Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım bizim hala hiç dişimiz çıkmadığı için çok da fikrim yok ama bi göster ister doktora gece falan canını sıkabilir bu durum...

Hoşbulduk ne edelim tatil güzel geçmez mi mis gibi annem babam hazır yemekler gezmeler içmeler şimdi geldim hemen iş başa düştü ama olsun insanın evi gibisi de yok da memleket de bir başka sizleri de çok özledim o da ayrı ama eskisi gibi göremedim buraları :20::19:

bende kaynanamlara annemlere gitcemmmm :25:

kesinleşti mi günler?
sen söyle ayarlarız canım..önceki hafta pazar (28 nisan) buluşuruz..:34:
ama şöyle de bi şey var, aynı güne alternatif buluşma koyuluyor.
karmaşıklık ve tercih zorunluluğundan sorumluluk kabul etmiyorum.

ben 25 nisan 8mayıs kayserideyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :3:

sizle aynı gün buluşunca ne oluyor hıh incilerinizmi dökülüyor :50::22: :19:

ben tarih koymadım mayıs ortası buluşcaz biz :ssz:

bende kaynanamlara annemlere gitcemmmm :25:

ben 25 nisan 8mayıs kayserideyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :3:

daha ne olsun kızım iki grubu da görmek isteyen göremez:4: birini tercih etmek zorunda kalır o yüzden aynı gün olmasın bence de.
biz nisan sonu mayıs başı gelcez sen galiba kayseride olcaksın neyse biz uçak biletini alalım da henüz almadık bakalım ne olur

nasıl yani avrupa anadolu aynı gün mü buluşacak? ee hangisine gideyim ben avrupada olcam ama hani eminönü demiştiiiik herkes olsun yaa
avrupa yakasındaki arkadaşlara da uygun bi yer ayarlayamadık.
kadıköy diye konuştuk en son.

inci meselesi değil.
az önce söyledim ama tekrar anlatayım.

aynı güne buluşma konmaz mı, konur tabi..
ama sonuç ne olur?
görüşmeye gelecek kişi tercih yapmak zorunda kalır.
ben de böyle bi tercih yapılsın istemem.
madem hepimiz bi toplantıda buluşamıyoruz, bu şekilde bölünmenin de manası yok.

Super ya cok güldüm bende simdi okuldayim aklım evdeki yatakta :)
Bizim kendi kendine uyuma calışmalarımız fos çıktı :) havaların akıbetine uğradı gezmelerden eve gelene kadar arabada uyuduğu icin yalan oldu :) amannnn bosver dedim.Sabaha karşıda açık büfe gibiyim :) sürekli emmek ve memede uyumak istiyor birini emerken digerini kaçacakmış gibi tutuyor oglusum..
Bizim bıngıldak 4 aylık iken kapandı,doktor 3 aydan sonra normal demişti cok paniklemisdim saglik ocağında ebe yüzünden , yani devit3 ile cok ilgisi yok genetik tamamen!

kesinlikle düşüncelerimiz tamı tamına aynı kafa dinlemeye uyumak kadar ihtiyaç var:ssz: benim yatmam 1'i geçiyo. 10'da yatıp 8'de kalkardı oğluş şimdi saatler alındı ama oğlum bunun farkında değil tabi ki:1: kendi saatine göre devam dolayısıyla yatış 11 kalkış 9 oldu:) pek işime gelmedi alıştırmaya çalışıyom eski saatlere. saat başı uyanmıyo artık 2-3 saate bir şu sıralar ama değişebiliyo. gece emme olayı bitene kadar uykusuzluk da forever olcak heralde kabullendim ben artık. 2 yaş bitene kadar yapcak bi şey yok! sonra alışma evresi falan sürer biraz da... sonra tam uyumaya başlarız bu sefer ikinci çocuk yollanırmış:21: şu an dersteyim ama kafa ağrıyo akıl yatakta(!)

:9::9:

ben multitabs kullanıyorum her gün 1ml veriyorum 6. ayından beri dviti kesip buna başladık tüm vitaminler içinde hiç aksatmıyorum. yemesi içmesi güzel maşallah:nazar: ama eksik vitaminler kalıyo olabilir sonuçta içim rahat bu şekilde. bıngıldağı her gün kontrol ederim yarı kapandı ama hatırladığım kadarıyla zaten 8 ay ile 15 ay mı neydi aralığı? telaşa gerek yok yani:) dişi çıkmayıp üzülen vardı bizim de 3-4 gündür anca başladı ilk dişimiz çıkmaya. benim ilk dişim 13 aylıkken çıkmış:8:

daha ne olsun kızım iki grubu da görmek isteyen göremez:4: birini tercih etmek zorunda kalır o yüzden aynı gün olmasın bence de.
biz nisan sonu mayıs başı gelcez sen galiba kayseride olcaksın neyse biz uçak biletini alalım da henüz almadık bakalım ne olur

eeee biz senle her halukarda görüşemiyormuyuz şimdiiiiiiii :26::22:

avrupa yakasındaki arkadaşlara da uygun bi yer ayarlayamadık.
kadıköy diye konuştuk en son.

inci meselesi değil.
az önce söyledim ama tekrar anlatayım.

aynı güne buluşma konmaz mı, konur tabi..
ama sonuç ne olur?
görüşmeye gelecek kişi tercih yapmak zorunda kalır.
ben de böyle bi tercih yapılsın istemem.
madem hepimiz bi toplantıda buluşamıyoruz, bu şekilde bölünmenin de manası yok.

işte ben ilk baş tarih koymuştum şimdi koymadım kim ne derse orta yolu bulcaz

senin günler belli olsun. eğer kadıköyle gelebilirim diyorsan, sana göre ayarlayalım tarihi.

slm kızlar naber sayfalar ilerlemiyor diyorsunuz ama maşallah ı var yine de oku oku yorum bile yazamadım hafta sonu giremedim bu aralar telaşımız var cumartesi görümcemin erkek arkadaşı ile tanıştık hafta ya cumartesi istemeye geliyorlar

cincon aşkolsun bende sormuştum seni ama neyse

nfk ayakkabılarınıza bayıldım bence çok şekerler güle güle kullanın

Slm hanımlar nasılsınız bizde pek bi değişiklik yok bu aralar geceleri çok uykusuz ve huzursuz tam düzene girdi uykusu diyorum gene bozuluyor ne güzel 11:00 de uyuyan çocuğum diş yüzünden 12-12:30 da zor uyuyor bu sefer ben dinlenemiyorum gecede belki 10 kez kalkıyoruz 10 gündür böyle onun öncesi ne rahatmışım meğersem yaramaz dediğim çocuğum usluymuşta ben bilememişim biraz daha sabır diyorum alt dişler çıktı üstler çıkmak üzere ondan huzursuzluğu emeklemeye gelince yeni yeni emekliyor ama kendi kendine emeklerken oturamıyor sıralamıyor ayakta 1 dk kadar durabiliyor tutunarak reklamlar çok dikkatini çekiyor birde pepeee:1:

Canım bütün bebekler reklamları sever ama en zararlı bölüm TV'de reklamlar.kısa sürede daha fazla kare geçtiği icin okul döneminde odaklanma sorunundan dolayı başarısız olabiliyorlar.hatta tv sessizdede olsa reklam çıktığında bile fark edip seyrediyorlar biciriklar :) bakıcıda seyrettirmesin diye uydunun kablosunu çıkardık :) zaten emekleyip evi keşfe çıktığı icin artik sadece misafirliğe gittiğimizde seyrediyor :)

Canım bütün bebekler reklamları sever ama en zararlı bölüm TV'de reklamlar.kısa sürede daha fazla kare geçtiği icin okul döneminde odaklanma sorunundan dolayı başarısız olabiliyorlar.hatta tv sessizdede olsa reklam çıktığında bile fark edip seyrediyorlar biciriklar :) bakıcıda seyrettirmesin diye uydunun kablosunu çıkardık :) zaten emekleyip evi keşfe çıktığı icin artik sadece misafirliğe gittiğimizde seyrediyor :)

Evt cnm doğru söylüyorsun bizim doktorumuz da 2 yaşına kadar tv kesinlikle izlemesin dedi ama tv çocuğun önünde sürekli mecburen izliyor ama reklamıları doğru söyledin bundan sonra reklamlar çıktığında hemen zaping yapayım en iyisi :31:

merhaba hanımlar size bir şey sormak istiyorum benim oğlum cuma günü 10 ayını doldurucak daha henüz emekliyemiyoruz sadece komando gibi sürükleniyoruz üstelik çok hareketli onu gezdirmemei istiyo tabi benimde belim kopuyo sürekli kucak istiyo kucağa geldiğinde 360 derece dönüyo etrafında ne varsa onu kurcalamak istiyo mesela kucağa geldiğinde susar diye düşünüyorum bu sefer başka şey için mızırdanıyo bende pedegogla bu durumu görüşeyim diyorum eşimde abartıyosun bu çocuk heryeri keşfetmek istiyo çok normal diyo sizce ne yapmalıyım

merhaba hanımlar size bir şey sormak istiyorum benim oğlum cuma günü 10 ayını doldurucak daha henüz emekliyemiyoruz sadece komando gibi sürükleniyoruz üstelik çok hareketli onu gezdirmemei istiyo tabi benimde belim kopuyo sürekli kucak istiyo kucağa geldiğinde 360 derece dönüyo etrafında ne varsa onu kurcalamak istiyo mesela kucağa geldiğinde susar diye düşünüyorum bu sefer başka şey için mızırdanıyo bende pedegogla bu durumu görüşeyim diyorum eşimde abartıyosun bu çocuk heryeri keşfetmek istiyo çok normal diyo sizce ne yapmalıyım

benim kızım da 9 aya yaklaştı. ve aynı hallerde.
emeklemiyor, ama deli gibi sürünüp yuvarlanıyor.. girmediği delik yok.:1:

sürekli yürüme sevdasında. kucakta bi saniye durmuyor.
diyelim sokakta yürüyoruz, kucağımdaysa mutlaka yüzü yola bakmalı.
benimle yüzyüze pozisyonda mümkün değil durmuyor.
anlattığın gibi sağa sola, geriye dönüyor, kıvrılıyor.
bazen o kadar fevri ve tehlikeli hareketler yapıyor ki, zaptedicem diye anam ağlıyor.:37:
bunların sebebi, tamamen etrafı merakından.

benim varlığından habersiz oluduğum herhangi bi şeyi, saniyesinde algılıyor ve hamle yapıp alıyor,
çekiyor, itiyor..

netice-i kelam; anlattıkların gayet normal şeyler. :31:
çok mızıldıyorsa, bu onun fıtratıyla alakalı.
bi de keşif dönemi olduğu için sürekli ilgisini çekecek oyunlar ve mekanlar istiyor. tatminsizliği bu yüzden :34:

ya evi gezmesine nasıl müsaade ediyorsun:25:
heryer tehlike.
ben etrafını çevirdim ona alan yaptım, yoksa nasıl peşinden koşayım her dakka
senin günler belli olsun. eğer kadıköyle gelebilirim diyorsan, sana göre ayarlayalım tarihi.
tamam canım bakalım inşallah
eeee biz senle her halukarda görüşemiyormuyuz şimdiiiiiiii :26::22:

işte ben ilk baş tarih koymuştum şimdi koymadım kim ne derse orta yolu bulcaz
öyle görünüyo sen yoksun ki:5: hem de avrupadasın diye kesin cepte demiştim

selam kızlar cumartesi bi kaçamak yaptık babamla annem memlekete gidiyordu ben de eşimi razı ettim ve beraber gittik ,pazar gece de döndük. kısaydı ama güzel geçti,babaannemle dedemin mezarını ziyaret ettim,halalarım ilk defa oğlumu gördü:16: ben yeşilliğe zaten alışkınım ama bir de uzungöl'e uğradık Allahım doyamadım bu nasıl bir güzellik yaaa! gölün kenarında bisiklet kiralayıp gezebiliyosun ,gölde deniz bisikleti sürebiliyorsun ,göl kenarında ahşap oteller etraf yemyeşil ağaçlar kuş cıvıltıları eşime dedim buraya gelip uzun uzun kalalım mutlaka, zor ayrıldım.
günaydın canım çok geçmiş olsun oğluna:nazar:

ve aleykümselam hoşgeldin tekrar,olsun yaramıştır memleket havası gibisi var mı

ben de 50 alırım ne zamana kadar?

vay vay 1,5 köfte mi?maşallah ona:1:

aynen

ya süpersiniz kızlar bu ne hız helal sizeeeee,beceremeyenler çatlasın :27:
ilknur saçların çok yakışmış,harikasınız. gerçekten kızının ablası gibi duruyorsun:1:

sabah 7 de miiiii:35: biz o saatte kalkıp kahvaltı yaparsak(ki çok zor) eve dönüp tekrar uyuruz:9: uykucu bir çiftiz ama pek de memnun değilim bu durumdan baksana çok şey kaçırıyoruzz
bu arada ayşenin ayakkabıları çok şeker ben de beğendim

farketmez olur muyum yaa dert ortağım benimmmm biricik sevgilimmm:24:
:19:
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-hamileydim-simdi-anneyim-9.html#post29726501
saol canım allah razı olsun,işte bir an önce okunsa iyi olur cunku arkadaş yogun bakımda.

5 mayıs pazar
kadıköy natilus avm
saat 13.00

vallaha mı,pendıkten gelebılırmıyım,bebekleri de getirceniz mi

dilanaz, nerelerdesin canım? :3:
kaç gündür göremedim seni.

sağol canım.hatırladığın için hakikatlı dostum:70::71:

kızım su çiceği çıkardı.bir hafta raporlu okula gitmeyecek.

oğlana yaklaştırmak istemiyoruz.ama yinede yaklaşmaya çaılışıyor.

mahmut kerim,de su çiceği olabilir.ama kzım hafif atlatıyor.rahatsızlığı yok çok şükür.

geçmişi okumaya çalışıyorum.oğlum çok değişti bize kök söktürüyor.süreki peşinde koşturmaktan

halim kalmıyor.herkes zayıfladığımı söylüyor.avantaj yani:52:benim kızımda senin gibi mor renk hastası.

.annem kırmızı elbise almıştı neden mor almadın dedi.gidip mağazadan değiştirdiler morunu aldılar.bende herşeyi mor olmasın

diye zar zor başka renk alıyorum.şimdilik bu kadar.yazmasamda takipteyim bundan sonra daha çok girmeye çalışacağım.

Kizlar geldim dk bir gol bir kocis hastalandi ondan bakamadim tum gun ins iyi olur dinlenince biraz daha...benim oglan da simfi uyuyo yarim saat sonra kalkip kok sokturuyo nsl one cekicem bu saatleri bilmiyorum bir de kahvaltida yumurta miktarini ne kdra cikardiniz ve peynir pekmez yumurtaya bisey ekleniyomu bu ayda

ya evi gezmesine nasıl müsaade ediyorsun:25:
Heryer tehlike.
Ben etrafını çevirdim ona alan yaptım, yoksa nasıl peşinden koşayım her dakka

tamam canım bakalım inşallah

öyle görünüyo sen yoksun ki:5: Hem de avrupadasın diye kesin cepte demiştim

canım belki 8 i değil 15i dönebilirim uzatabilirim gerçi kayseride olsaydın orda bari görüşrüdük :50:

kizlar geldim dk bir gol bir kocis hastalandi ondan bakamadim tum gun ins iyi olur dinlenince biraz daha...benim oglan da simfi uyuyo yarim saat sonra kalkip kok sokturuyo nsl one cekicem bu saatleri bilmiyorum bir de kahvaltida yumurta miktarini ne kdra cikardiniz ve peynir pekmez yumurtaya bisey ekleniyomu bu ayda

geçmiş olsun canım . Ben bayağıdır yumurta vermiyorum kahvaltı yapmıyor sıkıldı mama içiyor öğlen çorba akşam yemek

yarın bi bakayım yarım sarı ver

İyi akşamlar kızlar. Oğlumun ateşi normale döndü çok şükür. Ama acaip nazlı ya. Valla kız olsa adı belliymiş yani :) geçmiş olsun diyip iyi olması için dua eden herkese teşekkürler ve öpücükler.

İstanbulluların buluşma olayı benim ömrümü yedi vallahi. İyice korktum istanbuldaki mesafelerden :)

Siz yazınca oğlumun bıngıldağına baktım. Minnacık bişi kalmış. Devit kullanıyorum ben.

Yumurta miktarı sorulmuş. ben tam yumurta sarısı veriyorum artık 9 ayı geçti diye. Bu 2 gün keyifsizdi hiçbişi yemedi o ayrı.

Emeklemiyor, komando gibi de gitmiyor anca yuvarlanıyor benimki. Şikayetçi miyim? Hayır :) anladığım ve okuduğum kadarı ile yürüyünce daha zor. Ama doğal spor olacakki o iyi olur aslında.

Bi de bi benşm çıkgın oğlum gece çok kalkıyo sanırım. Siinkiler bi dişleri çıkarken öyleler. Bu da benim şansım diyip kaçıyorum :)

İyi geceler herkese.

canım belki 8 i değil 15i dönebilirim uzatabilirim gerçi kayseride olsaydın orda bari görüşrüdük :50:

geçmiş olsun canım . Ben bayağıdır yumurta vermiyorum kahvaltı yapmıyor sıkıldı mama içiyor öğlen çorba akşam yemek

yarın bi bakayım yarım sarı ver

haklısın sıkılıyorlar bende artık değişik menüler uyguluyorum sabahları.

akşamdan çorba varsa .sabah çorba veriyorum...

busmai oğlun emekliyormu?

etrafı çevirdim yazmışsın bizimkide her taraf gidiyor.

ortalıkta ne varsa kaldırdım çekmecelere kilit alıcam.

mümkünü yok biyerde durmuyor.hemen ablasının odasına dalıyor.

kzım bazen kapıyı kapatıyor.kapıya vuruyor açsın diye.

açana kadar gitmiyor...

Back
X