Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlar bebişlerin tat alma duyguları geliştiği için ellerini ağızlarına götürüp emiyorlar bu gelişimlerinin doğal süreci korkmayın bırakın istedikleri kadar emsinler hem bu sayede ellerini de keşfediyorlar :49: :55:

Benim de kızımın eli surekli ağzında cuk cuk emiyo ama sonra biraz fazla sokup midesini bulandırıp öğürüyor kusuyor habire elini ağzından çıkarmaya ugrasiyorum su anda bile emin ekip oğürüyor gülsem mı ağlasam mı bilemedim:)

Bebeklerin 3. Ayda başlayan el emmeleri diş köklerinin kaşınmasından kaynaklanıyormuş sorun edilecek bi durum yok yani benimki emzik emdiği halde arada emziğini fırlatıp elini emiyor

ben de doymadığı için yapıyor sandım demek herkeste durum aynı

Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kim tavsiye etmişti buzuki orhan osman'ın kolik cd sini
Allah razı olsun!
oğlum saatlerdir ağlıyordu dinler dinlemez sustu ve uyuyor şimdi
demek benim oğlum da kolik miş ya da yediğim birşeyler gaz yaptı ona
gündüz sakin olan çocuk akşamları huysuzlaşıyordu ben de huyu böyle diye düşünüyordum
meğer kolikmiş yoksa bu sesle sakinleşmezdi öyle değil mi

Son düzenleme:
merhaba kızlar uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir benim bi sorum olacak oyun halısı alan arkadaşlar memnun musunuz birde hangi markayı aldınız?? Geçmişi okuyamadım bu konu konuşuldu mu bilmiyorum oğlum 3 aylık oldu almayı düşünüyorum ama kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var:44:

Canim ben 2 haftadir kullanmaya basladim benim oglum resmen tekmeliyor oyuncaklari ve sesler ciktikca daha bir coskuyla vuruyor bazende guluyor ne anliyor bilmem:16::16::16:markasina gelince Babysam. Sen isvicrede degilmisin canim orda her marka bulunuyormu? yani bence marka onemli degil uzerindeki oyuncaklarin islevinbe bak birde yerde yatacagi icin rahat olmasi onemli.

oglunun gaz sancilari nasil oldu canim umarim iyidir kuzucum. bizimki cok sukur iyilesiyor gibi herzaman degilsede bazi gunler iyi BUYUYORLARMI NE:31:

tatlım Ben bugün Fisher'in yağmur adasını aldım renkleri çok canlı oyuncakları da çok güzel umarım benim oğlanda benimle aynı fikirde olur :1: senin dediğin modeli bilmiyorum ki :44:

Bunu gormeden yazdim gule gule kullansin yavrucugun cok guzelmis bayildim..

2 bucuk aylık oldgumuzdan beri dönenceye tepki veriyoruz, izliyo gülüyo, biraz oyalanıyo iyi oluyo..
ellerini emmeye basladı bizimki de, korkuyorm alışcak diye ellerini emmeye, bugun eldven taktım eline emmesn diye

Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kim tavsiye etmişti buzuki orhan osman'ın kolik cd sini
Allah razı olsun!
oğlum saatlerdir ağlıyordu dinler dinlemez sustu ve uyuyor şimdi
demek benim oğlum da kolik miş ya da yediğim birşeyler gaz yaptı ona
gündüz sakin olan çocuk akşamları huysuzlaşıyordu ben de huyu böyle diye düşünüyordum
meğer kolikmiş yoksa bu sesle sakinleşmezdi öyle değil mi

bizim kızda akşamları çıldırıyor.. saç kurutma makinasını açınca susuyor kapatınca gene başlıyor..

günaydın hayırlı cumalar... bende oyun halısı düşünüyorum.bir arkadaşımda vardı ondan rica edicem...dönenceyi çok sevdi çene yapıyor onlara.ben 1 aydırda odasında ve beişiğinde yatırıyorum.kendiliğinden uykuya dalması çok istisna oluyor ben kucağımda iki piş piş yapıcam illaki sonrada yatağıa yatırıyorum.20.30 da gece uykusunda oluyor oğluşum:nazar: ben mama için kalkıp veriyorum.gece maması 2 kere oluyor.doktoruna sorucam yarın.gece mamasını kaldırıcakmıyım diye.

3 aşı olduk yeni geldik öneriniz varmııı calpol verdim

Canım ben de calpol vermştim ama ona rağmen ateşi 37 lerde falandı.Gece saat 2 'ye kadar huysuzlandı uyuyamadı bir türlü.Babamızı salona gönderdim sabah işe gideceksin diye , hem de oğlanı aldım yanıma 10 dk ya bir ateşini ölçtüm.Dayımın hanımı hemşire ateşi 37 ise alnına ıslak mendil koy , 37 yi geçerse kasıklarına da ıslak mendil koy demişti.6 saat ara ile de ateş düşürücü ver dedi.Dediğini yaptım alnına ıslak mendil koydum sürekli 6 saat dolunca da tekrar calpol verdim çok şükür ondan sonra uyudu yavrucuğum.İnş. siz de ne ateş ne huysuzluk olmaz.

bizim kızda akşamları çıldırıyor.. saç kurutma makinasını açınca susuyor kapatınca gene başlıyor..

:52: Benim oğlan da süpürgenin sesine bayılıyo ya çok güzel bişi ama rahat rahat ev temizleyebiliyorum :52::52::52: İlk makinayı açtığımda inş. korkmaz falan diye dua ede ede açmıştım ohoooo benim oğlan uyumuş süpürge sesinee o gün bugündür temizliğimi çook rahat yapıyorum

Canım ben de calpol vermştim ama ona rağmen ateşi 37 lerde falandı.Gece saat 2 'ye kadar huysuzlandı uyuyamadı bir türlü.Babamızı salona gönderdim sabah işe gideceksin diye , hem de oğlanı aldım yanıma 10 dk ya bir ateşini ölçtüm.Dayımın hanımı hemşire ateşi 37 ise alnına ıslak mendil koy , 37 yi geçerse kasıklarına da ıslak mendil koy demişti.6 saat ara ile de ateş düşürücü ver dedi.Dediğini yaptım alnına ıslak mendil koydum sürekli 6 saat dolunca da tekrar calpol verdim çok şükür ondan sonra uyudu yavrucuğum.İnş. siz de ne ateş ne huysuzluk olmaz.

bizim hemşirede ver dedi 6 saate bir çok sğaol canım Allah razı olsun öyle yaoparım

Back
X