- 8 Ağustos 2011
- 12.581
- 14.836
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydınnnnnnn hayırlı haftalar olsun inşallah
evet bahar yavaştan yüzünü gösterince bu bizim topiğede yansımış herkes gezmelerde topik boş kalmış
libyana canım eskişehire gitmişsin ohh bol bol gez gerçi eşini şimdiden özlemişsin ama arada bir özlem iyidir
nfk canım doğru dedin bizimkilere ayakkabı lazım yaa ilerdede giyecekler nasıl olsa almak lazım bir araştıralım:44:
nkolikkayınpederin nasıl oldu canım varmı bir gelişme :26:
tubaal kna gecesi içinde süper kurabiyeler var bindallı bile yapmışlar sende onlardan yapabilrisin hoş olur
yazıları plaka ile yaptım
aryamm hayırdır ne oldu canım neden sinirlisin:44:
pempehippopotam canım ne güzel yazlık alışveriş yapmışsınız oğluna bizede lazım yazlık kıyafet
cincon canım ohhhh iş olayların tamamen kesinleşti gibi senden mutlusu yoktur şimdi
evet buluşabiliriz canım fakat silivride oturan arkadaşlarımızın nisan ayında bize gelme planları vardı fakat tam tarih vermediler ona göre ayarlayırız
karakız kızzz kim sever temizliği
midye aldın mı bari
elifnaz canım nasıl gidiyor hamilelik aşeriyormusun kızzbu arada new balance nin bebek ayakkabısı olduğunu bilmiyordum ona da bir bakayım
busmai canım sende baya yorulmuşsun hafta sonuhafta içi dinlen bari (tabi seninki izin verirse)
bizden haberler; temizlik yaptım , hava çok güzeldi dışarda dolaştık parka gittik, annemlere gittik derken zaten hafta sonu bitti
ya yetmiyor bize zaman yaa azıcık daha fazla olsaymış hafta sonlarımız dinlenmeye vakit kalmıyor
saatlerde ileri alındı insan uykusunu almadan kalkıyor offff hala uykum varrrrr
bu hafta işyerinde gene toplantılar var offff sinir oluyorum![]()
teyzesi ayşecik doğmadan çoook kıyafet almıştı..bizede lazım yazlık kıyafet![]()
teyzesi ayşecik doğmadan çoook kıyafet almıştı..
çoğu 1-1,5 yaş için yazlık t-shirt, elbise, çıtçıtlı badi ..
ama yine de alışveriş candır..
ben de alışveriş istiyooooom![]()
aslında gerçek manada tek başlarına yürümeye başladıkları zaman giyecekleri ayakkabının nitelikli ve kaliteli olması gerekli.new balance güzelmiş yaa bazı bloglara baktımda hafifliğinden memnun herkes birde ayakkabı için de hava kanalları varmış
alınabilir fakat kaç numara :44:
doğal olarak fiyat pahalı ama ayak numarası önemli yoksa çok para verip az giyebilirler birde büyük alsak olmaz offf siz kaç numara almayı planlıyorsunuz??
a hahh!! bırak çabalasın biraz, vazgeçmek üzereyken elini uzatır çıkarırsın sudanEşim durmadan aşk mesajları atıyor. İlla zıbanadan çıkmak mı lazım anlamıyorum. Şimdi ne anlamı var ki bunların? Hiç inandırıcı değil.
new balance güzelmiş yaa bazı bloglara baktımda hafifliğinden memnun herkes birde ayakkabı için de hava kanalları varmış
alınabilir fakat kaç numara :44:
doğal olarak fiyat pahalı ama ayak numarası önemli yoksa çok para verip az giyebilirler birde büyük alsak olmaz offf siz kaç numara almayı planlıyorsunuz??
Eki Görüntüle 673289 Eki Görüntüle 673290
Hey nfk sana yazdım görmedin
Ayakkabı konusundada bence ilk adım ayakkabısı adı altında geçen şeylerden almak lazım kızlar, onlar ortopedik falan oluyorlar. New balance lar yada adidaslar ilk adım ayakkabısı için uygun olurmu bilemedim:44:
ayak numaraları değişir bizimki 18 giyiyor ayakkabının kalıbına göre de numara değişiyor fiyatları nekadar canım![]()
canım baktığım birkaç yerde 75-85 arası fiyatlar![]()
Hayırlı sabahlar hatunlar.. Nasılsınız bu sabah..?
Şeker portakalım haklısın azıcık özlemek iyidir.. Muhabbet artar hiç olmazsa..
NFK bende biliyorum 100 sayfa ilerlemediğini naz ediyordum sadece size....
Kısmet artık cnm..:))canım benim, gördüm mesajını.. gelemeyeceğin için üzgünüm gerçekten.. seni de selimi de görmek isterim, herkes de ister..
ama nasip, o güne çok var, bakarsın bi mucize olur
ben de ilk adım ayakkabısının ortopedik olması gerektiğini okumuştum..
yumuşak deri ya da bez olabilirmiş.
adidasın bi modeli yanlış hatırlamıyorsam yarı ortopedikti :44:
kifidis sanırım daha doğru bi tercih olabilir. yengem chicco almıştı yeğenime
günaydın kızlar çok kötü grip oldum geçmişi okudum ama cevap yazacak halim yok bugün çalışasımda yok kızımda hastalanacak diye çok korkuyorum ya
nfk annenin iyi olmasına sevindim canım gözünüzaydın