neden tavsiye etmedi canım acaba?
bagırsak dgmlenmesne sebep oluyomuş, amerkada yasaklanmış flan :44:
kızlar merhaba.hamileliğim boyunca sizleri sürekli takip ettim aradada bilgilerimi paylaştım sizlerle.20 temmuzda normal doğum yaptım suan 73 günlüğüz.rabbime sükürler olsun hersey yolunda.tecrübe edindiğim bir iki seyi sizlerle paylaşmak istedim.uyumayan bebeğe kundak:)kesin çözüm.oğlum uyku esnasında elini kolunu sallayıp korkup uyanınca kundaklamak imdadıma yetişti.kundaklayınca uykusunu tam alıyor.kundak yapmaktan cekinmeyin yok motor gelişimi falan filan onlar hikaye...birde sütün cok olması için mutlaka maydonoz ve beyaz üzüm yiyin bol bol.tabi birde humana still tea.sütünüzün ne kadar arttığına inanamıcaksınız.birde ben size bişey soracaktım oğlusumu yatırdığımda sağa sola dönüyo uyku esnasında ve kulakları kıvrılıyor düzelteyim desem uyanıyo.küçük kepçe olacak bu gidişle aynı sıkıntıyı yasıyormusunuz?sapka taksammı diyorum ama bu sıcakta pişirmek istemiyorum
ben de uykuya dalana kadar sarıp sarmalıyorm iice battanyesne sıkıca, kapıyo hemen gözlerni, uykuya dalınca acıyorm battaniyeyi
kulak problemi bizde de oluyo, yatırırken düzelterek yatırıyorm. sapkanın da faydası olmuyo zate ben denedm, şapkanın içinde de kıvrılıyo cunki
tinylove çitftlik modeli e bebekte indrmde şimdi, o nası acaba?canım bende en çok tiny love maymun adası ile Fisher price ın yağmur adası olanını beğendim ama hangisini alacağıma karar veremedim ,ikiside çok güzel bugün dışarı çıkıp bir de yakından bakıcam umarım benim oğlanda senin kız gibi sever
bu da Fisher price yağmur adası
Eki Görüntüle 521577