evettt hertaafımda büyüme va
şüphelendim
bu arada cinconcumm işleri vardı koşturuyordu en son
anaaa bende şaka yapıyorsun sandım yap bakalım ne çıkacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evettt hertaafımda büyüme va
şüphelendim
bu arada cinconcumm işleri vardı koşturuyordu en son
avrupa yakasında buluşcaz duyrulurrrrr !!!!![]()
Merhaba hanımlar. nasılsız, umarım herkez iyidir. bebeklerde iyidir inşallah.
Bir süredir giremedim, moral olarak pek iyi değilim. kp günlerce kendinde değildi. bügün fena değilmiş aldığım haberlere göre. yani kötünün iyisi. yarın öğleden sonra çok riskli bir ameliyata girecek. yaşama şansı %30. heran herşey olabilir demiş drlar. dualarınıza ihtiyacımız var. burada ameliyat sebebini açıklamak istemiyorum korkmamanız için. inşallah herşey yolunda gider. herşey allahtan. rabbim bütün hastalara acil şifalar versin.
Merhaba hanımlar. nasılsız, umarım herkez iyidir. bebeklerde iyidir inşallah.
Bir süredir giremedim, moral olarak pek iyi değilim. kp günlerce kendinde değildi. bügün fena değilmiş aldığım haberlere göre. yani kötünün iyisi. yarın öğleden sonra çok riskli bir ameliyata girecek. yaşama şansı %30. heran herşey olabilir demiş drlar. dualarınıza ihtiyacımız var. burada ameliyat sebebini açıklamak istemiyorum korkmamanız için. inşallah herşey yolunda gider. herşey allahtan. rabbim bütün hastalara acil şifalar versin.
Sağol hayatım geldi geçti... Arada iyi bile oluyor bu gerginlikler.tşk ederim canım
inşallah canım bende ondan korkuyorum zaten
eşinle ve annenle aranın düzelmesine sevindim canım
ahhh nerde işten izin alsam diye düşünüyorum ama bugün pazartesi ve bir eleman ameliyat oldu
Yine uykusuz bir geceden günaydın kızlarrrrrr. Oğlumu yatmadan önce bebe bisküvisi ve sütle doyuruyorum üç gündür ama hiç faydası yok. Demekki bu çocuğun fıtratı böyle diyip kabullenmeliyim :/ bi de 5 gündür gece kalkıyo huzursuz bir şekilde, ağlamaya ve bağırmaya başlıyor, derken kakasını yapıyor ve rahatlıyor. Tabi sonrasında uyutması ile 1-1,5 saat sürüyor bu olay. Eskiden geceleri kakasını yapmazdı noldu anlamadım. Değiştirmiyim diye düşündüm hani gece gündüz farkını bilsin diye ama hemşire kakalı bırakma dedi. Bi de zaten o da istemiyor uyanmayı ama mecbur kalıyor gibi. Ay ne ilginç bişi anlamadım. Yapabileceğim birşey de yok sanırım :/
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Yine uykusuz bir geceden günaydın kızlarrrrrr. Oğlumu yatmadan önce bebe bisküvisi ve sütle doyuruyorum üç gündür ama hiç faydası yok. Demekki bu çocuğun fıtratı böyle diyip kabullenmeliyim :/ bi de 5 gündür gece kalkıyo huzursuz bir şekilde, ağlamaya ve bağırmaya başlıyor, derken kakasını yapıyor ve rahatlıyor. Tabi sonrasında uyutması ile 1-1,5 saat sürüyor bu olay. Eskiden geceleri kakasını yapmazdı noldu anlamadım. Değiştirmiyim diye düşündüm hani gece gündüz farkını bilsin diye ama hemşire kakalı bırakma dedi. Bi de zaten o da istemiyor uyanmayı ama mecbur kalıyor gibi. Ay ne ilginç bişi anlamadım. Yapabileceğim birşey de yok sanırım :/
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Allah allaaah, niyye kimse yokki? Nerdesiniz herkescikleeerr??
kız ne zaman hamile kaldında her tarafların büyüdü.üçüz olmasın![]()
anaaa bende şaka yapıyorsun sandım yap bakalım ne çıkacak![]()
Ne zamannnnn, neredeeeeee![]()
Günaydın kızlarr.. Apar topar çıktım evden bugün. Kahvaltı da yapamadım
Sağol hayatım geldi geçti... Arada iyi bile oluyor bu gerginlikler.
Günaydın tatlımm. Bizdede aynı durumlar oldu 1-2 hafta içinde. Dişten olabilir ardından dişimiz çıkmıştı bizim. Allah sabır versin zor ya:/
Dün akşam susamlı tavuk denedim kızlar çlk güzel oldu tavsiye ederim
Kolay Acı Soslu Tavuk Kanatları Yapılışı malzemeleri Tarifi Nefis Resimli Pratik Oktay Usta tarifleri
Benim yaptığım sosu farklıydı ama görüntü bu. Hoş duruyor.
2 adet tavuk göğsü
2 yumurta
1 yemek kaşığı nişasta
yarım su bardağı un
½ su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
½ su bardağı susam
1 tatlı kaşığı karabiber
Kızartmak için sıvıyağ
Canım gece kaka yapmasının nedeni bence yatmadan önce yedikleridir. Gece katı gıdalar vermemek gerekiyo ya. Bisküviden önce başlamış gerçi ama belki o yapmış olabilir. Bize dr yatmadan 2 saat önce son yemeğini yesin demişti hatta! (ama o zaman zaten acıkmış olur yatana kadar:)) diye uyumadan önce son dakikada ben biberonla muhallebi veriyorum biraz sıvık yapıp).
burdayım da bakınıyorum yazmadım.. nasılsınız
ben yemek olayını atlattım şükür yaptım sadece firinlanmasi kaldi darısı başınaHavalar düzelince herkes kendini dışarı atıyor galiba. Ohhh gezin valla bizim yerimize de gezin. Okuldan yeni geldim kızı uyuttum, şimdi yemek derdine düşücem, sonra evi toparla, kızla ilgilen, çamaşır asss.... Off bizim için gün biraz sıkıcı olacakburda da kimsecikler yok
![]()
hayirli yolculuklar canımyarın sabh yolcuyuz biz, eşimin memlketne gidiyoruz.
valiz topluyorm evi topluyorm.
bi süre biz yokuz Allaha emanet olun hepiniz
Havalar düzelince herkes kendini dışarı atıyor galiba. Ohhh gezin valla bizim yerimize de gezin. Okuldan yeni geldim kızı uyuttum, şimdi yemek derdine düşücem, sonra evi toparla, kızla ilgilen, çamaşır asss.... Off bizim için gün biraz sıkıcı olacakburda da kimsecikler yok
![]()
yarın sabh yolcuyuz biz, eşimin memlketne gidiyoruz.
valiz topluyorm evi topluyorm.
bi süre biz yokuz Allaha emanet olun hepiniz