Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Normalde bulaşıkları hep ben yıkardım ama oğluşa bakamadıkları ve yediremedikleri için onu da yapmıyorum :) vallahi sultanlık günlerim haaaaa :)

Evet kızartması azıcık ağır ama sulu ızgarada yada kapaklı ızgarada yapılabilir. Fırında ben köfte hiç yapmadım :/
Ben de hiç kızartarak yapmadım:)) genelde fırında yaparım.
Bence de sultanlık günlerin, iyi değerlendir:13:

eşimin teyzesi de köfteyi patates kızartır gibi bol yağda kızartıyor.
sanırım yağ çok kızgın olduğu için fazla yağ çekmiyor. ama ben tercih etmem.
hem içinin de pişmeme olasılığı yüksek ..
Ya ben sevmiyorum kızartma işini. Patates de kızartmam, biber de .. Her yer çok batıyor, uğraşamıyorum:19:
elifnaz, hepinize selam söylüyor.
bebişi de kendi de çok iyiymiş.. :31:
Aleykum selam. Bebekle geçirilen ilk gün ne kadar da farklı oluyor. İnşallah anne kız toparlanmışlardır.
Arkadaşıma gittim. Sohbet muhabbet derken kuzumun uykusu geldi ben de döndüm kürkçü dükkanına. Babamız da hala sinemada.
Güzel geçti vakit herhalde:31:

Evet evet karpuzcu :) bi de eşimi de lisedeyken uyandırırmışda o sinir olurmuş. Dalga geçiyo "babadan oğula geçti" diye :) ya çıt desen uyanır, su sebilinde kalan hava ses çıkarsa uyanır. Bi de emerken içerki odadan bi ses gelse emmeyi bırakır. Acaip bişi oğluşum :)

Az önce dışardan geldik. Hep beraber deniz kıyısına gittik. Canlı müzik olan bîr yere oturduk(her yerde canlı müzik olduğu için mecbur kaldık ;)) derken oğluş salıncakları gördü. Bindireyim dedim anam bir oturttum ki su!! Hemen kaldırdım ama şort ıslanı tabi. Neyse yedeğimiz vardı ve gerek de yoktu çünkü hava çok sıcaktı. Ama oğluş kurulanmasını zor bekledi salıncağın. Anam ne yaygara ne yaygara. Neyse sonra baya bi sallandı da sevîndi. Hatta mayıştı ve arabada uyudu. Hatta ve hatta eve geldik uyanmadı yatıyo şimdi. Çok ilginç bir deneyim bakalım sonu ne olacak :)) yarın son günümüz diye çılgınlar gibi alemlere akmalıyız!! :)) yani sabah deniz öğleden sonra alışveriş ve akşam da yemek sonrası valiz toplama. Ne çabuk geçti bir hafta... Zaman geçiyor, doğan büyüyor, ben yaşlanmıyorum çünkü benjamin buttonım :p bu da size gece geyiğim olsun :) görüşürüz kızlarrrrrrr
O emerken bir ses duyduklarında gözlerinde 1 milyon soru işareti oluyor ya ben de o bakışa hastayım:))
Son gününüzü de mutlu geçirin inşallah.

Duymuştum ama güvenip hiç denemedim.

geçmiş olsun canım.
ayşeciğin de ilk doğduğunda sürekli bi gözünden yaş akıyordu.
sonra düzeldi.

düzelmezse bir yaşından sonra ufak bi operasyon yapıyoruz demişti doktor.
sizin de öyle mi?:44:

Bizimki de ilk doğduğu hafta başladı.Yaş ve sarımtırak bir sıvı akıyor.Gözünde sürekli bol miktarda çapak var.Bir de uyuyunca çapaktan gözleri kapanıyor.Bugünkü gittiğimiz doktor sağ olsun telaşe memuru gibiydi.10 gün içinde açmamız gerek geç bile kalınmış,
genellikle 8-10 ay arasında açılması gerekir dedi.Bize de daha önce birkaç doktor bir yaşını bekleyin demişti.Bu da "genel anestezi altında ameliyat etmemiz gerek hemen"dedi.Hafta içi Kayseri'ye gideceğiz.Dua edin de kızlar kendiliğinden açılsın.Her gün masaj yapıyorum.Ama açılmıyor.:43::43:

Çok geçmiş olsun canım ya. İnşallah kendiliğinden açılır.

Selam kızlar sınavlarım haftayaymış bugün öğrendim şok geçirdim üff yeter yarın ilk iş çarşıya gidiyorum içim şişti valla ya
Çok geçmiş olsun kızına ozlemcr :( kolay hallolacak inş canım
Zaten bir evde yemeği evin hanımı yapar bizde
Canım ben o anlamda demedim oğluşun peşinde koşmak ona yemek yedirmek vs yerine bulaşık yıkayıp yemek yapmayı daha dinlendirici buluyorum :))

Ya ben sevmiyorum kızartma işini. Patates de kızartmam, biber de .. Her yer çok batıyor, uğraşamıyorum:19:

Aleykum selam. Bebekle geçirilen ilk gün ne kadar da farklı oluyor. İnşallah anne kız toparlanmışlardır.

O emerken bir ses duyduklarında gözlerinde 1 milyon soru işareti oluyor ya ben de o bakışa hastayım:))

.
O bakışa ben de hastayım yaa :)
Ben minik kuşun adını merak ediyorum hatunun merak ettiğine bak :) fenasın busmaiiiiiiiii :D

Kızım fenalık ne var bunda ; tüplerini bağlatmasını istemiyorum o yüzden merak ettim, doktoru doğumda karar vercekti..

Selam kızlar sınavlarım haftayaymış bugün öğrendim şok geçirdim üff yeter yarın ilk iş çarşıya gidiyorum içim şişti valla ya

Canım ben o anlamda demedim oğluşun peşinde koşmak ona yemek yedirmek vs yerine bulaşık yıkayıp yemek yapmayı daha dinlendirici buluyorum :))

Kızım fenalık ne var bunda ; tüplerini bağlatmasını istemiyorum o yüzden merak ettim, doktoru doğumda karar vercekti..

Sen bu haftasonunda mı sanıyordun? Ya bazen olsun da kurtulayım diyorsun.
Çarşıya çık stresini at madem.

Cumartesi - pazarın rehaveti erkenbaşlamış, kimsecikler yok bakıyorum.
Biz de bugün pazara gittik, bime gittik. Bir de babamız bizi yemeğe götürdü, güzel oldu.
Bimde küçük havuzlardan kalmamış, alanınız oldu mu ondan?

Günaydınlarrrr.... Ay gidip kızı doyurayım ( kızla savaşayım daha uygun olurdu) kahvaltı hazırlayayım . Sucuklu kaşarlı milföyler, menemen, falan yapayım diyorum.
Evet evet karpuzcu :) bi de eşimi de lisedeyken uyandırırmışda o sinir olurmuş. Dalga geçiyo "babadan oğula geçti" diye :) ya çıt desen uyanır, su sebilinde kalan hava ses çıkarsa uyanır. Bi de emerken içerki odadan bi ses gelse emmeyi bırakır. Acaip bişi oğluşum :)

Az önce dışardan geldik. Hep beraber deniz kıyısına gittik. Canlı müzik olan bîr yere oturduk(her yerde canlı müzik olduğu için mecbur kaldık ;)) derken oğluş salıncakları gördü. Bindireyim dedim anam bir oturttum ki su!! Hemen kaldırdım ama şort ıslanı tabi. Neyse yedeğimiz vardı ve gerek de yoktu çünkü hava çok sıcaktı. Ama oğluş kurulanmasını zor bekledi salıncağın. Anam ne yaygara ne yaygara. Neyse sonra baya bi sallandı da sevîndi. Hatta mayıştı ve arabada uyudu. Hatta ve hatta eve geldik uyanmadı yatıyo şimdi. Çok ilginç bir deneyim bakalım sonu ne olacak :)) yarın son günümüz diye çılgınlar gibi alemlere akmalıyız!! :)) yani sabah deniz öğleden sonra alışveriş ve akşam da yemek sonrası valiz toplama. Ne çabuk geçti bir hafta... Zaman geçiyor, doğan büyüyor, ben yaşlanmıyorum çünkü benjamin buttonım :p bu da size gece geyiğim olsun :) görüşürüz kızlarrrrrrr
Ailecek karpuzcu fobisi var yani:)
Yaşlanıuoruz bacımm, yaşlanıyoruuuuuuzzz:52: evine gitte gör gününü sen:) attan düşmüşe döneceksin. ( eşek miydi o?)
Bende duymuştum.
geçmiş olsun canım.
sonra düzeldi.

Bizimki de ilk doğduğu hafta başladı.Yaş ve sarımtırak bir sıvı akıyor.Gözünde sürekli bol miktarda çapak var.Bir de uyuyunca çapaktan gözleri kapanıyor.Bugünkü gittiğimiz doktor sağ olsun telaşe memuru gibiydi.10 gün içinde açmamız gerek geç bile kalınmış,
genellikle 8-10 ay arasında açılması gerekir dedi.Bize de daha önce birkaç doktor bir yaşını bekleyin demişti.Bu da "genel anestezi altında ameliyat etmemiz gerek hemen"dedi.Hafta içi Kayseri'ye gideceğiz.Dua edin de kızlar kendiliğinden açılsın.Her gün masaj yapıyorum.Ama açılmıyor.:43::43:

Evet çok geçmiş olsun, basit bi operasyondur inşallah. Atlatırsınız kolayca umarım, dert etme kuzum.
Biz de bugün pazara gittik, bime gittik. Bir de babamız bizi yemeğe götürdü, güzel oldu.

Geçen hafta a101 e gelmişti onu aldım ben. 1 kere denedik eğlendi baya. Sıcak havalarda çok işime yarayacak:)

Son düzenleme:
günaydın canlar.. hepinize güzel bi haftasonu diliyorum..

bugün eşim çalışıyor, malesef evdeyiz :36:
ayşecik de mesaisine başladı..

kuru fasulye ıslattım akşamdan, birazdan pişiricem.
durdukça güzel oluyor çünkü.
öğleyin belki bacımla bi avm yaparık..
istanbul shopping fest başladı di mi?

neyneyse; dün eşim bimden aldı o şişme havuzlardan, küçüğünü, sanırım 10 lira.
küçük dediğime bakma epey büyük, ben de girerim ayşecikle o kadann yanii :1:
bugün de pompa alacak inş başlayacağız kullanmaya :55:

Son düzenleme:
köfteyi fırında nasıl yapıyorsun bacım?
ben hiç denemedim..

kızartmasız bi hayat düşünemiyorum ben. etrafı batırdığı, kokuttuğu da doğru. ama sonuç için ona katlanırım. :56:

ozlemcr, canım dr bize çok ufak ve basit bi operasyon diye bahsetmişti.
ayrıntıları bilmiyorum tabi. bol dua et, biz de edelim, gönlünü ferah tut inş hemencik kolaylıkla sıhhatine kavuşacak kızın:16:

Slm kızlar, upuzun bir aradan sonra hepinize merhaba:17::17:

Çok zor calkantili bir donemden gectik, esimle boşanmanın son virajindan döndük, şimdi iyiyiz cok şükür. Aysecik hala diyette buna rağmen vucudu kremi surmedigimiz takdirde kabariyor:2: neyseki bu alerjiyle yasamaya alistik ama yinede allah düşmanıma bile vermesin.

Alerjinin devam etmesi ve sinirlerimin harap olması, birden 48 kgya düşmem sonucunda 10.ayda anne sütünü kestik.:14:buna mecburdum

Aysecik tembelmi tembel koltuklars tututnup sıralıyor sadece , elinden tutup yürütmeye calisinca poposunun üstüne düşüyor:30:4 tane dişi çıktı, daha doğrusu uclari çıktı, daha diş bulguru yapmadım.

Okulun son haftasi malum seminer donemindeyiz tatili iple çekiyorum. Aysecikle ilk tatilimiz olacak.:16::16:1haftaligina Adrasan'a gidecegiz umarim guzel gecer.Bu tatile hem esimin hem kızımın ama en cokta benim ihtiyacım var.evli bir arkadasimda gelecek eşiyle , boylece o ayseye bakarken en azından dönüşümlü denize girebilecegiz.:emir_bebek::emir_bebek:

Tatile gidenler varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim:21:

Bizden haberler böyle hepinizi çok öpüyorum. :34:

geçmiş olsun canım.
sonra düzeldi.

Canım dr abartmış bence. Çünkü bizimki çok basit bir operasyon demişti. Bakıcı teyzemizin kızında da varmış 1 yaşından sonra geçmiş. İnşallah sizin de öyle olur. Allah dermansız dert vermesin.

Alemsin pembişim.Bence eşin çok şanslı.Gözümde seni çok neşeli, canlı, eğlenceli, esprili canlandırıyorum.Eminim öylesin de.:16::16:

Öyleyim valla ne yalan söyliyim :) evrene hep olumlu mesajlarlar gönderirim ;)

Nfk öğrenebilir sanırım.

Nfk anca bacısı ile shopping festlere aksın :p

Bence de sultanlık günlerin, iyi değerlendir:13:

Güzel geçti vakit herhalde:31:

Son gününüzü de mutlu geçirin inşallah.

Güzeldi valla. Arkadaşımın ablasının 1 yaşında kes emzirmeyi ısrarları dışında :))

Ben iki yıl önce bileğimi kızgın yağda deli manyak bir şekilde yakınca (hala izi duruyo, güneş gelin acıyo) eşim hemen actifry almıştı. O yüzden kızartma sorun değil ve az yağlı oluyo iyi oluyo.

Bizim ilk günümüz ayrı geçmişti oğluşumdan. Küvezdeydi ciğerleri dolayısı ile. Ben de anestezi etkisi ile hülya gibiydim :)

Anaaaaa ne zaman çalışacaksın??? Bari alışveriş ile deşarj olup atıl kurt :)

Bak hak verdim şuanda; yemek yedirmek falan daha zor ve işkence gibi bir olay. Bugün de diyolarki gidin ve onu burda bırakın. Biz ona bi süt teyzesi buluruz. Olur dedim olay sadece o sanki. Evegidiyim yazcam saycam ama şimdi olmaz ayıp olur :)))

Ben de bağlatması taraftarı değilim de aklıma hiç gelmedi. Senin nasıl geliyo aklına????? Unutmazsın sen fenaın işte :)

Biz daha öncesinde ebebekten almıştık. A101e de gelmişti. Aman 5 lira bi fiyat farkı var kaçırdığına üzülme ;)

Günaydınlarrrr.... Ay gidip kızı doyurayım ( kızla savaşayım daha uygun olurdu) kahvaltı hazırlayayım . Sucuklu kaşarlı milföyler, menemen, falan yapayım diyorum.
Ailecek karpuzcu fobisi var yani:)
Yaşlanıuoruz bacımm, yaşlanıyoruuuuuuzzz:52: evine gitte gör gününü sen:) attan düşmüşe döneceksin. ( eşek miydi o?)
Bende duymuştum.
Ne yaşlanması beaaaaaa :)??? Ben olgunlaşıyorum :p

At veya eşek değil direkt filden veya deveden düşmüş olcam sanırım :) ama olsun ya evimi özledimmmmmmmm :/

Nolcak bizim bu çocuklarımızın hali bilmem. İlerde yemek istediklerinde yapmayıp cezalandırsak mı napsak :)??

Senin kahvaltı da şahaneymiş maşallah :) afiyet bal olsun ama hiç kilo olmasın :D

Aryacık herzamanki gb pek bişi yemedi. Umrumda mı? Takmıyorum 2 gündür niyeyse:) arkadaşlarım hala uyuyor. Milföylerimi sucuk ve kaşarla mini pizzalar yaptım, bir kısmını da peynirli börek yaptım. Menemen yapacağım. Patates kızartacağım, soyup doğradım, uyanmalarını bekliyorum. Mutfak masasını da attım balkona. Biraz soğuk gb ama keyif yapalım istedim. Meyve tabağım da hazııır, beklemedeyiz:)

Öğlene de güveç hazırladım, bir tek pişmesi kaldı, taze taze yeriz diye düşündüm. Mercimek çorbası yaptım hem aryaya hem bize. Birde son dakka pilav salata patlatırım ohhh misss....
Çokmu becerikliyim ne:p

Slm kızlar, upuzun bir aradan sonra hepinize merhaba:17::17:

Çok zor calkantili bir donemden gectik, esimle boşanmanın son virajindan döndük, şimdi iyiyiz cok şükür. Aysecik hala diyette buna rağmen vucudu kremi surmedigimiz takdirde kabariyor:2: neyseki bu alerjiyle yasamaya alistik ama yinede allah düşmanıma bile vermesin.

Alerjinin devam etmesi ve sinirlerimin harap olması, birden 48 kgya düşmem sonucunda 10.ayda anne sütünü kestik.:14:buna mecburdum

Aysecik tembelmi tembel koltuklars tututnup sıralıyor sadece , elinden tutup yürütmeye calisinca poposunun üstüne düşüyor:30:4 tane dişi çıktı, daha doğrusu uclari çıktı, daha diş bulguru yapmadım.

Okulun son haftasi malum seminer donemindeyiz tatili iple çekiyorum. Aysecikle ilk tatilimiz olacak.:16::16:1haftaligina Adrasan'a gidecegiz umarim guzel gecer.Bu tatile hem esimin hem kızımın ama en cokta benim ihtiyacım var.evli bir arkadasimda gelecek eşiyle , boylece o ayseye bakarken en azından dönüşümlü denize girebilecegiz.:emir_bebek::emir_bebek:

Tatile gidenler varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim:21:

Bizden haberler böyle hepinizi çok öpüyorum. :34:

Atlatmanıza sevindim zor zamanları. İnşallah tatil ile daha da güzel bir hale gelir herşey :) yanınızda birilerinin olması süper tatilde sanırım çünkü her giden öyle diyo :)

Bu arada 1 temmuzda tatile çıkıyoruz, 2 temmuz evlilik yıldönümümuz, 6 temmuz kızımın doğum gunu hepsini bu tatilde kutlayacagiz.kv olmadan ilk doğum günü yuppiii:emir_bebek::emir_bebek: baya bir bozulfu kuyrugundan ayrıldık diye. Birde fdiyorki bizim kızın sinavi var gelin o zamana:47::47: gorumcem kpss ye girecek cok bekler

Aryacık herzamanki gb pek bişi yemedi. Umrumda mı? Takmıyorum 2 gündür niyeyse:) arkadaşlarım hala uyuyor. Milföylerimi sucuk ve kaşarla mini pizzalar yaptım, bir kısmını da peynirli börek yaptım. Menemen yapacağım. Patates kızartacağım, soyup doğradım, uyanmalarını bekliyorum. Mutfak masasını da attım balkona. Biraz soğuk gb ama keyif yapalım istedim. Meyve tabağım da hazııır, beklemedeyiz:)

Öğlene de güveç hazırladım, bir tek pişmesi kaldı, taze taze yeriz diye düşündüm. Mercimek çorbası yaptım hem aryaya hem bize. Birde son dakka pilav salata patlatırım ohhh misss....

Evet valla süpersin. Eline koluna sağlık. Sal Aryayı üstlerine uyansınlar ve çocuk yapmasınlar hahahhaha

Bu arada 1 temmuzda tatile çıkıyoruz, 2 temmuz evlilik yıldönümümuz, 6 temmuz kızımın doğum gunu hepsini bu tatilde kutlayacagiz.kv olmadan ilk doğum günü yuppiii:emir_bebek::emir_bebek: baya bir bozulfu kuyrugundan ayrıldık diye. Birde fdiyorki bizim kızın sinavi var gelin o zamana:47::47: gorumcem kpss ye girecek cok bekler

Napacaksınız gidip?? Okunmuş pirinç şeker yedirip su mu içireceksiniz?? :) valla tatil zamanlaması süper olmuş ;)

Napacaksınız gidip?? Okunmuş pirinç şeker yedirip su mu içireceksiniz?? :) valla tatil zamanlaması süper olmuş ;)

Walla sorma oğulları ayarladi tatili o yuzden laf edemiyolar (bu bisey dememis halleri), benim badimin altindan çıksa tuttururlardi çocuğu bizden kacitiyosun diye. Ee ne demişler sap döner keser döner, gün gelir hesap döner. Allah gönlüme göre verdi:9:

Allah Allah, illallah, ya Allaaah!!!:52:
bu ne kız? 'döktürmek' sözcüğü senin bu hazırlığın karşısında yetersiz kalır.
o ne sofra öyle, bi de öğleyin yemeğini de hazırlamış.. hamarat gacı:8:

bu şarkı benden sana :24:
[video=youtube;Lc3_RDgRlVU]http://www.youtube.com/watch?v=Lc3_RDgRlVU[/video]

oooh sefanız olsun, çekemeyenler (!) kudursun :9::9::9:

bazıları çok cadııı

$d4d4n.webp:27:

Back
X