Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'a çok şükür biz o konuda şanslıyız..:78: Akşam kızım uyuduğunda yani iyice daldığında.. bir ufak buluşma ayarlıyorum.sesi çıkınca emziğini ağzına verip geri kocamın yanına geliyorum..![]()
maşallah subhanallah.. ne de yakışmış tontişeEki Görüntüle 536175
bunuda ben almıştım güya bayrama ama kıyafateti kalmadığı için geçen gün giydirdim dışarı çıkarken![]()
benim zilli babasının gözü, külyutmuyo
maşallah subhanallah.. ne de yakışmış tontişe
inan okudum üfledim ekrana..
kızımın günden güne büyüdüğünü görünce hem seviniyorum, hem üzülüyorum..
içimden keşke hep böyle kalsa diye geçiriyorum![]()
canım bunu hiiiiiiç takma sen kafana o muhtemelen yanlış ölçtüinanmadım zaten.. dedimki hiçmi kilo almamış.. bana dediki zaten kilosu üst sınırda.. bende üstelemedim.. geçen seferde boyu yanlış ölçmüşlerdi.
eve tartı almayı düşünüyoruz zaten artık onunla tartılırız..![]()
Eki Görüntüle 536175
bunuda ben almıştım güya bayrama ama kıyafateti kalmadığı için geçen gün giydirdim dışarı çıkarken![]()
canım bunu hiiiiiiç takma sen kafana o muhtemelen yanlış ölçtü
benim kıza bi ara akrabalar zayıf dedi bende dra götüdüm
1)ilk olarak aile hekimine gittik 5.100gr boy 55cm
2)özel çocuk hastanesi 5.380 boy 58cm
3)özel çocuk dr 5.000 boy56cm
bu ölçümlerin hepsi aynı gün yapıldı çocuğum heralde başka dra gidene kadar kilo verdi yada boyu çekti
o yüzden ben bu ölçümlere çok takmıyorum standartlarla arasında çok uçurum yoksa takmıyorum çünkü sonuç ortada bu ölçümlerden 190 gün önce gittiğimizde de 4700 kilo boy 59 çıkmıştı
Maşaallah canım kuzucuğun pek tatlı olmuş.. bende kızımı göstermek isterdim size ama ağla ağla susmuyor fındığım o yüzden korkuyorum..:18:Eki Görüntüle 536175
bana gelen şeyeri durumu olmayanlara verdim başkasının elbisesini giydiremiyorum çok iğrenç bir huy ama malesef öyle
maaşalalh bende pazarda çok güzel şeyler görüyorumda alamıyorum 1 pazar evdeyse babası diğer pazar çalışıyor çıkamıyorum lc maları çin alıymış kansorejen içeriyormuş birde çok pahalı dışarda aynıları mvcut güle güle giysin minik
dediğin gibi anneannesi herşeyiini almış halada alıyor kadın bziden çok harcıyor
dün babası kızıma şunları almış
Eki Görüntüle 536168
Eki Görüntüle 536169
![]()
Maşaallah canım kuzucuğun pek tatlı olmuş.. bende kızımı göstermek isterdim size ama ağla ağla susmuyor fındığım o yüzden korkuyorum..:18:
Allah yavrularımızı nazarlardan korusun..
Güzel günlerde giysin inşaallah canımmm..
Bizim babamız almayı pek sevmiyor kıza kışlık alıncak diyorum ne gerek var kat kat giydir diyor..Pendikteki cumartesi pazarına gitti geçenlerde şöyle bir bakayım dedim bebek giysilerine.. baktırmadı ayool.. yok biz buraya o yüzden gelmemişiz bilmem ne..
![]()
canım maşallahh kızına barekallah allahım nazarlardan saklasın
pek sevimli maşallahh maşallaahhhhh
benim kızımın okadar çok kıyafeti varki bende nepacam bunları şaşardım açıkçası özellikle eşofman altı çook fazla ama kullanışlı malum eşofman rahat oluyoo ..
15 -20 takımda elbisesi var hediye filan işte ama bunlar ayırıp giydireceklerim bunun dışındakileri ayırdım vericemmmm
Kızlar, konu biraz değişecek ama benim kızım uyurken en ufak sesten bile irkiliyor.Hemen elleri havaya kalkıyor.Sezaryen ile doğan bebeklerde böyle oluyormuş diye duydum.Sizde de varmı?canım kızım benim ...
merhaba kızlar size bişey sorcam ya ben doğumdan sonra eşimle hiç .................... yapmak istemiyorum bebeğimle ilgilenmekten başka bişey yapmak istemiyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca ciddi ciddi kafaya taktım galiba bende bir gariplik var öncedende öyle aman aman meraklısı değildim ama şimdi çok farklı hiç istemiyorum nerdeyse
kızlar sız hıc adet oldunuzmu kı hamılelıgı dusunuyorsunuz tam bılmıyorum ama bu arada ben hıc adet olmadım benım gıobı olan varmı
Ya kızlar bebeklerinizin yanında cep telefonu laptop falan kullanıyor musunuz, Babam kızdı bana tel elinden düşmüyor diye. Ama napayım tek eğlencem bu kaldı, cepten giriyorum nete. Haliyle çok bi boş vaktim de olmadığı için bebek sayesinde, mecbur bebeğin yanında kullanıyorum. Yaaaa ben çok mu kötü bi anne oldum şimdi, öyle bi suçladı ki
aslında kullanmamak lazım ama emzırırken cok sıkılıorum tek eğlencem tlf veya laptop
Ay canım benim geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah. Canım nasıl oldu durup dururken mi gerçek anlamda mı bu " yırtılma" kelimesi?nolur dua edin ömürün makatı yırtıldı bagırsaklarda enfeksıyon var hastane hastane koşuyorum Rabbinize kurban oğluma dua edin canı cok yanıyor![]()
nolur dua edin ömürün makatı yırtıldı bagırsaklarda enfeksıyon var hastane hastane koşuyorum Rabbinize kurban oğluma dua edin canı cok yanıyor![]()
nolur dua edin ömürün makatı yırtıldı bagırsaklarda enfeksıyon var hastane hastane koşuyorum Rabbinize kurban oğluma dua edin canı cok yanıyor![]()
ben de dün ne planlar yaptım..Bende istemiyorum, hem canım yanacak gibi geliyor hem de bebekten fırsat olmuyor, uyuz oluyorum o arkasından yan geliyor yatıyor, ben bebek ağlıyor bi ona kosturuyorum bi banyo yapmaya çalışıyorum. Onun bu rahat hallerinin yanında benim herşeye kosturmam sinirlerimi geriyoooo
bi kere de benim babam gördü,Ya kızlar bebeklerinizin yanında cep telefonu laptop falan kullanıyor musunuz, Babam kızdı bana tel elinden düşmüyor diye. Ama napayım tek eğlencem bu kaldı, cepten giriyorum nete. Haliyle çok bi boş vaktim de olmadığı için bebek sayesinde, mecbur bebeğin yanında kullanıyorum. Yaaaa ben çok mu kötü bi anne oldum şimdi, öyle bi suçladı ki
bu ömürcüğün de rahat bi günü olmadı ya..nolur dua edin ömürün makatı yırtıldı bagırsaklarda enfeksıyon var hastane hastane koşuyorum Rabbinize kurban oğluma dua edin canı cok yanıyor![]()
ben de dün ne planlar yaptım..
çocuğu babaanneye postaladım. aradı, yurtdışındaki arkadaşım gelmiş,
emr-i vaki yaptı yemeğe geliyo dedielim ayağım birbirine girdi, çabuk çabuk bi şeyler hazırladım.
onunla oturdu kalktı, borsada epey para kaybetmiş.. onu anlattı, başka bi şey konuşmadı benle..
sağlık olsun dedim, bu kadar takılma, takılacaksan da oynama dedim.
saat 10.30 gibi saate baktı, oo kızın uyumasına epey var. ben yatıyorum dedi.
gitti yattı
ne dersiniz?!
bi kere de benim babam gördü,
bi fırçaladı beni..
aslında doğru, tv laptop telefon bunlar hep radyasyon yayıyor..
ama ayık kalmak için bunlara ihtiyaç var..:100: