AynenBi de havalar güzel olsa tadından yenmeyecekAnkarada hava nasıl???

Ankara'da hava kapalı ve serin. Zaten yağmur yağmış. Park ıslak çocukları çıkaramadım. Evdeyiz cümbür cemaat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenBi de havalar güzel olsa tadından yenmeyecekAnkarada hava nasıl???
Aynen
Ankara'da hava kapalı ve serin. Zaten yağmur yağmış. Park ıslak çocukları çıkaramadım. Evdeyiz cümbür cemaat![]()
Nfkcım sadece senin kalbin gitmemiş.. Buraya bakabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/619942-kalplerle-ilgili.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/619942-kalplerle-ilgili.html
Kelebeğim napıyosun canikommm???
Bu arada meraklı melahat ben de baktım hemen o topiğe :) anam milletin kürkü varmış yahuuuuuu :)))
Oğlana çeşitli vesilelerle bağırmaktan boğazım ağrıyor şu anHani yaz gelmişti noldu böyle anlamadımvalla evde iki cincozla kolay gelsin sana
Havalar da kötü ama maşallah bizim gezenti topiği hiçbir şey durduramıyor :)
Meraklı Melahat +1Bu arada meraklı melahat ben de baktım hemen o topiğe :) anam milletin kürkü varmış yahuuuuuu :)))
iyiyim canım çok şükür.. kıza çorba yediriyorum.. sen napıyorsun..?
evet kürklülerde varmış ama onların mesaj sayısı 52.000 i geçik..![]()
BU ARDA KIZLAR BEN 28 mayısta eşimle kayseriye gidiyorum 3ünde ankaraya uçucaz
ordan geri akşamına ecoşlaaaaa eşimleee otobüsle 4 saat zonguldak zonguldağa gidecez uçakta durmayan kız otobüste dururmu sizcee
cinler diyro gitmeee de evendik 2 sene oldu adımımı atmadım kayananama![]()
kalplermi gitmişti yahu![]()
Hoşgeldinnnn nerdesin sennn????
Valla bebekle uçak, otobüs, dolmuş her türlü yolculuk zor bence. Kendi arabanızla gitme imkanınız varsa en iyisi o. Gitmemen de olmaz bak evleneli gitmemişsşn :/ başarılar karar vermede :)
Nfknın iki kalbi gitmiş geri gelmiş..
Oo maşaallah leyleği havada mı gördünüz kızz bu ne böyle...![]()
leyleği havada gördün derken kıztatile gitcektik kaynanama gidek dedik
![]()
Niye tek olsun canım ben gene gelirim inşsağol tatlım unutturdum kendimi iyice adım anılmaz olmuş neyseki özleyen dostlarım varşaka bir yana yeni işimde eve daha erken geliyorum ama boran çok hareketlendi nefes adırmıyor her dk adımlamak istiyor arkamı dönsem ya tv ünitesine tırmanıyor ya kablo bulup çekiştiriyor eskiden daha rahattık koyduğum yerde kalıyordu off yürüdüğünü düşünemiyorum bile haftasonuda iş güç derken zaman kalmıyorki
canım geçmiş olsun şimdi nasılsın
busmai ne desen haklısın ama görümcemin nişanı hesapta yoktu 1 hafta evvel tanıştılar 1 hafta sonra istediler sonraki hatasonu hoppp nişan bende anlamadım 1 aydır her haftsonu onlarlaydık çok sıkıldım buluşmayıda duymadım o koşturmada çok üzüldüm senle belki ilk ve tek tanışma fırsatımız suya düştü
Ben doktora gittim sordum. emzirdiğim için olabilirmiş:) valla kulüp ki ne kulüp:)
Bekliyoruz bakalım
Günaydın canım. Senin de haftasonun güzel geçer inşallah.
kızlar merhaba,
bayadır bakamıyorm inş herkes iyidir.
bu hafta annemlerdeydm, kızkardeşmin kınası oldu, yarın da nikahı var inş.
bi yandan babam hastanede, zor zamanlar geçiriyorz bu hafta cok rahatsızlandı o da
annem zavallı babamla mı ilgilnsin, evlilk hazırlıkları ile mi bilemiyo
babamın Allahın izni ile şifa bulması için 100 tane el-muhyi celle celaluhu çekebilecek olan var mı?
şimdiden Allah razı olsun. Allaha emanet olun
ben giremiyorum :=) kız çok fena :)
kafamı çevirince bile bana bak diye ağzımı burnumu ıstırıyor tüm gün sarılarak geziyoruz gıcık olurdum böyle bebelere
yapışma dedikçe yapışıyor
sence arabamız olsa ben arabayla gitmezmiyim çocumu rezil neden edeyim
leyleği havada gördün derken kıztatile gitcektik kaynanama gidek dedik
![]()
Sayfa hiç ilerlememiş aa oldu mu şimdi
Ben bugün eşimin şehir dışından gelen arkadaşı ve eşi 1 saat mesafedeyken haber verince ışık hızıyla evi topladım ki ev perişandı özellikle misafirin kalacağı küçük oda. Kışlıkları keremin eskilerini hep çıkarıyordum dolaptan bi nevi bahar temizliği
Amann nasıl giriştim bi de evi süpürdüm çok yoruldum ama topladım nitekim eve gelmediler biz dışarı çıktık yemeğe gittik sonra yola devam ettiler
Pembehipopotam şimdi biz doğumgününe heves ediyoruz ya bebişlere
Onlar bişey anlamayacaklar, sanki o yüzden biraz hevesim kaçıyo sen ne düşünüyosun bu konuda mavisinden beyazından
Niye tek olsun canım ben gene gelirim inş
Ama yokluğuna alışamadık buralar ıssız kaldı:)
Görümcen için de hayırlı olur umarım
Ben doktora gittim sordum. emzirdiğim için olabilirmiş
Çok bunalırsan progesteron alıp adetini getirebilirsin dedi zararı yokmuş
Şu an bunalmadım ya da bana öyle geliyo ama biraz daha bekleyip içebilirim ; emziriyorum diye ağırdan alıyorum