canım benimm, o senin güzel bakmandan..--Veeee ayşecikle annesi de geldi..Aman Allah'ım o dudaklar o şirinlik yani maşallah...ama hakikaten yasir ne derece yaramazsa ayşecik de bir o kadar uslu aklı başında bi bebek maşallah sübanallahhele o saç bantı yerimmmm...Nfk da burada nasılsa öyle çok aktif konuşkan ve inanılmaz sıcak ya bi de sormayı unuttum hafif pelteklik mi var s leri mi z leri mi çok hoş söylüyosun çözemedim ama ben senin gibi konuşanları çok severim seni de severimmm Bir de b-fit e artık yazılma boşver önceni bilmiyorum tabi ama şu anda gayet zayıfsın daha ne olsun cillop gibisin valla hiç de anlattıgın gibi yuvarlanan bir top oldugunu sanmıyorum önceden de
evet o klima direkt üflediği için elbisesinin üstüne sweat ini de giydirdim.Nfkcım geçmiş olsun dün iyi görünüyordu aslında ben bi hırıltı duymadım korkuyorum söylemeye ama klimadan daha kötü olmuş olmasın gerçi sonra başka yere geçtik üstü de kalındı ama bilemedim :18::18: inş hafif bi şekilde atlatır kuzucuk..
Bu arada dün eşimi gördün ama inceleyememişsindir belki de ona mı benziyo bana mı dicem aaa sen zaten gördüydün çok safımm
Senden sonra tüm avmyi gezdik yemek yedik ordan kadıköyde çarşıya sahile gittik gece kaçtı bilmiyorum geldik karşıya çok fazla geçme imkanımız olmuyo geçmişken felekten bir gün olsun dedik
evet o klima direkt üflediği için elbisesinin üstüne sweat ini de giydirdim.
sırtında da ter bezi vardı. ama öksürük ondan önce başlamıştı.
hala da nadir öksürüyor. ama derinden öksürüyor
yasir, mutlaka babasından da almıştır ama ben sana da benzettim.. dudaklar falan özellikle
demek hem buluşma hem gezme oldu size, ne mutlu
ben bu gibi şeylere, 'bi taşla kuş katliamı' diyorum
canım benimm, o senin güzel bakmandan..
pelteklik var mı bilmiyorum, bunu ilk soran sensin. ben de düşünmeye başladım.
akşam eşim gelsin de bi sorayım
beeeey, ben peltek miyim?
spora gelince, bu hafta bitiyor üyeliğim. bir ay daha gidicem, daha fazla zayıflamak için değil..
göbişteki fazlalık gitsin diye
dün size baktım, göbek falan yok kimsede yaa.. benim nasıl göbeğim vardı biliyor musunuz
maşallah sizin genetik de iyi, belli bellliiiiii
ya tam pelteklık gıbı degıl de cok hoş farklı bişi bnde çözemedım
senin göbeğı de ben göremedım ciddiyim :44:bi kere kaşın gözün yeter ayyy yıne sevgı pıtırcıgı oldukkk
canderin, topiğe az yazıyor ama kendisini görseniz
bildiğiniz şeker. çayın içine düşse erir yani..
çok sıcakkanlı, samimi ve sevecen.
hepinizle bir araya gelebildiğimiz için çok memnun oldum.
ama canderin, saç bandını almamışsınız..
Eveeettt bir de ben yazmaya başlıyayım buluşma ayrıntılarını
Sonunu getirmeme de inşallah yasir paşa izin verir dün yaramazlığının tescillenmiş oldugunu okudum oğluma beni utandırmadığı nfk teyzesine de tescili için teşekkürlerimi bir borç bilirim
Ben 3. gelen oldum buluşma noktasına aslında emin olamadım ilk anda çünkü canderin ve şeker portakalı çok samimi sohbet ediyorlardı dedim
-Merhaba ben kk'dan born desem deli derler mi
Eşimin de gazıyla ilerledim yanlarına ama öyle sıcak karşıladılar ki zaten oğluşum iki kız bebek karşısında bir ona bakıyor bir diğerine oyy kurban olurum çok tatlılardı anneleri de keza öyle...2 dakka içinde sanki yıllardır tanıdğım arkadaşlarımla buluşmuşum gibi hissettim...
--Melisa ve şeker portakalının ilişkileri çok güzel görmeniz lazım çok anneci ve sürekli öpüp kokluyor ve gerçekten çok benziyor annesine ama kuzucuk huzursuzlanınca şeker portakalı biraz erken ayrılmak zorunda kaldı bir dahaki buluşmada acısını çıkaralım inşallah...
--Canderin çok içtensin gerçekten herkes de yazmıs zaten okuyabildiğim kadarıyla...Çok fazla sohbet etmemiştik aslında nette ama buluşur buluşmaz kaynaştık ayrıca durunun da maşallahı var yani ne diyim dilemedim sürekli bişiler söylüyo bıdı bıdı el kol hareketli
--Veeee ayşecikle annesi de geldi..Aman Allah'ım o dudaklar o şirinlik yani maşallah...ama hakikaten yasir ne derece yaramazsa ayşecik de bir o kadar uslu aklı başında bi bebek maşallah sübanallahhele o saç bantı yerimmmm...Nfk da burada nasılsa öyle çok aktif konuşkan ve inanılmaz sıcak ya bi de sormayı unuttum hafif pelteklik mi var s leri mi z leri mi çok hoş söylüyosun çözemedim ama ben senin gibi konuşanları çok severim seni de severimmm Bir de b-fit e artık yazılma boşver önceni bilmiyorum tabi ama şu anda gayet zayıfsın daha ne olsun cillop gibisin valla hiç de anlattıgın gibi yuvarlanan bir top oldugunu sanmıyorum önceden de
--Tubaalın güzelliği konusunda hemfikirz onda bir şüphe yok ama ya oğluşu ?? Nfk çok güzel yazmış o gözlerini kısıp yaptıgı hareketi yok muu sarı kafaaaaaçok sevimli maşallah
Ya tüm bebekler öyle güzelki gerçekten nfk dün dedi çok haklı hiçbirimizin bebeğinde bir sıkıntı yok şükürler olsun üstelik çok akıllı çok da sevimliler...
--Elifnaz gelirken ben de dedim bu hatun haziranda nasıl doğracak gerçekten iç karnın baya geniş olmalı canım benim..En çok sohbet edebildiklerimden oldun oturma planı sebebiyle ama gerçekten çok sevdim bana hep küçük görünüyorsun yazmış arkadaşlar saolsunlar varolsun çok sevindirik oldum ama sana da hiçkimse 3 çocugu var demez hani...Sana kızına küçük adama ve hamiş göbüşünebayıldımmmm...Oğlu tam bir karadeniz erkeği hele bir de kızı var ki kem gözler uzak olsun çok çok güzel bir kız Allah tüm evlatlarının, evlatlarımızın bahtlarını açık etsin...
--Vee son olarak denizleri aşıp da koşup da uçup dabusmaimiz geldi..Gözler o biçim maşallah Oyy o kerem nasıl birşeydi heryeri usluca oturup öyle dikkatle izliyor ki gerçi son anlarda benim cazibeme daya fazla dayanamadı da bi cilveler bi cilveler Demek yasirin masadan uzaklaşıp babasına gitmesini bekliyormuş
Kızlaaar keşke hepiniz olabilseydiniz gelen geçen bu kadar bebe burda ne yapıyo gibilerinden baktı hep bir de daha fazla olsaydık ne güzel olurdu ama başka buluşmalara inşallah...Ben de iyki temmuzda doğurmuşumm da siz ve güzel meleklerinizle tanışabilmişimsaolun var olun
yaaa cidden elifnaz buluşma noktanız ben olayım diyordu ama akşama kadar dolanıp dururduk avm de valla
kimse 7 aylık hamile demez ona
nfk canım dün kargaşaya geldi söyleyemedim acayip güzel zayıflamışsın başka bir nfk gördüm valla
born canım gerçekten yaşın çok küçük gösteriyor ne güzel bir avantajın var
canderin canım çok sıcak kanlısın kızına da bayıldım sanırım oda bana bayıldı
ben duruya daha güzelini alırım yaaaaçok geçmiş olssun ayşeciğe... umarım hemen toparlar.
çok da teşşekkür ederim. teveccünüz...
saç bandı araya kaynadı... yoğunluktan unuttum demek...
olsun ama bir daha görüşürüz...o zaman alırım...
asıl seninki öyle.. teşekkürler ama..nfk, sesin konusunda bende ayni şeyi düşünüyorum hoş bir ses tonun var
şahsım adına, ben olumlu düşünüyorum.Şeker portakalı, born, elifnaz, canderin, busmai, nfk, ve ismini hatırlamadıklarım fotolarınıza özelden bakmamızda bi sakınca var mı? Kaldık böyle üvey evlat gb. Bizde resimle yetinelim bari
Şeker portakalı, born, elifnaz, canderin, busmai, nfk, ve ismini hatırlamadıklarım fotolarınıza özelden bakmamızda bi sakınca var mı? Kaldık böyle üvey evlat gb. Bizde resimle yetinelim bari
sen öyle san :76:benim fotom yok .. olsaydı da özelden olacağı için benim için sıkıntı olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?