Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nene hangisi? anneanne heralde. biz anneanneme hep nine dedik. anneme "nine" desin sana diyorum yok istekli değil.:19:

bu arada kilotlu çorapla yatıran arkadaşa demeden geçemiycem çünkü kızcağıza acıdım resmen! böyle işkence olur mu Allah aşkına sen kendin yatabilir misin kilotlu çorapla? çoğu insan normal çorapla bile uyuyamaz uyusa bile rahat edemez bi kere kan dolaşımını olumsuz etkiliyolar yapma gözünü seviyim:50: üstelik mayıs ayına girdik yahu ayakta çorap dursa ne olur durmasa ne olur benimki tutup tutup çıkarıyo öyle geziyo hiç bi şey olduğu yok. keşke kışın da giydirmeyeydin iyiydi:ssz:

Ne kadar ayip ! Siz kimsiniz de benim kizima aciyorsunuz !!! Terbiyesizligin luzmu yok. ' boyle iskence olur muymus" siz hangi vasıfla beni kiniyorsunuz ?
yeni anne olmus bir insansiniz bi annenin kendisini o sekilde rahat ettigi bir seyi bebegine yaptigi zaman kinanmamasi gerektigini anlamamamis olmaniz ne yazik.
Ben burda bana ters gelen neler okumusumdur herkes okumustur ama bi anne bebegi icin en iyisni yapmaya calisir ona dogru gelen bana veya baskasina yanlis gelebilir ama asla kinamam cunku her anne bebegi icin en iyisini bilir kendince. Hadi siz haddinizi aşıp kınadıniz bir de azarlamissiniz. Hadsizliğin bu kadarı. Gerrcekten asıl su tavrinizı siddetle kiniyorum ben.

Aksam aksam sinirim bozuldu ya insanlar ne kadar hadsiz olabiliyor:/

Canım sakin ol; kötü niyetle yazmadığına eminim. Yazı okunurken duygu yüklenemediği için gülerek denen birşey bile azar gibi algılanabiliyor. Tabiki bebeğin için en iyisini sen bilirsin. Ama bende kilotlu çorabı okuyunca "brnce giydirme" deme ihtiyacı hissettim. Hani mayıs buralarda okadar sıcakki şu anda insan normal çorap giymek istemiyor ;)

Canım sakin ol; kötü niyetle yazmadığına eminim. Yazı okunurken duygu yüklenemediği için gülerek denen birşey bile azar gibi algılanabiliyor. Tabiki bebeğin için en iyisini sen bilirsin. Ama bende kilotlu çorabı okuyunca "brnce giydirme" deme ihtiyacı hissettim. Hani mayıs buralarda okadar sıcakki şu anda insan normal çorap giymek istemiyor ;)

Hayir niye ben suana kadar hic bu tarz bi yazi okumadim demek ki yazan olmadi. Tabi ki ben buraya yazinca herkes yorum yapabilir ama uslup cok onemli. Benim kizima acimak ne demek. Dersin ki bence artik sicak keske giydirmesen. Bu kadar iste acimismis da yazikmis da kizcagiza ya bu cok ayip ama size yazilsa inanin siz de kizarsiniz. Bi de durumu sartlari bilmiyo benim evim serin ozellikle kizimin odasi ve ustunu cokkk aciyo ben odasini ayirmadan once corapsiz yatiriyordum ama artik odasini ayirdim ve surekli kapatamiyorum ustunu ve bi gidiyorum ayaklar buz kesmis ve kizimin asiri gaz problemi var neyse hanimefendi yorumunu yaparken keske biraz dusunseymis durumlar degisebilir

Sunu da anlatiyim bizim bi komsumuz kizima yaptigim corbayi gorunce ben bebeklerimi 3 yasina kadar emzirdim hic bisey vermedim dedi. Ben cok sasirdim bi bildiginiz vardir tabi dedim.cevap vermedi ben de uzatmadim. Sonra sonra daha samimi oldugumuzda anlatti yiyecek ekmekleri bile yokmus ki cocuguna corba yapsin. Ben "aa oyle sey mi olurmus vitamin gerek protein gerek "diye girseydim olaya kesin uzulurdu cocuklarima ben veremedim diye. Durumlari bilmeden oyle herseyi kinayan insanlardan kusurabakmayin nefret ediyorum. Bu insanlar hep var yolda gordugunu kinar komsusunu kinar arkadasini kinar akrabasini kinar kinar da kinar. Ama hic bisey bilmez aslinda. Dunya kendi gordugu kadardir. Neyseee

selam kızlar bugun dogum günüm..............oğluşumla ılk dogum günüm ızınlıyım beraber kutluyoruz :)
telefonuma ınternet actık artık daha rahat gırebılıcem sızıde özlemıstım opuyorum hepınızı...
Canım doğum günün kutlu olsun bebişin ve ailenle nice huzurlu yıllar senin olsun daha sık aramızda olacağın için de yuppii :32:
Evet herkes atmış kendini dışarı. Burda da hava sabah çok güzeldi, şimdi kapandı kaldık evde:((
Burda da bugün bi garipti hava biz de çıktık ama pişman olduk :50:
Düğününe yada mezuniyetine ne kadar sevineceğimi tahmin bile edemiyorum şu durumda :)))

Bu arada buluşmaya giden arkidişler bi konuşun aranızda yahu özelden foto atmayııııııı :)
Sorma ya bende anne olduktan sonra herşeye gözlerim doluyo böyle bi garip hallerdeyim :1: ben de o günleri görebilirsem yılın en sulugöz annesi seçilirim diye düşünüyorum :43::43::16::16: Resimler konusunda da tubaal hiç girmedi nete o günden sonra onun da fikri alınması lazım canımcım :31:
Ne kadar ayip ! Siz kimsiniz de benim kizima aciyorsunuz !!! Terbiyesizligin luzmu yok. ' boyle iskence olur muymus" siz hangi vasıfla beni kiniyorsunuz ?
yeni anne olmus bir insansiniz bi annenin kendisini o sekilde rahat ettigi bir seyi bebegine yaptigi zaman kinanmamasi gerektigini anlamamamis olmaniz ne yazik.
Ben burda bana ters gelen neler okumusumdur herkes okumustur ama bi anne bebegi icin en iyisni yapmaya calisir ona dogru gelen bana veya baskasina yanlis gelebilir ama asla kinamam cunku her anne bebegi icin en iyisini bilir kendince. Hadi siz haddinizi aşıp kınadıniz bir de azarlamissiniz. Hadsizliğin bu kadarı. Gerrcekten asıl su tavrinizı siddetle kiniyorum ben.

Pembehippo da yazmış bence de bi sakin ol tekrar tekrar okudum ikinizin de yazdıklarını bazen yazıda tonlama olmadığı için anlaşılmıyo söylemlerdeki gerçek niyet yoksa tabiki hiçkimse evladının kötülüğünü istemez ve ona neyin iyi geleceğini de sadece annesi bilebilir ona bakılırsa ben şimdiye kadar neredeyse hiç o kadar azdır kilotlu çorap giydirmedim herkesin fikri kendine herkes nasıl rahat ediyorsa öyle giydirir yedirir burada sadece fikir alışverişinde bulunuyoruz kimse kimsenin anneliğini yargılayacak değil elbet bu topikte de öyle bişey olmadı bugüne dek yanlış anlamış olabileceğini sanıyorum :31:

Selam kızlar bugün istanbul akvaryuma, florya sütiş'e ve rumelihisarı oba restorana gittik harikaydı..
Başka önerebileceğiniz yer var mı manzaralı sakin romantik ferah ,zira istanbulda son 2 günüm :)
Adalara gitsek bisiklet sürsek isterdim ama bebişi netcez ? :)
Bi de Atatürk arberotumu diye bi botanik bahçesi gördüm internette nasıl bi yer giden var mı ?

son 45 dk dır ayşeciği rahatlatmaya çalışıyorum.
akşam yatmadan önce serum fizyolojik kullandım.
2.30 ta debdebeli bi şekilde uyandı. yine serum fizyolojik kullandımki, burnunun mendille silinmesi esnasında dellenen bu bebeyi
burnunun deliğine bi şey sokulması esnasında hayal edebilirsiniz. :25:
sonra da aspire ettim. emzirdim sakinleşti biraz. şuan ayağımda baygın yatıyor. ben de bu satırları yazıyorum.
inş gecenin geri kalanında rahat uyuyabilir. sabah da banyo yaptırayım.

size 10 puanlık bi soru: tüm açıcılar bir mi? yani serum fizyolojik alternatifi ürünler gördüm nette. tonimer, bruno..
daha etkili bi şey varsa onu alalım yani.. nefes alamadığından uyuyamıyor yavrum:43:

Selam kızlar bugün istanbul akvaryuma, florya sütiş'e ve rumelihisarı oba restorana gittik harikaydı..
Başka önerebileceğiniz yer var mı manzaralı sakin romantik ferah ,zira istanbulda son 2 günüm :)
Adalara gitsek bisiklet sürsek isterdim ama bebişi netcez ? :)
Bi de Atatürk arberotumu diye bi botanik bahçesi gördüm internette nasıl bi yer giden var mı ?

Canım ne güzel geziyorsunuz :) istanbulu bilemiyorum o yüzden yardımcı olamıcam :D iyi eğlencelerrrrrrrr.

2.30 ta debdebeli bi şekilde uyandı. yine serum fizyolojik kullandımki, burnunun mendille silinmesi esnasında dellenen bu bebeyi
sonra da aspire ettim. emzirdim sakinleşti biraz. şuan ayağımda baygın yatıyor. ben de bu satırları yazıyorum.

size 10 puanlık bi soru: tüm açıcılar bir mi? yani serum fizyolojik alternatifi ürünler gördüm nette. tonimer, bruno..
daha etkili bi şey varsa onu alalım yani.. nefes alamadığından uyuyamıyor yavrum:43:

Ay canım geçmiş olsun. Biz önce pembe kutudaki serum fizyolojiği kullanıyoduk (adını unuttum). Şimdi bruno kullanıyoruz. Bu sanki daha iyi gibi. Önceden aspiratör kullanmam gerekiyodu; şimdi sıkıyorum burnuna hapşırıp çıkarıyo kısa süre sonra. Burna bişi sokturmama olayı fena zaten :/ Allah yardımcın olsun canım.

;(( cok uzuldm yaa ins simdi biraz daha iyidir biz en basindan beri gifrer ve cekmek icinde
Otribebe kullaniyoruz baya rahatlatiyo bence ama dedigin gibi burnunu elletmeme durumu bizde de var biraz zor kullanarak oluyo ama nefes alamadigi zmn buyuk sikinti...aspire ettim dedigin neydi bilmiyorm ama otribebe bu gibi durumlarda baya ise yaradi bizde serum fizyolojik dediginde bizimkiyle ayni sanirim

çok geçmiş olsun canım nefes alamayınca rahat uyuyamiyor çocuk tabi otri bende aldım ama daha kullanmadım elimin altında bulunsun diye bi dene istersen

Canım ben baştan beri sterimar diye spreyli bir serum kullanıyorum. Tazzikiyle biraz daha açıyor gb geliyor bana. Birde tek kullanımlık olanlar daha ucuzmuş gb görünsede bu daha kullanışlı tavsiye ederim;))

günaydınnnnnnnnnnnn:3:

nasılsınız kızlar :34:

nfk cım bizde otribebe kullanıyoruz memnunuz inşallah bir an evvel düzelir ayşecik hırıltısı geçtimi:26:

born canım ben butik bebe den alışveriş yaptım 2 kez güzeldi ürünleri fiyat olarakda bilindik marka aldım fiyatlarını biliyordum az çok orda daha uygundu o yüzden aldım bende:34:

Back
X