Bilmiyorum canım sünnet kıyafeti var mıdır ama büyük ihtimalle vardır.
Bu arada düğün olayından ben de hazzetmiyorum. Oğlumun sünnetini de yaptırmadık. Şimi de 6 yaşı bekliyoruz. Kesinlikle gecikmeden yaptırın.
Bezsiz bebek hep vardı şekerim

ben kitabı 5 yıl önce oğlumda aldım. Yurt dışını bırak, annelerinize sorarsanız eskiden bebekler yaşında otomatikmen bezsizdi:)
Şimdi ben şöyle yapıyorum, evde abimizde kullandığımız lazımlığımız var. Ona oturtuyorum. Çişi varsa yapıyor. Zaten büyüdüklerinde öyle sık sık, eğer çok sıvı tüketmedilerse, çiş yapmazlar. Sonra da her ihtimale karşı Pamuklu bie bezi 3 kat yapıp k.ülotunun arasına koyuyorum ya da alıştırma külodu var, direk onu giydiriyorum. Tavsiye ederim, havalar ısınıyor. Bebeklerimizi bezden kısa sürede olsa koruyabiliriz. O sıcakta çok üzülüyorum. Bezin içi bilmem kaç derece.
Çişini yaparsa ne etcezi üste yazdım

Erkek anneleri bu konu önemli. Bezsiz bebek konusuna da bakın. Bezsiz demek tuvalet eğitimi demek değil. Bebeğini takip ediyorsun. Çiş yapacağında ne tür sinyaller veriyor, ne zaman yapıyor gibi.. Bütün delilleri toplayınca çişi rahat yakalıyorsun. Sadece kaka yakalasan yine yeter

ben oğlumun sabah kakasını yakalayabiliyordum. Sabahları, zorlamadan, hep lazımlığa oturtdum. Bütün belirtiler ortadayken gözümün içine bakarak kaka yapmasına izin veremem

Bu arada maşallah deyin, kızım da bugün ilk defa lazımlığa kaka yaptı
Valla süper denk gelmiş. Hazırlığın var, misafirin var:13:
Sünneti kafana koymuşken yaptır canım. Yürürken daha zor bence.