Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canıııııımselam kızlarr
ben geldim uzuun bir aradan sonra nasılsınız arkadaşlar?
biz iyiyiz annem geldi oğlum emin ellerde :)
yürüme çalışmaları başladı ciddi ciddi...
siz de durumlar nasıl ne var ne yok temmuz bebişlerinde :)??
kızlar ecoşun kolunda iki tane ben çıktı bir gün kısa kollu giydirdim koruyucu güne kremi alcam ne alayım ne aldınız :44::44:
Mustela Hassas ve Narin Ciltler İçin Yüksek Koruma Faktörlü Koruyucu Krem (75 Ml) - Mustela - Nurturia bu nasıl
Günaydın....
Bayramdan geldim simdi :) nfk hava cok sıcakkkkk istanbulda pistimkarakız ben kullanmıyorum ama doktoruna danış,bizim doktor 1 yasından once kullanmayın demişti.
Pempe fikirler süper bendende bir fikir ben oğlumun doğduğu günden itibaren müzikli slayt gösterisini yapacagım 1 yıl nasıl gecti görelim :)
Bu arada bebekle tatile giden var mı?Tecrübeleriniz nelerdir.İki cocuklular ilkinden tecrübelerinizden itina ile faydalanır :)
selam kızlarr
selam kızlar,
bizimki tam kuduruk oldu. kapı altlarındakı çıtalar varya 2 odadakını de soktu. cool takılıyor. alıp basını odadan odaya gıdıyor. oyuncaklarıyla hıc oynamıyor. en sevdıgı sey kablolar, prızler...sabah televızyonun anten bağlantısını ceke ceke yerınden cıkarmıs.hep gezmek ıstıyor. mutfakta ıs yaparken ayaklarıma yapışıyor. bana her yeretutunup tutunup kalkıyor.
valla hıc durmuyor.
bu arada artık odasında yatıyor. tavsıye ederım.
benımkı hıc emmiyor artık. sabah karsı mama verıyorum sadece...Ben copppertone almayı düşünüyorum arkadaş tavsiyesi ile.
Ben eşimin doğum gününde yapmıştım cidden güzel oluyor![]()
Hoş geldin :) anneciğinin gelmesine sevindim :)
Emmeye sık kalkıyor mu?? Ben de odayı ayırmak istiyorum ama kafayı yerim diye korkuyorum :/ mesela dün yine saat başı kalktıkendime eziyet etmiyim diyorum ama bilmiyorum :/
benımkı hıc emmiyor artık. sabah karsı mama verıyorum sadece...
ecoş pcyi ısırdı sessiz sessiz sizi okurken![]()
Kizlar sahiden girenler azaldi bebisler buyudu dagildi herkes.ama konusacak coksey var.daha minicik onlar.2 yasina kadar dagilmayalimmmmmm
geçmiş olsun. sanırım artık herşeyi yedikleri için böyle şiddetli oluyor pişikleri..Kızım da pişik oldu, ıslak mendil pek kullanmıyorum. Evde pamuk varsa onu kulanırım, pamuk yoksa ıslak mendil ama yine de oldu. Popolin, sudocrem, bübchen dönüşümü sürüyorum ama geçmedi![]()
Kocamın önrümden 10 yıl, kızımın ömrümden 20 yıl, annemîn ömrümden 10 yıl kısalttığını düşünüyorum. Ömür törpüleri!
ayşecik de diş döneminde emerken uyumaya alışmıştı.oglum emmeden uyumuyor malesef..ozellıkle gece kalkmalarımız sırf meme ıcın..uyutma konusunda kaldır yatır la balsamayı dusunuyorum..bı ara deneyıp aynı gun bırakmıstık bır agıt bır agıt..vesselam onerılerınızı beklıyorumm canlarrr
annen sana ömür vermiş kısaltsa da helaldir:)
yettiiiim bacımSevgili nfkcım anneciğine gidince sayfalar yine az ilerledi![]()
huggies in bel bantları hakikaten güzel, çok iyi kavrıyor beli.Benim aldığım da organik pamuk ama bana sert geliyor. Canbebe bile daha yumuşak. Bu arada huggies' in bel bantını beğeniyorum. Kaka vs çıkmıyor.
hakikaten niye böyle oldu anlamadım:44:daha temmuz bebeleri 1 yaşına girmeden birer,birer topiği terk etmeye başladılar
kaptan nfk,mızda olmasa bu gemi batar![]()
nfk, pembişin eşini kınadıGünaydın kızlarrrrr. Sabah sabah kocamı boğasım geldi. Ufaklık uyutmadı tabi yine gece. Bari dedim sabah 1-2 saat salla da ben uyuyayım. Ben çalışacağım bugün; az daha uyumalıyım dedi!!! Benim canım can değil ya... Salak erkek milleti diyor ve sabahı hepsinin davul olması dileğimle açıyorum :)
canım bu ara çok hareketliler, aynı oranda yemeyince de kilo almamaları normal.son dr konrole gittigimizde caganin kilo almamis olmasi.9kilo 73 cm suan dr grafigi iyi dedi ama icim hic rahat deil ;(
helal sana bacımselam kızlar,
bizimki tam kuduruk oldu. kapı altlarındakı çıtalar varya 2 odadakını de soktu. cool takılıyor. alıp basını odadan odaya gıdıyor. oyuncaklarıyla hıc oynamıyor. en sevdıgı sey kablolar, prızler...sabah televızyonun anten bağlantısını ceke ceke yerınden cıkarmıs.hep gezmek ıstıyor. mutfakta ıs yaparken ayaklarıma yapışıyor. bana her yeretutunup tutunup kalkıyor.
valla hıc durmuyor.
bu arada artık odasında yatıyor. tavsıye ederım.
Geçenlerde pikniğe gitmiştik, gölgede olmasına rağmen ara ara günese çıktığı anlarda hemen yanmış. İki gün kıpkırmızı gezdi. Hemen sebametin güneş losyonunu, güneş kremini ve güneş spreyini aldım. Abarttım sandım bende kullanırım diye düşünmüştüm. Ama ancak ona yeter gb:)kızlar ecoşun kolunda iki tane ben çıktı bir gün kısa kollu giydirdim koruyucu güne kremi alcam ne alayım ne aldınız :44::44:
Mustela Hassas ve Narin Ciltler İçin Yüksek Koruma Faktörlü Koruyucu Krem (75 Ml) - Mustela - Nurturia bu nasıl
Yukarda anlattım,güneş kremi kullanmalalım daaaa kıpkırmızı mı gezsinler?Günaydın....
Bayramdan geldim simdi :) nfk hava cok sıcakkkkk istanbulda pistimkarakız ben kullanmıyorum ama doktoruna danış,bizim doktor 1 yasından once kullanmayın demişti.
Pempe fikirler süper bendende bir fikir ben oğlumun doğduğu günden itibaren müzikli slayt gösterisini yapacagım 1 yıl nasıl gecti görelim :)
Bu arada bebekle tatile giden var mı?Tecrübeleriniz nelerdir.İki cocuklular ilkinden tecrübelerinizden itina ile faydalanır :)
Kız nerelerdesin seeeen? Özledik seni birbirimize sorup duruyoruz. Annenin gelmesine de çok sevindim zaten tatile de çpk az kaldı. Bu kadar boşlama bizi arada uğraselam kızlarr
Bence seninki emerek uykuya dalmaya mı alıştı ne? Başka türlü uyumayı bilmiyor sanki. Önce bu durumu çözmen lazım bence. Bizimki de gece 1 kere besleniyor.Ben copppertone almayı düşünüyorum arkadaş tavsiyesi ile.
Ben eşimin doğum gününde yapmıştım cidden güzel oluyor![]()
Hoş geldin :) anneciğinin gelmesine sevindim :)
Emmeye sık kalkıyor mu?? Ben de odayı ayırmak istiyorum ama kafayı yerim diye korkuyorum :/ mesela dün yine saat başı kalktıkendime eziyet etmiyim diyorum ama bilmiyorum :/
gün içinde çok su içiyorum. artık her su içtiğimde mutlaka ayşeciğe de veriyorum.
bir damla suyu zor içen kız, şimdi kana kana içiyor fincandaki suyu, bitiriyor..
yavrum, onlar da kavruluyor. susadıklarını söyleyemezler de.. artık daha dikkat etmemiz gerek.
gece gündüz çıtçıtlı badisiyle duruyor. incecik bi üst tshirt bile giydirsem, anında şıp şıp terler döküyor.
o yüzden hep tek kat ve gece gündüz artık ayağına çorap da giydirmiyorum..
ay isteme istemeeeeO kadar yani? Bende istiyorum o sıcaklarıııı! Buralar henüz o kadar ısınmadı![]()
ay isteme istemeeee
yani eğer tatilde değilsen, ayağının altında havuz deniz yoksa, böyle sıcak olması iş-ken-cee![]()
anaaam, bugün hava ne kadar sıcak ya..
böyle sıcakları da hiç sevmiiim
sanırım, ailecek yatakodasından salona taşınmamız yakındır.. klima olmazsa ne yaparız yaa..
bizim ev cehennem gibi sıcak oluyo![]()
Bîr haftayı geçti benim kız hala yemiyorbu arada bir uyarım olucak. Bebeğiniz uzun süren bir iştahsızlık yaşıyorsa mutlaka tahlil yaptırın. İdrar yolları enf. Belirtisi olabiliyormuş. Nitekîm kızımın huysuzluğuve yememesinin sebebi idrar yollarıymış
ilaç kullanmaya başladık.