• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aynen:39:
Ankara'da hava kapalı ve serin. Zaten yağmur yağmış. Park ıslak çocukları çıkaramadım. Evdeyiz cümbür cemaat :1:

Hani yaz gelmişti noldu böyle anlamadım :( valla evde iki cincozla kolay gelsin sana ;)

Havalar da kötü ama maşallah bizim gezenti topiği hiçbir şey durduramıyor :)

Son düzenleme:
Hani yaz gelmişti noldu böyle anlamadım :( valla evde iki cincozla kolay gelsin sana ;)

Havalar da kötü ama maşallah bizim gezenti topiği hiçbir şey durduramıyor :)
Oğlana çeşitli vesilelerle bağırmaktan boğazım ağrıyor şu an:53: kız da aksi gibi az az uyudu. Öyle işte 2 bebeyle ev hali:52:
Bahar işte bir öyle bir böyle. Çocuklar bu ani değişimlerden etkilemesinler de başka bir şey istemem:)
İstanbulda hava iyi mi acaba? Topiğin çoğu istanbulda ise geziyorlardır:32:

Bu arada meraklı melahat ben de baktım hemen o topiğe :) anam milletin kürkü varmış yahuuuuuu :)))
Meraklı Melahat +1
Ben de baktım, kürkü ben de ilk defa gördüm. :1:

BU ARDA KIZLAR BEN 28 mayısta eşimle kayseriye gidiyorum 3ünde ankaraya uçucaz

ordan geri akşamına ecoşlaaaaa eşimleee otobüsle 4 saat zonguldak zonguldağa gidecez uçakta durmayan kız otobüste dururmu sizcee :19::19::19:

cinler diyro gitmeee de evendik 2 sene oldu adımımı atmadım kayananama :47::19:

BU ARDA KIZLAR BEN 28 mayısta eşimle kayseriye gidiyorum 3ünde ankaraya uçucaz

ordan geri akşamına ecoşlaaaaa eşimleee otobüsle 4 saat zonguldak zonguldağa gidecez uçakta durmayan kız otobüste dururmu sizcee :19::19::19:

cinler diyro gitmeee de evendik 2 sene oldu adımımı atmadım kayananama :47::19:

Hoşgeldinnnn nerdesin sennn????
Valla bebekle uçak, otobüs, dolmuş her türlü yolculuk zor bence. Kendi arabanızla gitme imkanınız varsa en iyisi o. Gitmemen de olmaz bak evleneli gitmemişsşn :/ başarılar karar vermede :)

Hoşgeldinnnn nerdesin sennn????
Valla bebekle uçak, otobüs, dolmuş her türlü yolculuk zor bence. Kendi arabanızla gitme imkanınız varsa en iyisi o. Gitmemen de olmaz bak evleneli gitmemişsşn :/ başarılar karar vermede :)

ben giremiyorum :=) kız çok fena :)
kafamı çevirince bile bana bak diye ağzımı burnumu ıstırıyor tüm gün sarılarak geziyoruz gıcık olurdum böyle bebelere

yapışma dedikçe yapışıyor :27::37:

sence arabamız olsa ben arabayla gitmezmiyim çocumu rezil neden edeyim :23::23:

Nfknın iki kalbi gitmiş geri gelmiş..:31:

Oo maşaallah leyleği havada mı gördünüz kızz bu ne böyle... :33::33:

leyleği havada gördün derken kız :9: tatile gitcektik kaynanama gidek dedik :37:

Sayfa hiç ilerlememiş aa oldu mu şimdi
Ben bugün eşimin şehir dışından gelen arkadaşı ve eşi 1 saat mesafedeyken haber verince ışık hızıyla evi topladım ki ev perişandı özellikle misafirin kalacağı küçük oda. Kışlıkları keremin eskilerini hep çıkarıyordum dolaptan bi nevi bahar temizliği
Amann nasıl giriştim bi de evi süpürdüm çok yoruldum ama topladım nitekim eve gelmediler biz dışarı çıktık yemeğe gittik sonra yola devam ettiler

Pembehipopotam şimdi biz doğumgününe heves ediyoruz ya bebişlere
Onlar bişey anlamayacaklar, sanki o yüzden biraz hevesim kaçıyo sen ne düşünüyosun bu konuda mavisinden beyazından ;)
sağol tatlım unutturdum kendimi iyice adım anılmaz olmuş neyseki özleyen dostlarım var :54: şaka bir yana yeni işimde eve daha erken geliyorum ama boran çok hareketlendi nefes adırmıyor her dk adımlamak istiyor arkamı dönsem ya tv ünitesine tırmanıyor ya kablo bulup çekiştiriyor eskiden daha rahattık koyduğum yerde kalıyordu off yürüdüğünü düşünemiyorum bile haftasonuda iş güç derken zaman kalmıyorki

canım geçmiş olsun şimdi nasılsın

busmai ne desen haklısın ama görümcemin nişanı hesapta yoktu 1 hafta evvel tanıştılar 1 hafta sonra istediler sonraki hatasonu hoppp nişan bende anlamadım 1 aydır her haftsonu onlarlaydık çok sıkıldım buluşmayıda duymadım o koşturmada çok üzüldüm senle belki ilk ve tek tanışma fırsatımız suya düştü
Niye tek olsun canım ben gene gelirim inş
Ama yokluğuna alışamadık buralar ıssız kaldı:)
Görümcen için de hayırlı olur umarım
:) valla kulüp ki ne kulüp:)
Bekliyoruz bakalım:31:

Günaydın canım. Senin de haftasonun güzel geçer inşallah.
Ben doktora gittim sordum. emzirdiğim için olabilirmiş
Çok bunalırsan progesteron alıp adetini getirebilirsin dedi zararı yokmuş
Şu an bunalmadım ya da bana öyle geliyo ama biraz daha bekleyip içebilirim ; emziriyorum diye ağırdan alıyorum

kızlar merhaba,

bayadır bakamıyorm inş herkes iyidir.

bu hafta annemlerdeydm, kızkardeşmin kınası oldu, yarın da nikahı var inş.
bi yandan babam hastanede, zor zamanlar geçiriyorz bu hafta cok rahatsızlandı o da
annem zavallı babamla mı ilgilnsin, evlilk hazırlıkları ile mi bilemiyo

babamın Allahın izni ile şifa bulması için 100 tane el-muhyi celle celaluhu çekebilecek olan var mı?
şimdiden Allah razı olsun. Allaha emanet olun

kızlar merhaba,

bayadır bakamıyorm inş herkes iyidir.

bu hafta annemlerdeydm, kızkardeşmin kınası oldu, yarın da nikahı var inş.
bi yandan babam hastanede, zor zamanlar geçiriyorz bu hafta cok rahatsızlandı o da
annem zavallı babamla mı ilgilnsin, evlilk hazırlıkları ile mi bilemiyo

babamın Allahın izni ile şifa bulması için 100 tane el-muhyi celle celaluhu çekebilecek olan var mı?
şimdiden Allah razı olsun. Allaha emanet olun

Ben çektim canım. Allah'ım şifa versin inşallah.

ben giremiyorum :=) kız çok fena :)
kafamı çevirince bile bana bak diye ağzımı burnumu ıstırıyor tüm gün sarılarak geziyoruz gıcık olurdum böyle bebelere

yapışma dedikçe yapışıyor :27::37:

sence arabamız olsa ben arabayla gitmezmiyim çocumu rezil neden edeyim :23::23:

leyleği havada gördün derken kız :9: tatile gitcektik kaynanama gidek dedik :37:

Sevgi böcüğü bi kızın var işte ne güzel :)
Ben arabanız var ama kayseri uzun yol diye uçakla gittiniz sandım da o yüzden öyle dedim canım. Macera olur bi deneyin bakalım ;)

Sayfa hiç ilerlememiş aa oldu mu şimdi
Ben bugün eşimin şehir dışından gelen arkadaşı ve eşi 1 saat mesafedeyken haber verince ışık hızıyla evi topladım ki ev perişandı özellikle misafirin kalacağı küçük oda. Kışlıkları keremin eskilerini hep çıkarıyordum dolaptan bi nevi bahar temizliği
Amann nasıl giriştim bi de evi süpürdüm çok yoruldum ama topladım nitekim eve gelmediler biz dışarı çıktık yemeğe gittik sonra yola devam ettiler

Pembehipopotam şimdi biz doğumgününe heves ediyoruz ya bebişlere
Onlar bişey anlamayacaklar, sanki o yüzden biraz hevesim kaçıyo sen ne düşünüyosun bu konuda mavisinden beyazından ;)

Niye tek olsun canım ben gene gelirim inş
Ama yokluğuna alışamadık buralar ıssız kaldı:)
Görümcen için de hayırlı olur umarım

Ben doktora gittim sordum. emzirdiğim için olabilirmiş
Çok bunalırsan progesteron alıp adetini getirebilirsin dedi zararı yokmuş
Şu an bunalmadım ya da bana öyle geliyo ama biraz daha bekleyip içebilirim ; emziriyorum diye ağırdan alıyorum

Birşey anlamayacaklar ama foto ve videolarla ilerde yaptıklarımıza bakacaklar ve hoşlarına gidecek ;) ayrıca hiç olmadı bize eğlence olur :) afişler, balonlar, balon ucundan sarkan rafyalar, süsler, iyiki doğdun yazısı, masa örtüsü, cupcake çubukları,pasta yani olabilecek herşeyi mavi beyaz yapcam inşallah :))) bugün bilgisayara oturdum aslında foto falan ekliyim ve yazayım doğum günü ile ilgili düşündüklerimi diyr ama kk şifremi unutmuşum. Uzun uzun uğraşacak da halim yoktu :/ zaten sonrasında oğlum, kocam ve kardeşim mızıttı :) bu hafta günüm var cuma günü; atlatayım hayırlısı ile koycam buraya kafamdakileri ;).

Ne uyuyonuz kalksanıza beeeeeee :p

güne babacığımın " düyanın en küçük annesinin gözlerinden öperim " mesajıyla başlamak harikaydı. bu votvotlarda büyüyecekte hep en küçük kalacaklar demekki;)

Back
X