonu geçmedi ?:18:

Şok şok şok. Ama bankacılık çok zor yani o açıdan normal. Hayırlısı olsun sizin için.

Akşamları kaçta bitecek işin?? Akıllı telefonun var mı?? Bizi bırakma cinconummmm :)
Süper yazı.
canım 17 de bitecek ama yol uzun malum hanımköy nereee çekmeköy nere servisle kaçta gelirim bilmiyorum burda otobüste geçen süre orda serviste geçecek ama cumartesi evdeyim inşallah mesai olmazsa ama akşamları oğluma ayırıyorum kk ya vaktim olurmu bilemem ama akıllı telefonum var telefondan internete pek girmem ama alışırım sizin için sabah akşam servisten canlı yayın yaparım :9::9::9:
bbenim oğlumun dün akşamdan beri ateşi var 1 hafta önce yine ateslenmisti ama o enfeksiyondu simdi bu ateş ve ishal distenmi yoksa enfeksiyonu geçmedi ?:18:

ya diş olayı her çocukta farklıymış ben doktorumuzu aradım dişimiz çıktı diye ilk sorusu ishal ateş varmı dedi yok niye dedim genelde olur dedi yani dişten kaynaklanabilir bir ihtimal enfeksiyon belirtisi varmı başka ?

Sokağa bırakın çocuklarınızı…
Bırakın doya doya oynasınlar…
Komşularına, komşu çocuklarına “günaydın” demeyi öğrensinler!
Varsın oynadıkları top, saha kenarındaki “Mehmet Dede’nin” evinin camını patlatsın.
Mehmet Dede kızsın onlara.
Toplarını patlatsın.
Bastonuyla kovalasın çocukları.
Dayak yemeyeceklerini bilerek koşsunlar Mehmet Dede’nin bastonunun gölgesinden.
Oyuna çevirsinler bu kovalamacayı.
Patlatılan toplarının yerine, harçlıklarını birleştirerek yeni top alsınlar.

Sokağa bırakın çocuklarınızı…
Bulabilirlerse eğer; tozlu, çamurlu yerlere düşsünler, kolları bacakları yaralansın…
Birbirlerinin yaralarını sarsınlar.
Saklambaç oynasınlar, koşsunlar, terlesinler, terli terli su içip hasta olsunlar!

Korkmayın, sonuçta bağışıklık sistemleri güçlenir.
Sonra, yarış yapsınlar, maç yapsınlar, saklambaç oynasınlar.
Kazanan arkadaşlarını tebrik etsinler.
Kaybeden arkadaşlarını teselli etsinler.

Acıktıklarında, en yakın arkadaşlarının evine gidip, evde ne varsa birlikte yesinler.
Paylaşmayı öğrensinler.
Arkadaşlığın önemini öğrensinler.
Yardıma en çok ihtiyaçları olduğu zamanda, yardımlarına koşacak arkadaşları olacağını öğrensinler.

Sokağa bırakın çocuklarınızı.
Yardımlaşmayı öğrensinler.
Paylaşmayı öğrensinler.
Arkadaşlığı, dostluğu öğrensinler.

Çocuklarımızı sokağa, arkadaşlarıyla oyun oynamaya bırakmazsak eğer;
Tek başına yaşamayı öğrenirler,
Bencilliği öğrenirler,
Paylaşmamayı öğrenirler,
Birlikte oyun oynayamamayı, iş yapamamayı öğrenirler,
Yardımlaşmamayı öğrenirler,

Arkadaşlığın ve dostluğun öneminin farkına varamazlar.

Ne mi olur sonra?

canım 17 de bitecek ama yol uzun malum hanımköy nereee çekmeköy nere servisle kaçta gelirim bilmiyorum burda otobüste geçen süre orda serviste geçecek ama cumartesi evdeyim inşallah mesai olmazsa ama akşamları oğluma ayırıyorum kk ya vaktim olurmu bilemem ama akıllı telefonum var telefondan internete pek girmem ama alışırım sizin için sabah akşam servisten canlı yayın yaparım :9::9::9:

ya diş olayı her çocukta farklıymış ben doktorumuzu aradım dişimiz çıktı diye ilk sorusu ishal ateş varmı dedi yok niye dedim genelde olur dedi yani dişten kaynaklanabilir bir ihtimal enfeksiyon belirtisi varmı başka ?

yok enfeksiyon olduğu zaman öksürük vardı simdi öksürük yok emzigide almak istemiyor.. evet canım farkli gerçekten kizim daha rahat çıkarmıştı ilk dişi ni

hayırdır bugün bir rehavet var topikte kimsecikler yok olandan tık yok benim zaten canım sıkkın kendimi nasıl sıktıysam çarpıntım başladı azıcık kafam dağılsın diye gireyim dedim ama kimsecikler yok

narağacım sen neden girmiyorsun kuzum artık e haftanın 4 günü evdesin bizi boşlama

gerçi üzücü bir haberim var bu işe başlarsam bende artık giremiycem çünkü yeni işim masa başı değil ve laboratuvar ortamı çok koşturmacalı olur vaktimde kalmaz ancak haftasonları girerim olmadı artık bir bir evlerinize misafir olurum dışarda buluşuruz nasılsa haftasonu çalışmıycam ohhhh sefam olsunnn :21::21::21::21:

canım sıkma canını tatlım adam seni hiç düşünmemiş ki sen onu düşünüyosun boşver :25:
ben giremiyorum canım çünkü oğlum ayaklandı ...
yani koltuğa tutunup kalkıyo daha doğrusu ne bulursa kalkmaya çalışıyo
korkuyorum peşindeyim hep bi kaç kere de düştü
bi de kalkmadığı zamanlarda emekliyo heryere gidiyo en alt çekmeceleri açıyo:20:
yürüse ne oluruz bilmiyorum:25::25:

bizimde 3. dişimiz çıktı üst sağ..:21: birazz da onun huysuzluğu var işte
yarın benimde mesai başlıyo hazırlık yapayım biraz öpüyorum kızlar hepinizi:54::54:

canım sıkma canını tatlım adam seni hiç düşünmemiş ki sen onu düşünüyosun boşver :25:
bi de kalkmadığı zamanlarda emekliyo heryere gidiyo en alt çekmeceleri açıyo:20:

yarın benimde mesai başlıyo hazırlık yapayım biraz öpüyorum kızlar hepinizi:54::54:

maşallah canım oğluşuna... dişinizde hayırlı olsun..:16::16:
bizdde pek emekleme emaresi yok ama yerde yuvarlanarak gideceği yere gidiyor..:emir_bebek::emir_bebek:

Maşallah oğluşuna :) benimki anca sağa sola döne döne gitsin :) yürüse de peşinde olcaz dimi?? Her halükarda bize dinlenme yok.

maşallah canım oğluşuna... dişinizde hayırlı olsun..:16::16:
bizdde pek emekleme emaresi yok ama yerde yuvarlanarak gideceği yere gidiyor..:emir_bebek::emir_bebek:
canım bizde öyleydik hep yuvarlanıyodu
bende diyodum bu çocuk emeklemeyecek heralde ama emekledi gerçi değişik bi stili var ama ilerliyo dört ayakla:9:

Feyzacım yazı tipi olarak "book antiqua" yı mı kullanıyorsun?:26:
century gothic canım:26:
Maşallah oğluşuna :) benimki anca sağa sola döne döne gitsin :) yürüse de peşinde olcaz dimi?? Her halükarda bize dinlenme yok.

sağol canım evet dinlenmek daha da yorucu günler geliyo
öyle hissediyorum :46::46:

1 haftadır süregelen iştahsızlık, uyku düzeni bozukluğu vs sonucunda bugün damağında bi sertlîk hissettim. Metal kaşığı vurduğumda çin çin diye ses geliyor ama görüntüde bîrşey yok. Şimdiiii1- dişi çıkmış mı oluyor?2- dişin tamamen görünmesi ne kadar zaman alıyor?3- en zor aşama bu muydu yoksa daha sancılı günler bizi mi bekliyor?

:44:1 haftadır süregelen iştahsızlık, uyku düzeni bozukluğu vs sonucunda bugün damağında bi sertlîk hissettim. Metal kaşığı vurduğumda çin çin diye ses geliyor ama görüntüde bîrşey yok. Şimdiiii
1- dişi çıkmış mı oluyor?
2- dişin tamamen görünmesi ne kadar zaman alıyor?
3- en zor aşama bu muydu yoksa daha sancılı günler bizi mi bekliyor?:18:

:44:1 haftadır süregelen iştahsızlık, uyku düzeni bozukluğu vs sonucunda bugün damağında bi sertlîk hissettim. Metal kaşığı vurduğumda çin çin diye ses geliyor ama görüntüde bîrşey yok. Şimdiiii
1- dişi çıkmış mı oluyor?
2- dişin tamamen görünmesi ne kadar zaman alıyor?
3- en zor aşama bu muydu yoksa daha sancılı günler bizi mi bekliyor?:18:

Canım bizde dişi yarıp minnacık çıkana kadar devam etti huzursuzluk. En fazla bir hafta sürer bence.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Nerdesiniz kızlar ya?!? Sayfaların haftaiçi bu kadar sakin olduğu görüşmemiştir herhalde...

Back
X