Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nfkcım geçmiş olsun dün iyi görünüyordu aslında ben bi hırıltı duymadım korkuyorum söylemeye ama klimadan daha kötü olmuş olmasın gerçi sonra başka yere geçtik üstü de kalındı ama bilemedim :18::18: inş hafif bi şekilde atlatır kuzucuk..

Bu arada dün eşimi gördün ama inceleyememişsindir belki de ona mı benziyo bana mı dicem aaa sen zaten gördüydün çok safımm

Senden sonra tüm avmyi gezdik yemek yedik ordan kadıköyde çarşıya sahile gittik gece kaçtı bilmiyorum geldik karşıya çok fazla geçme imkanımız olmuyo geçmişken felekten bir gün olsun dedik

canım benimm, o senin güzel bakmandan..
pelteklik var mı bilmiyorum, bunu ilk soran sensin. ben de düşünmeye başladım.
akşam eşim gelsin de bi sorayım
beeeey, ben peltek miyim?

spora gelince, bu hafta bitiyor üyeliğim. bir ay daha gidicem, daha fazla zayıflamak için değil..
göbişteki fazlalık gitsin diye

dün size baktım, göbek falan yok kimsede yaa.. benim nasıl göbeğim vardı biliyor musunuz
maşallah sizin genetik de iyi, belli bellliiiiii

evet o klima direkt üflediği için elbisesinin üstüne sweat ini de giydirdim.
sırtında da ter bezi vardı. ama öksürük ondan önce başlamıştı.
hala da nadir öksürüyor. ama derinden öksürüyor

yasir, mutlaka babasından da almıştır ama ben sana da benzettim.. dudaklar falan özellikle

demek hem buluşma hem gezme oldu size, ne mutlu
ben bu gibi şeylere, 'bi taşla kuş katliamı' diyorum

haklısın cnm aslında oldukça tedbirliydin inş hmncık ıyı olur ayşecıkk...
Aynen öyle oldu valla cok iyi geldi bana da..

ya tam pelteklık gıbı degıl de cok hoş farklı bişi bnde çözemedım
senin göbeğı de ben göremedım ciddiyim :44:bi kere kaşın gözün yeter ayyy yıne sevgı pıtırcıgı oldukkk

canderin, topiğe az yazıyor ama kendisini görseniz
bildiğiniz şeker. çayın içine düşse erir yani..
çok sıcakkanlı, samimi ve sevecen.
hepinizle bir araya gelebildiğimiz için çok memnun oldum.

ama canderin, saç bandını almamışsınız..

çok geçmiş olssun ayşeciğe... umarım hemen toparlar.
çok da teşşekkür ederim. teveccünüz...
saç bandı araya kaynadı... yoğunluktan unuttum demek...
olsun ama bir daha görüşürüz...o zaman alırım...

sağol canım benim dogum öncesi iyi moral oldu bana
busmai konusunda katılıyorum valla bravo te nerelerden gelmiş üstüne avrupa yakasının uzak yerinden ayaklarına sağlık
ben sizi bulmada hiç zorlanmadim ayni yaşta bu kadar çocuklu masa

:)))) şeker portakalı ne demek bayıldı duru sana... nasıl atladı oyle kucağına...
bu arada kızlar gercekten her bırınız harıkaydınız.... sankı sızi 40 yıldır tanıyor gıbıydım.... maşallah temmuz 2012 anneleri topiğine...

ben duruya daha güzelini alırım yaaaa

nfk, sesin konusunda bende ayni şeyi düşünüyorum hoş bir ses tonun var
asıl seninki öyle.. teşekkürler ama..
ben çok hızlı konuşuyorum..
bi de çooook fazla konuştuğum için, gıcıklık yapabiliyor bazen

sen de benim aksime, tane tane konuşuyorsun. sakinleştiriyor, rahatlatıyorsun..

Son düzenleme:
Şeker portakalı, born, elifnaz, canderin, busmai, nfk, ve ismini hatırlamadıklarım fotolarınıza özelden bakmamızda bi sakınca var mı? Kaldık böyle üvey evlat gb. Bizde resimle yetinelim bari

Şeker portakalı, born, elifnaz, canderin, busmai, nfk, ve ismini hatırlamadıklarım fotolarınıza özelden bakmamızda bi sakınca var mı? Kaldık böyle üvey evlat gb. Bizde resimle yetinelim bari
şahsım adına, ben olumlu düşünüyorum.

ayları itibariyle dün bebekler birbirleninin çok da farkında olmadılar.
ama 1-2 yaş civarında sosyalleşecekleri için daha başka olur. birbirleriyle oyun da oylarlar.
mutlaka bir kere daha buluşalım, olur muuuuu?

benim fotom yok .. olsaydı da özelden olacağı için benim için sıkıntı olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…