Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

vallaha mı,pendıkten gelebılırmıyım,bebekleri de getirceniz mi
valla kııız, inş yani :9:
bebişsiz olur mu yaa, hepisini görmek istiyorum, mıncıklamak istiyorum.
yanyana koyup fotoğraflarını çekmek istiyorummm..:52:
ben ayşeciksiz gelmeeeem :97:

kahvaltida yumurta miktarini ne kdra cikardiniz ve peynir pekmez yumurtaya bisey ekleniyomu bu ayda
artık neredeyse 9 aylık olduğu için yumurta sarısının bütününü veriyorum.
gün aşırı ama, bir gün yumurta bir gün vermiyorum.

ortalıkta ne varsa kaldırdım çekmecelere kilit alıcam.
mümkünü yok biyerde durmuyor.hemen ablasının odasına dalıyor.
kzım bazen kapıyı kapatıyor.kapıya vuruyor açsın diye.
açana kadar gitmiyor...
hay maşallah mahmudumaa:16::nazar:
ablasına da çok geçmiş olsun..
o da ben gibi mor sevdalısı demek :1:

Dilanazin dediği gibi durmuyor zaten :) salona alan yapmıştım artik 2 haftadır kapıya dayandı vuruyor eğer kapatırsam :) acayım diye hatta açmazsam sinirlenip bası ile vuruyor.Banyo hariç heryere girip çıkıyor zaten ardı sıra dolaniyorsun :)köşeli yerlere koruyucu plastik taktik,prizlere kilit falan.artik orta masa yok mesela :)iyi ki mobilyalar stoperli yoksa onlarada takmak gerekiyor çekmeceyi acmaya çalışıyor ama şimdilik gücü yetmiyor.:)
Bu arada ben daha yeni mama sandalyesi aldım ikeadan su 50 lira olanlardan :) almayan varsa kesinlikle tavsiye ederim cok portatif ve is görüyor.

ya evi gezmesine nasıl müsaade ediyorsun:25:
heryer tehlike.
ben etrafını çevirdim ona alan yaptım, yoksa nasıl peşinden koşayım her dakka

tamam canım bakalım inşallah

öyle görünüyo sen yoksun ki:5: hem de avrupadasın diye kesin cepte demiştim

haklısın sıkılıyorlar bende artık değişik menüler uyguluyorum sabahları.

akşamdan çorba varsa .sabah çorba veriyorum...

hım ben genelde bi gün yemekler biter ertesine yemek kalmazısıtma yemek sevmem diye çorba da sıcakta içilmiyor biz yaz moduna girdik napcam bilmiyorum :9:

kahvaltı tarifi yazarmısın canım gerçekten bunaldım çocuklar haklı !

busmai oğlun emekliyormu?

etrafı çevirdim yazmışsın bizimkide her taraf gidiyor.

açana kadar gitmiyor...

maaşallah yaaa :9:

benimki tek eli kalı onuda kaldırabilse kalkacak ama o tek eli bir bırakamıyor şimdilik en fazla yürüteçden tutunyyor oda kayıp gidiyor kafası göz yarılcak :53:

ömrümü yedi şöyle bir narkoz verselerde 1 AY uyusam

Canlarim hepinize iyi geceler meleklerime huzurla uykular.cok giremiyorum okul ev bebek derken hic vakit kalmio.ama sizleri cok ozledim..bizimkinden yazayim.9 ayimiz bitti.çıplak 12 kilo geldik 76 cm boyum mamaaşallah tosunuma.anne sutune devam.kahvaltı corba yoğurt yiyo günlük..ustten 4 disi birden çıkıyor.yurutecte bi sn sabit durmadan heryeri kurcalio.yuvarlanmaya basladi.dışarıyi izlemeye bayilio.balkonda oturuo.oyun delisi.hep oynamak istio.top atmaca oynuyo.taklit yapio..mutlu olunca alkislio..ama hala hic kelime soylemedi.dil becerisi pek iyi degil galiba.cok sey anlatıyor ama dede ve babayi duyamadik hala..hayirdan anlio..şimdilik aklıma bunlar geldi.bebisleri öpüyorum

hım ben genelde bi gün yemekler biter ertesine yemek kalmazısıtma yemek sevmem diye çorba da sıcakta içilmiyor biz yaz moduna girdik napcam bilmiyorum :9:

kahvaltı tarifi yazarmısın canım gerçekten bunaldım çocuklar haklı !

maaşallah yaaa :9:

benimki tek eli kalı onuda kaldırabilse kalkacak ama o tek eli bir bırakamıyor şimdilik en fazla yürüteçden tutunyyor oda kayıp gidiyor kafası göz yarılcak :53:

bende bende:36::36::36::36:

uykuya hasret kaldım. bu arlar oğlum çok az uyuyor çıldırıciğim:50:

eşimde çocuk araştırmayı seviyor vaktini uyuyarak geçirmek istemiyor diyor:34:

bir yaşından sonra düzene girer diyeceğim ama o zamanda iki yaş sendorumu var.

gözünüzü korkutmak istemem ama iki yaş çok beter.ne çektik kızımdan:34:

karakız sbahları krep denedim sevdi.artık sigara böreği filanda veriyorum eline.

tuzu az peynirden.eline verince daha çok seviyor.şu sitede güzel tarifler var.

Kahvalt tarifleri | Gurme Bebek

eşimle karadayı yı izliyorduk şimdi gerçekten çok heyecanlı bir polisiye dizi yapmışlar ,katil kim sorusu insanı acayip merakta bırakıyor
Dilanazin dediği gibi durmuyor zaten :) salona alan yapmıştım artik 2 haftadır kapıya dayandı vuruyor eğer kapatırsam :) acayım diye hatta açmazsam sinirlenip bası ile vuruyor.Banyo hariç heryere girip çıkıyor zaten ardı sıra dolaniyorsun :)köşeli yerlere koruyucu plastik taktik,prizlere kilit falan.artik orta masa yok mesela :)iyi ki mobilyalar stoperli yoksa onlarada takmak gerekiyor çekmeceyi acmaya çalışıyor ama şimdilik gücü yetmiyor.:)
Bu arada ben daha yeni mama sandalyesi aldım ikeadan su 50 lira olanlardan :) almayan varsa kesinlikle tavsiye ederim cok portatif ve is görüyor.
desene ben de rahat günlerimin son demlerindeyim:5:
busmai oğlun emekliyormu?

etrafı çevirdim yazmışsın bizimkide her taraf gidiyor.

açana kadar gitmiyor...
canım evet emekliyor ama 3 uzun koltuk var odada, bir de uzun yatak odamın pufu ,ev küçük ama oturduğumuz oda geniş böylece dört tarafını çevirdim yüksek oldukları için üstlerine çıkamıyor onlara tutunup kalkıyor düşüyor ama o alandan çıkamıyor.
yalnız bırakırsam sıkılıyor şimdi odadan çıkınca bağırıyor ama biz odadaysak tv seyrediyorsak zaten koltukta oturuyoruz o da sıkılmıyor o zaman yürüme çalışmalarına devam,tek eliyle tutunarak geziyor koltuktan koltuğa alandan çıkmadan.
çok rahatım o yönden. tabi şimdilik:emir_bebek:
İstanbulluların buluşma olayı benim ömrümü yedi vallahi. İyice korktum istanbuldaki mesafelerden :)
:1::1::1:
Kizlar geldim dk bir gol bir kocis hastalandi ondan bakamadim tum gun ins iyi olur dinlenince biraz daha...benim oglan da simfi uyuyo yarim saat sonra kalkip kok sokturuyo nsl one cekicem bu saatleri bilmiyorum bir de kahvaltida yumurta miktarini ne kdra cikardiniz ve peynir pekmez yumurtaya bisey ekleniyomu bu ayda
ben tam yumurta kırıyorum bazen hepsini yiyor ,bazen yemiyor bırakıyor.
bir de süper ikili diye birşey keşfettim, tahin-pekmez karışımı bir pakette.onu o şekilde verince öğürdü kıvamından ama sulandırıp verince çok sevdi.
benim annem kardeşime hep şöyle mama yapardı,ki onu da bi iki kere verdim;
bebe bisküvisi, haşlanmış yumurta sarısı,peynir,muz karıştırıp üzerine süt ekleyerek kıvamını açardı; kardeşim bayıla bayıla yerdi.

Canlarim hepinize iyi geceler meleklerime huzurla uykular.cok giremiyorum okul ev bebek derken hic vakit kalmio.ama sizleri cok ozledim..bizimkinden yazayim.9 ayimiz bitti.çıplak 12 kilo geldik 76 cm boyum mamaaşallah tosunuma.anne sutune devam.kahvaltı corba yoğurt yiyo günlük..ustten 4 disi birden çıkıyor.yurutecte bi sn sabit durmadan heryeri kurcalio.yuvarlanmaya basladi.dışarıyi izlemeye bayilio.balkonda oturuo.oyun delisi.hep oynamak istio.top atmaca oynuyo.taklit yapio..mutlu olunca alkislio..ama hala hic kelime soylemedi.dil becerisi pek iyi degil galiba.cok sey anlatıyor ama dede ve babayi duyamadik hala..hayirdan anlio..şimdilik aklıma bunlar geldi.bebisleri öpüyorum

gördüğüme sevindim canım
maşallah kuzuna neler de yapıyormuş bizimki alkışı ben ellerini bir araya getirirsem yapıyor:46:

Esim hala gelmedi hastaneden teli evde unutmus anahtari da bekle bekle bi hal oldum yasir de uyuyali baya oldu inat gibi normalde hic uyumaz bu saate kdr...yumurta da ben hala 8de bir veriyodum sacmalamisim hemen cogaltayim. Konudan konuya atliyorum ama bnmki hala yastiksiz yatiyo sizinkiler ne durumda

Esim hala gelmedi hastaneden teli evde unutmus anahtari da bekle bekle bi hal oldum yasir de uyuyali baya oldu inat gibi normalde hic uyumaz bu saate kdr...yumurta da ben hala 8de bir veriyodum sacmalamisim hemen cogaltayim. Konudan konuya atliyorum ama bnmki hala yastiksiz yatiyo sizinkiler ne durumda

ince bi yastık koydum bu ay ama koymasak da olurmuş ben de kararsız kaldım o konuda

kızlar bebeğinize video yapıyorsunuz 4 tane resim ekleyerek hayat su "bebeğimle hayat" sayfasında face kullananlar yapabilir çok duygulandım eski fotolara bakınca :5:

ben de mutfağı toplayıp yatayım barii herkese iyi geceler:ssz:
15s663t.gif

Son düzenleme:

Ben de istiyorum o narkozdannnnn

ben de mutfağı toplayıp yatayım barii herkese iyi geceler:ssz:
15s663t.gif

Bu ne busmai ya sabah sabah psikolojim bozuldu :)

Herkese günaydınnnnnnnn. Çok mutluyum; oğlum sadece 4 kere uyandı bu gece. Demekki hep size şikayet etmek lazım ;)

Tv konusuna yorum yapacaktım dün unutmuşum. Daha da ufakken tvye bakmaya çalışırdı ama hiç izin vermedik. Şimdi de kendi bakmak istemiyor. İlginç dimi??

Güzel bir gün diliyorum herkese :)

günaydın arkadaşlar :3:
pembişim, her sabah güzel dileklerinle açıyorsun topiği, içimi ferahlatıyorsun, sağol şekerim..:16:
born, ayşecik 3-4. aydan beri yatağının altındaki yastıkla yatıyor, kusma problemi vardı. o yüzden.
ince bi yastık. yaklaşık 10-15 derecelik bi açı sağlıyor. daha kaliteli uyudunuğunu sanıyorum..:31:

hay maşallah, küçük tosunum beniiimmm:nazar: :nazar::1:
yuvarlanmaya da başlamış:9:
ayşecik de hayırdan anlamaya başladı. kv çok şaşırıyor.:23:
tek kelimemiz de, edde, dede :24:

Son düzenleme:
eşim üşütmüştü geçen hafta.
iki gündür çok şiddetli öksürüyor, geceleri öksürmekten pek uyuyamıyor.:50:
ayşecik de ürkmesin, uykusu bölünmesin diye salonda yatıyor.:43:
benim bıdı bıdımla sabah doktora gitti. bronşit olmuş.
canının hiç kıymeti yok, kırılıyor yine de işe gidecekmiş, pöfff!!:19:
rapor almış güya, o da bir gün :99:
neyse bugün evde. ayşeciki uyutup spora gidicem, zaman olursa salı pazarına uğramak istiyorum:10:
nerelerdesin şeker portakalımm?:36:

arya, nerelerdesin kuzum?:24:
sabah 6daki günaydınların da kesildi

gulumser yok, miracle kayıp, pinkprinces,
eylül, nkolik, naragacı, delii , dtk, ..., ..., :43:

Son düzenleme:

bende bende:36::36::36::36:

uykuya hasret kaldım. bu arlar oğlum çok az uyuyor çıldırıciğim:50:

eşimde çocuk araştırmayı seviyor vaktini uyuyarak geçirmek istemiyor diyor:34:

bir yaşından sonra düzene girer diyeceğim ama o zamanda iki yaş sendorumu var.

gözünüzü korkutmak istemem ama iki yaş çok beter.ne çektik kızımdan:34:

karakız sbahları krep denedim sevdi.artık sigara böreği filanda veriyorum eline.

tuzu az peynirden.eline verince daha çok seviyor.şu sitede güzel tarifler var.

Kahvalt tarifleri | Gurme Bebek

dilanaz sğl cnm bu siteyi verdiğin iyi oldu baktım gzl şeyler var gerçi benim oğlanın yemekle hiç işi yok ama denicez bakalım :26:

Kizlar geldim dk bir gol bir kocis hastalandi ondan bakamadim tum gun ins iyi olur dinlenince biraz daha...benim oglan da simfi uyuyo yarim saat sonra kalkip kok sokturuyo nsl one cekicem bu saatleri bilmiyorum bir de kahvaltida yumurta miktarini ne kdra cikardiniz ve peynir pekmez yumurtaya bisey ekleniyomu bu ayda
biz de yumurta sarısının hepsini yiyioruz hem de ne zamandır ama iki güne bir falan haftada 4-5 kez. son zamanda gözüme az geldi organik bebe bisküvisi ve ıhlamur ekledim kahvaltıya. ıhlamur bisküviyi eritiyo tadı da daha iyi oluyo. değişik kahvaltı tarifleri veren için teşekkürler kendi verdğim günlerde hemen deniyim aklıma yatanları:34:

bizim çekmeceler bir bir boşaltıldı:24: babasının çorap çekmecesi, mutfaktaki havlu çekmecesi, her şey yerde. en son çekmeceden kahve kavanozunu alıp oynarken kapağını da açıp her yeri kahveye bulamasının akabinde:) kavanoz çekmecesine ve çorap çekmecesine kilit taktım (şu güvenlik zımbırtılarından) baya sağlam çıktı açamıyo şimdilik. köşelere taktığım bütün silikon köşe koruyucularını tek tek söktü çünkü. bütün fırlamalığına rağmen evdeki düzeni değiştirmeye karşı henüz direniyorum:44: "hayır" dediğimde duruyo, bi daha deniyo, ısrarlı olduğumu görünce vazgeçiyo. babasının "hayır"ı daha etkili oluyo:47: he şimdi yalan değil kabloları kaldırdık ortalıktan:) uydunun duvara takılı olan kablosunun bütün o çivi gibi şeylerini sökmüştü bizde kablonun üzerini ince panjurla kapladık mecbur. yaramaz çocuk çok daha zor! içerde de zordu dışarda da zor ama iştahı iyi olsun sağlığı neşesi yerinde olsun da kudursun hiç problem değil.:21: dün de aşı olduk bu arada sağlık ocağında. kızamık-kızamıkçık-kabakulak kampanya devam ediyomuş. 1 yaşında ikincisi olucakmış.

günaydın kızlar
Dilanaz kızına geçmiş olsun diyecektim unuttum ,tarifler için de teşekkürler:38:
Bu ne busmai ya sabah sabah psikolojim bozuldu :)

Herkese günaydınnnnnnnn. Çok mutluyum; oğlum sadece 4 kere uyandı bu gece. Demekki hep size şikayet etmek lazım ;)

Tv konusuna yorum yapacaktım dün unutmuşum. Daha da ufakken tvye bakmaya çalışırdı ama hiç izin vermedik. Şimdi de kendi bakmak istemiyor. İlginç dimi??

Güzel bir gün diliyorum herkese :)

evet bizimki de bakmak istemiyordu ama şimdi yavaş yavaş dalıp gidiyor ..gündüz hiç açmıyorum zaten akşam eşim gelince açıyor. reklamları izletmiyoruz ama.
beğenmediysen buna bak şekerim
rsvfh3.gif

Günaydın kızlar, çoğumuzkahvaltıdan şikayetçi. Gerçekten yaa hep aynı tarz şeyler veriyorum sıkılıyor çocuk. Ben omlet yapmayada başladım. Pankek ve bebek keki tarifinide deniycem değişik değişik vericem hergün.

ince bi yastık koydum bu ay ama koymasak da olurmuş ben de kararsız kaldım o konuda

kızlar bebeğinize video yapıyorsunuz 4 tane resim ekleyerek hayat su "bebeğimle hayat" sayfasında face kullananlar yapabilir çok duygulandım eski fotolara bakınca :5:
Doğduğundan beri reflü olmaması için eğimli yatırıyordum. Şimdide bizim yattığımız büyük yastıkların yumuşak olanında yatırıyorum. Zaten bir zaman sonra kendi dönüyor falan yastıktan düşmüş oluyor, o zamanda alıyorum yastığı, yastıksız yatıyor

bende doğduğundan beri yastıksız yatırıyorum

Back
X