- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Kızlarrrr
Cebime ek internet aldım dayanamadım kocam sağolsun :)
Dün akşam bir arkadaşa gittik 4 yaşında oğlu var, bizimki çocuk gık dese kahkahayla gülüyordu demek ki canı artık arkadaş istiyor ilk iş ben de bugün çocuk parkına götüreceğim onu ; akşama da büyük amcaları ziyaret edelim dedik eşimle.
Eline sağlık çok iyi düşünmüşsün
Cebime ek internet aldım dayanamadım kocam sağolsun :)
Ay evet kızdığımı anlıyor çok ağlıyor o zaman :)sorma üzerimden koca bir yük kalktı nasıl rahatladım bilemezsin pzt gidicem diğer tarafa fab. müdürü ile tanışmaya
yavrum onun parmağını yerim az büyüsün alır ona teyzesi yüzük en şirininden
kız nerelerdesin herkesler yok oldu ses soluk yok topikte kaç gündür pembiş arya grnt elifnaz ben kendi kendimize sohbet ediyoruz annen iyi oldumu toparlamıştır inşallah
yok yahu oturuyor oturmasınada emekleme çabası sıfır tırmanmada henüz başlamadı ben koltuğun kenarına tuttursam tutunup duruyor çok tembelliğe alıştı benimki bakalım 2 hafta evdeyim kısmetse bol bol alıştırma yapıcam seninki ne durumda
canım hiç duymadım hiçbir bilgimde yok ama bence üzülme hemen doktora bir götür ultrason çeksin önce hem doğuşta yokmuş sonradan ne olmuş olabilirki kalçasının üzerine şiddetli düştümüki hiç bence hemen götür baktır için rahat etsin bizimki doğduğundan beri ikiside eşit fark olsa anlardım herhalde
evet canım şükür tatlıya bağlandı iyi ayrılmam çok iyi oldu en azından 2 yılın hatırı var kimseyi üzmek istemezdim ben fazla büyütmüşüm yine diyorum ya aşırı duygusalım malesef
bu arada aslında fırsat olsa başka bir zamanda eşlerle buluşma yapsak böyle çayır çimenli bir yerlerde onlar mangal yaksa biz yesek ohh ama bu dediğim için çocukların büyümesi lazım olabilir valla bize uyar kocam ve ben açık kapı arsızıyızdır her ortama adapte oluruz çabucak
bu arada bende geçen uyumuyor kuduruk poposuna vurdum hafiften suratıma baktı gülerek sinirli olduğumu görünce ağlamaya başladı bu sefer kötü oldum 2 saat özür diledim bakışını görmeliydin hah şöyle yola gel der gibi ukala ukala bakmazmı ne anlamlar yüklüyoruz her hareketine bir konuşsa neler dicek çok merak ediyorum konuşmasını iple çekiyorum
Dün akşam bir arkadaşa gittik 4 yaşında oğlu var, bizimki çocuk gık dese kahkahayla gülüyordu demek ki canı artık arkadaş istiyor ilk iş ben de bugün çocuk parkına götüreceğim onu ; akşama da büyük amcaları ziyaret edelim dedik eşimle.
Ben de sevmiyom kızz üffbende grçenlerde ortapediye gittim buna benzer şikayetlerle yeniden kalça ultrasonu çektir canm genetik yada kemiklere bağlı oluyortedavisi 1 yaşndan sonra
yok canmmmmm sevmiyorum nefret ediyorummmmmmmm![]()
valla aynı sonra pişman oluyorum ama çok yaramazzzzz :26:
bugün bir arkadaşımızın kız isteme merasimi var aynı zamanda aile arasında söz yapacaklar
aynı zamanda bizim fotoğrafçımız olur kendisi hamilelik-doğum-bebek ve devam fotoğraflarımızı o çekti
sağolsun hiçbir ücretde almadı bizde ne yapsak diye düşünürken kurabiye yapma fikri geldi sözde gelen misafirlerine dağıtmak üzere
kurabiye yaptım bende onlara çok sevindiler
işte bu da kurabiyeleri
Eki Görüntüle 672440
Eki Görüntüle 672441
Eline sağlık çok iyi düşünmüşsün