nasılsınız hatunlar...yine kaynatmısınız...cocukla tatile gidenler konusulmuş.valla o curcunada hiçbişey düşünülmüyo...oğlum oteli yadırgayıp, ortalığı yıktığı için nasıl işimi en kısa yoldan halletdiysem hallettim..maddi yönden cok uygun olmadığımız için 2 aile gittik masrafı bölüştük

cokda iyi oldu.otelimizde 5 yıldızlı değildi,yarım pansiyondu.yatakları birleştirdik oğlum kendi yastığında,çarsafında ve pikesinde yattı.kendi kaşığını,tabağını götürmüştüm onları kullandım.zaten 2 günlük kısa bir tatil olduğu için gezdik bol bol ve canımız ne istediyse onu yedik dısarda..kendi arabamız olup,tek gitsek oğlumun küvetini bile koyardım.kucağımda yıkamak zorunda kaldım dusun altında çığlık çığlığa..bana kalsa tüm evi tasırdım oraya

cocuk olunca herseye ihtiyac duyuluyor..
nevresimden konusmusnuz..evet tac bu işte en cok tutulan ama ben ısınamadım,tam pamuk gibi değil bir kayganlık oluyor.benim tercihim kesinlikle küçükçalık(premier) hiçbişeye değişmem.senelerce yıka yıka kullan.oğlumun doğumuna kumas alıp teyzeme diktirmiştim.kendime 2 set daha diktirdim.
alıntı yapamadım ama hangi arkadasımızın yazdığını unuttum affola,ev hediyesi.kesinlikle kızlara katılıyorum.kesinlikle kullanılacak bir sey olsun..süs eyalarıda olabilir ama iş gören bişeyler olsun..baharat takımı,kahvaltı seti,salata servis tabakları,nevresim takımı,banyo seti olabilir..aklıma gelenler..acıkcası bunlardan biri bana gelse cok mutlu olurum.çünkü tam bir züccaciye hastasıyım.doyamadım gitti..esim gecen bernardodan seramik tencere,tava takımı almış.(babalar günü hediyesi verdi bana

bizde tam tersi oldu)nasıl mutlu oldum anlatamam.hoş sağlıklı olsun diye oğlusuna almıs ama olsun yahyanın sayesinde bizde nemalandık
ah ah.o istanbuldaki pazarlar burdada olaydı ya.salı pazarına gitmedim ama pendik pazarı,kartal pazarı möhtesemdi..burdaki pazarlardan kıyafet alınmıyor.cok adi duruyor .sosyete pazarları ii oluyor on larda bana uzak..kıymetini bilin bacılar.istanbuldaki sebze,meyve,kıyafet,ucuzluk burda yok
özlemcrcanım sende nevsehirdeydin galiba..evet burasıda aynı.insanın morali bozuluyor.gece buz gibi oluyor.gündüzde fırtına..moral olarak çökmüş durumdayım.dünden beri eve hapis olduk yahyayla..
neyneysegecmiş olsun canım.