Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee bnde oyle yaptim ama begenmedim smdi nsl eski haline doncm peki:44:
Bilmiyordum canım ama pembehipopotam açıklamış zaten![]()
bu arada pembehipo geçenki köz biberli yeşil mercimek tarifi sendenfi diye hatırlıuorum denedim kızım içti sonundasağol bende çok beğendim
![]()
hm emziren anne diyeti mi, duymamıştım hiç bi bakayım google dan. kilo vermeye basladın mı?Demekki benim çevremdekiler koruma döneminde koparmışlar olayı :) çünkü baya büyük kilolar verip sonradan hiçbişi yapmadılar. Ama yine diyorum zaten ayda 2 kilo versen 3 ayda 6 kilo eder. Ben şimdi ender saraçın emziren anne diyetini yapıyorum ve işe yarıyor gibi. Ama ben zaten kilolu hamile kalıp hamileyken de 25 kg aldığım için gideceğim yol uzun :)
valla bizim babamız hepsiburadadaki en ucuzlardan almış bi tane, markası ne belli değil, 99 tl sanırım fiyatı.önce söyleyeyim ben buluşmaya gelemem tekirdağda yaşıyorum zaten bebişlerde ikiz hiç şansım yokama kapalı mekan seçin bence hava belli olmaz mevsim bahar üşütmeyelim bebeleri eşler göndermez birdaha
işin şakası tabi keyifli gezmeler size..
gelelim sadade....sizle buluşamasamda yaza yolculuk var..oto koltuğu seçmeye çalışıyorum..chicco xpace isofix veya büyük ihtimalle kraft rino.......
maxicosi ve römer 2 bebekle zor tabi biliyorum daha iyi olduklarını ama..
sizin seçimleriniz ne oluyor belki fikir olur...
benim kv nin tesbih vermesi pek masum ve temiz kaldı bunun yanında, ben kızmayım bari artık :)Tatlım senin bebeğin zararlı bişey almış oynuyo diyorsun, bizimkiler eline tutuşturuyor direk. kv bikaç saatliğine geldi yapacağını yaptı yine. ayakkabı çekeceği verilirmi çocuğun eline. ya iyi davranayım diyorum. günlerdir hastanede destek olayım diyorum, benim sinirimi bozcak bişey buluyor mutlaka. peçetenin içine kp dişlerini sarmış. bende temiz selpak sandım elime aldım. diş olduğunu anlayınca benim reflekslerim biraz acayiptir biraz ayyh dedim bıraktım hemencik. kv lafı yapıştırdı hemen tiksinmene gerek yok temiz onlar diye. tiksinmedim aslında ama yanlışlıkla alınca bi garip oluyor insan.
bu dukan diyetiyle çok zayıflayanlar var vallahi,durr anam dukan diyetimi. hadi yaa iyiymiş. benim 6 kilo vermeye ihtiyacım var. nerden internetten mi bulcaz bu diyeti.
değişiklik herzaman iyidir rahatlatır insanı. güzel bir tatil olur sana inşallah.güle güle git güle güle gel canım.Bende iyiyim Elhamdulillah.. Ben de nasip olursa haftaya pazar gideceğim ara ara girerim topiğe...Oğluşun nasıl..
![]()
Evet iyiyim canım saol. kolum bacağım mor geziyorum sadece.Yatmadım canım kurcalıyorum eski haline getirmek için siteyi :) sen iyisin artık dimi?? Bacağında sorun var mı hala???
Bu arada cinconum karakızın bilgilendirmesi için teşekkür ederîm. İnşallah sınavları güzel geçer.
pembelim sana zahmet olmazsa şu közlü olan tarifi banada verirmisin. benim buzlukta yazdan közlediğim kırmızı biberlerim vardı bende yapayım paşama. baktım göremedim sayfalardan tam bir tarifi.Bilmiyordum canım ama pembehipopotam açıklamış zaten![]()
bu arada pembehipo geçenki köz biberli yeşil mercimek tarifi sendenfi diye hatırlıuorum denedim kızım içti sonundasağol bende çok beğendim
![]()
kadınlık zor iş bacım. her yük bizim üzerimizde.Günaydın taatlı annnişler
bu haftasonları bana yaramıyor mahvoluyorum valla koşturmaktan. İstifa edicem kadınlıkttan.
n
buluşma buluşma dediniz rüyalarıma girdi. Rüyamda nfk ile kelebek bana geliyordu. Yapmışlar yine pasta böreği kaptıkları gb gelmişler.![]()
canım çok teşekkür ederim. ben çok et yemeyi sevmiyorum, yani fazlası rahatsız ediyor. ama sbzeciyim. dikkat edersem olur gibi. sporda lazım işte. sadece beslenmeyle alakalı olmuyoki. akşama kadar koşturuyoruz ama spor sayılmıyor işte.hm emziren anne diyeti mi, duymamıştım hiç bi bakayım google dan. kilo vermeye basladın mı?
valla bizim babamız hepsiburadadaki en ucuzlardan almış bi tane, markası ne belli değil, 99 tl sanırım fiyatı.
ama iş görüyo, oturuyo oglum içinde rahat rahat.
benim kv nin tesbih vermesi pek masum ve temiz kaldı bunun yanında, ben kızmayım bari artık :)
bu dukan diyetiyle çok zayıflayanlar var vallahi,
istedikleri kadar yumurta, et, süt, peynir yiyolar ama yagsız olcak.
karbonidrat yok sadece yulaf kepeği yiyolar.
günde 3 lt su içiyolar.
sebze de yiyolar, bazı yasaklılar var, patates mısır gbi, onlar haricindekileri.
bu atak evresinde, 2. evrede bişiler daha ekleniyo yedikleri şeylere.
burda örnek bi yemek var.
dukandiyetitariflerim: ATAK EVRESİ YEMEKLERİ
Topik herkesin rüyalarına giriyor artık desene. Benimde aynı şekilde gördüğüm oluyor, bilinç altı bence suçluluk duygusu. Hayra yor boşver takma kafana.Kizlar dun esimle tartismistik okuyanlar bilir aramiz bozuuk.neyse dun gece ruyamda esim beni aldatiyordu bende onlato gpruyorum ve esimde inkar etmiyor yikiliyorum bosancakmiyim kizim nolcak nrrde oturcam bir anda herseyi düşünmek zorunda kaliyorum.uyandigimda bile etkisi altindaydim cok üzüldüm. İşin kötüsü beni bu topicten herkesin bildigi biriylealdatiyodu busimdi sdini soylemiyim kızın ne suçu var
![]()
ben de oto koltuğu araştırıyorum ama 1 yaşından önce pek önermiyorlar.kumaşının guzel olması bi şey ifade etmez önemli olan sağlamlığı.ani bi fren yaptıgında çıkar mı mesela,ben acemi şöför olaraktan çok fazla ani fren yapıyorum örneğin,gerçi hala ceylini arabaya alıp bir yere gitmeye pek cesaretim yok.Comfy Rest Oto Koltuğu 9-36 Kg - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
arkadaşım geçen ay bu siteden 50 tl ye almış.çokda kullanışlı kumaşı da güzel...
ben şimdi geldim valla,cenanın annesini merak ettim nasıl oldu acaba,çok fazla giremıyorum artık.bı koşuşturma gidiyor.ne zaman kıçımı yere koyarım merak edıyorum şahsen.acaba bu fındıklar 1 yaşına geldiğinde rahat erermıyız kı.benım zilli bana yazdırmıyor bılgısayarda.pat pat vuruyor bılgısayara.Bugün kimsecikler yok yahu. Cena annesinde, karakız sınava çalışıyor, kelebek henüz işlerini toparlayıp gelemedi, born annesinde, cincon iş görüşmesinde... Eee biz kaldık sessiz kalabalıkkk niye konuşmuyorsunuzzz?![]()
Kizlar dun esimle tartismistik okuyanlar bilir aramiz bozuuk.neyse dun gece ruyamda esim beni aldatiyordu bende onlato gpruyorum ve esimde inkar etmiyor yikiliyorum bosancakmiyim kizim nolcak nrrde oturcam bir anda herseyi düşünmek zorunda kaliyorum.uyandigimda bile etkisi altindaydim cok üzüldüm. İşin kötüsü beni bu topicten herkesin bildigi biriylealdatiyodu busimdi sdini soylemiyim kızın ne suçu var
![]()
Benim pek ümidim yok her geçen gün daha çok yoruyorlar çünkü. Yürüdükleri zaman daha zor olacak gb. Moralini bozmak gb olmasınben de oto koltuğu araştırıyorum ama 1 yaşından önce pek önermiyorlar.kumaşının guzel olması bi şey ifade etmez önemli olan sağlamlığı.ani bi fren yaptıgında çıkar mı mesela,ben acemi şöför olaraktan çok fazla ani fren yapıyorum örneğin,gerçi hala ceylini arabaya alıp bir yere gitmeye pek cesaretim yok.
ben şimdi geldim valla,cenanın annesini merak ettim nasıl oldu acaba,çok fazla giremıyorum artık.bı koşuşturma gidiyor.ne zaman kıçımı yere koyarım merak edıyorum şahsen.acaba bu fındıklar 1 yaşına geldiğinde rahat erermıyız kı.benım zilli bana yazdırmıyor bılgısayarda.pat pat vuruyor bılgısayara.
:) şekerim bana kalırsa bi tarafın açık kalmış gece.o kadar da değildir hani:) sorun ne bılmıyorum ama ufak tefek surtuşmeler caizdir.