Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nfk geçmiş olsun cnm
Serum fizyolojiklerin hepsi aynı
Ama keremin burnu da 3 aylıkken tıkanmıştı fena derecede biraz grip de vardı doktor Iliadin diye bir damla verdi yalnız etkili old için sadece 3 gün kullanılıyor, işe yaradı.

Pembehipopotam teşekkür ederim canım evet gezmek güzel ama yollar felaket :)

kızlar diyetisyenime tekrar başladım daha doğrusu şubatta almıştım randevuyu anca sıra geldi:1:

bakalım inşallah kilo verebilirim gene ara öğünümü yiyorum şu an :56:
ama aklımdan ne yemekler geçiyor :17:

kızlar diyetisyenime tekrar başladım daha doğrusu şubatta almıştım randevuyu anca sıra geldi:1:

İnşallah işe yarar canım;)
Bu arada linkin face de olduğunu düşünmedim. Face adresim olmadığı için ben göremiyorum ama eminim çok güzel olmuşlardır canım:(

Ya cnm sen zaten zayıfsın niye diyetisyene gidiyosun ki:)

kızlar ne guzel bulustunuz bır resım koymadınız gorelım ama bır dahakı bulusmaya ınternet olan bır ortamda gırın bende onlıne katılayım olur mu ?? bu bulusmada aklıma gelmemıstı :)

kızlar ne guzel bulustunuz bır resım koymadınız gorelım ama bır dahakı bulusmaya ınternet olan bır ortamda gırın bende onlıne katılayım olur mu ?? bu bulusmada aklıma gelmemıstı :)

Evet yaa amma nazlı çıktılar. Küstüm ben o konuda:( hıh!

gecikmeli günaydınlaaaar :3:
born, pembiş, arya, busmai, şeker portakalım, elifnaz, ... teşekkür ederiz
gecemiz uzun ve çetrefilli geçti. pek dinlenemedik.
uyurken ve emerken hırıltı devam ediyor. burnu da tıkalı. uyumadan s. fizyolojikle yumuşatıp evdeki wee sililon aspiratörle temizliyorum.
ama bir iki saate kalmıyor yine aynı :25:

busmai; karşıda gidilecek yerleri geziyorsun ama anadolu yakasında da harikulade yerler var.
en güzel manzara çamlıcada mesela, tüm istanbul ayaklarının altında..
sonra üsküdarda fethipaşa var, kanlıcada yoğurt ye, çengelköyde börek..
beykoz da keza hem manzara hem yeşil doya doyaa. otağtepe diye bi mevki var mesela züpper! :16:
bisikletle turlamasan bile adaya gitmeni tavsiye ederim. fayton vaaar :34: hem hafta içi şimdi sakindir.
herşeye rağmen istanbulda yaşamak çok güzell :31:

Ya cnm sen zaten zayıfsın niye diyetisyene gidiyosun ki:)
aynen ya, daha önce de fazlam var diyordun ama hiç doğum yapmış gibi değilsin..
ama kv min deyimiyle '' feliçita'' olmak istiyorsun belliki:1:
gazan mübarek olaaaa:72:

ayşeciğin şişelerden sonraki favori oyuncağı..
cevizler :ssz:
$Görüntü3451.webp

son 45 dk dır ayşeciği rahatlatmaya çalışıyorum.
akşam yatmadan önce serum fizyolojik kullandım.
2.30 ta debdebeli bi şekilde uyandı. yine serum fizyolojik kullandımki, burnunun mendille silinmesi esnasında dellenen bu bebeyi
burnunun deliğine bi şey sokulması esnasında hayal edebilirsiniz. :25:
sonra da aspire ettim. emzirdim sakinleşti biraz. şuan ayağımda baygın yatıyor. ben de bu satırları yazıyorum.
inş gecenin geri kalanında rahat uyuyabilir. sabah da banyo yaptırayım.

size 10 puanlık bi soru: tüm açıcılar bir mi? yani serum fizyolojik alternatifi ürünler gördüm nette. tonimer, bruno..
daha etkili bi şey varsa onu alalım yani.. nefes alamadığından uyuyamıyor yavrum:43:

çok geçmiş olsun.. Allah şifa ihsan etsin Ayşeciğimize.. Rabbim sanada kolaylık sağlasın İnşaallah.. böyle durumlarda insanın eli kolu bağlı oluyor..:59::59:
canım biz Elif Ebrar ilk kez hasta olduğunda bruno yu kullanmıştık.. aspiratör olarak da otribebeyi kullanıyoruz.. en son hasta olduğunda dr. gifrer diye bir serum yazmış.. o daha etkili gibi geldi bana.. pembe kutuda.. :31:

ben onu yerim yerim:9::9::9::9:
zavallı oyuncaklar orda dursun bizim hanım leğenle oynasın...aynı benim çakim ..bu arada gecmiş olsun canım.hastayken doktorumuz vermişti bir sprey.cok iyidide.evi topladım ilaçları kaldırdım adı aklımda değil.ama öyle keyfi kullanılmıyo...suan tonimer kullanıyorum.mukozayı yumusatıp aspiratörle hemen cıkıveriyo ama nefes hala tıkalı gibi.eczadıda tonimer cok ii dedi ama ben inanmıyom:19:

DTKKKK!!!!! Acil cvp! Bu haftasonu karakız da burdayken buluşalım mııı??

Kizlaarr uyku egitiminde 3. Gunum su ana kadar hersey yolundaydi bu uykusunda inanilmaz sorun cikardi dua edin nolur bana bu kadat ugrasmisken basa donmek istemiyorum ;((

Son düzenleme:
Kizlaarr uyku egitiminde 3. Gunum su ana kadar hersey yolundaydi bu uykusunda inanilmaz sorun cikardi dua edin nolur bana bu kadat ugrasmisken basa donmek istemiyorum ;((

aman aman.. kırılma noktası işte.. biraz daha sabır bacııııımmm:36:

Back
X