• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ne uyuyonuz kalksanıza beeeeeee :p
sabahın kör vakti ne çığırıyon kııız?!
kalktık iştee:ssz:

günaydın..
dünden ıslak kekimi yaptım arkadaşa gidicem diye ama eşimin işi çıktı. benim iş de yattı :50:
tek başına taksiye de bıdı bıdı ediyor maşmetmeap:19:
neyse bugün evdeyim gibi görünüyor.
ama bi avm yapabilirim belki bacımla
Allahım ne günlere kaldık.. ne kadar sevmiyorsam avm leri o kadar mecbur kalıyorum.
pazar pazar onlarca alternatif varken :100:

ay sabah sabah bunalttınız diyeceksiniz.. kalkayım da kahvaltıyı hazırlayayım:6:
bu arada kalplerim geri gelmiş.. incilerim dökülmüştü sankiii:1:

Nfkkkkkkkk baktım lafın gerisine ;)

İyi lafmış, ben de devamına baktım. O kısım da bizimkilere uyuyor:52:
evet, erkekler için cuk oturan bi söz:1:
yeri geldiğinde annem tarafından babamın ailesi için de itinayla kullanılır :9:

Ben niye foto göremiyommmmmmm??????
avatarımı göremiyor musun pembiiiiiiş?:82:
Nfk foto harika, kalplerin de geri gelmiş.Benden de sana kucak dolusu kalp.:16:

özlemim, çok teşekkür ederim canım benimm.. bunlar da benden sanaa :16:

Eşim biraz erken oldu ama bana anneler günü hediyemi verdi.Atasaydan sonsuzluk simgeli bir kolye almış.Çok hoşuma gitti.Çok da mutlu oldum.:16::52:
helal eniştemeee:42:
bi tane çıktı işte, bunu numune diye saklamak gerek, örnek olsun odun, tomruk ve betonlara :37::9:

nerden de buldun başlığı?:17:
teşekkür ederim rabişş:71:

BU ARDA KIZLAR BEN 28 mayısta eşimle kayseriye gidiyorum 3ünde ankaraya uçucaz
ordan geri akşamına ecoşlaaaaa eşimleee otobüsle 4 saat zonguldak zonguldağa gidecez uçakta durmayan kız otobüste dururmu sizcee :19::19::19:
cinler diyro gitmeee de evendik 2 sene oldu adımımı atmadım kayananama :47::19:
'şehirler arası gezenti':24:
git git, kv ye de git.. :34:

nasrettin hocaya demişler..
hoca, karın çok geziyor..
hoca demişki, inanmaamm..
tabi demişler, kapı kapı geziyor..
hoca demişki, inanmamam.
demişlerki, biz yalan mı söyleyeceğiz, neden inanmıyorsun?
hoca cvp vermiş
çok gezseydi bize de uğrardı :60::60::60:

kızlar merhaba,
bayadır bakamıyorm inş herkes iyidir.
bu hafta annemlerdeydm, kızkardeşmin kınası oldu, yarın da nikahı var inş.
bi yandan babam hastanede, zor zamanlar geçiriyorz bu hafta cok rahatsızlandı o da
annem zavallı babamla mı ilgilnsin, evlilk hazırlıkları ile mi bilemiyo

babamın Allahın izni ile şifa bulması için 100 tane el-muhyi celle celaluhu çekebilecek olan var mı?
şimdiden Allah razı olsun. Allaha emanet olun
kardeşinin nikahı hayırlı olsun.. Rabbim mes'ud etsin:16:
tesbihi de ben 100tane hemen çekerim, fazlası varsa, telden ulaş memnuniyetle..
Rabbim recep ayının hürmetine babana sağlık ve kolaylık nasip etsin..

kalkıyorum kahvaltıyı hazırlayayım..
taze patates var, bi de kızartma yapayım :56:
sabahın köründe ne pis boğazsın diyeceeeeğniz, ama napim hayat bunlarla güzel :1:

günaydın..
dünden ıslak kekimi yaptım arkadaşa gidicem diye ama eşimin işi çıktı. benim iş de yattı :50:
Allahım ne günlere kaldık.. ne kadar sevmiyorsam avm leri o kadar mecbur kalıyorum.

ay sabah sabah bunalttınız diyeceksiniz.. kalkayım da kahvaltıyı hazırlayayım:6:

Gezme planının iptali çok sinir bozucu yani bunalmakta haklısın. Ama hiç değilse avmleriniz var; bix burda napalım?!?! :)

Arkadaşlar hepimizin anneler günü kutlu olsun. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.

güne babacığımın " düyanın en küçük annesinin gözlerinden öperim " mesajıyla başlamak harikaydı. bu votvotlarda büyüyecekte hep en küçük kalacaklar demekki;)
:16::42::106::109:

işte bakın..
hediye falan hikayee...
şu herifler baban kadar olup içten bu kutlama mesajı çekemediler, ona kızıyom işte:kkk:

sabahın köründe ne pis boğazsın diyeceeeeğniz, ama napim hayat bunlarla güzel :1:

Hakkın canikom; gittin bfitlerde verdin kiloları sana herşey mübah :) biz de kahvaltıya gideceğiz inşallah açıkbüfe!!!! :)

Gezme planının iptali çok sinir bozucu yani bunalmakta haklısın. Ama hiç değilse avmleriniz var; bix burda napalım?!?! :)

Arkadaşlar hepimizin anneler günü kutlu olsun. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.
eveeeet, hepimizin günü kutlu olsun..
evlatlarımızı ayıpsız kusursuz yaratan ve bize nasip eden Rabbime sonsuz ve nihayetsiz şükürler olsun..
Allahım, tüm isteyenlere hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin.. evlatlarımızı bize bağışlasın.. aminn:16:

programın iptal olmasındaki tek olumlu şey, yaptığım nefis ıslak kekin bize kalmasıdır :27:
inan bu keki hep yapıcam, yaptıkça da seni anıcam.. ay gel öpüceeeem:48:

eveeeet, hepimizin günü kutlu olsun..
evlatlarımızı ayıpsız kusursuz yaratan ve bize nasip eden Rabbime sonsuz ve nihayetsiz şükürler olsun..
Allahım, tüm isteyenlere hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin.. evlatlarımızı bize bağışlasın.. aminn:16:

programın iptal olmasındaki tek olumlu şey, yaptığım nefis ıslak kekin bize kalmasıdır :27:
inan bu keki hep yapıcam, yaptıkça da seni anıcam.. ay gel öpüceeeem:48:

Muck muck benden de :)

ahahh! :9::9::9:
afiyet bal şeker olsun bacım, öperim efemin gözlerinden :16:

Az önce tartıldım da asabım bozuldu. Bu hafta hiç parka çıkamadım yürüyüşe oğluş nezle diye ve sonuç: 1 kilo almışım :(( neyse bugün son kez yiyim de yarın yine diyete devam. Kocacım bana beğendiğim bir ayakkabı vardı onu almış. Bi de bir mektup yazmış oğlumun ağzından sonunda "babamı da üzme" olan :)

Kocacım bana beğendiğim bir ayakkabı vardı onu almış. Bi de bir mektup yazmış oğlumun ağzından sonunda "babamı da üzme" olan :)
:1:
ooh, gönlüne sağlık, kesesine bereket :46:
eşim de az önce çıktı, kapıda diyorki..
''kızım, annecim anneler günün kutlu olsun'' dedin mi?:37:

eşim giderken, kız hala öksürüyor, bugün dışarı çıkmayın dedi..:43:
yani bol çamaşır, ütü ve temizlik günü mü bugün?:25:

BU ARDA KIZLAR BEN 28 mayısta eşimle kayseriye gidiyorum 3ünde ankaraya uçucaz

ordan geri akşamına ecoşlaaaaa eşimleee otobüsle 4 saat zonguldak zonguldağa gidecez uçakta durmayan kız otobüste dururmu sizcee :19::19::19:

cinler diyro gitmeee de evendik 2 sene oldu adımımı atmadım kayananama :47::19:
Allah kolaylık versin canım. Bu kadar ard Arda olmasa iyi olurdu ama yapacak bir şey yok herhalde.

Sayfa hiç ilerlememiş aa oldu mu şimdi
Ben bugün eşimin şehir dışından gelen arkadaşı ve eşi 1 saat mesafedeyken haber verince ışık hızıyla evi topladım ki ev perişandı özellikle misafirin kalacağı küçük oda. Kışlıkları keremin eskilerini hep çıkarıyordum dolaptan bi nevi bahar temizliği
Amann nasıl giriştim bi de evi süpürdüm çok yoruldum ama topladım nitekim eve gelmediler biz dışarı çıktık yemeğe gittik sonra yola devam ettiler

Pembehipopotam şimdi biz doğumgününe heves ediyoruz ya bebişlere
Onlar bişey anlamayacaklar, sanki o yüzden biraz hevesim kaçıyo sen ne düşünüyosun bu konuda mavisinden beyazından ;)

Niye tek olsun canım ben gene gelirim inş
Ama yokluğuna alışamadık buralar ıssız kaldı:)
Görümcen için de hayırlı olur umarım

Ben doktora gittim sordum. emzirdiğim için olabilirmiş
Çok bunalırsan progesteron alıp adetini getirebilirsin dedi zararı yokmuş
Şu an bunalmadım ya da bana öyle geliyo ama biraz daha bekleyip içebilirim ; emziriyorum diye ağırdan alıyorum
Benim doktora hiç gidesim yok. Bunalma derken nasıl bir bunalma :) yani zaten bu kadar yoğunluktan bunalım geliyor ama herhalde ilaç alacak kadar değildir. Ya bir de o şekilde adet gelse de bozuk düzen geliyor diye duymuştum. Kendisi doğal yoldan gelse daha iyi sanırım değil mi?

güne babacığımın " düyanın en küçük annesinin gözlerinden öperim " mesajıyla başlamak harikaydı. bu votvotlarda büyüyecekte hep en küçük kalacaklar demekki;)
Çok ince bir mesaj:46:

günaydın..

Planlar yatmış. Bence pazar günü avm fikri çok içaçıcı değil. Kalabalık oluyor bir de..

Süper:56:

Âmin canım:nazar:

:16::42::106::109:

işte bakın..
hediye falan hikayee...
şu herifler baban kadar olup içten bu kutlama mesajı çekemediler, ona kızıyom işte:kkk:
Aynı fikirdeyim:42:

Muck muck benden de :)

Az önce tartıldım da asabım bozuldu. Bu hafta hiç parka çıkamadım yürüyüşe oğluş nezle diye ve sonuç: 1 kilo almışım :(( neyse bugün son kez yiyim de yarın yine diyete devam. Kocacım bana beğendiğim bir ayakkabı vardı onu almış. Bi de bir mektup yazmış oğlumun ağzından sonunda "babamı da üzme" olan :)
Hehe kendini de düşünmüş:9:

:1:
ooh, gönlüne sağlık, kesesine bereket :46:
eşim de az önce çıktı, kapıda diyorki..
''kızım, annecim anneler günün kutlu olsun'' dedin mi?:37:
En azından unutmadı:ssz:

eşim giderken, kız hala öksürüyor, bugün dışarı çıkmayın dedi..:43:
yani bol çamaşır, ütü ve temizlik günü mü bugün?:25:
Bence temiz havaya çıkar. Hastalık durumlarında üzerini güzelecek giydirip dışarı çıkarmak iyi oluyor. Hem sen de bunalmamış olursun.

Planlar yatmış. Bence pazar günü avm fikri çok içaçıcı değil. Kalabalık oluyor bir de..
Bence temiz havaya çıkar. Hastalık durumlarında üzerini güzelecek giydirip dışarı çıkarmak iyi oluyor. Hem sen de bunalmamış olursun.
kesinlikle ben de aynı fikirdeyim..
bugün bi de anneler günü, tıklım tıkıştır avm. zaten alışveriş yapmayacaksam da niye gidimkiiii:19:

kesinlikle ben de aynı fikirdeyim..
bugün bi de anneler günü, tıklım tıkıştır avm. zaten alışveriş yapmayacaksam da niye gidimkiiii:19:
Biz dün bir arkadaşa bebek görmeye gittik. Bu 3. Çocuğu.. Diğer küçüklere de hediye alalım diye bir avm'ye uğradık ama nasıl bir kalabalık vardı. Ben kucağımda bebiş ile zor geçiyordum insanların arasından. Bugün de aynıdır. Boşver bence.

Herkesin ilk anneler günü kutlu olsun
Zeynep Karakız gelmiş hoşgeldiniz kızlar
Biz de kahvaltıya annemlere davetliydik ordayız
Anneler günü hediyesi olarak bu sabah yarım saat geç kalktım eşim oğluma baktı:))))
Bana saçma geliyo bugün için hediye almaya zorlamak onun içinden gelirse ne ala..
kızlar merhaba,

bayadır bakamıyorm inş herkes iyidir.

bu hafta annemlerdeydm, kızkardeşmin kınası oldu, yarın da nikahı var inş.
bi yandan babam hastanede, zor zamanlar geçiriyorz bu hafta cok rahatsızlandı o da
annem zavallı babamla mı ilgilnsin, evlilk hazırlıkları ile mi bilemiyo

babamın Allahın izni ile şifa bulması için 100 tane el-muhyi celle celaluhu çekebilecek olan var mı?
şimdiden Allah razı olsun. Allaha emanet olun
Okudum cnm Allah şifa versin

Yok mu orda avm ??
Çok güzel bi mesajmış ya
Birşey anlamayacaklar ama foto ve videolarla ilerde yaptıklarımıza bakacaklar ve hoşlarına gidecek ;) ayrıca hiç olmadı bize eğlence olur :) afişler, balonlar, balon ucundan sarkan rafyalar, süsler, iyiki doğdun yazısı, masa örtüsü, cupcake çubukları,pasta yani olabilecek herşeyi mavi beyaz yapcam inşallah :))) bugün bilgisayara oturdum aslında foto falan ekliyim ve yazayım doğum günü ile ilgili düşündüklerimi diyr ama kk şifremi unutmuşum. Uzun uzun uğraşacak da halim yoktu :/ zaten sonrasında oğlum, kocam ve kardeşim mızıttı :) bu hafta günüm var cuma günü; atlatayım hayırlısı ile koycam buraya kafamdakileri ;).

Ne uyuyonuz kalksanıza beeeeeee :p
Biz kendi nefsimize yapıyoruz ya da:))
Allah kolaylık versin canım. Bu kadar ard Arda olmasa iyi olurdu ama yapacak bir şey yok herhalde.

Benim doktora hiç gidesim yok. Bunalma derken nasıl bir bunalma :) yani zaten bu kadar yoğunluktan bunalım geliyor ama herhalde ilaç alacak kadar değildir. Ya bir de o şekilde adet gelse de bozuk düzen geliyor diye duymuştum. Kendisi doğal yoldan gelse daha iyi sanırım değil mi?

Çok ince bir mesaj:46:

Süper:56:

Âmin canım:nazar:

Aynı fikirdeyim:42:

Hehe kendini de düşünmüş:9:

En azından unutmadı:ssz:

Hayır düzenin bozulmaz
Gene aynı döngü devam eder
Ben zaten pko luyum adet düzeni denen bişey yok
Pembiş sen ne alemdesin regl açısından

kızlar hepnizin anneler günü kutlu olsun...:81:
aslında 2.anneler günümüz sayılır.gecen sene karnımızda olan yavrularımız suan kucağımızda..evlatlarımızla daha birsürü anneler günü görelim inşallah...(bana sorarsanız oğlum doğduğundan beri bana hergün anneler günü,hergün ayrı bir hediye alıyorum ondan..doğumu,bakışı,gülümsemesi,emeklemesi,diş cıkarması,day dayı....)
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsın,kimselere hevesli bıraktırmasın...bizi evlatlarımızın basından eksik etmesin,yavrularımızın yokluğunu bize göstermesin.
hepinizi seviyorum güzel anneler:16:

Durmadan gezen kişiye "leyleği havada mı gördün?" derler canım.. :1::1:Bende bir türlü evine gidemediğin için sana öyle dedim.. Git git akraba ziyareti iyidir... :34:

sorma çok geziyorum nfk birrrrrrrrr ben 22222222222 :9::9::9::9:

Sevgi böcüğü bi kızın var işte ne güzel :)
Ben arabanız var ama kayseri uzun yol diye uçakla gittiniz sandım da o yüzden öyle dedim canım. Macera olur bi deneyin bakalım ;)

kızzz kayseriyede uçakla gittik araba alcaz ama 12 saat kayseri eşimin izni yok eeee ben 12 saat çocukla nasıl araba kullanayım tek başıma gidip geleyim :50:

uçak iyi şöförrrr götürüp getiriyor :9:

güzel anneler hepinizin anneler günü kutlu olsun rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin hayırlı evlat ıolsunlar inşallah bugun daha çok öpesim geldi kızı :27:

Back
X