Geldik kv lere.kv mi Özledim dediğim için pîşman mıyım ? Evet

yorumlarınıza ihtiyacım var çünkü bazen iyi niyet ığruna fazla aptal olabiliyorum

olayı anlatayım yorum bekliyorum kızlar. Uzun süredir dîlimde eşimin doğumgünü bu hafta sonu. Yıllardır doğum gününde öyle çok özel bişi yapmadım. Bu yıl heveslendim onu çok mutlu edeyim istedim. Neyse görüümcem ile eşi, eşimin kuzeni ve eşi+ çocuğu( hep birlikte çok iyi anlaşırız iyi bir grubuz) ve kv, kp; topplanır süpriz yapar pasta keseriz diye düşündüm. Tşört yaptım aklımca, hediyesi hazır vs. Bu fikirleri haftalar öncesinde kv ile paylaştım malesef. Bunun üstüne hep birlikte giderken o da dediki eşime " oğlum doğumgününde de ben kahvaltı ısmarlarım hep birikte yeriz" arkadan dürttüm tabi gayrı ihtiyari. Süprizimi bozduğuna mı yanayım, süprizimin üstüne konmasına mı yanayım? Çok sinirlenmiştim.Neyseee .... En son bugün ( bu arda baştan beri kahvaltıları o ısmarlayacağını söyledi) biraraya geleli 1 saat olmadan eşim gidince hemen dediki eeee ne yapıyoruz? Bende dedim işte şöyle böyle .... Neyse, bana demesin mi eşimin kuzeninin haberî nerden oldu? Bi an bozuldum gb oldu bi kekeledim , yani dedim ben dedim böyle böyle dîye. Ama biraz tavırlı söyledi anladım yani, o ısmarladığından sebep sormam icap edermiş gb. Ardından nereye gidelim diye düşünürken kp de biraz değişik konuştu bi karar veremediniz, falan filan... Yani önceden aralarında konuşulup bi eleştiri geçmiş o belli de. Benim surat düştü tabi açıklama yapmam gerekmesinden sebep. Anlamışlardır heralde. Sabahtan beride doğru düzgün öğünüm yok, yemek memek te yemedim canım sıkıldı. Görümcem gelince de ona da söyledim doğumgününe katılmanızı zorunlu mu kıldım rahatsız oldum ( hediye falan almak zorunda hissettikleri için) dedim, keşke ben ısmarlasaydım dedim. bilmem anlaşılırrr bilmem anlaşılmaz rahatsızlığım? Canım sıkıldı ama çok mu abartıyorum? Yani bana hesap sırdu resmen sırf o ısmarlıyor diye kahvaltıları. Sonrasında 1-2 saat sonra görümcem kv sinin arkasından atarkende amaaan htc sen de benim arkamdan böyle konusuyor musun ? Dedi. Bende öyle bi durum yok bizde olmayan bi durum hakkında konuşmam ben dedim. Böylece soğudum biraz:) çok mu fenayım ne??