Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Merhaba hanımlar. nasılsız, umarım herkez iyidir. bebeklerde iyidir inşallah.
Bir süredir giremedim, moral olarak pek iyi değilim. kp günlerce kendinde değildi. bügün fena değilmiş aldığım haberlere göre. yani kötünün iyisi. yarın öğleden sonra çok riskli bir ameliyata girecek. yaşama şansı %30. heran herşey olabilir demiş drlar. dualarınıza ihtiyacımız var. burada ameliyat sebebini açıklamak istemiyorum korkmamanız için. inşallah herşey yolunda gider. herşey allahtan. rabbim bütün hastalara acil şifalar versin.

Bir süredir giremedim, moral olarak pek iyi değilim. kp günlerce kendinde değildi. bügün fena değilmiş aldığım haberlere göre. yani kötünün iyisi. yarın öğleden sonra çok riskli bir ameliyata girecek. yaşama şansı %30. heran herşey olabilir demiş drlar. dualarınıza ihtiyacımız var. burada ameliyat sebebini açıklamak istemiyorum korkmamanız için. inşallah herşey yolunda gider. herşey allahtan. rabbim bütün hastalara acil şifalar versin.

Canım çoooook geçmiş olsun. İnşallah %30 tutar. Sonuçta Allah'ımın dediği olur. Dualarım sizinle.

Allah yardımcısı olsun sizinde canım.. inşallah sagsalim cikar ameliyattan

Yine uykusuz bir geceden günaydın kızlarrrrrr. Oğlumu yatmadan önce bebe bisküvisi ve sütle doyuruyorum üç gündür ama hiç faydası yok. Demekki bu çocuğun fıtratı böyle diyip kabullenmeliyim :/ bi de 5 gündür gece kalkıyo huzursuz bir şekilde, ağlamaya ve bağırmaya başlıyor, derken kakasını yapıyor ve rahatlıyor. Tabi sonrasında uyutması ile 1-1,5 saat sürüyor bu olay. Eskiden geceleri kakasını yapmazdı noldu anlamadım. Değiştirmiyim diye düşündüm hani gece gündüz farkını bilsin diye ama hemşire kakalı bırakma dedi. Bi de zaten o da istemiyor uyanmayı ama mecbur kalıyor gibi. Ay ne ilginç bişi anlamadım. Yapabileceğim birşey de yok sanırım :/

Herkese güzel bir gün diliyorum.

Günaydın kızlarr.. Apar topar çıktım evden bugün. Kahvaltı da yapamadım:(
tşk ederim canım

inşallah canım bende ondan korkuyorum zaten

eşinle ve annenle aranın düzelmesine sevindim canım
ahhh nerde işten izin alsam diye düşünüyorum ama bugün pazartesi ve bir eleman ameliyat oldu
Sağol hayatım geldi geçti... Arada iyi bile oluyor bu gerginlikler.
Yine uykusuz bir geceden günaydın kızlarrrrrr. Oğlumu yatmadan önce bebe bisküvisi ve sütle doyuruyorum üç gündür ama hiç faydası yok. Demekki bu çocuğun fıtratı böyle diyip kabullenmeliyim :/ bi de 5 gündür gece kalkıyo huzursuz bir şekilde, ağlamaya ve bağırmaya başlıyor, derken kakasını yapıyor ve rahatlıyor. Tabi sonrasında uyutması ile 1-1,5 saat sürüyor bu olay. Eskiden geceleri kakasını yapmazdı noldu anlamadım. Değiştirmiyim diye düşündüm hani gece gündüz farkını bilsin diye ama hemşire kakalı bırakma dedi. Bi de zaten o da istemiyor uyanmayı ama mecbur kalıyor gibi. Ay ne ilginç bişi anlamadım. Yapabileceğim birşey de yok sanırım :/

Günaydın tatlımm. Bizdede aynı durumlar oldu 1-2 hafta içinde. Dişten olabilir ardından dişimiz çıkmıştı bizim. Allah sabır versin zor ya:/

Son düzenleme:
günaydın canlar :3:
bugün yine harikulade bi hava var, güneş çok güzel parlıyor :31:

arkadaşım gelecek hazırlık yapıyorum.
ayşeciki uyuttum, evi temizlemeye girişicem şimdi.. :6:
ara ara bakarım..

nkolik, canım geçmiş olsun tekrar. inş bugünki operasyondan şifayla çıkar kp..
Allah yardımcınız olsun..

Canım gece kaka yapmasının nedeni bence yatmadan önce yedikleridir. Gece katı gıdalar vermemek gerekiyo ya. Bisküviden önce başlamış gerçi ama belki o yapmış olabilir. Bize dr yatmadan 2 saat önce son yemeğini yesin demişti hatta! (ama o zaman zaten acıkmış olur yatana kadar:)) diye uyumadan önce son dakikada ben biberonla muhallebi veriyorum biraz sıvık yapıp).

kız ne zaman hamile kaldında her tarafların büyüdü.üçüz olmasın:52:

arkadaş 7 haftalık hamilede burayı okuyor ona heveslendim susun çaktırmayın :27::52::52:

anaaa bende şaka yapıyorsun sandım yap bakalım ne çıkacak :49:

annem yok ya hamileysem ile 3 kutu hap kullandım bebek kesin zarar görmüştür varsada bile o yüzden :50:

Ne zamannnnn, neredeeeeee:46::46:

canım zaman mekan ayarlanır bir gelecekler oluşturalımda :72::72::72: avrupada buluşmak kolay :72:

hadi biz bi çırpıda havalarda çok sıcak değilken buluşalım :46::46:

Avrupa yakası buluşma ...
1 karakiz
2 zeynep6161
3 Minita :72:

Günaydın kızlarr.. Apar topar çıktım evden bugün. Kahvaltı da yapamadım:(

Sağol hayatım geldi geçti... Arada iyi bile oluyor bu gerginlikler.

Günaydın tatlımm. Bizdede aynı durumlar oldu 1-2 hafta içinde. Dişten olabilir ardından dişimiz çıkmıştı bizim. Allah sabır versin zor ya:/

Bizim şuan 4 dişimiz var. Diğerlerinin çıkması çok yakın değil dedi cuma günü hemşire :( ben 9 aydır uykusuzum vallahi. Çocuğumun fıtratı bu diyip sineye çekmeliyim sanırım :/

Dün akşam susamlı tavuk denedim kızlar çlk güzel oldu tavsiye ederim;)
Kolay Acı Soslu Tavuk Kanatları Yapılışı malzemeleri Tarifi Nefis Resimli Pratik Oktay Usta tarifleri
Benim yaptığım sosu farklıydı ama görüntü bu. Hoş duruyor.

2 adet tavuk göğsü
2 yumurta
1 yemek kaşığı nişasta
yarım su bardağı un
½ su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
½ su bardağı susam
1 tatlı kaşığı karabiber
Kızartmak için sıvıyağ

Çok lezzetli görünüyor!! Şu ara kızartma yemesem daha iyi ;)

Canım gece kaka yapmasının nedeni bence yatmadan önce yedikleridir. Gece katı gıdalar vermemek gerekiyo ya. Bisküviden önce başlamış gerçi ama belki o yapmış olabilir. Bize dr yatmadan 2 saat önce son yemeğini yesin demişti hatta! (ama o zaman zaten acıkmış olur yatana kadar:)) diye uyumadan önce son dakikada ben biberonla muhallebi veriyorum biraz sıvık yapıp).

Canım dediğin gibi bisküvili sütten önce başladı bu olay. Muhallebiyi irmikli yaptım sevmedi. Pirinç unu da hiç denemedim besleyiciliği yok diye. Bi de bazen çok sıvı oluyo kakası anlamadım gitti. Oğlum ilk kırk gününe geri mi dönüyordur nedir :)

Selam kızlar,yumurta sarısı yemiyordu oğlum,bir arkadas Menemen seklinde verdigini söylemişti.Kıymalı yumurta seklinde yaptım tam bir protein deposu,yedii :) kimin dediğini hatırlamıyorum ama cok teşekkürler.Haslama olarak uzun sure sonra tekrar vericem umarım yer.
Nfk(cena) valla bana kadıköy uyar ama Cumartesi olursa buluşma daha iyi olur pazar gunü esime ait :)
Ayakkabı bizde sadece dışarı cikarinca giydiriyoruz,ilk adım degil ama hafif bir ayakkabı onun dısında evde corapla genelde tutunarak yan yan yürüyor yengecim.

Havalar düzelince herkes kendini dışarı atıyor galiba. Ohhh gezin valla bizim yerimize de gezin. Okuldan yeni geldim kızı uyuttum, şimdi yemek derdine düşücem, sonra evi toparla, kızla ilgilen, çamaşır asss.... Off bizim için gün biraz sıkıcı olacak:( burda da kimsecikler yok:(

yarın sabh yolcuyuz biz, eşimin memlketne gidiyoruz.
valiz topluyorm evi topluyorm.

bi süre biz yokuz Allaha emanet olun hepiniz

Havalar düzelince herkes kendini dışarı atıyor galiba. Ohhh gezin valla bizim yerimize de gezin. Okuldan yeni geldim kızı uyuttum, şimdi yemek derdine düşücem, sonra evi toparla, kızla ilgilen, çamaşır asss.... Off bizim için gün biraz sıkıcı olacak:( burda da kimsecikler yok:(
ben yemek olayını atlattım şükür yaptım sadece firinlanmasi kaldi darısı başına:56:

hayirli yolculuklar canım

Aynennnnnnn :/ yaz tatili gelsin artıkkkkkk.

İyi yolculuklar canım.

Back
X