Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın canım bızım ılk bır ıkı gun cıplak degıldı dotor boyle gıydırmeyın cocugu sız bu sıcakta bukadar kalın gıyebılırmısınız dıye de kızdı. o nedenle yazı cıplak gecırmıstık ama bu yaz daha farklı olacak ayy heycanla yazı bekliyorum buarada test yaptım dun negtaifti :)

benim oğlum temmuz sonu doğdu cnm o yüzden sadece içinde ince askılı badi üstünede ince pijama giydirdim şapka hiç takmadım çok şükür isilik falan olmadı bu arada test sonucunun negatif çıkmasına sevindim gözünaydın :34:

Ignore etmek ne demek hiç yakıltıramadım. Görmezden gelmek denir ona :p vardır ya böyle uyuz tipler onlara özendim haha
ay ben de uyuz tipleri taklit için söyledim canım sorun yok;)

Oyle sey olur mu yahuu biz tum gunleri sana
Uydurmaya calistik mutlu olmazmiyim seni gorecegime alinganlik yapmada gel opusup barisalim;))

Ya kizlar bu arada bnde geceden beri dayanilmaz bi dis agrisi var doktora gidicm ama mirfin emzirmemi etkiler mi fikriniz veya emzirirken disciye gideniniz varmi
Hehhe güldürdün beni
Benim de dişçiye gitmem lazım bişey olmaz heralde ya hamileyken bile gidiliyo sonuçta sadece ağız uyuşuyor ağrı kesici yaparsa. bakterili dolaşmaktan iyidir

Ayyyy ağzımın suyu akıyo valla. Banyo yaptırırken bile mıncırıp duruyorum zaten :) ilk doğduğunda zaten 2900dü sonra da 2700e düşmüştü yani ısırılır gibi değildi ;)[/QUOTE]

demi:emir_bebek:valla düşündükçe benimde ağzımın suyu akıyor benimkide 3000 kilo doğdu 5 gün sonra şişlik gidince 2900 oldu kurbağa gibiydi asıl bu yaz çıkarıcaz bebişlerimizin tadını inşallah:nazar:

Hey birileri çıplak bebek kolları ve bacaklarından mı bahsetti:1:
Mmm benim de ağzım sulandı:nazar::emir_bebek:
ihtiyaç olduğunda neden kv ye ulaşılamaz acaba? :100:

neyse, ayşecik uyudu. ben de ütüye girişiyorum şimdi:6:

Çok manidar di mi :)

Çok manidar di mi :)

şimdi görümce aradı. acil anneme bi şey sorucam, ulaşamıyorum.
evde mi acaba, bi kapıyı çalar mısın dedi.

gittim kapıyı çaldım, kv açtı, kapıyı araladı. dedim böyle böyle kızınız bekliyor. tamam dedi.
ben de sabahtan beri 2 kez aradım, ulaşamadım.. sonra siz aradığınızda açtım, telefon kapandı dedim.
hmm, doğrudur. işlerim var dedi. kapıyı kapattı.:53:
niye aramıştın diye sormadı bile:63:

boşuna dememişler; elden gelen öğün olmaz, olsa da vaktinde bulunmaz diye..
gecenin kör vaktinde, çocuğu uyuturken arayıp ayşeciği sevmek için alıca demek pek kolay tabii..:19:

ama benim de adım nfk ise.. bu hanım, yine tatile gidecek onun hazırlığını yapıyor.. :kkk:
vardır böyle huyları..
sabah sabah ne kadar şüpheci ve kötü niyetliyim yaaaaaaaa!!!:27:

ihtiyaç olduğunda neden kv ye ulaşılamaz acaba? :100:

neyse, ayşecik uyudu. ben de ütüye girişiyorum şimdi:6:
bana da hep öyle olur bu kadar dipdibeyiz ne zaman işim olsa....neysee kolay gelsin bacımm :55::55:
şuanda kadayıf tatlısı yemiyorum.:125:

kaçıncı maddeydi, hatırlamıyorum ama
''müddei, iddiasını ispatla mes'uldur'' :9:
Afiyet bal olsun yarasınnn :56::56:
ay ben de uyuz tipleri taklit için söyledim canım sorun yok;)

Hehhe güldürdün beni
Benim de dişçiye gitmem lazım bişey olmaz heralde ya hamileyken bile gidiliyo sonuçta sadece ağız uyuşuyor ağrı kesici yaparsa. bakterili dolaşmaktan iyidir

:50: kafayı yedim gece resmen ağrı kesici aldım duramadım yerimde ama etkiyi bekleyemeden oğlumun jelinden sürdüm baktım olması kolanya dayadım fırçaladım ııh hiçbiri olmadı sonra nasıl olduysa uyumusum kalktıgımda iyiydi ama yine başladı napıcam bilmiyorum inşallah bi sorun olmazz sen de ihmal etme canım

yemek yapmaktan da vazgeçtim.
aperatif bi şeyler yeriz akşam.

öğleden sonra hava iyice ısınınca, ayşeciği alıp çıkıcam.
bi havamız değişsin.. :108:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum biz yarın gideceğiz 9 ay kontrolüne bilgileri veririm ama kilo almamaları bu aylarda normal diye biliyorum benimkinde hiç iştah yok o çok kötü :(
Cok sevinirim .benim kizim 1 ay erken doğduğu icin hep korkuyorum gelişimi geri kalır diye butun bebislere saglık versin Rabbim

[QUOTE

canım benim, çok geçmiş olsun.
bez mendillerle silebilirsin burnunu. bazen mendil bazen elinle silirsin.
kağıt mendiller gibi tahriş etmez burnunu. hatta çok az nemlendirici krem sürebilirsin, burnunun kenarları tahriş olmasın diye.
mevsim geçişlerinde hastalık kaçınılmaz işte. benim de boğazlarım iyice rahatsız bugün:100:
kilo meselesine gelince, mutlaka tartıdan tartıya fark var.
aynı gün iki farklı yerde farklı rakamlar çıkıyor tartıda.
6. ayda da yaklaşık 9 kilo maşallah iyiymiş.
zaten o aylardan sonra hareketlenmeye de başladıkları için dr bazı aylar kilo almamasının normal olduğunu söylemiş arkadaşa
benim kızım, ayda 200-300 gr alıyor. ve sadece 1. ayda çocuk doktoruna gittik.
sonra hep aile hekimine sağlık ocağına. orada da boy kilo takibi yapılıyor, dr muayene ediyor.
şimdilerde 2 ayda bir gidiyoruz. eşim de diyor. sanki biz bebekken her ay doktora mı gitmişiz, boyumuzu kilomuzu mu ölçmüşler diye.. haklı valla..:61:

Ay benim esim de diyodu isyanlardaydi her ay 80 lirayı niye veriyoz diye ama ben dinlemedim her ay götürdüm icim rahat etmiyordu;) Hatta 15 günde bir götürdüm çünkü ay basında bir gidiyorduk 15 gün sonrada kontrole gidiyorduk:)
Duşun artık doktor gelme artık dedi;))
Ya anne sutu hastalıklardan korurdu hani ben 6 ay dolana kadar hic başka bisi vermedim şimdi de bol bol emziriyorum goguslerim yara hep ama bu kızımın kaçıncı hasta oluşu ben anlamadım bu ısı valla bı yerde yanlış yapıyorum ama nerde?

heyyy hanımlar bende süpriz yapacaktım gelecektim buluşmaya amaaaaa ben bu gün kayseriye gidiyorummmmmmmmmm :3:

ecoş çok fena off düşüpde duruyor yürüyeceğim diye Allah tan korkmuyor.... 4 .dişimiz de patladı hiç birşey yemiyor yavrum zayıfladı git gide :43::43: rabbim şifa versin tüm kuzucuklarımızaa :16::16:

istediğiniz bir şey varmı kayseridennnnn :10::10:

hepinizi prens ve prenseslerinizi öpüyorummmm Allah a emanet olunnnnnnnnnnnn :54::54::54::54:

heyyy hanımlar bende süpriz yapacaktım gelecektim buluşmaya amaaaaa ben bu gün kayseriye gidiyorummmmmmmmmm :3:

ecoş çok fena off düşüpde duruyor yürüyeceğim diye Allah tan korkmuyor.... 4 .dişimiz de patladı hiç birşey yemiyor yavrum zayıfladı git gide :43::43: rabbim şifa versin tüm kuzucuklarımızaa :16::16:

istediğiniz bir şey varmı kayseridennnnn :10::10:

hepinizi prens ve prenseslerinizi öpüyorummmm Allah a emanet olunnnnnnnnnnnn :54::54::54::54:

ay ne guzel olurdu gelseydin.. hayırlı yolculuklar canım

şimdi görümce aradı. acil anneme bi şey sorucam, ulaşamıyorum.
evde mi acaba, bi kapıyı çalar mısın dedi.

gittim kapıyı çaldım, kv açtı, kapıyı araladı. dedim böyle böyle kızınız bekliyor. tamam dedi.
ben de sabahtan beri 2 kez aradım, ulaşamadım.. sonra siz aradığınızda açtım, telefon kapandı dedim.
hmm, doğrudur. işlerim var dedi. kapıyı kapattı.:53:
niye aramıştın diye sormadı bile:63:

boşuna dememişler; elden gelen öğün olmaz, olsa da vaktinde bulunmaz diye..
gecenin kör vaktinde, çocuğu uyuturken arayıp ayşeciği sevmek için alıca demek pek kolay tabii..:19:

ama benim de adım nfk ise.. bu hanım, yine tatile gidecek onun hazırlığını yapıyor.. :kkk:
vardır böyle huyları..
sabah sabah ne kadar şüpheci ve kötü niyetliyim yaaaaaaaa!!!:27:

Tatile mi gidecek? Çok güldüm nfk alemsin Allah iyiliğini versin ,iyi ama kiminle ?
Bu arada kv ye "siz "diye mi hitap ediyosun ?

Keremin üst dişleri ayrık çıktı çok komik :) tüm karizma gitti

kızlar dişçiye gidiyorum şimdi çocuklar gibi korkuyorum :18::18:
Bir anda korkudan ağrısı bile geçti diyebilirim :9::9:
Sonrada yasir paşayı 9 ay kontrolüne götürücez inş..Görüşürüzzz

Back
X