Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Mart doğumlular sınıfın en küçüğü oluyor sanırım.Çocuktan çocuğa değişir ama bence de küçük.Ben olsam göndermezdim.
topicte öğretmen çok.. bilirkişisiniz yani.. söyleyin fikrinizi.
bana da ufak geliyor :44:

Son düzenleme:
kız onlar geometriyle ilgili deeeel mi?
yoksa ben matemetik yoksunu, yanlış mı hatırlıyom :35:
Ben de matematik konusunda senden farklı değilim.Bakkal hesabı işte.:51:Doğru ya onlar geometri terimleriydi.Ama olsun ha matematik ha geometri.Geometriyi de pembiş anlatıyordur.Bak aklıma geometriyi getirdin, onu da hiç sevmezdim.:9:

seninki zamaninda gitmis hangi ay dogumlu ..n benim kiz 2008 mart bu yil okula baslayacak :26: biraz tereddutluyumde

benimki ağustos doğumlu canım.geçen yılda ana sınıfına gitmişti.bence de küçük kızın...

ooh, marifetli hatun seni..:46:
valla insanın yemeği hazır olunca, öyle rahat oluyor ki..
sanki evde başka hiiiiç iş yok, o derece yani :9:

e tamam yürüyor işte.. :72::46:
siz de ne istiyorsunuz, odaları mı tavaf etsin çocuk :37:

bastonlardan ikincisini beğendim ben, marathon:34:
iyi bi şey al da, yine bozuldu falan uğraşma işte..
arabasız olmuyor, görüyorsun:31:

dilanaz, piknik setiniz hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

biz de gelek mi piknieeee?:10:

gel tabii şekerim.başımın üsütünde yerin var.hamak da alacaktım ama nasıl getirecektim:50:

Son düzenleme:
$CIMG1950.webp

buda benim son halim.:34:

ayşecik, 1 saattir ...un içinde yatıyor:26:
uyandırsam iyi olacak..

oto koltuğu olarak hala ana kucağını kullanıyoruz.
siz hangi marka-model oto koltuğu aldınız, tavsiyelerinizi bekliyorum kardişler?

Son düzenleme:
Ben de matematik konusunda senden farklı değilim.Bakkal hesabı işte.:51:Doğru ya onlar geometri terimleriydi.Ama olsun ha matematik ha geometri.Geometriyi de pembiş anlatıyordur.Bak aklıma geometriyi getirdin, onu da hiç sevmezdim.:9:

doğru canım onlar matematik terimi geometri dersinde anlatılımıyor..
bence okula gitme çocuğun kapasitesiyle ilgili
sistem eskisi gibi değil 1. sınıfta yanlış bilmiyorsam 12 saat oyun var nerdeyse haftanın yarısı...

bende bugün evdeyim girme fırsatım oldu
nasılsınız kızlar
hava çok sıcak burda
nfk bende arıyorum büyük koltuk yatarlı olsun istiyorum onlar da pahalı sanki eşim geçen gitti gidiyorda bulmuş
189 lira yatarlı sanırım onu alıcaz ama daha almadık bakalım..

zeynep sünnet yaptırmış sanırım oğlunu
nasıl oldu acaba bende düşünüyorum ama yürürken zor olmaz mı acaba yaa??

bende yemekler tamam eşimi bekliyorum
bu hafta yoğunuz okullarda son işlemler tıkış tıkışş...

öyle işte kızlr öptüm hepiniziii
umarım yeniden girebilirim..

Yarın tatılımız baslıyor nasıp olursa..hersey aldıgımızı dusunuyoruz ama..bakalım eksık bısey olmaz umarım...dun bızı saglık ocagından aramıslar babamızın cebınden..gelın asımız var dıye..sanrıım kızamık asısını yapacaklar dogum gununden sonra demıslerdı ama; saglık bakanlıgından yazı fılan geldı demekkı..tatıl sonrasına erteledım..olmaz ınsallah ama belkı atesı rahatsızlıgı olur fılan dıye evımıze donunce halledelım dedım..

kımsecıkler yok ama bısey soracam:)tatılde pasayı havuzda oynatacagız bol bol..cok sveıyor suyla oyanamayı..kuvette baslamıstık zaten son 2 haftadır..bıcı bıcı deyınce guller acıyor yuzunde..basını sampuanlamayıncaya kadar tabıkı..sımdı sorum su..havuza sokmadan gunes kremı,sapka fılan ve ayagına sandalet almıstım..bunların dısanda..en cok goz ıltıhaplanması olabılme ıhtımalı varmıs okudugum kadarıyla..bunun onlemını alamam sanırsam dımı..baska ne yapayım sızce..lıttle swımmers aldık su gecırmıyecegını dusunuyorum ama ıdrar yolları mıkrop flan kapmaz degılmı..otelın temzılıgı oldukca ıyıydı ama husnu kuruntu belkıde...anne olunca daha bı ınce dusunuyoruz galıba

ya aslında bende gondermek istemiyordum.. okul olgunlugu testi yapmis rehber ogretmen gecmis rehber ogretmen gonderin tekrar anaokulu sıkar diyor:26: ne yapayim kararsizim

çok başım dönüyor yaaa:25:
sanırım tansiyonum düştü, limonlu su içtim, biraz hafifledi ama sersem gibiyim hala..

nfk bende arıyorum büyük koltuk yatarlı olsun istiyorum onlar da pahalı sanki eşim geçen gitti gidiyorda bulmuş
189 lira yatarlı sanırım onu alıcaz ama daha almadık bakalım..
canım, link de atabilirsen, bakayım bi
Merhabalar Temmuz anneleri,
Şimdi doktordan geldik. Küçük hanım su çiçeği olmuş:26:
aa, geçmiş olsun..
kardeşi mi hastaydı ki, nerden geldi şimdi bu:26:
bir yaş civarı sanırım yapılıyor su çiçeği aşısı.

Back
X