Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nfk cım sen metroyla gitmiştin sanırım metrobüs durağında indikten sonra salı pazarına yakın mı metro yada arabayla mı gitsem
karar veremedim orda da ispark var ama çok kalabalık oluyor bilemedim :44:
durakla pazar arası epey bi mesafe var.
sanki daha yakın bi yere koyamamışlar :19:
ama oradaki beton santralinden heralde.
net 10 dk yürüyorsun pazara.
ispark alanı var ama dediğin gibi çok kalabalık, yer olmuyor bazen, ya da sıra bekliyorsun.
sen yine metroyla git bacım..

şeker portakalımm, lcw ve zara baby satan iki tezgah var hakikaten çok güzel ve ucuza.
ama tezgah numaraları ezberimde değil. bir dahaki sefere not edicem, sen de uğrarsın.. :31:
benim yerime de gez, tezgah karıştır bacım.. :1:

Canım aynen dediğin gibi yeme olayı hep sorun olarak gündemde. Ben hiç ıstar etmemeye çalışıyorum çünkü küçükken ısrar edilen bebekler büyüdüklerinde hep dombili olmuşlar :)

Feyzama kıyamammmmmmm. Ağlamaya bile hali yok dedin ya içim gitti. Ama sen deneyimli anne olduğun için daha farklı karşılıyorsundur herşeyi ;)

Burda migrosta bi bernardo vardı tadilata girmiş. Esseler de hep essecik :/ gözünü sevdiğim ankaradakiler gibi değil ;)
Hiç ısrar etmemekle en doğrusunu yapıyorsun. Bizim çocuğumuz olmaları bizim zorumuzla her şeyi yapacakları anlamına gelmiyor.
Deneyimli de olsam anne olduğum için hep ilk sefer hasta oluyormuş gibi geliyor ama beterin beterini düşünüyorum:/ Allah öyle durumlardaki evlatların annelerine sabır versin.
Bernardo tam tadilata girecek zamanı bulmuş:19: essecik için ne desem bilemedim:9: merkezdeki küçük esnafı ziyaret e deceksin o zaman:)
Türk kahvesi sevenler için kahve makineleri de iyi hediye oluyor. Ben kahveyi çok sevmesem de hediye gelmesine sevinmiştim. Misafir gelince kullanırım:51:

$1010447_475228535896170_846590862_n.webp
arkadaş gelmek üzere ben kaçanziiii:10:
öpüldünüz şekerler :54:

neyneyse geçmiş olsun feyzaya
Pembiş hediyen seramik tava olabilir.. çok revaçta şimdi
günaydın canlar, bugün nasılsınız bakalım?:ssz:

dün akşam mantılarımı yaptım. o kadar temizliğe rağmen evin şuanki halini bi görseniz..:37:
temiz olmasına temiz de acayip dağınık, ruhum yoruluyor bunalıyor bakarken..
ayşecik de sağolsun sabahın 7sinde kalktı, mesaisine başladı, dağınıklıktaki en büyük pay kendisinin..
şimdi evi toplamaya girişicem.. sizde ne var ne yok?

açık büfe miiii? o da iyiyimiş:9:

hadi bakalım, keyfini çıkar:31:

'pembişle kv maceraları' çok yakında, bu topikte:30:

canım geçmiş olsun, bugün nasıl feyza?:26:
benim dağınıklığıma kereminki eklenince halimiz içler acısı

nasılsınız hatunlar...yine kaynatmısınız...cocukla tatile gidenler konusulmuş.valla o curcunada hiçbişey düşünülmüyo...oğlum oteli yadırgayıp, ortalığı yıktığı için nasıl işimi en kısa yoldan halletdiysem hallettim..maddi yönden cok uygun olmadığımız için 2 aile gittik masrafı bölüştük:1::1: cokda iyi oldu.otelimizde 5 yıldızlı değildi,yarım pansiyondu.yatakları birleştirdik oğlum kendi yastığında,çarsafında ve pikesinde yattı.kendi kaşığını,tabağını götürmüştüm onları kullandım.zaten 2 günlük kısa bir tatil olduğu için gezdik bol bol ve canımız ne istediyse onu yedik dısarda..kendi arabamız olup,tek gitsek oğlumun küvetini bile koyardım.kucağımda yıkamak zorunda kaldım dusun altında çığlık çığlığa..bana kalsa tüm evi tasırdım oraya:1::1::1: cocuk olunca herseye ihtiyac duyuluyor..

nevresimden konusmusnuz..evet tac bu işte en cok tutulan ama ben ısınamadım,tam pamuk gibi değil bir kayganlık oluyor.benim tercihim kesinlikle küçükçalık(premier) hiçbişeye değişmem.senelerce yıka yıka kullan.oğlumun doğumuna kumas alıp teyzeme diktirmiştim.kendime 2 set daha diktirdim.

alıntı yapamadım ama hangi arkadasımızın yazdığını unuttum affola,ev hediyesi.kesinlikle kızlara katılıyorum.kesinlikle kullanılacak bir sey olsun..süs eyalarıda olabilir ama iş gören bişeyler olsun..baharat takımı,kahvaltı seti,salata servis tabakları,nevresim takımı,banyo seti olabilir..aklıma gelenler..acıkcası bunlardan biri bana gelse cok mutlu olurum.çünkü tam bir züccaciye hastasıyım.doyamadım gitti..esim gecen bernardodan seramik tencere,tava takımı almış.(babalar günü hediyesi verdi bana:9::9: bizde tam tersi oldu)nasıl mutlu oldum anlatamam.hoş sağlıklı olsun diye oğlusuna almıs ama olsun yahyanın sayesinde bizde nemalandık:emir_bebek:

ah ah.o istanbuldaki pazarlar burdada olaydı ya.salı pazarına gitmedim ama pendik pazarı,kartal pazarı möhtesemdi..burdaki pazarlardan kıyafet alınmıyor.cok adi duruyor .sosyete pazarları ii oluyor on larda bana uzak..kıymetini bilin bacılar.istanbuldaki sebze,meyve,kıyafet,ucuzluk burda yok

özlemcrcanım sende nevsehirdeydin galiba..evet burasıda aynı.insanın morali bozuluyor.gece buz gibi oluyor.gündüzde fırtına..moral olarak çökmüş durumdayım.dünden beri eve hapis olduk yahyayla..

neyneysegecmiş olsun canım.

Eki Görüntüle 737949
arkadaş gelmek üzere ben kaçanziiii:10:
öpüldünüz şekerler :54:
İyi eğlenceler canım, mantıdan bizim için de yeyin :)

neyneyse geçmiş olsun feyzaya
Pembiş hediyen seramik tava olabilir.. çok revaçta şimdi

benim dağınıklığıma kereminki eklenince halimiz içler acısı
Teşekkürler canım, yapışık bir gün geçiriyoruz. İnşallah çabuk geçer.

nevresimden konusmusnuz..evet tac bu işte en cok tutulan ama ben ısınamadım,tam pamuk gibi değil bir kayganlık oluyor.benim tercihim kesinlikle küçükçalık(premier) hiçbişeye değişmem.senelerce yıka yıka kullan.oğlumun doğumuna kumas alıp teyzeme diktirmiştim.kendime 2 set daha diktirdim.

ah ah.o istanbuldaki pazarlar burdada olaydı ya.salı pazarına gitmedim ama pendik pazarı,kartal pazarı möhtesemdi..burdaki pazarlardan kıyafet alınmıyor.cok adi duruyor .sosyete pazarları ii oluyor on larda bana uzak..kıymetini bilin bacılar.istanbuldaki sebze,meyve,kıyafet,ucuzluk burda yok

özlemcrcanım sende nevsehirdeydin galiba..evet burasıda aynı.insanın morali bozuluyor.gece buz gibi oluyor.gündüzde fırtına..moral olarak çökmüş durumdayım.dünden beri eve hapis olduk yahyayla..

Premier ilk defa duydum:44: diktirmekle uğraşılmıyor canım ya. Ben bellona kullanıyorum, güzel memnunum.
Geçmiş olsun dileğin için de teşekkür ederim, inşallah çabuk geçer:31:

nasılsınız hatunlar...yine kaynatmısınız...cocukla tatile gidenler konusulmuş.valla o curcunada hiçbişey düşünülmüyo...oğlum oteli yadırgayıp, ortalığı yıktığı için nasıl işimi en kısa yoldan halletdiysem hallettim..maddi yönden cok uygun olmadığımız için 2 aile gittik masrafı bölüştük:1::1: cokda iyi oldu.otelimizde 5 yıldızlı değildi,yarım pansiyondu.yatakları birleştirdik oğlum kendi yastığında,çarsafında ve pikesinde yattı.kendi kaşığını,tabağını götürmüştüm onları kullandım.zaten 2 günlük kısa bir tatil olduğu için gezdik bol bol ve canımız ne istediyse onu yedik dısarda..kendi arabamız olup,tek gitsek oğlumun küvetini bile koyardım.kucağımda yıkamak zorunda kaldım dusun altında çığlık çığlığa..bana kalsa tüm evi tasırdım oraya:1::1::1: cocuk olunca herseye ihtiyac duyuluyor..

alıntı yapamadım ama hangi arkadasımızın yazdığını unuttum affola,ev hediyesi.kesinlikle kızlara katılıyorum.kesinlikle kullanılacak bir sey olsun..süs eyalarıda olabilir ama iş gören bişeyler olsun..baharat takımı,kahvaltı seti,salata servis tabakları,nevresim takımı,banyo seti olabilir..aklıma gelenler..acıkcası bunlardan biri bana gelse cok mutlu olurum.çünkü tam bir züccaciye hastasıyım.doyamadım gitti..esim gecen bernardodan seramik tencere,tava takımı almış.(babalar günü hediyesi verdi bana:9::9: bizde tam tersi oldu)nasıl mutlu oldum anlatamam.hoş sağlıklı olsun diye oğlusuna almıs ama olsun yahyanın sayesinde bizde nemalandık:emir_bebek:

ben de artık teflon kullanmıyorum. oğluma zaten hiç kullanmadım. seramikler çok güzel:12:

İyi eğlenceler canım, mantıdan bizim için de yeyin :)
sao bacım. arkadaşımı az önce yolculadım.
çok güzel geçti, mantı da ben yaptım diye demiyorum, güzel olmuştu hani..:56:
karpuz, tatlı derken dondurmayı unuttuk ama şimdi onun yerine de dondurma yerim ben :9:

mübarek kız, ayşeciğe bir koca poşet hediye getirmiş.. en son ayşeciğin mevlüdünde bu kadar hediye almıştık:1:
çıtçıtlı badi, şort-tsihrt takım, pijama takım, elbise, tshirt, yelek ve bana eşarp:17:

siz naptınız diyicem ama 5 saatte 5 mesaj yazmışsınız sadece..
kın kın kınadım siziiiii:36:

Desiğiniz gibi tencere tava olacak bu gidişle hediyem yada servis bişisi :) yakında güzel bi züccaciyeci var ona bakarım artık.

Şuan arabada hapsolduk. Oğluş bir ton ağlayıp uyudu. Ben de dedim ki çek gölge bi yere de rahatça uyusun klimalı ortamda. Çünkü şimdi eve gitsek ve onu indirsen kesin uyanıp uyumayacak ve bana dünyayı dar edecek. Eşim de benzinden bahsetti. Şeytan diyo dök benzini yak yani :) neyse şimdi söylemesi ayıp dondurma alıp gelecek ve romantik yapcaz ahahhaha. Çocukla hayat....

Yarın doğum günüm. Eşim bana iyi bir yerden çanta almak istedi. Hiçbişi beğenemedim. Tribal yapıyo ama çok da yapamıyo ne de olsa benim doğumgünüm :) iki gün sonra acısını çıkarır :)

İşte böyle kızlarrrrrr.

Bu arada bıktım pazar muhabbetinizden yolcam sizi haaaa :p ne kıskandırıyosunuz insanı bea?!?! :)

bu arkadaşın 3 aylık bi bebeği var.
zor bi doğum geçirmedi ama doğum esnasında kuyruk sokumu zedelenmiş mi bilmiyorum
doğumdan beridir kuyruk sokumu ağrısı çekiyormuş. bebeği de kucakçı, bir saniye inmiyor.
sürekli kucağında evi turluyor, ayakta kaldıkça, yük taşıdıkça daha da şiddetli ağrıyor diyor.
ortapediste gitmiş, dr çok ciddi ağrılar olursa, operasyonla o bölgedeki sinirleri alırız demiş.
böyle bi şey yaşayan duyan var mı?:44:
sanırım karakızın da doğumdan sonra kuyruk sokumu ağrıyordu..

sao bacım. arkadaşımı az önce yolculadım.
çok güzel geçti, mantı da ben yaptım diye demiyorum, güzel olmuştu hani..:56:
karpuz, tatlı derken dondurmayı unuttuk ama şimdi onun yerine de dondurma yerim ben :9:

mübarek kız, ayşeciğe bir koca poşet hediye getirmiş.. en son ayşeciğin mevlüdünde bu kadar hediye almıştık:1:
çıtçıtlı badi, şort-tsihrt takım, pijama takım, elbise, tshirt, yelek ve bana eşarp:17:

siz naptınız diyicem ama 5 saatte 5 mesaj yazmışsınız sadece..
kın kın kınadım siziiiii:36:

Ne kadar tatlı bir arkadaşın var canım. Ayşecik de güle güle giysin :)

Yarın doğum günüm. Eşim bana iyi bir yerden çanta almak istedi. Hiçbişi beğenemedim. Tribal yapıyo ama çok da yapamıyo ne de olsa benim doğumgünüm :) iki gün sonra acısını çıkarır :)
ooo, şimdiden doğum günün kulu olsuuuuuuuuuuuuuun:46::48:
çantayı istemiyorsan, ne istiyorsun hediye olarak
onu söyle de adam onu alsın bariiii :1:

Ne kadar tatlı bir arkadaşın var canım. Ayşecik de güle güle giysin :)
he ya, arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim demişler, ahahha :9:
teşekkür ederiz canımcımmm:16:

bugün ne kadar sıcak !
keremin saçı başı su içinde kaldı ,üstünde sadece kolsuz badi ve şortu var.badiyi de çıkarsam hasta olur mu acaba
ağustosta ne yapıcaz yarabbimm:25:

akşam yemeğini 8 gibi yiyoruz, ayşecik de bizimle yiyor.
akşam yatmadan önce bazen muhallebi yapıyorum. ama genellikle emip uyuyor..
10.30-11 gibi yatıyor, sabah 7ye kadar uyuyor, 2-3 kez kalkıp emiyor, bazen pışpışlıyorum uyumaya devam ediyor, ama bazen yutmuyor, kalkıp oturuyor :9:

tamam cnm saol.demek ki kalkması normal.aslinda 1 defa kalksalar ne gùzel olur.:37:

bugün ne kadar sıcak !
keremin saçı başı su içinde kaldı ,üstünde sadece kolsuz badi ve şortu var.badiyi de çıkarsam hasta olur mu acaba
biz penye şort ve çıtçıtlı ip askılı atletle durUyos evin içnde.denizli bunaltyo bu gu n.

bu arkadaşın 3 aylık bi bebeği var.
zor bi doğum geçirmedi ama doğum esnasında kuyruk sokumu zedelenmiş mi bilmiyorum
doğumdan beridir kuyruk sokumu ağrısı çekiyormuş. bebeği de kucakçı, bir saniye inmiyor.
sürekli kucağında evi turluyor, ayakta kaldıkça, yük taşıdıkça daha da şiddetli ağrıyor diyor.
ortapediste gitmiş, dr çok ciddi ağrılar olursa, operasyonla o bölgedeki sinirleri alırız demiş.
böyle bi şey yaşayan duyan var mı?:44:
sanırım karakızın da doğumdan sonra kuyruk sokumu ağrıyordu..

Canım hiç duymadım :/ ama Allah şifasını versin. İşte bu yüzden bence normal doğum hiç normal değil :////

ooo, şimdiden doğum günün kulu olsuuuuuuuuuuuuuun:46::48:
çantayı istemiyorsan, ne istiyorsun hediye olarak
onu söyle de adam onu alsın bariiii :1:

he ya, arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim demişler, ahahha :9:
teşekkür ederiz canımcımmm:16:

Ya çantayı aldık da ben süpriz hediye seviyorum. Ama anlayana işte.... Bi de boluda olsak daha güzel geçecekti doğum günüm yemek vs bağlamında. Şimdi burda öyle olmayacak eminim :/ ki artık benim kutlamalara ne kadar önem verdiğimi anlamışsınızdır zannımca ;)

bugün ne kadar sıcak !

Sadece badi ile duraun bence. Yani önce şortu çıkar olmadı badiyi çıkarırsın. Bi de bez zaten başlı başına sıcaklık kaynağı :/

merhabalar ben geldimmm:40:

cuma günü anemlere gittik. bir saat aramız.dün akşama geldik.

hafta sonu pikniğe gittik.piknikte hamak şart bizimki hamakta uyududa rahat ettik.

babamdan fırsat bulup bi ara pc ye girdim .zar zor ziyaretçi olarak.

ELİFNAZ isim arıyordu. berenemi karar verdi?

çocuklarla biryere gitmek yorucu oluyor.bavul hazırlamak vs.

şunuda alayım.bunuda unutmayayım hava . iki gündür yağışlı geceler bayağı serin geçiyor.

gece kalkıp üzerime ince hırka giydim.bu günde dışarı çıktık çocuklara penye hırka giydirdim.

nfk afiyet olsun canım.mantı açmayıda yemeyide çok severim.arkadaşında çok ince düşünceliymiş.

bugün ne kadar sıcak !
valla burası da aynı bacım.:25:
sıfır kol çıtçıtlı badi var, şıp şıp terliyor çocuk, saç baş birbirine karıştı..
bakalım temmuz nasıl geçecek, bunun daha ramazanı var..:26:

tamam cnm saol.demek ki kalkması normal.aslinda 1 defa kalksalar ne gùzel olur.:37:
o günler de gelecek bacımm:16:

Ya çantayı aldık da ben süpriz hediye seviyorum. Ama anlayana işte.... Bi de boluda olsak daha güzel geçecekti doğum günüm yemek vs bağlamında. Şimdi burda öyle olmayacak eminim :/ ki artık benim kutlamalara ne kadar önem verdiğimi anlamışsınızdır zannımca ;)
he ya, tescillendi :1:
merhabalar ben geldimmm:40:
cuma günü anemlere gittik. bir saat aramız.dün akşama geldik.
hafta sonu pikniğe gittik.piknikte hamak şart bizimki hamakta uyududa rahat ettik.
babamdan fırsat bulup bi ara pc ye girdim .zar zor ziyaretçi olarak.
ooh gezin bacım..
piknik demeyin yaram acıyooooo, bi pikniğe gidemedik a komşulaar :kkk:

Back
X