Merhaba hanımlar,dün kızımı kontrole götürdük,77 cm 9800 gr olmuş.aramızda tam 1 metre var şu an,beni geçicek galiba :))
Maalesef kan değerleri düşük çıktı.demir eksikliği var gibi.damla kullanıcaz bunun için.göz kapaklarının şişme sebebi büyük ihtimal alerjiymiş,babadan geçmiş.inek sütü verebileceğimizi ve tüm mevsim meyvelerinden tüketebileceğini söyledi doktor.bi de başı çok terliyodu kızımın,demir eksikliğinin sonuçlarından biriymiş bu da.
Kızım epeydir ayakta duruyodu,3 gün önce tam 3 adım attı bana doğru,çok mutlu oldum :)) emekleye emekleye tüm evi geziyo zaten.
Katı meyve sıkacağından öyle korkuyo ki ne ağlama ne ağlama :)) cici ciciii desem de yok,geçmedi bi türlü.
En güzel haber de kayınvalidemler geldi gitti,herşeye karıştı ama sadece lafta kalabildi,atlattım bi şekilde bu badireyi de :)
kayınvaldenleri göndermişsin hadi gözünaydın cnm benim oğlumda da çıktı demir eksikliği demir ilacını 20 damla olarak veriyorum her gün öncesinde neredeyse hiç vermedim şimdi mecburen aksatmadan veriyorum:26: