Bizde geldik burdayizz
Kızımla basbasa yaptığımız 12 günlük Almanya seyahatinden sonra anladım ki ben kızımla fizana olsa giderim

)
Okuduğum kadarıyla sizin bebisler ayaklanmışlar bile bizim ki hala komando durumunda hareketi pek sevmiyoruz babası kilikli

Benim kiz gülsün izlesin ve keyfi isterse bol bol konussun gel dur baba dede gibi kelimeleri soyleyebiliyo bi de kendi kendine kendi dilinde geveleniyo bisiler

Ama harekete gelince sadece gerektiği zaman gercekten biseyi almak istedigi zaman yuvarlanarak ya da sürünerek istediği seye ulaşıyor ama daha cok hareket etmemeyi tercih ediyo tembel teneke
Saatlerce birkaç oyuncakla oynayabiliyor ama en cok ayna seviyo anası kilikli

Gunduz hic ağlamaz ama gece kızıma bisi oluyo saat bası bazen daha fazla uyanıyor illa mikir mikir ne istEdigini de anlamıyoruz kendi basina uyur ama gece illa kalkip pis pis yapcaz ;( gunduz de maksimum bı saat uyur uyanır böle 3 uykusu var
Bizden haberler bu kadar
He bu arada kahvaltıdan bahsedilmiş bizim kahvaltımız:
1 yumurta sarısı
2 kasik pekmez
1 kibrit kutusu peynir
1 organik tam buğday ekmegi dilimi ici
1 çay kasığı öğütülmus ceviz
Ve biraz su bulamac
Bugün kızıma Mihlama yaptım

Tereyağını erittim
Bı kâsede beyaz peynir azcik kasar rendesi ve misir unu karıştırdım tereyağının uzerine koydum zararli olacağı icin Kavurmadım yağ yanmasın diye direk su koydum öyle pisti icine de bı haşlanmış yumurta sarısı koydum yedirdim sevdi yedi
Bu arada Kadıköy'de bulusulmaya karar verilmiş ben de gelmek istiyodum ama neden pazar kocalar evde?