Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar süt izni günde kaç saat
zeynepciğim , ömür kakasını yapmadığı zamanlarda gazını çıkartıyor mu tatlım ?
zeynepciğim , ömür kakasını yapmadığı zamanlarda gazını çıkartıyor mu tatlım ?
1.sorun.. bize doktorumuz ilk kontrole gittiğimizde söylemişti rotavirüs aşısını.. ama eşim parasından dolayı pek istemiyor..:100:2.sorun... ben sadece anne sütü veriyorum çok şükür.. görümcem sağlık ocağındaki hemşiresine sormuştu bebeğimin doyduğunu nasıl anlarım diye. o da görümceme çişini yada kakasını yapıyormu diye sordu.. görümcemde evet dedi o zaman korkma doyuyor dedi.. çünkü aç insan ne çiş yapar nede kaka dedi.. zeynebin oğlu kaka yapmıyor canım.. o yüzden doktor aç demiş ve mama vermesini istemiş..mrb kızlar.sayfalara göz atıyordumda dikkatimi çekti.bende sizlerden bilgi alayım
1)rota virüsü asısını doktorumuzunmu söylemesi gerekiyor.ne doktorum ne ebemiz bana bişeyden bahsetmedi.
2)bebeğinize anne sütünün yanında mamadamı veriyorsunuz?zeynepe doktoru bu cocuk ac demiş.acaba benimde bebeğim doymuyorda benmi bilemiyorum.bebeğin doymadığını nasıl anlarız
3)adet olmamız gerekiyormu?yani doğumdan sonraki kaçıncı ayda oluyoki?
mrb kızlar.sayfalara göz atıyordumda dikkatimi çekti.bende sizlerden bilgi alayım
1)rota virüsü asısını doktorumuzunmu söylemesi gerekiyor.ne doktorum ne ebemiz bana bişeyden bahsetmedi.
2)bebeğinize anne sütünün yanında mamadamı veriyorsunuz?zeynepe doktoru bu cocuk ac demiş.acaba benimde bebeğim doymuyorda benmi bilemiyorum.bebeğin doymadığını nasıl anlarız
3)adet olmamız gerekiyormu?yani doğumdan sonraki kaçıncı ayda oluyoki?
4blilerde 1buçuk saatmi yani pufffffff
Canım ben Ziraat Bankasında çalışıyorum bizde 1.5 saat çünkü 657 değiliz ama 4B lerden emin değilim. Yanıltmak istemem sen yine de araştır.
Bir de kızlar, bebişlerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz?Biz evde çoğunlukla yalnızız.Eşim işten geç geliyor.Ben onunla konuşuyorum, şarkı söylüyorum.OYuncakları ile oynatmaya çalışıyorum.Ama başka yapacak bir şey bulamiyorum.GÜndüz uykusu da olmadığı için daha bir sürü zaman kalıyor.İNsan belli bir zaman sonra yapacak şey bulamıyor.SAbırsızlıkla eşimi bekliyorum.TV de açmıyorum.BEbişimle kaliteli zaman geçirmek istiyorum.YEmek yaparken yanımda götürüyorum.Bİr taraftan da konuşuyorum.AĞlarsa emzik seçeneğini kullanıyorum.tabii gün uzun bir de bizim için erken başlayınca daha da uzun.Dışarı da pek çıkamıyoruz.Sİz neler yapıyorsunuz?
Aynen canım bizde yalnızız ve bende aynen dediklerini yapıyorum. Ama şarkı ve ninni harika bişey dün oğlum durduk yere ağlama krizine girdi hemde avaz avaz. Kucağıma aldım yok pışpışladım yok gezdirdim yok susmuyo çocuk bende onun sesini bastıracak şekilde BİR KÜÇÜCÜK ASLANCIK VARMIŞ şarkısını söyledim ve sustuAltını açınca göbüşünü öpüyorum okşuyorum. çoraplarını çıkarıp ayaklarını öpüyorum çok tatlı gülüyo hoşuna gidiyo. Tensel iletişim çok önemli bence.. Dediğin gibi kocişin yolunu dört gözle bekliyorum
Bu arada oğlum kuru fasulye yemiş gibi zortturu zortturu gaz çıkarıyo nerde depoluyo bu kadar gazı bilmem
![]()
Neden canım bu önemli bir şey mi???
Bir de kızlar, bebişlerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz?Biz evde çoğunlukla yalnızız.Eşim işten geç geliyor.Ben onunla konuşuyorum, şarkı söylüyorum.OYuncakları ile oynatmaya çalışıyorum.Ama başka yapacak bir şey bulamiyorum.GÜndüz uykusu da olmadığı için daha bir sürü zaman kalıyor.İNsan belli bir zaman sonra yapacak şey bulamıyor.SAbırsızlıkla eşimi bekliyorum.TV de açmıyorum.BEbişimle kaliteli zaman geçirmek istiyorum.YEmek yaparken yanımda götürüyorum.Bİr taraftan da konuşuyorum.AĞlarsa emzik seçeneğini kullanıyorum.tabii gün uzun bir de bizim için erken başlayınca daha da uzun.Dışarı da pek çıkamıyoruz.Sİz neler yapıyorsunuz?
evet canım gaz çıkartıyorsa bağırsak hareketleri normal demektir.eğer gaz da çıkarmıyorsa bağırsak hareketlerinde birsorun olabilir.İnş. hiç bir sorun yoktur da...