Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

$550775_115996071889832_842676185_n.webp

bunuda ben almıştım güya bayrama ama kıyafateti kalmadığı için geçen gün giydirdim dışarı çıkarken :27::1:

Allah'a çok şükür biz o konuda şanslıyız..:78: Akşam kızım uyuduğunda yani iyice daldığında.. bir ufak buluşma ayarlıyorum.sesi çıkınca emziğini ağzına verip geri kocamın yanına geliyorum..
:17::17:
:1:
benim zilli babasının gözü, külyutmuyo:27:

Eki Görüntüle 536175

bunuda ben almıştım güya bayrama ama kıyafateti kalmadığı için geçen gün giydirdim dışarı çıkarken :27::1:
maşallah subhanallah.. ne de yakışmış tontişe:nazar:
inan okudum üfledim ekrana.. :1:

kızımın günden güne büyüdüğünü görünce hem seviniyorum, hem üzülüyorum..
içimden keşke hep böyle kalsa diye geçiriyorum:17:

:1:
benim zilli babasının gözü, külyutmuyo:27:

maşallah subhanallah.. ne de yakışmış tontişe:nazar:
inan okudum üfledim ekrana.. :1:

kızımın günden güne büyüdüğünü görünce hem seviniyorum, hem üzülüyorum..
içimden keşke hep böyle kalsa diye geçiriyorum:17:

sağol teyzesiiiii .

çok değişik bir duygu demi daha dün hamileydik :1::emir_bebek:

inanmadım zaten.. dedimki hiçmi kilo almamış.. bana dediki zaten kilosu üst sınırda.. bende üstelemedim.. geçen seferde boyu yanlış ölçmüşlerdi.:19:
eve tartı almayı düşünüyoruz zaten artık onunla tartılırız..
:31:
canım bunu hiiiiiiç takma sen kafana o muhtemelen yanlış ölçtü :10:
benim kıza bi ara akrabalar zayıf dedi bende dra götüdüm
1)ilk olarak aile hekimine gittik 5.100gr boy 55cm
2)özel çocuk hastanesi 5.380 boy 58cm
3)özel çocuk dr 5.000 boy56cm
bu ölçümlerin hepsi aynı gün yapıldı çocuğum heralde başka dra gidene kadar kilo verdi yada boyu çekti :47::52::52::52::52::52:
o yüzden ben bu ölçümlere çok takmıyorum standartlarla arasında çok uçurum yoksa takmıyorum çünkü sonuç ortada bu ölçümlerden 190 gün önce gittiğimizde de 4700 kilo boy 59 çıkmıştı

Eki Görüntüle 536175

canım maşallahh kızına barekallah allahım nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar::nazar:
pek sevimli maşallahh maşallaahhhhh
benim kızımın okadar çok kıyafeti varki bende nepacam bunları şaşardım açıkçası özellikle eşofman altı çook fazla ama kullanışlı malum eşofman rahat oluyoo ..
15 -20 takımda elbisesi var hediye filan işte ama bunlar ayırıp giydireceklerim bunun dışındakileri ayırdım vericemmmm

canım bunu hiiiiiiç takma sen kafana o muhtemelen yanlış ölçtü :10:
benim kıza bi ara akrabalar zayıf dedi bende dra götüdüm
1)ilk olarak aile hekimine gittik 5.100gr boy 55cm
2)özel çocuk hastanesi 5.380 boy 58cm
3)özel çocuk dr 5.000 boy56cm
bu ölçümlerin hepsi aynı gün yapıldı çocuğum heralde başka dra gidene kadar kilo verdi yada boyu çekti :47::52::52::52::52::52:
o yüzden ben bu ölçümlere çok takmıyorum standartlarla arasında çok uçurum yoksa takmıyorum çünkü sonuç ortada bu ölçümlerden 190 gün önce gittiğimizde de 4700 kilo boy 59 çıkmıştı

o ne yaa öyle.. kaç kilo yahu bu çocuklar..:52::52::52:

Eki Görüntüle 536175

Maşaallah canım kuzucuğun pek tatlı olmuş.. bende kızımı göstermek isterdim size ama ağla ağla susmuyor fındığım o yüzden korkuyorum..:18:
Allah yavrularımızı nazarlardan korusun..
:16:

bana gelen şeyeri durumu olmayanlara verdim başkasının elbisesini giydiremiyorum çok iğrenç bir huy ama malesef öyle :50:

maaşalalh bende pazarda çok güzel şeyler görüyorumda alamıyorum 1 pazar evdeyse babası diğer pazar çalışıyor çıkamıyorum lc maları çin alıymış kansorejen içeriyormuş birde çok pahalı dışarda aynıları mvcut güle güle giysin minik :16:

dediğin gibi anneannesi herşeyiini almış halada alıyor kadın bziden çok harcıyor :1::emir_bebek:

dün babası kızıma şunları almış

Eki Görüntüle 536168

Eki Görüntüle 536169

:1::emir_bebek:

Güzel günlerde giysin inşaallah canımmm..
:16::16:

Bizim babamız almayı pek sevmiyor kıza kışlık alıncak diyorum ne gerek var kat kat giydir diyor.. :53: Pendikteki cumartesi pazarına gitti geçenlerde şöyle bir bakayım dedim bebek giysilerine.. baktırmadı ayool.. yok biz buraya o yüzden gelmemişiz bilmem ne..
:41::41:

Maşaallah canım kuzucuğun pek tatlı olmuş.. bende kızımı göstermek isterdim size ama ağla ağla susmuyor fındığım o yüzden korkuyorum..:18:
Allah yavrularımızı nazarlardan korusun..
:16:

Güzel günlerde giysin inşaallah canımmm..
:16::16:

Bizim babamız almayı pek sevmiyor kıza kışlık alıncak diyorum ne gerek var kat kat giydir diyor.. :53: Pendikteki cumartesi pazarına gitti geçenlerde şöyle bir bakayım dedim bebek giysilerine.. baktırmadı ayool.. yok biz buraya o yüzden gelmemişiz bilmem ne..
:41::41:

canım bi görseydik ya maaşallah deriz sorna kaldırırsın :9: :emir_bebek:

erkekler böyle en iyisi gidip alcan gelcen iki konuşup susuyorlar :4::1: ama onlarla gidince hiç susmuyorlar :1::1:

canım maşallahh kızına barekallah allahım nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar::nazar:
pek sevimli maşallahh maşallaahhhhh
benim kızımın okadar çok kıyafeti varki bende nepacam bunları şaşardım açıkçası özellikle eşofman altı çook fazla ama kullanışlı malum eşofman rahat oluyoo ..
15 -20 takımda elbisesi var hediye filan işte ama bunlar ayırıp giydireceklerim bunun dışındakileri ayırdım vericemmmm

sağol teyzesi amin cümlemizin.

valla aynen en iyisi hepsini bıraktım tekrar almaya çalışıyorum ama çocuk kıyafetleride ateş pahası :37:

Kızlar, konu biraz değişecek ama benim kızım uyurken en ufak sesten bile irkiliyor.Hemen elleri havaya kalkıyor.Sezaryen ile doğan bebeklerde böyle oluyormuş diye duydum.Sizde de varmı?canım kızım benim ...

Bende normal doğum yaptım bende de aynı, hâlâ uyanıyor kollarının hareketine

merhaba kızlar size bişey sorcam ya ben doğumdan sonra eşimle hiç .................... yapmak istemiyorum bebeğimle ilgilenmekten başka bişey yapmak istemiyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca ciddi ciddi kafaya taktım galiba bende bir gariplik var öncedende öyle aman aman meraklısı değildim ama şimdi çok farklı hiç istemiyorum nerdeyse

Bende istemiyorum, hem canım yanacak gibi geliyor hem de bebekten fırsat olmuyor, uyuz oluyorum o arkasından yan geliyor yatıyor, ben bebek ağlıyor bi ona kosturuyorum bi banyo yapmaya çalışıyorum. Onun bu rahat hallerinin yanında benim herşeye kosturmam sinirlerimi geriyoooo

kızlar sız hıc adet oldunuzmu kı hamılelıgı dusunuyorsunuz tam bılmıyorum ama bu arada ben hıc adet olmadım benım gıobı olan varmı

Bende adet olmadım daha, bu yüzden mi bilmiyorum ama son bi kaç haftadır Karnım daha bi şişkin gibi

Ya kızlar bebeklerinizin yanında cep telefonu laptop falan kullanıyor musunuz, Babam kızdı bana tel elinden düşmüyor diye. Ama napayım tek eğlencem bu kaldı, cepten giriyorum nete. Haliyle çok bi boş vaktim de olmadığı için bebek sayesinde, mecbur bebeğin yanında kullanıyorum. Yaaaa ben çok mu kötü bi anne oldum şimdi, öyle bi suçladı ki

Son düzenleme:
Ya kızlar bebeklerinizin yanında cep telefonu laptop falan kullanıyor musunuz, Babam kızdı bana tel elinden düşmüyor diye. Ama napayım tek eğlencem bu kaldı, cepten giriyorum nete. Haliyle çok bi boş vaktim de olmadığı için bebek sayesinde, mecbur bebeğin yanında kullanıyorum. Yaaaa ben çok mu kötü bi anne oldum şimdi, öyle bi suçladı ki

aslında kullanmamak lazım ama emzırırken cok sıkılıorum tek eğlencem tlf veya laptop

aslında kullanmamak lazım ama emzırırken cok sıkılıorum tek eğlencem tlf veya laptop

Tam 2 saattir salllıyorum uyusun diye, her akşam aynı, saatlerdir uyumadı, resmen inat ediyor bu yaşta,. İnsanlar da benim sinirlerimi çelikten sanıyor galiba, iki saat boyunca canım sıkılıyor

nolur dua edin ömürün makatı yırtıldı bagırsaklarda enfeksıyon var hastane hastane koşuyorum Rabbinize kurban oğluma dua edin canı cok yanıyor:43::43::43:

nolur dua edin ömürün makatı yırtıldı bagırsaklarda enfeksıyon var hastane hastane koşuyorum Rabbinize kurban oğluma dua edin canı cok yanıyor:43::43::43:
Ay canım benim geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah. Canım nasıl oldu durup dururken mi gerçek anlamda mı bu " yırtılma" kelimesi?

Son düzenleme:

Canım cok gecmis olsun Allah (c.c) yar ve yardımcın olsun minik yavrucak ne cok bağırsak problemi yaşadı inşallah en kısa zamanda atlatirsiniz cok çabuk iyileşir

zeynebimm Allah oğluna hayırlı şifalar versin İnşaallah...Kakasını yapamadığı için mi böyle oldu canım?
üzme kendini dularımız seninle.. Rabbim yardımcın olsun

Bende istemiyorum, hem canım yanacak gibi geliyor hem de bebekten fırsat olmuyor, uyuz oluyorum o arkasından yan geliyor yatıyor, ben bebek ağlıyor bi ona kosturuyorum bi banyo yapmaya çalışıyorum. Onun bu rahat hallerinin yanında benim herşeye kosturmam sinirlerimi geriyoooo
ben de dün ne planlar yaptım..
çocuğu babaanneye postaladım. aradı, yurtdışındaki arkadaşım gelmiş,
emr-i vaki yaptı yemeğe geliyo dedi:53: elim ayağım birbirine girdi, çabuk çabuk bi şeyler hazırladım.
onunla oturdu kalktı, borsada epey para kaybetmiş.. onu anlattı, başka bi şey konuşmadı benle..
sağlık olsun dedim, bu kadar takılma, takılacaksan da oynama dedim.:19:
saat 10.30 gibi saate baktı, oo kızın uyumasına epey var. ben yatıyorum dedi.
gitti yattı:41:
ne dersiniz?!

bi kere de benim babam gördü,
bi fırçaladı beni..
aslında doğru, tv laptop telefon bunlar hep radyasyon yayıyor..
ama ayık kalmak için bunlara ihtiyaç var..:100:

bu ömürcüğün de rahat bi günü olmadı ya.. :50:
Rabbim, şifa versin yakın zamanda.. feraha ve huzura erdirsin sizi..
bizi bilgilelendir arada.. :43:

kaka bırıkmıs birikmiş cocuk cıkarmaya calışmış içten ve dıştan yırtılar var ve kanama yapıyor hastaneye gıdıyorum hemen sonucu yazarımm

ben de dün ne planlar yaptım..
çocuğu babaanneye postaladım. aradı, yurtdışındaki arkadaşım gelmiş,
emr-i vaki yaptı yemeğe geliyo dedi:53: elim ayağım birbirine girdi, çabuk çabuk bi şeyler hazırladım.
onunla oturdu kalktı, borsada epey para kaybetmiş.. onu anlattı, başka bi şey konuşmadı benle..
sağlık olsun dedim, bu kadar takılma, takılacaksan da oynama dedim.:19:
saat 10.30 gibi saate baktı, oo kızın uyumasına epey var. ben yatıyorum dedi.
gitti yattı:41:
ne dersiniz?!

bi kere de benim babam gördü,
bi fırçaladı beni..
aslında doğru, tv laptop telefon bunlar hep radyasyon yayıyor..
ama ayık kalmak için bunlara ihtiyaç var..:100:

hakikaten çok sinir bozucu bir durum.. benim başıma çok geldiği için seni gayet iyi anlıyorum..:19:
canım eşin ne iş yapıyor? 10.30 yatmak için erken bir saat değilmi?
:44:

Back
X